Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:32
- Nahlásit

kachna_
co ty víš,co tam hledala
Pak se nediv, že se radši udusil než by přišel o svojí počestnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:32
- Nahlásit

kachna_
co ty víš,co tam hledala

káně jedna seksuchtivá no jo, ale tak zas za to von nemůže, že si mezidruhově neporozuměli

hm a co by z teho bylo? Bojovej dravej kohůt? Na zápasy? či dokonce na lof?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:34
- Nahlásit

Hyena

.Já nechápu,kde se v tak prnďatým zvířátku bere takový srdíčko

mnooo, tak si poď někdy vyzkoušet Kostižera jo? to je ešče prnďatější zvířátečíčko. A jekej je to pitbul

.to ti tak rozříznou na sále břicho a tam.....
.
no a co. Ve vetřelci měli v pupku vetřelce, my tam máme chlupy. no! Vono depilovat vnitřnosti moc nejde, no

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:49
- Nahlásit

Hyena
Já nechápu,kde se v tak prnďatým zvířátku bere takový srdíčko
a nejsou to spíš hormooony
co by z teho bylo?
tohle jsou orlovky

tak káňovky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:53
- Nahlásit

kachna_
a nejsou to spíš hormooony
myslíš, že má PMS?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

tohle jsou orlovky

noooo, ty vado, tomu řikám pták

káňovky?

máme zde jednu tohoto ména a.... možný by to bylo, tu slépku bych tam i našla

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 11:00
- Nahlásit

joo a víte co?? Včera jsem dostala lístky na Dead can dance, bude koncertík a........ jsou to lístky na jméno zase. takže čék vypadá děsně důležitě, tyhle jsou dělaný tak, že jako skorem do tý skupiny patří . No nicméně sehnat lístky byla slušná fuška a fofřík.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 11:36
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak na pohřeb nejedu... nevejdu se do boty a pak bych tam skoro tři hodiny někde musela "přežít", což mně teda s bolavou pařátkou neláká. Omluvila jsem se, ale je mi to moc líto, tohle se prostě nedělá

PetraK
Ta fenka vypadá naprosto stejně. A stejně jako loni mě to sejmulo, když jsem jí viděla. Nejradši bych si jí ukradla. Dej sem Králičkovo foto.
ona byla na Pecce? Téééda, to jsem jí propásla... Králíčkovu fotku musím najít... ale Hyena jí viděla na vlastní oko a tahle čubinka je naprosto stejná ( teda fakt, kdyby byla Králíček učesaná)

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 11:48
- Nahlásit

brut

Omluvila jsem se, ale je mi to moc líto, tohle se prostě nedělá

já vím, že to je člověku líto, ale jsou prostě věci, který se obejít nedají. A víš co, ten kamarád by na tomhle nebazíroval.

ona byla na Pecce
jo i loni. Loni mě to skorem zabilo, fakt jsem to skorem obulela, když jsem viděla ty oči. Mudlala jsem se tam s ní asi tak sto let a letos zas. Panička je moc fajn. Ještě jsme jí říkali s Brtnikem, že až by byla fenka starší a nedávala dobře ty vedra, že jim moc sluší ostříhání na plyše. Sice teda už Márfan nevypadal vůbec jako příslušník svýho plemene , ale to bylo fuck, hlavní bylo, že mu bylo gůt.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 11:52
- Nahlásit

Fifi
Takze jediny hodny tu ted jsou, nejhodnejsi Esuska a Hyjena?
tys fakt prdláááá....di si na poličku, jooooo!!

Koukám, že tu řešíte línání ...... u nás taky děs,běs .... Z Bruta je chlupů na minimálně dva svetry. Teď ho Vilém vyčesal furminátorem a nestačili jsme se divit, kolik chlupů z něj vypadalo. Z Al toho tolik nebylo, ale přece jen něco jo..... Taky mám chlupy všude.. i v pastě na zuby a pracích prášcích

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 11:57
- Nahlásit

PetraK
já vím, že to je člověku líto, ale jsou prostě věci, který se obejít nedají. A víš co, ten kamarád by na tomhle nebazíroval.
si myslím, že on by ani pohřeb ve velkém nechtěl .... žil zvláštní život a tohle se tak trochu vymyká. Jen je mi líto, že se nestihnu rozloučit s člověkem, který mě pomáhal "formovat" a ukazoval mi krásy trempingu a jiných míst ve světě, dokazoval to v knihách i v překladech, které dělal. Navíc jsem mu od mala říkala "strejdo"... No, holt, až přijedu na chatu, tak mu u osadního totemu zapálím svíčku......

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 12:01
- Nahlásit

PetraK
jo i loni. Loni mě to skorem zabilo, fakt jsem to skorem obulela, když jsem viděla ty oči.
ti najdu Králíčka...vydrž.... mladá jí někde má

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 12:08
- Nahlásit

brut
ach joo, to je mi líto že ti takhle naběhla noha.
No, holt, až přijedu na chatu, tak mu u osadního totemu zapálím svíčku......
Podle toho, co píšeš by pro něho nejspíš bylo důležitější rozloučení jako takové, ne forma, doba a místo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 12:11
- Nahlásit

brut

si myslím, že on by ani pohřeb ve velkém nechtěl ..

tak vidíš.

Jen je mi líto, že se nestihnu rozloučit s člověkem

sakra , jak to že nestihneš? nemusíš se s ním kurnik loučit mezi davem na ofiko place s ofiko procedurou. ROzloučení důležitější stejně uděláš v soukromí, v duši

No, holt, až přijedu na chatu, tak mu u osadního totemu zapálím svíčku.

mno a to je to podstatnější,než jestli budeš u rakve nebo ne. Navíc předpokládám, že je to třeba i místo, kde se pohyboval on?

ti najdu Králíčka...vydrž.... mladá jí někde má

jo dej, jsem zvědavo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 12:11
- Nahlásit

Hyena

by pro něho nejspíš bylo důležitější rozloučení jako takové, ne forma, doba a místo....

no bať

však vona to ale ví, jen to ešče potřebuje slyšet naživo,

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:06
- Nahlásit

brut

Ahoj Brut, co se pohřbu týče, z mého úhlu pohledu je to rituál, který lidský život (pro někoho pozemský bytí) formálně uzavírá a koná se především proto, aby nejbližší pozůstalí nemuseli až do konce života někomu něco vysvětlovat...

Rozloučení jako takové je mnohem niternější záležitost a může probíhat kdekoliv a kdykoliv...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:21
- Nahlásit

, z mého úhlu pohledu je to rituál, který lidský život (pro někoho pozemský bytí) formálně uzavírá a koná se především proto, aby nejbližší pozůstalí nemuseli až do konce života někomu něco vysvětlovat...

jo - myslím, že trefně napsaný. my se taky doma dohodii, že žádný rituály páchat nebudem, pohřeb se nekoná, jen pak dojděte pro plechovku a rozházejte ju na určeným místě. V čase, kterej se bude hodit vám. nazdar.
proč mučit ostatní, proč vyhazovat prachy za bednu, která se spálí, kupovat kytice, který uschnou..... blbost. Tedy z mýho pohledu, tím nikomu neberu, že to vidí jinak. to určitě ne.

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
my se taky doma dohodii, že žádný rituály páchat nebudem, pohřeb se nekoná, jen pak dojděte pro plechovku a rozházejte ju na určeným místě. V čase, kterej se bude hodit vám. nazdar.

No já právě mámě uspořádala "tradiční" (nebo spíš skoro tradiční) pohřeb především kvůli jejím přátelům, známým, kolegům a taky sobě, protože jsem se obávala, že jěště za rok, dva, tři... mi někdo bude volat a dožadovat se detailů její smrti, ptát se, kdy byl pohřeb a proč a jak...

Jinak pohřby obecně nesnáším a uměle přišťavovanej tragickej patos mě neskutečně sere.
Ono je to i bez toho drásající až až... Co se mě týče, na nějaký "rozloučení" v pravém slova smyslu na pohřbu nebyl prostor. Soustředila jsem se hlavně, aby vše proběhlo tak, jak si přeju, a abych se nesesypala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 13:55
- Nahlásit

No já právě mámě uspořádala "tradičn

jo tak jasně, pokud si to třeba ten člověk přeje, tak to je naprosto jasný, my se tak dohodli aji s mámou, aji s Brtnikem, protože prostě přesně není to o důstojným rozloučení, to si představuju jinak, ale o tom, aby se člověk nepoložil a vše proběhlo tak jak by mělo. Někdo říká - aji psýcholokové - že pohřeb je takový uzavření toho, že ten člověk odešel, že to pomůže se s tím lépe vyrovnat. Podle mě leda kulovaný, je todrásání nervů, který dneska vychází z toho co bylo dřív - že je to muss, že se musí ukázat příbuzenstvu, bez ohledu na to, jaký vztahy byly a blábláblá. ale tak zase někomu to určitě pomáhá, já mluvím za sebe, vím, jak mi na pohřbu, kde mi na člověku záleželo bylo, jak mě to strašlivě rozbilo, vůbe c, vůbec mi to nepomohlo. tákže já svoje lidije mučit nebudu, pěkně pudou enem posypovat. i to stačí, ale tak zase si udělaj vejlet pěknej, ale pššššt.

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:00
- Nahlásit

PetraK
jo tak jasně, pokud si to třeba ten člověk přeje

...pohřeb především kvůli jejím přátelům, známým, kolegům a taky sobě, protože jsem se obávala, že jěště za rok, dva, tři... mi někdo bude volat a dožadovat se detailů její smrti, ptát se, kdy byl pohřeb a proč a jak...

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:02
- Nahlásit

Hipík a Tonička a RozinkaPetraK

ju napsaly jste to úplně přesně... mě osobně pohřeb připadá jako duševní týrání živejch.... vod jistý doby na pohřby nechodím, doma zapálím svíčku a vzpomínám a loučím se.... v klidu se vybrečím (bez toho že bych ostatním dělala divadlo) tím se mi uleví, svíčka dohoří a život jde dál....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:09
- Nahlásit

jo,jo já jsem to pochápla, prostě někdy ten důvod je, mi tam vypadlo slůvko nebo pokud si to třeba ten člověk přeje.

ačkoliv když na tím cos napsala přemýšlím - tak asi jo jedno pozitivum na tom pohřbu teda je - to že to vyptávání vlastně všechno odbudeš více-méně v jeden den.

vlk

v klidu se vybrečím

jo, protože tohle je podle mě důležitý, aspoň pro mě - moct vypustit ten smutek a klidně se uřvat do toho stavu, že už nemůžu ani brečet.

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:12 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

vlk
mě osobně pohřeb připadá jako duševní týrání živejch....

No, to mě taky... Jenže máma kolem sebe měla širokej okruh lidí a bylo třeba myslet i na ně.
Nechala jsem jen zahrát pěkný jazzový skladby, žádnej funébrmarš, a protože odpadl rodinej známej, kterej by řekl pár milejch vět, požádala jsem zaměstnankyni pohřebního ústavu, aby jen civilně a bez patosu jednou větou poděkovala za účast - ani v tý jedný větě se tahle cizí ženská nedokázala vyvarovat operetního tragédství a já jí měla chuť dát pěstí...

Na druhou stranu, lidi okolo mámy se měli možnost formálně rozloučit, každej to nemusí mít stejně...
Naprosto jsem ale pochopila, když se někdo omluvil a nepřišel. Já taky ráno přemejšlela o tom, co by se stalo, kdybych si přetáhla peřinu přes hlavu a nikam nešla...

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:13
- Nahlásit

PetraK
to že to vyptávání vlastně všechno odbudeš více-méně v jeden den.

No právě... Vono je fakt děsný, když trochu nabereš dech a někdo zavolá a ty se znova začneš topit...

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:18
- Nahlásit

PetraK
jo, protože tohle je podle mě důležitý, aspoň pro mě - moct vypustit ten smutek a klidně se uřvat do toho stavu, že už nemůžu ani brečet.
já tomu říkám vyřvat se do bezvědomí.... zvláštní, že v poslední době brečím víc kvůli psům, než kvůli lidem..

Jenže máma kolem sebe měla širokej okruh lidí a bylo třeba myslet i na ně.
máti i tatík taky...přesto jsem se na ně vyflákla a pohřeb nedělala...prostě jsem jen rozeslala parte s tím, že na přání zesnulého je rozloučení jen v úzkém rodinném kruhu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:28
- Nahlásit

Vono je fakt děsný, když trochu nabereš dech a někdo zavolá a ty se znova začneš topit...

jo to máš pravdu -ostatně jako hodně často.

ani v tý jedný větě se tahle cizí ženská nedokázala vyvarovat operetního tragédství a já jí měla chuť dát pěstí..

kráva debilní nesnášim to,

Já taky ráno přemejšlela o tom, co by se stalo, kdybych si přetáhla peřinu přes hlavu a nikam nešla...

nic , vůbec nic. Jsou to jen povinnosti, které nás svazujou, společenský povinnosti, ne morální. Ty jsou jinde.

vlk

já tomu říkám vyřvat se do bezvědomí...

hm, zvláštní, já tam původně to slovo bezvědomí měla, pak jsem ho vymazala, aby neznělo tak jako hystericky

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:32
- Nahlásit

PetraK
hm, zvláštní, já tam původně to slovo bezvědomí měla, pak jsem ho vymazala, aby neznělo tak jako hystericky
...když je to kvůli někomu, kdo opravdu stál za to, tak se do toho bezvědomí klidně vyřvu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:35
- Nahlásit

vlk

když je to kvůli někomu, kdo opravdu stál za to, tak se do toho bezvědomí klidně vyřvu..

jo. páč trápení se jinak utéct prostě nedá. Jinak bychom ty slzy do vínku nedostali. záměrně píšu měkký i, páč si myslím, že v určitých momentech je potřebujou i mužský.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:49
- Nahlásit

PetraK
jo. páč trápení se jinak utéct prostě nedá. Jinak bychom ty slzy do vínku nedostali.
.... ano, nádherně dokážou postupně ten smutek vyplavit....

jojo mužský taky dokážou bejt pěkně naměkko...myslím, že většina je jich uřvanejch jako ženský, jen to líp schovávaj ... a nechtějí se k tomu přiznat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2012 14:52
- Nahlásit

vlk

ano, nádherně dokážou postupně ten smutek vyplavit..

viď? chemie těla je úžasná věc.

. a nechtějí se k tomu přiznat...

zbytečná chyba, pak to syslej v sobě. to né dóbše, to né dóbše

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání