Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 17:00
- Nahlásit

PetraK

mě tvoje výcvikové metody nezajímají, jenom se s s jindrou předháníte, kdo napíše poslední blbost...tak zatím vedeš

je škoda, že si nedáš ani trochu práce podívat se co jsem psala, ale ono je jednodušší psát hned o spálených drátech

naše dávná účast u piva nikde nezakládá důvod, proč ti proboha nemůžu napsat, že tvoje "názory" se mi nelíbí
navíc, když jsem na tebe vlastně reagovala jenom dneska, tak jsem hned divná?? jako že si dovoluju oponovat a napsat svůj názor ?? na Petru K hlasatelku názorů??

Když na tebe nereaguju, tak to neznamená, že si občas na CZ něco nepřečtu a to mi věř, že je to hnus na všech stranách

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 17:25
- Nahlásit

Jimmi
tak jsem hned divná??
tvoje příspěvky z poslední doby jsou všechny hnusný, zlý a sprostý.
Kdybys normálně a slušně napsala, že s něčíma názorama nesouhlasíš, asi by s tím nikdo neměl problém.
Když na tebe nereaguju, tak to neznamená, že si občas na CZ něco nepřečtu a to mi věř, že je to hnus
většina lidí na to, co se jim nelíbí reaguje ihned, tomu, co vznikne se pak říká diskuse.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 17:28
- Nahlásit

kachna_
upřímně doufám, že pokud se kvalita serveru pohybuje v jakýchsi sinusojdách, tak jsme už na dně nejhlubším a není jiné cesty než vzhůru

Na to si asi budem muset eště chvíli počkat... ... anebo ne, podle nálady... a toho, jak je venku...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 17:36
- Nahlásit

Umstajn, boze, uz i tady???!

kachna_
že pokud se kvalita serveru pohybuje v jakýchsi sinusojdách, tak jsme už na dně nejhlubším a není jiné cesty než vzhůru
Taky doufam.

Mne se dneska mooc zadarilo - zablokovala sem si simku. A kdyby nesel net (ten spadnul vcera vecer), byla bych v cudu, neb nejakej PUK stoletej si fakt nepamatuju.

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:50
- Nahlásit

Fifi
Umstajn, boze, uz i tady???!
No doufám, že ne dlouho, pokud nevytáhne plamenomet Ešuska, udělám to klidně já..... začínám bejt drobet neklidná .......asi stárnu , mám málo alkoholu v krvi nebo mi v malé podprdě tlačí ty kozy a kůň

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 19:52
- Nahlásit

]Hipík a Tonička a Rozinka
Kachna

[i]Na to si asi budem muset eště chvíli počkat... ... anebo ne, podle nálady... a toho, jak je venku... [/injn
... nejspíš erekce na slunci....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:15
- Nahlásit

Hyena
pokud nevytáhne plamenomet Ešuska, udělám to klidně já..... začínám bejt drobet neklidná ......
Se rada pridam, s plamenometem! A ja sem tez drobet neklidna, covece, dyk dospeli lidi?? - by si to vyrikali nazivo?? nebo po mailech?? Nebo chlapi by si proste rozbili huby, a bylo by to.
Ale rozhodne by to bylo na slusnou studii, myslim, ze ve tvym oboru by se to neztratilo, ze??
mám málo alkoholu v krvi nebo mi v malé podprdě tlačí ty kozy a kůň
Ja si vlila prasacky do koly cervive vino, nejakej chiraz nebo co, darovanemu koni na zub nekoukej a dulezity, ze prestane trestit hlava, dneska sice mensi hic, ale dusno..

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:40
- Nahlásit

ty vogo...přišla jsem zkoukla jsem a du rači do lesa.... tam bude snad svatej klid...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:42 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

už mi konečně dorůstá bodygárd...
URL

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:45
- Nahlásit

Ááááá, koukám, že jsem o hodně přišla, když jsem celý den pryč. Myslím, že se shodneme na tom, že nejdůležitější je všechny ignorovat a budme tu mít klid.... jen nechápu, jak se někdo dokáže takhle šíleně změnit. A po pravdě řečeno je mi to u několika lidí moc líto....

Jinak bych řekla, že zrovna diskuze na cz-psovi by byla ideální na nějaký průzkum studentů. Jen netuším, kdo by se tím vším chtěl prokousávat....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:50
- Nahlásit

vlk
už mi konečně dorůstá bodygárd...
Kam si zahodila to maly miminko sladky?? No je ho radnej kus uz, teda, a sibinka, jak si hovi, nozku pres nozku..

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:53
- Nahlásit

Fifi
Kam si zahodila to maly miminko sladky??
prožralo se vetamixem do nynější podoby.... na kavkazím sraze byla Yumča King...kdo se na ni křivě podíval, tomu Ašopes okamžitě blafonil do ksichtu....

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 20:57
- Nahlásit

vlk

jé ahoj vlku, já sem zašla, že jsem viděla tvůj nick
už máš pokoj od toho magora nebo jej potkáváš ještě?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:00
- Nahlásit

vlk
na kavkazím sraze byla Yumča King...kdo se na ni křivě podíval, tomu Ašopes okamžitě blafonil do ksichtu..
Tak nejen ty mas bodyguarda, tot dulezity! A teda prozral se suprove, sekne mu to moc!! Kolik ono mu je, 5 mesicu? pul roku? To uz mate zuby nahoru zahnuty prezubeny?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:05
- Nahlásit

vlk
to přece nenííííí to maličkatéééé štěňátečko?

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:05
- Nahlásit

Eninka
už máš pokoj od toho magora nebo jej potkáváš ještě?
jakmile jsem po dědině rozhodila drb, že mám barák obehnanej kamerama, tak už sem nechodí...prý teď jezdí k přehradě...

Fifi
Kolik ono mu je, 5 mesicu? pul roku? To uz mate zuby nahoru zahnuty prezubeny?
včera mu bylo půl roku... jojo žuby žahnutý nahoru už máme řádně...ale nějak nám nerostou jedničky....

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:06
- Nahlásit

brut
to přece nenííííí to maličkatéééé štěňátečko?

taky mě docela překvapilo, jak rychle kavkazani rostou....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:16
- Nahlásit

vlk
Tak P1 - znam par exotu, co jim vyrostli az treba v 10 mesicich.. A ikdyby nevyrostly, tak bude mit hubu plnou ostrych tesaku, navic po tom syrovym bude desne agresivni a kazdymu zmr.ovi natrhne perdel!!
A gratulujem Asounovi teda k pul roku, sem zvedava za dalsich 6 mesicu, jaky to bude hovado!

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

Fifi
Tak P1 - znam par exotu, co jim vyrostli az treba v 10 mesicich..
paní chovatelka říkala taky že ještě můžou vyrůst...a navíc to prej u kavkazanů není vada, vylučující z chovu...

A gratulujem Asounovi teda k pul roku, sem zvedava za dalsich 6 mesicu, jaky to bude hovado!
no tak to já taky... na srazu jsme potkali i tatínka a ten má roztomilejch 80 kil....Ašopes má zatím něco kolem padesáti...

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:23
- Nahlásit

vlk
Ty vagoooo..tobě někdo vyměnil psa....jen ty bílý fusekle mu nechal

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:24
- Nahlásit

vlk

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:24
- Nahlásit

vlk
Ašopes má zatím něco kolem padesáti...
Jesis, az tak??? Tak to preroste mozna nejen sourozence, ale aj tatkuu, roztomilych D 80 kg. Teda nevim, kor u tohodle vemene neshledavam u dospelaka nic roztomilyho, mam z nich respekt, velkej.
Ale kdysi me naprd jeden magor, na MVP v Bolce privazal podobne roztomilyho drobecka primo pod stozar, kde hlasili vysledky, kudy korzovalo podel stovky lidi se psama, naproti placku, kde je voda pro psy.. A teda choval se tam ten pes presne umerne svy povaze, az se lidi bali, ze urve vodak nebo tu konstrukci.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:32
- Nahlásit

Fifi
Teda nevim, kor u tohodle vemene neshledavam u dospelaka nic roztomilyho, mam z nich respekt, velkej.
No snažili jsme se vybrat štěně po rodičích s klidnější povahou... mamka se nechá v klidu pomuchlat i od cizího, pokud teda nemá pocit, že ji chce někdo ukrást misku a taťulda je na kavkaze taky docela přívětivej....no a Ašopsa od mala socializujem, chodíme hodně mezi lidi i psy a minulej tejden jsme začli chodit i na cvičák...tak doufám, že ho zvládnem.... máme ho hlavně na to aby ten respekt budil....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:36
- Nahlásit

vlk
Tak ja nepochybuju, ze ty by sis Asopsa nezvladla, to ja jen mluvim o svym vztahu k nim.. proste respekt.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:41
- Nahlásit

vlk
taky mě docela překvapilo, jak rychle kavkazani rostou....
to je šílená rychlost

na srazu jsme potkali i tatínka a ten má roztomilejch 80 kil....Ašopes má zatím něco kolem padesáti...
týýýýýýý woe, já mám doma 35kg mamutka a nadávám si .... tyhle váhy bych nedala ani za nic..

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:43
- Nahlásit

Fifi
Tak ja nepochybuju, ze ty by sis Asopsa nezvladla, to ja jen mluvim o svym vztahu k nim.. proste respek
nikdy neříkej nikdy.... teprv přijde puberta .... kdysi jsem cvičívala (ještě ve svazarmu) služebáky a pak přešla k primitivům..... Kavkazan je asi poslední výzva... z cizejch mám taky respekt....

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:45
- Nahlásit

brut
tyhle váhy bych nedala ani za nic..
no voni prej když dorostou tak jsou docela pomalí, ani Ašopes nějak extrémně neběhá, neaportuje a ani netahá.... jde si svým klidným krokem ....

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:46
- Nahlásit

Nedá mi nevzpomenout na Rudovo Saťáčka....to byl tak úžasnej obrovskej mazel....jeho obojek si hubenější holky daly okolo pasu. Ale fakt plyšák..jednou se rozhodnul v buňce chupats e mnou a čubís na posteli....ovšem to bylo peklo...nějak jsem se tam všichnio nemohli vejít. Ale byl to úžasnej pan Pes a kavkazáky mi představil v tom nejlepším světle. Samozřejmě s plným respektem k jejich povaze a charakteristikám vemene.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 21:57
- Nahlásit

Hyena
Ale byl to úžasnej pan Pes a kavkazáky mi představil v tom nejlepším světle. Samozřejmě s plným respektem k jejich povaze a charakteristikám vemene.

ámen....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2012 22:05
- Nahlásit

vlk
ámen....
Vycurat, pomodlit a spat?

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání