| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:03
- Nahlásit
Janiii
joo, v pohodě, vaše chatička čeká
tak já s tím tak nějak tajně počítám bo v našem případku nejni cvičákování nikdá dost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:12
- Nahlásit
Rumštááájn
cernej caj
díky
Hyena
máš můj obdic, za to jak to všechnozvládáš
hele obdiv si zasloužím, jestli to dodělám, navíc kdybych to neflákala, když jsem byla mladší, tak mě nevyrazili z vejšky a nepotřebovala bych to teď dohánět
A kde to budeš studovat??
v Praze v Podskalský, jednou tejdně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:14
- Nahlásit
Janiii
Bzenec jablečný ocet
mají ho celkem levně i v Kauflandu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:17
- Nahlásit
Hyena
ta používám obyčejnej jablečňák-
on třeba ten bio nebo dražší, bude asi třeba silnější = účinnější, ale tuten mi prostě udělal dobrou službu, takže si ho zatím jedu.
kachna_
v Praze v Podskalský, jednou tejdně
to zní zéér gůůt, třebas bude prostor se vidět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:20
- Nahlásit
Hyena
Jj, z vlastní zkušenosti vím, jak je po letech obtížné " roztočit mozkové závity" a plnit školské povinnosti
přesně tak, navíc člověk potřebuje fakt potom děsivou motivaci a to se někdy hůř hledá.
Janiii
díky
nejni zač. Já si zkusím - mám návod a vypadá jednoduše - až budou domácí jablka - vyrobit si svůj. Esli mi z toho nevznike spíš calvádos potom. A to by taky nebyla marná varianta
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:24
- Nahlásit
PetraK
Já si zkusím - mám návod a vypadá jednoduše - až budou domácí jablka - vyrobit si svůj. Esli mi z toho nevznike spíš calvádos potom. A to by taky nebyla marná varianta
tak to každopádně
a jak že to teda užíváš??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:32
- Nahlásit
Janiii
každopádně
uvidím co vyrobím no
a jak že to teda užíváš??
ráno tak 20 min. před snídaní do sklenice vlažný vody lžice octa a poslat to tam. to stejný večer. A klidně můžeš i před obědem, to ničemu nevadí. Konzultováno aji s homeopatem, že tohle je velmi dobrá věc a lze užívat dlouhodobě.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:40
- Nahlásit
PetraK
a to je teda dobrý na pročištění? nepos*** se po tom?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:43
- Nahlásit
Janiii
jo na pročištění - rozpustí to nánosy ve střevech - proto, když to odejde se ti krapítek vyrýsuje pas což je příjemnej bonus, ale hlavně z těla dostaneš stoletej humus. Ešivá se s teho pose to nevim, já pemprzy nepotřebovala. Ale tak to zkus najet o víkendu což?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 11:46
- Nahlásit
PetraK
Ale tak to zkus najet o víkendu což?
zkusim, ale až ten příští tenhle pátek sobota zas od večera do rána a od rána do večera rallyujeme a kafujeme - to by nebylo vhodný, odbíhat na tojtoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
Janiii
to by nebylo vhodný, odbíhat na tojto
možná bys byla ale rychlejší než fšicí rállisti dohromady , dostala bys věnec třebas a pohára!
Joooooooooo a děcka pozorte!! Nevim esli sem se o tudle zprávičku podělila- Bohemka prej dělá nealko sekt tááák, to musím vozkůšať, páč esli se mi po něčem krom kafe, rumu a bílým víně stejská, jsou to bublinky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 12:59
- Nahlásit
PetraK
esli se mi po něčem krom kafe, rumu a bílým víně stejská, jsou to bublinky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:11
- Nahlásit
kachna_
ááááááááááááááááááááááááá bože úplně slyším, jak to šumí. Dobře chlazené..... joj. ......... ofšem ty vole, tetkon se na to koukla, to nejni žampuňský! To je bublifuk jakejsi!! chceš abych se po... jak Janiii po jablečným voctě?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:16
- Nahlásit
PetraK
Kachna
Dobře chlazené..... joj
Chjoooo, ženy, todlencto nám alkahůlikům při polednive vedru nedělejte....krom šampusu jsem si asociovala dobře chlazené pivečko u dřevěného stolu pod kaštany.... y teď si jdu pro hadr, abych si otřela klávesnici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:20
- Nahlásit
Hyena
asociovala dobře chlazené pivečko
chlazený pivečko i kaštany lze vždy nahradit i v pracovním procesu - hle:
Vyjolá:
co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:20
- Nahlásit
Nevim esli sem se o tudle zprávičku podělila- Bohemka prej dělá nealko sekt
dělá a je to pitelný!!!!! my jsme ho měli tu v Brně na moje přivítání v práci od kolegůch a kolegyň, a páč jsou všichni řidiči, tak zvolili tuhle variantu namísto příšerně sladkejch rychlejch špuntů ...
a asi ti nemam vyprávět, jak jsem byla v neděli na nákupu ve sklípku pro vínko že? a že jsem při odchodu měla pěkně nakoupeno
a koupili jsme si i lahev šumivé frankovky (pan vinař "zperlí" co se mu zrovna zachce a tohle je neuvěřitelně dobrý!) ... a včera jsem měla skleničku bílého poloslámového vína, které voní po ananase ...
a už jdu taky pro hadr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:22
- Nahlásit
Janiii
dělá a je to pitelný!!!!!
KEEE-CÁÁÁÁÁÁŠ, KECÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!! KDE TO SEŽENU??
a asi ti nemam vyprávět, jak jsem byla v neděli na nákupu ve sklípku pro vínko že?
Tetkon klidně, je hic a přes den nikdá nechlastám. Až s večerem se vožeru jako prasca drvená
a že jsem při odchodu měla pěkně nakoupeno
to mi taky řikat nemusíš, to vim naprosto předem na jistotu
měla skleničku bílého poloslámového vína,
hm tak tetkon si tu hubu už vošmudlat musim i já
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:23
- Nahlásit
PetraK
woe, padej k Neserfifině poličce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:23
- Nahlásit
Hyena
woe, padej k Neserfifině poličce
jako proč zase? je tam pivo? chlazený? Je. Sou tam kaštany? Sou a dokonce ledový, aby ti nebylo vjědro : D
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:25
- Nahlásit
KDE TO SEŽENU??
tak já to viděla normoš v Albertu - a dokonce mezi vínama a sektama vedle klasický bohemky, má to tušim bílou etiketu?
to mi taky řikat nemusíš, to vim naprosto předem na jistotu
tssss
hm tak tetkon si tu hubu už vošmudlat musim i já
v polovině prosince tam jedeme výprava i s noclehem nechcete se přidat?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:26
- Nahlásit
hale!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:42
- Nahlásit
Janiii
Albertu
ano??? beru dnes Bertika útokem a vykoupim zásoby
tssss
hraješ si na bohemku?
hale!
sim Tě jako profi alkehůlik v nesnázích vim dávno, jak ta nealkoholická verze vypadá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:43
- Nahlásit
Janiii
v polovině prosince tam jedeme výprava i s noclehem nechcete se přidat?
hale čéče nevim, ale spíš asi to nepůjde, páč to bude ešče brzo si myslim a hlavně to nejvíc, prosinec je vždycky našlápnutej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:51
- Nahlásit
PetraK
páč to bude ešče brzo si myslim a hlavně to nejvíc, prosinec je vždycky našlápnutej.
no ty wole, já už to mam asi fakt z absťáku!!! chtěla jsem napsat v polovině ČERVENCE
nicméně, páč to bude ešče brzo si myslim asi vysvětluje, že se nepřidáte
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 13:52
- Nahlásit
sim Tě jako profi alkehůlik v nesnázích vim dávno, jak ta nealkoholická verze vypadá
aspoň vim, když jsem to googlila, proč mi to už dávalo jako předvybraný, že už to někdo hledal ... už vim kdo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 14:14
- Nahlásit
Janiii
v polovině ČERVENCE
ty vole a to napíše někdo NĚKDO KDO se mi smál když sem šla do dívadla na společnou akci vo tejden dřív a pak pro jistotu vo měsíc pozdějš? jehehéééé jehehééé
asi vysvětluje, že se nepřidáte
no tak to určo ne, páč i kdyby jo, tak v sezóně apalušíme.
aspoň vim, když jsem to googlila, proč mi to už dávalo jako předvybraný, že už to někdo hledal ... už vim kdo
kdo to kurnik tak asi jako mohl bejt? mně teda nikdo nenapadá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 14:23
- Nahlásit
Hyena
heleee
http://www.wamidesign.cz/wamidesign/eshop/1-1-Psi/ 23-3-Dalsi-plemena/5/83-Holandsky-ovcak
all
pěkně zdravím a zase mizím pracovála
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 14:31
- Nahlásit
wami
Jéé,ráda tě tu vidím.... tomu se říká servis zákazníkům....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:14
- Nahlásit
HILF MIR, HILFMÍÍÍÍÍÍR!!
počitám tu dneska jako divá a už mám v jedný zorničce vypálený plus, v druhý mínus a na jazyku procenta
Musela sem si špuntnout uši rrrrramštajnama, aby mi to v tomdle vjědru počitalo , ble je hůmusně.
BENZÍÍÍÍÍN, ICH BRAUCH BENCÝÝÝÝN!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2012 15:25
- Nahlásit
PetraK
HILF MIR, HILFMÍÍÍÍÍÍR!!
ježišmarjááá...
|