Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 23:20
- Nahlásit

Fifi
plemena ci plemena ne pod FCI, se to bude tezce hledat, aji prekladat..
no já to hledám spíš na německejch stránkách VDH nebo chovatelích ale končím na tom že maj všecko německy a info o rase je v angličtině + připsáno německý překlad bude následovat ale jako nějak nenásleduje

dyž já nepotřebuju jen názvy..já potřebuju celej standart nebo rasseinfo bo jen názef mě nestačí

no na zítra to mám pak se uvidí... maximálně budu za ještě většího debila než doufali ale má to i pozitivu dyž bé velkej proser tak už to po mě nikdá nebudou chtít

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 23:23
- Nahlásit

jako třá todle je název pro tibetksou dogu : Do Khyi to sem jako hledala dlouho

no nic..du nebo ráno nevstanu
jestli se záftra neupeču na slunku nebo mě nezabije někdo z lidí pro debilitu tak se to 100% stane v neděli

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 23:24
- Nahlásit

Fajka
No to nebudes za debila, to by sis kor ty anglicky standardy musela nejdriv sama prelozit.. Tezko to nekde v nj najdes, v aj je najdes hned, ale to je tobe k prdu, zeano. Tak jim to tak vysvetli, at jde o cokoliv.. A pekny vikend.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2012 23:26
- Nahlásit

Fifi
jim to tak vysvetli, at jde o cokoliv..
jo já čech si budu německy povídat vo anglickým standardu s polkou juuuu to bééé průůůseeeer

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 12:05
- Nahlásit

Rozinka konečně dostala dlouho slibovaný stan - kukaň, okamžitě do něj spokojeně zaplula a začala se pást...
Žofka, i když o něco takovýho nestojí, samozřejmě okamžitě začala brousit okolo, a čekala, že jí Rozinka pozve dál... a vono nic... Holt si musí počkat, teď si chce Rozinka užívat stanu sama...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:35
- Nahlásit

Rozinka vypada tuuze spokojene! Sem zvedava, kdy se ji tam stehynka nakyblujou. Nebo budes muset dokupovat kukane?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:47
- Nahlásit

Fifi
Rozinka vypada tuuze spokojene!
zato Žofka "ňák divně čučí"

U Cira je sakra znát, že dobral léky a už je jenom na kloubní potvoře

Věřily byste, že opařené prso má vliv na kontrolu pohlaví u králíků? .
No já ne, ale má. Jak jsem nechtěla, aby mě do něj škrábli, tak mám o to zrasovanější ruce. No, doufám, že mi doktorka nepošle sociálku, aby prohledala barák za cílem objevit ukrytého střihorukého edvorda.

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:54
- Nahlásit

Fifi

, jojo, jen jsem řekla: Rozinko, včera ti přivezli kukaň, a Róza se celá roztetelila a hned jak jsem ho postavila, tak tam spokojeně zaplula...

Zaslouží si to - díky tomu, že není líbezná jája prudík jako stehýnko a hipík, ani se kolem ní nemusím točit jako okolo Toničky, zůstává někdy trošku na vocase, teda snažím se, aby né, ale stejně...

Žofinka vlastní kukaň nedostane - stejně by chtěla být tam, kde je Rozinka...

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:58
- Nahlásit

kachna_
zato Žofka "ňák divně čučí"

jojo, Žofka kroužila vokolo a čekala, kdy Róza řekne: poď dál... jenže Rozinka žvejkala trávu, koukala na druhou stranu a dělala jakoby nic...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 16:58
- Nahlásit

kachna_
U Cira je sakra znát, že dobral léky a už je jenom na kloubní potvoře
Zhorsil se hodne? Pilule dalsi brat nemuze?
Žofinka vlastní kukaň nedostane - stejně by chtěla být tam, kde je Rozinka...
Oni se tam beztak nakonec nacpou vsichni..

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:02
- Nahlásit

kachna_
Věřily byste, že opařené prso má vliv na kontrolu pohlaví u králíků?

... teda vono to k smíchu moc není, já se kdysi opařila vnitřní stranu paže a kus prsa, a bolelo to jako čert, jak je tam jemná kůže...

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:08
- Nahlásit

kachna_
už je jenom na kloubní potvoře

Kdybys chtěla zkusit ten Orling Fast, jak jsem ti psala, tak písni na mejl. Mám velký balení, takže bych se mohla podělit...

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 17:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_

Jěště sem nakopíruju svůj dotaz MVDr. Jřičkovi na souběžné podávání bylin z Phytovetu a chonder:

Otázka:
Dobrý den, mám 2 staré pejsky, psa a fenku - 14 a 12 let, oba po kastraci. Mám předchozí výbornou zkušenost s Detoxikační kůrou. Nyní bych chtěla koupit i Mobility. Prosím o radu jak podávat, aby interakcí nedošlo k nežádoucím účinkům.

1) je možné podávat souběžně byliny Detox + Mobility?
2) je možné podávat Mobility + jiná chondroprotektiva?
3) je možné podávat Detox. byliny + Mobility + Chondroprotektiva?

Odpověď

ad 1) Nedoporučuji podávat souběžně, každý přípravek je zaměřen na jinou oblast, je lepší zvolit v daném čase to co je podstatnější, co chcete ovlivnit nejprve. Můžete střídat třeba po měsíci, navíc je dobré nechat 2-4 týdny pauzu úplně bez bylin, záleží zde hodně na stavu psa, dostáváme se už opravdu do individuální práce. Prostě není dobré, aby zvíře neustále bralo phytoterapeutika, je to také lék.

ad 2) Podle mne je zbytečné současné podávání, u svých pacientů využívám toho, že ani chondroprotektiva podle některých zdrojů není dobré podávat neustále, takže po měsíci střídáme chondroprotektiva s Phytovet mobility. Jeden měsíc chondroprotektiva, jeden měsíc Phytovet.

ad 3) Pokud jsou opravdu problémy s klouby, tak bych měsíc dával Phytovet Dog Detoxication Cure současně s chondroprotektivy a následně měsíc Phytovet Mobility. Tím bychom neustále působili na oblast pohybového aparátu.

Pokud nejsou pohybové problémy, tak měsíc chondroprotektiva, měsíc Phytovet Dog Detoxication Cure, měsíc chondroprotektiva, měsíc Phytovet Mobility, měsíc chondroprotektiva, měsíc Phytovet Dog Detoxication Cure, ...naplníme vše výše napsané včetně pauzy mezi podáváním phytoterapeutik.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 19:43
- Nahlásit

po měsíci střídáme chondroprotektiva s Phytovet mobility
jo, tohle mám v plánu, jen přemýšlím, jestli k tomu ještě nedám něco s MSM
Fifi
Pilule dalsi brat nemuze?
on je to asi docela dryák na ledviny, játra...
Hele, já to možná vidim moc tragicky. Teď jsme byli v rybníce, aportoval míčky a teď tu ještě vesele běhá, ani stopa po kulhání. To jen když se zvedá.

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:00
- Nahlásit

kachna_
jestli k tomu ještě nedám něco s MSM

podobně jako MSM (protizánětlivě a proti bolesti) funguje v O. Fast ta Boswellia...
Jinak v Proenzi 3 (dalším našem osvědčeném chondru) je i msm...

Určitě je spousta jiných dobrých chonder, jen píšu, co mám vyzkoušený a u Hipíka opravdu zabralo...

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:09
- Nahlásit

kachna_
Hele, já to možná vidim moc tragicky.
...jasný, je to nová situace, se kterou se musíš popasovat...

Teď jsme byli v rybníce, aportoval míčky a teď tu ještě vesele běhá, ani stopa po kulhání.

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:23 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ha, tak jsem snad zlikvidovala larvu tesaříka krovovýho. Šlehla jsem do dirky v trámu stříkačkou s jehlou dávku cedrový silice a zmlknul, snad navěky...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 20:30
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dneska je nějaký zvláštní den ... v noci přijde mladej ve stavu podroušeném, pohádám se s ním a tak se rozhodne býti abstinentem. No a holka byla v Hradci na přijímačkách ... díky Fifi vše našla v pohodě, jenže včera jak spadla zeď na trať u Pardubic, tak jela raději o hodinu dřív... všechny vlaky totiž odkládali přes Nymburk a tím naskakovalo zpoždění. No a při cestě zpět z Prahy k nám na osobák, ve kterým seděla, spadla trolej. Takže měla na výběr.. buď víc jak dvě hoďky čekat nebo dojít do Chuchle po trati. Takže pro ní Vilém jel autem. Ještě že to bylo v době vycházek....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:09
- Nahlásit

tak jsem snad zlikvidovala larvu tesaříka krovovýho.
To je slusny vyraz pro drevokaze?
brut
Cert vem problemy po ceste, hlavne, kdyz to dobre dopadne!!!

Člen
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
jo, myslím... takovej ten velkej sviňák, kterej ti rok až tři žere zevnitř dřevo, pak se prohlodá ven a frnkne...

Jinak dřevokaznýho hmyzu existuje hodně... nevím, jestli se specielně tesaříkovi říká dřevokaz...

Někde jsem četla, že cedrový dřevo nenapadá hmyz ani houby právě kvůli jeho silici...
Tesaříka by asi zlikvidovala jakákoliv silice, ale doufám, že když se dřevo nacucne cedrovou silicí, tak si to ostatní mrchy rozmyslí, klást tam vajíčka...

Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 16:10
- Nahlásit

Den druhý, ...vono to pude...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:16
- Nahlásit

Den druhý, ...vono to pude...
Jak je tam nenapadna...

Fajkoo
Tak co, umlatila te polka nebo si prezila? Este ten fotbal do toho...

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2012 18:46
- Nahlásit

Rumštááájn
Tak jsem s Hyenou doma po náročném víkendu- dva dny jsme spali po každé jinde. Následkem toho byla dneska Hyena vorvaná jak jetele, ale na obranách se pochlapila....tam jsem byla zpomalená aokrát já, bo sem totálně vařená.

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 08:52
- Nahlásit

Rumštááájn
ženský já bych tak jela na vodu..... sem se drobet nasvízlila do témátku štnědo a raft a chytla jsem vodní absťák.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:38
- Nahlásit

Rumštáááájn
ženský já bych tak jela na vodu
No, ani mi nemluv, my se tak těšíme, až budou obě děti větší

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

A jedna spící fotka pro zlepšení nálady po ránu edit. spíš teda dopolední nálady

Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 09:49
- Nahlásit

kachna_

jéééé, to je mimi pohodááář...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:01
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
sem mrtvééééé mám po víkendu úžeh jako prase prostě dva dny na slunku je pro mě vražda ...

Fifi
Tak co, umlatila te polka nebo si prezila? Este ten fotbal do toho
přežila ale ten úžeh mě asi zabije..kyblík již jest v pohotovosti... a dneska ani venčit nejdu.. tož se mě stalo naposled tak před rokem...
fotbal jsme neřešili, polka byla velmi milá šaramantní dáma, vtipná, v jejím věku naprosto úžasná jedinou drobnou chybkou na kráse bylo že za celé dva dny řekla německy asi tak 2 věty..celkově možná 10 slov... celé dva dny tedy posuzovala a hovořila po polsky .... a já dva dny tlumočila

jinak hádka a konfrontace lidí od australáků přímo ve výstavním kruhu byla taky fajnová ted sem prolítla tady jedno téma...a tak vlastně přemejšlím jestli to moje blití je krz slunce a nebo tak celkově z lidí již se tak nějak nedivím že sem spousta dobrejch lidí nechodí a mnoho nováčků ani nepříjde...

kachna_
ježíš já ani nepoznám co to je štěně nebo králík ?
ale je to roztomilé

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:40
- Nahlásit

Fajka
štěně nebo králík ?
králík

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:10
- Nahlásit

kachna_
králík
Mocinky krásnej králíček...ještě, že tady člověk najde takováhle pohlazeníčka na duši....Doufám, že tuto oázu klidu bude Ešuska brátni nejslépe několika plamenomety najednou

<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání