Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:14
- Nahlásit

Hm rozhodla jsem se, že si chci pořídit kšady.
černý
kožený
s přeskama

PROČ JE NIKDE NEMAJI?? nebo blbě koukám?

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:14
- Nahlásit

kachna_
Věřili byste tomu, že se veterinářce u mě porouchal očkovací přístroj n na králíky (teda tomu jo), ale že mi naočkovala skoro všechny králíky. Většinou to bejvá tak, že přijde ke mně a šlu

...neshořel náhodou ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:22
- Nahlásit

vlk
...neshořel náhodou ????

a ty taky nechoď k tomu vašemu výkopu, pro jistotu

Humor je sice dobrej lék, ale vzhledem k tomu, že nemám nojbůka, abych si ho vzala do postele a pokračovala v léčbě zde, jdu se svaliti do peří, neb by přišlo veškeré mé úsilí pak vniveč. Tak tu moc nezlobte a kdyby se tu vobjevila Fajfka, tak ať mi cinkne, až bude mít čas, že mám pro ní ten Phýtovet.

a propoooo to dáfkování - jak jsem Ti kachno volala - to dávkování musíme nějak zjistit víc, páč holky psaly lžíci (neboli odměrku, která se rovná lžíci) -ale to je dáfkování pro koňa do 250 KG , pižou to na balení.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:26
- Nahlásit

vlk
...neshořel náhodou ????
ne
PetraK
to máte nějakou vybudovanou tradici, že přijede veterinářka u tebe se jí porouchá přístroj a konec?
ne, ale tradici, že má-lli se něco porouchat, stane se to u mě, abych věděla o co jsem přišla
počkej on je přístroj na očkování? to nedělá inékci?
http://www.agroweb.cz/Vakcinace-proti-moru-kraliku -bezjehelnym-aplikatorem__s45x3886.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:33
- Nahlásit

PetraK
to je dáfkování pro koňa do 250 KG
no Cir víc nemá

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:36
- Nahlásit

Ahoj , jen zdravím, procházím, jsem scíplá...

PetraK

a propoooo to dáfkování - jak jsem Ti kachno volala - to dávkování musíme nějak zjistit víc, páč holky psaly lžíci (neboli odměrku, která se rovná lžíci) -ale to je dáfkování pro koňa do 250 KG , pižou to na balení.

To jsem psala já, jestli myslíš byliny...
Mám i tu psí odměrku od Phytovetu - odpovídá ploché, ne úplně plné (cca 2mm od okraje) polévkové lžíci.

Na 10 kg psa 1 odměrka (po. lžíce)

(Mám i koňskou odměrku, ta je mnohem větší...)

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 13:49
- Nahlásit

zdravím, probíhám, nestíhám páč jsem v rabóóótě, jen když tu vidim Ešusku - přišel ti ten mailík o září?? že nebyla reakce ...
a taky bych potřebovala vědět, jak s těma fotkama z Pecky - jaksi čekáme na Tebe, než je fkrnem do oběhu

opatrujte se, žencký!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 21:06
- Nahlásit

Zdurte chcipliny!
hyjena
Hele, beru zpet slova sva o falesce - kdy ti naposled hyjena harala??? Projevem je Ag falesne brezostni, hormonickove s ni triskaji, ale realne to vypada na harani??? I sem to konzultovala s kalendarem, proste ma ted harat? A predvadi falesku?? To ji fakt uz sibe, jiz sem mluvila s vetkou, brousi skalpely, az tohle, at je to co je to, prejde, jde rizy rizy. Cili nekdy srpenec to vypada, az se odkrvi z ceciku, organu a pak se rozlouci se svyma deluzkama a vajecniickama.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:45
- Nahlásit

Fifi
No Hyen si opatřil kvasinky do frndy Tak že bude fasovat čípky a halvně, což bude pro ni nejhorší...žádné koupání ...ale zaplaťpánbůh nic vážnějšího

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2012 22:51
- Nahlásit

Fifi
Jo a stran falešek Hyena zachránila homeopatika..přerušila její faleškobřezí šňůru na dlouhou dobu...předminulé hárání jsme jí musel a homeouše ještě jednou šlehnout, ale pak už dobré

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 12:41
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Zdravím milé nepřítomné gde se fšicí flákáte?

taky máte dofču jako hošíčci?

tak já jdu zas do péři, dyš tu nejste, aspoň si udělám úkol z germánštiny na téma : Majne letzte Rajze mit dém Zůg, neboli moje poslední jízda vlakem (asi tam nebudu psát, že naposledy jsem jela vlakem, dyš sem se na Brtnika naštvaa na chalupě a uraženě odtama odjela do Práglu, i když jsem vlastně jet nechtěla, co? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 12:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jo a ešče jedna věc- udělala jsem si právě před chvilkou z tý super kuchařky to POLSKÉ ZELÍ, krom toho, že to je fakt rychlá věc, jsem si při výrobě vystačila s jedním prkýnkem, jedním nožem, jedním talířem a jedním hrnéčkem takže nádobí minmálně, času minimálně a je to LEVNÝÝÝÝ A!!! SKVĚLE TO CHUTNÁ. Mňááááááááám. Vzhledem tomu, že brambory, kys.zelí a a kousek slaniny mám doma vždycky, nebyl problém rychlej oběd vytvořit. Doporučuju holky, bude to chutnat i chlapům. a navíc vzhledem ke kysanýmu zéli jest to aji zdravý pokrm.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 13:27
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem zase byla u lékařské vědy a vezl mi tam Vilém, prootže hrozně pršelo.

Mladá dneska dělala přijímačky na vysokou, tak doufám, že je zvládla.... a že jí přijmou.

No a odpoledne nás čeká velký nákup... tak to bude zase něco pro mně...všude spousta netrpělivých důchodců a hysterických prodavaček.... hrůza jen pomyslet...

Tak tu nezlobte chorobu Ešusku a snad se tu ještě objevím... jestli dneska nevím, ale zítra až odpolko, páč ráno mám další lékařskou vědu....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 16:07
- Nahlásit

Hyena
Vis o nem, pani?

http://www.psiutulekbouchalka.eu/?page_id=9&album= 3&gallery=5&nggpage=3

Umstajn, chcije a chcije. Dneska sem v modu neserfifi.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 18:12 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
nevím, nějak v poslední obě nestíhám plošně porojíždět útulky. Díky, hned ho dám na nouzovky...jen mi sejří, že na Bouchalku ještě informace o existenci plemene holandský ovčák nedroazila.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:06
- Nahlásit

Lidijové,kde se couráte...jsme mimořádně poměrně brzy doma a chtěla jsem si povídat

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:10
- Nahlásit

Hyena
já su tu, ale sme tu samotinký, vostatní se flákaj.

Dělala jsem si dneska rrrrramštajní mejdan a pak vyráběla buchtu a ešče chtěla zkusit další dobrůtku z tý kuchařky, ale ta mi teda evidentně jako nevyšla , něco jsem uďála blbě.

Zato ofšem to POLSKÝ ZÉLI, to fakt nemá chybu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:12
- Nahlásit

budu vdova. Brtnik nazval můj novopokus, že to vypadá, JAKO USCHLÝ LISTÍ V BAHNĚ

a teď to ešče vylepšil PREJ TO VYPADÁ JAKO USCHLÁ ŽUMPA!! Akurát to tak nesmrdí mám ho zabít, nemám ho zabít, mám ho zabít....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:14
- Nahlásit

PetraK
dneska rrrrramštajní mejdan a pak vyráběla buchtu a ešče chtěla zkusit další dobrůtku z tý kuchařky,
Nemas bejt placka placla v posteli???!!
Du se mrk na to polsky zeli, zlobabo, kdyz furt o tom pejes ody.

Hyena
ještě informace o existenci plemene holandský ovčák nedroazila.

Pritom krasny pruhy..

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

PetraK
PREJ TO VYPADÁ JAKO USCHLÁ ŽUMPA!! Akurát to tak nesmrdí
Doufej, že Davídková nebdí

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:20
- Nahlásit

Fifi
JJ, podle mýho čistej, ale nejspíš bez PP
kachna_
Davídková nidky nespí...PetraK má smolíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:27
- Nahlásit

Fifi
Nemas bejt placka placla v posteli???!!

sem byla,ne? ale záftra jdu k lékařům, tak se musim dopředu taky aktivovat trochek, aby mě pohyb záftra nezabil. Bábofka je hned to jen člověk udělá bzzzzzm v robotu a vyleje to do formy.

Du se mrk na to polsky zeli, zlobabo, kdyz furt o tom pejes ody.

JE SKVĚLÝ!! A fakt mi stačil jeden hrnec, začla jsem jinak, než píšou oni. začla jsem tím, že jsem vyškvařila slaninu , tu pak dala na talíř, přiklopila a dala do mikrovlnky (vypnutý), ať neutiká teplo, do toho stejnýho kaserolku jsem hodila kus zelí s tou vodou, nechala pod pokličkou chvíli dovádět, přihodila zelí /vodu slila/ k té slanině a do hrnku zas dala vařit brambory na kostéčky malý nakrájený. Za chvíli hotovo, vodu z brambor jsem slila do misky s nastrouhaným česnekem a měla i česnekačku (páč jsem trochu brambor přihodila i tam), brambory jsem hodila do talíře k ostatnímu, přisypala najemno nakrájenou cibulku a rozšťouchala. áááááááááááááááááááááá sežralaaaaaaaaaa! VÝÝÝBORNÝ!

kachna_
no a? esi bdí, ať si de za Brtnikem, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:45
- Nahlásit

PetraK
Kdyz ja nesnasim slaninu. D A kor skvarenou, nejak to predelam, ten recepis.
kachna_
Co nadro spalene, jiz neboli? Coz podpalovala, ohrivala dnes?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 21:59
- Nahlásit

Fifi

Kdyz ja nesnasim slaninu.

tak to modifikujte osobo.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:02
- Nahlásit

Přihodím další ňamku-udělala jsem si luxusní salátek ze syrové červené řepy...mňam, mňam,mňam

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:18
- Nahlásit

Hyena
Přihodím další ňamku-

hmmmmmmmmmmm. jak jsi dělala?

Já si dneska ku snídaňce dala lukcusní salát z ovoce - adnó jábloko, adín pomoranč, adín bananas i médik. Šmrdli šmrdli. mňáááááám a tetkon lemtám bezinkovo-lipovej čajik.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:22
- Nahlásit

PetraK
Vsak, budu modifikovat
A hele, médiku, mas ho dosti? tutaj soused vytvari vlastni, kdyz by ti dochazely zasoby, muzu poslat.. Je docela dooost dobrej.
Hyena
To jsem si vytvarela onehda, ze syrovy repicky cerveny, mrkvu, zeli, celer, cinan - a rano byl docela kalup na wc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:32
- Nahlásit

Fifi

vytváří vlastní? Jo? no kdyby došly zásoby, tak se ozvu. Ešče brůtka říkala případně, že taky má zdroj, tak vás případně vysosám.

a rano byl docela kalup na wc...

a stolice byla jak semafór na stůj

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:34 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
hmmmmmmmmmmm. jak jsi dělala?
Syrovou červenou řepu nastrouhat na hrubo, to toho najemno cibulku, česnek, olivový olej, ocet ( dvám jablečný), pepř ( čerstvě drcený)- promíchat, ideální enchat aspoň přes noc odležet.....Já na něm v poslední době hrubě ujíždím
Fifi
a krom červeného čůrání žádná velká změna

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2012 22:36
- Nahlásit

hm, Ešátor tvrdí, že Uschlá žumpa, co nesmrdí jak žumpa je docela dobrá

<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání