| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:23 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
PetraK
mě by zabil ten podpatek
Pravdu díte pani, k sukni i k šatům, do kanclu či do divadla- jedině vysoké střevíce značky Martens
Páč, proč na sebe zase zbytečně upozorňovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:34
- Nahlásit
Hyena
, k sukni i k šatům, do kanclu či do divadla- jedině vysoké střevíce značky Martens
já za sebe bych tedy to upravila na STEEL či KMM, ale jinak svatá pravda, svatá pravda.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:38
- Nahlásit
PetraK
já za sebe bych tedy to upravila na STEEL či KMM, ale jinak svatá pravda, svatá pravda.
Ale tak to je taky rozšíření o kvalitní dámskou obuv..ještě bychom mohly zahrnout galdiator a máme všechny zásadní stylové pohromadě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:52
- Nahlásit
Hyena
.ještě bychom mohly zahrnout galdiator a máme všechny zásadní stylové pohromadě
přeéééésněěěě, jak by řekl Rejpal.
sem si tetkon uvědomila, že člověk aby kurnik vydělával jen na boty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:58
- Nahlásit
ty vado von je ten pán vopravdickej, ale vopravdickej dutohlaf
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
PetraK
kochej se botkama a neřeš tam,kde to nemá zjevně smysl nekaž si náladu před víkendem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 12:04
- Nahlásit
Hyena
ty vole proč se ale ten jemen musí nasomrovat naprosto všude? se svejma kydama, který všechno akorát vždycky zahnojej?
kochej se botkama
to mi připomíná, že si musím nechat opravit svoje hadrový škrpále , páč se mi tam uvolňuje pata. Miluju je, je to dobrá letní alternativa (jsou pěkně vzhledně rozdrbaný) a kdyby mi měly zdechnout, budu neščastná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:48
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem si protáhla dobré ránko na jedenáctou ...takže teprve teď vařím obídek a to rovnou na zítra, abych se nemusela moc namáhat
Ešusce tímto přeji krásný víkend a Brtníkovi prima bourání a budování
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:52
- Nahlásit
brut
díky Brůtko, tobě a ostatním taky přeju krásnovej víkend - snad bude nějaký rozumný počasí - ani hýc ani děda mrás.
Ne abyste tu zlobily baby jedny. A hlavně, prosim vás, dyby zvonil nějakej cizí pán, tak mu neotvírejte. Hlavně ne těm co maj dvaadvacet
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 13:36
- Nahlásit
Ehm... podobnost čistě náhodná... :
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2012 14:16
- Nahlásit
Bry den mraveneckove lopotici se pilne kazdodenni šedí, hezky vikend prejem.
Mam radost, jedno pole naproti jest osete mrkvi, bude zase na podzim co sklizet. Cuzy maji tez radost, predevcirem zabily zase krecka poslniho, obrovskyho, trouba lezl, kam nemel.
Ehm...
Zabi stehynka!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 17:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
KOukám, cíply tady fšecky dobrý víly??
Já teda určitě cípla, předal mě bacil, co mě bacil zítra jdu za lékařskou vědou, aby mě nechala s bacilem doma, bolí mě f krku tak, že nemožu polknouti /ale žrát teda můžu, to zas jo , dijéta nedijéta, zakázaný vovoce nezakázaný vovoce, narvala sem do sebe zcela nedisciplinovaně kus černý čekulády, ať se gezicht třeba posere / déšť mi zkazil výpravu na bezinky, který kvetou jak vo život a já to propásnu , krucinál. Sedim tu, haxny v kýblu s horkou vodou, kyblik lipovýho čaje před sebou a vedle svačinku s hromadou cibule. Esli todle bacila nezabije, tak to zabije minimálně mě
podobnost čistě náhodná...
a je mi jasný, zcela jasný, kde bral Džoník Malkovičů inspiraci při studiu této role To nemá chybu Hipíku, ani jednu
Fifi
taky pěkná fotka, i dyš nejni tak ftipná, jako Hipíkova
Mam radost, jedno pole naproti jest osete mrkvi,
se máš!! u nás jen blbá řepka a žito
krecka poslniho, obrovskyho, trouba lezl, kam nemel.
to je vůl
Kostěj měl v sobotu zase pré. Bylo hásky, tak jsme ho vypustili, já se plouhala zahradou s bolavým tělem a von pronášel komentáře do širého světa. Pak začlo lejt a Kostižer nikde, sem byla dost jako nervní už a pak ho vidim, vola tlustýho, jak celej mokrej ručkuje po bříze dolů, páč co? Páč mu to nešlo lítat tak putoval ke kamnům a tam spokojeně bratrovražedně tloukl celý večer potom špačky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 18:56
- Nahlásit
brej večer!!!
měla jsem dámský víkend kolega (pro Ešusku - ten tamten "zelenovokej") přivezl při cestě na moravu moji kolegyňku, a dneska ji tu zase vyzvedl. Rejpal nebyl doma, takže jsme se od pátku propily až do dneška začaly jsme v pátek na večeři bílým vínkem, pak jsme u nás vyžahly dvě flašky bílého. a včera jsme vypily 6x brusinkové frisco a následně 3 lahve vína...
a protože má dneska Rejpal narozeniny, tak se chladí v lednici co?? ano správně ... kdo bude místo mě zítra pracovat, to fakt nevim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 20:09
- Nahlásit
jo a taky jsem zjistila, že ty nový nože, co máme, jsou hoooodně ostrý au au auuuuuu. zasekla jsem si ho do palečku pěkně. a to bylo prosím na začátku požití, po jedné sklénce! možná by to i na steh bylo, ale nebyl kdo by řídil - a dneska už to nemělo cenu ale je to nateklé, a bolavé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdravim šecky marody, vopilce neopilce, kynology i ty vostatní..
probíhám nestíhááááám....
mám prosbuuuuuu!!!! kdysi vycházel v PPČ kynologickej slovník a byla tam myslim anglina němčina a franzouština.... nemá te někdo ty čííísla? a když jo..bylo by možný mě je zapůjčit za účelem ofocení? a nebo ofotit přímo a mě poslati????
Samo za úplatu nějakou co si kdy vymyslí...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
Taky zdravim, alkeholici, marodi, brabenecky..
Fajka
kdysi vycházel v PPČ kynologickej slovník a byla tam myslim anglina němčina a franzouština.... nemá te někdo ty čííísla?
Fj vychazi ted, myslim, s aj ti rada pomuzu a nj si udelas sama?
PetraK
pak ho vidim, vola tlustýho, jak celej mokrej ručkuje po bříze dolů, páč co? Páč mu to nešlo lítat
Nacucanej Kostizer!
A teda bacily zazen, at se ti nikde nechytaj, neusidlujou!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 21:58
- Nahlásit
Fifi
s aj ti rada pomuzu a nj si udelas sama
anj nepotřebuju a právě s tou němčinou se mě dělat nechce..neznám šecky správný výrazyvo ..to sem se právě chtěla dozvědět z toho slovníku nooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:23
- Nahlásit
Fajka
Jiz chapu. Tak to ti nepomuzu, neb jsem stary cisla s tim nj slovnikem nekam vyhodila, nejspis. Treba se najde lepsi skladovatel.
A ono stejne nejlip se podivat na standard FCI v aj ci nj a pak, jak jest prelozen do cj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:29
- Nahlásit
Fifi
A ono stejne nejlip se podivat na standard FCI v aj ci nj a pak, jak jest prelozen do cj.
jéééje to mě vlastně nenapadlo...tam toho taky najdu dost..chytrému napověz blbého kopni...díííky za kopanec..již se mě rozsvítilo
nicméně i tak kdyby ty čísla někdo měl a ofotil, tak budu moc rád!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:22
- Nahlásit
Fajka
PetraK
máte sovuuu, opakuji, máte sovuuuuu!!!!
na ostatní nemam emila v práci, tak kdyžtak vodpolůdne nebo večír
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:07
- Nahlásit
Rumštáájjn ve spolek
Dneska mám od rána chuť si na čelo napsat neserte mě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:54
- Nahlásit
Rumštááájn
Jenom procházim a zdravim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem byla na rehabce a bylo to super Musím říct, že je mi moc příjemně. Akorát tam řešili, jak se všem v noci blbě spalo a tak jsem si říkala, že byly buď nějaké erupce na slunci nebo své udělalo počasí.
Koukám, že Ešusku položila nějaká virozka, Fajfka jen prolítla, stejně jako kachna a nakonec se tu objevila NeserFifi a NeserteHyenu... no, tak já raději jdu něco dělat, abych to nechytila...
Hipíkůůůůůů, díky mooooc.
Přišláááá zásilkáááá a mám mazadlo. Hned jsem Al cecík natřela a bylo vidět, jak si lebedí Vydržela by snad hodinu, jak jí to bylo příjemný. Tak uvidíme, co bude dál...ale minimálně si ho zatím nedrbe
|
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:06
- Nahlásit
Hezký den všem nemocnejm, zdravejm, těm, který jsou v pohodě, i nasranejm
PetraK
je mi jasný, zcela jasný, kde bral Džoník Malkovičů inspiraci při studiu této role
No, mají hodně podobnej výraz, a kdyby jenom to...
brut
Hned jsem Al cecík natřela a bylo vidět, jak si lebedí
To jsem moc ráda...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
Zdravim šecky marody, vopilce neopilce, kynology i ty vostatní..
woe, von sem chodí nějakej kynolog? a kterej?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:28
- Nahlásit
Hyena
mám od rána chuť si na čelo napsat neserte mě
woe, von sem chodí nějakej kynolog? a kterej?[i]
Koukam, ze sis cedulku z cela este neodlepila.
Copak si poslala za lektvar Alusce? Naky zazracny ceckovy mazadlo?
|
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:38
- Nahlásit
Fifi
Copak si poslala za lektvar Alusce? Naky zazracny ceckovy mazadlo?
Ten Permammas, co jsem ho litr pořídila kvůli Žofce a Rozině...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:44
- Nahlásit
A joo, tak bezva, ze to Alusce zabralo! A co vy, geronti v ramci moznosti?
|
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 20:59
- Nahlásit
Fifi
A co vy, geronti v ramci moznosti?
Hipík běhá jako srna a Tonička mě při zušlechťování kopla do nosu a fest . Taky začala bejt docela akční, takže neváhá se převalit z pelechu na zem, skočit přes 3 schody do zahrady a vběhnout za veselého vrtění ocáskem do záhonu metr vysokejch kytek... Budu muset trochu ubrat bazalky, asi...
Hipíkovi jsem kvůli problémům se srstí (už je to skoro dobrý) dělala poslední 3 neděle masáže každej den - a je to znát i na jeho mnohem lepší pohyblivosti.
No masáže..., je to takový cílený šolichání a mazlení za zpěvu oslavných ód na pašáka Hipíka - který je ten nejstatečnější a nejbáječnější pejsek ze všech dob, světů a vesmírů...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 21:04
- Nahlásit
a mazlení za zpěvu oslavných ód na pašáka Hipíka
Esli zpivas jako ja, jen dobre, ze je uz nahluchlej.
A hezky si darite tedy, to se moc pekne cte!! Ze by bazalka mela az takovej drive?
|