| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:36
- Nahlásit
Eninka
zaplaťpánbůh za ochotné " kolemjdoucí"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:37
- Nahlásit
brut
tenhle týden jsem denně po doktorech, takže vůbec nic nestíhám.
Ale jiste jen bezne rehabilitace a zadny dalsi jobovky???
Eninka
vlk
Tak at uz u vas nechčí, at nemusite vetrat a metat a tak.. Slunko, teplo, rychle prosychani zdi!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:38
- Nahlásit
Hyena
to ne, to je samozřejmost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:39
- Nahlásit
Fifi
Slunko, teplo, rychle prosychani zdi!!
od pátku by mělo být hezky tak budem luftovat a sušit....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:59
- Nahlásit
Hele ono to tu možná zapadlo, nevíte někdo o ortopedii v Praze? Mamča mi občas líčí, jak v noci nemůže kvůli artroze spát, už jednou měnila doktora a nedaří se jí najít žádnýho doktora, kterej by jí aspoň pořádně vyšetřil
Vim že PetraK psala, že neví
vlk
Tak pěkně schněte. Tý jo, já si taky říkala, že se ta povodeň dala celkem zvládnout, ale teď jsem fakt ráda, že jsme 100m nad nejbližším potokem
PetraK
co si dělala sim tě?
Já vůbec nevim, vlastně. Předěláváme elektriku a ještě nám chybí dodělat bojler, takže vodu na nádobí si ohřívám na vařiči. No a nějak to vyšplouchlo. Ještě že mám tak velký prsa, páč velká část zůstala neošplouchnutá.
Hyena
Neboj..nešlo to moc do hloubky a nezapomeňte,kde pracuju
no, kdyby v řeznictví, máš čím krmit. Zkrmila bys leopardovodiče. My měli v poslední době dvakrát kliku, že jsme zrovna venčili holky, ne Cira.
Cir je v pohodě, relativně. Zítra dobere antirevmatika a potom začneme nasvalovat. Snad to půjde. Myslím, že počasí nám docela nahrává.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:05
- Nahlásit
kachna_
Ještě že mám tak velký prsa, páč velká část zůstala neošplouchnutá.
Ach boze, kachno.. Ty tvy hlasky..
Ciratovi se teda neco na rtg ukazalo? At se nasvaluje, vrcak udatny, sak je este sokolik mlady! Bude dobrej, musi!
A ortopedie v Pze neznam.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:15
- Nahlásit
kachna_
Zkrmila bys leopardovodiče
V poslední době mám takovecj adpetů. že bych si měla koupit skříňovej mrožák...
Cir je v pohodě, relativně
tak a´t se to daří udržet stále...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:23
- Nahlásit
Fifi
Ciratovi se teda neco na rtg ukazalo?
jo, srůsty na hrudní páteři, pak kus dobrej no a pak srůsty na bederní. Operovat to nejde. V zásadě by to bylo v háji i kdyby tam ten syndrom cauda equina nebyl a ten je tam taky.
Prognóza je nepříznivá, ale nijak moc nejde odhadnout, jak dlouho to bude trvat.
A co je fakt super, tak myslim, že se zlepšil ještě před těma antirevmatikama, takže neaportujeme, ale jinak mu pohyb na zahradě nechávám dle libosti, lehá na teplym. Jedinej prohřešek, co mu nechávám je válení špiců - to s Májou ráno ulověj špice a pak si ho kutálej po zahradě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 23:34
- Nahlásit
kachna_
Ten pohybovej rezim dela hodne, pekne svalikovat pater, kejticky, neshybat se pro aporty, az zacne plovat, jiste mu bude este lipjejs.
Jedinej prohřešek, co mu nechávám je válení špiců - to s Májou ráno ulověj špice a pak si ho kutálej po zahradě.
Chudak Baty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 08:29
- Nahlásit
Brý tro..kurna to počasí je na h.... třeští mě furt hlava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 10:45
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Cípák se hlásí. DOchází cibule v širokým a dalekým okolí, fšecko sem to sežrala ale je mi líp
Fajka
Já sem totálně v háji co se času tejká
už tě nikdy neuvidíme??
a já tě tady lákala na krásný rrrramštajní modrý!!!!! vobrásky!
Fifi
Ty se koukej teda dolecit, vyhnat hnusaky z tela ven!!
ano prosím, pracuje se na tom zcela usilovně
vlk
, tradičně vyplavenej barák, zas několik dní nešel net...ale jinak dobrý.....
mooc? Hodně moc?
díkuju moc....
neřvi vole vlku,
moc jste mi pomohly....
vod toho lidi na týhle kouli sou no
..... vytřem, vyvětráme a žijem.... akorát stěny blbě schnou
nějakej zátaras by se postavit nedal? Zátaras a před ním příkopa vykopat? Já vim, blbý a práce hodně, ale... třebas by to aspoň kapek pomohlo?
brut
že mně dostihla Fajfkytýda
hale zkus cibuli, mně to na tu chřipkytýdu docela pomáhá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 10:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
kachno hale, napadl mě tady místní chirurg? na kterýho všichni pějou chválu ať už jde o chirurgický zákroky (po úrazu a tak), nebo nějaký drobnější věci (já tam byla taky ), či plastiku. Třebas by se na to podívat mohl a pak třeba někoho doporučit??? Je to MUDr. Kamil veselý z Řep- našla jsem si na něj dobrý odezvy. Nic jinýho mně nenapadá
Ještě že mám tak velký prsa, páč velká část zůstala neošplouchnutá.
ty si fakt ale úplně blbá hale a je to moc opařený?? Nechtělo by to lékařskej dozor?
twe mně jebne - nějakej dement tady vosolil mjůzik, už mi slušně buchá v hlavě. Asi budu muset pustit hošíčky z řetězu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 10:56
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek...
PetraK
mooc? Hodně moc?
nebylo to tak děsný...asi tři cenťáky vody....
Zátaras a před ním příkopa vykopat?
zátaras nejde, příkopu máme, ale když je té vody moc,, jako včera, tak nestíhá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:00
- Nahlásit
vlk
...asi tři cenťáky vody....
vono i to stačí chjo.
příkopu máme, ale když je té vody moc,, jako včera, tak nestíhá....
aha. a udělat jí ešče hlubší a větší by nepomohlo? /budete pak moc tvrdit, že ste vodní hrad a vybírat vstupný, jako třebas na Švihově
Hale a co ten debil kreténskej s NO - už je klid?
hm, pustila jsem hošíčky z řetězu - kapek moc, prorazili mi ušní bubny , ale zase mi neduní v hlavě a souseda neslyšim , teda neslyšim skorem nic, ale to neva
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:08
- Nahlásit
PetraK
. a udělat jí ešče hlubší a větší by nepomohlo?
asi nee, už je tam jíl a ten je tvrdej jak beton...právě že všude kolem jsou pole tak 30 cenťáků hlíny a jíl a jak je to přechlastaný, tak už to nesaje a valí se voda....
Hale a co ten debil kreténskej s NO - už je klid?
zatím jo, vypadá to, že skočil na špek s těma kamerama a tak se tu rači nepotuluje aby zřejmě nebyl zachycen .... aspoň pokud jsem doma, tak jsem ho neviděla....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:20
- Nahlásit
vlk
asi nee, už je tam jíl a ten je tvrdej jak beton...
hm, máme na chalupě taky . no a udělat ty příkopy dva? Já vim, vypadalo by to asi jako blbě ale kdyby se před to nasázely nějaký keře? asi blbost co? Já jen tak nahlas přemejšlim
špek s těma kamerama a tak se tu rači nepotuluje aby zřejmě nebyl zachycen
das is sééér gůůůt, sééér gůůt. Debil jeden všivej. chjo, pokaždý mě vezme ďas.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:27
- Nahlásit
PetraK
. no a udělat ty příkopy dva? Já vim, vypadalo by to asi jako blbě ale kdyby se před to nasázely nějaký keře? asi blbost co? Já jen tak nahlas přemejšlim
to asi neklapne, huš tak je to na cizím pozemku, ten debil co ten barák stavěl musel bejt absolutně blbej neb je to tu ku....ky blbě řešený....
Debil jeden všivej. chjo, pokaždý mě vezme ďas.
tak to mě taky.... chudák Arčí, bylo jí sice 10, ale po té kastraci naprosto zdravá a vitální .... pár roků tu ještě mohla pobejt.... navíc miláááášek neb to byla první šiba mého života....můj splněný sen....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:30
- Nahlásit
vlk
to asi neklapne,
hm, tak to jsem teda nevymyslela škoda no.
splněný sen....
ach jo, je mi líto, že jsem to takhle blbě připomněla, to jsem nechěla. promiň, vím, jak je.
Bože, kdyby mu člověk mohl aspoň držku rozmlátit. (aj jaj, to bych asi neměla takhle vysoko žádat takovýhle věci, to bych neměla )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:31
- Nahlásit
PetraK
no a udělat ty příkopy dva?
no a propojit to s pastí na debila
PetraK
Nechtělo by to lékařskej dozor?
ne, na bradavce nic neni a zbytek se zahojí
Áále, ále, jak jste si tu psaly o tom hubnutí, tak jsem zjistila jednu chybku - moc pečiva, páč já se fakt snažila jíst zdravě, a to, že to vůbec nefungovalo mě dost deprimovalo. Tak jsem vyřadila pečivo k snídani (teda prakticky až do oběda jim jenom ovoce a zeleninu, což mi vyhovuje) a možná to bylo vono. Každopádně mi už nenatejkaj nohy, což už jsem se odhodlávala řešit s vědou lékařskou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:36
- Nahlásit
kachna_
kámoška si ještě jednou tejdně dává takovou nějakou čisticí kůru a celej den nejí a pije jen vodu a šťávu z ovoce....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:40
- Nahlásit
vlk
no, to nemůžu, páč kojim. Ale to by mi asi ani nevyhovovalo. Jako celej den jíst jen jablka, bez problémů, ale až nebudu kojit. Ale musí to bejt jídlo . Jenom pít nevydržim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:41
- Nahlásit
kachna_
no a propojit to s pastí na debila
v tom případku nejezdi k vlkoj, páč ty jako vrchní debiiiiiil tam padneš hned bože kam na ty hovadiny chodíš kachno?
na bradavce nic
takže ani sama bradafka tam neni
Tak jsem vyřadila pečivo k snídani (teda prakticky až do oběda jim jenom ovoce a zeleninu, což mi vyhovuje) a možná to bylo vono
si piš, páč pečivo dělá fakt hodně.
Každopádně mi už nenatejkaj nohy,
no a todle je super!!!!
Možná taky vadí ta posratá mouka co ji mršej.
já jsem v rámci bezlepkovosti zavedla to, že omáčky zahušťuju na radu Hipíkatý pohankovou moukou - je to moc mňam. Péct z ní teda nebudu, páč to by bylo drahý. Peču normálně a o víkendu si ty bochte nějaký dopřeju ke kávičce (meltě ). Zkus pečivo bílý vyhodit úplně a když už tak tmavý /opravdu tmavý , ne barvený /. Ovoce dopoledne mi při hubnutí hodně pomáhá - hlavně grep.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:43
- Nahlásit
kachna_
jídlo
jo, tomu rozumim. Ale věř, že jednou za čas -já to dělám jednou za sto let - se to vydržet dá. Hlavně si při tom člověk může pomoct šťávama na mým oblbeným odšťavňovači- páč ty ho zasytěj. Ale já to dělám, taky jako čistící věc, ne kvůli hubnoucí dietě, a to se člověče pak tak nějak líp dá polknout, když víš, že sis to žrádlo nezakázala, abys byla hubená, ale že dáš tělu ten den pauzu, aby si odpočinulo a mělo tě víc rádo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:48
- Nahlásit
kachna_
Ale musí to bejt jídlo . Jenom pít nevydržim
jjo taky to tak nějak mám... jsem to zkoušela jednou a ve čtyry hodiny odpoledne šílená hlady jsem vybrakovala lednici a přežrala se do bezvědomí..... spíš se mi zdají rozumný malý dávky jídla víckrát denně....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:55
- Nahlásit
vlk
spíš se mi zdají rozumný malý dávky jídla víckrát denně....
jo to funguje dobře. Já teď nějak hodně žeru ty jablka, který mám furt při ruce, jak v práci , tak doma a večeře většinou dávám jako zeleninovej salát do kterýho narvu pro zasycení jedno vajíčko a kousek sýra (kozího od Fajfky)
ale je pravda, že vydržet se to s tím pitím fakt dá. A jak se překoná určitá hranice, tak já pak třeba už právě druhý den ráno ani nemám hlad. Takže není problém začínat úplně pomaličku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 11:59
- Nahlásit
PetraK
já zas dávám hodně do salátů kuřecí maso na zasycení, vidíš vejco mě nenapadlo... a kozí sýr tu asi neseženu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:04
- Nahlásit
vlk
kuřecí maso
jojo, pěkně rychle na oliváči opečený (čistě jen sůl, trochu pepře a hlavně rooozmarýýnku) a pak ten oliváč dát hásky s těma výpečkama do salátu /a švihnout tam to vajca natvrdo, páč vono to udělá pěkněj sosík/ + kapek jablečnýho octa.... , toť rada mého oblíbence Džejmího Olivijéra milujou to fšicí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:09
- Nahlásit
Věřili byste tomu, že se veterinářce u mě porouchal očkovací přístroj n na králíky (teda tomu jo), ale že mi naočkovala skoro všechny králíky. Většinou to bejvá tak, že přijde ke mně a šlus
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:13
- Nahlásit
PetraK
oliváč dát hásky s těma výpečkama do salátu /a švihnout tam to vajca natvrdo, páč vono to udělá pěkněj sosík/ + kapek jablečnýho octa..
..jo tak ňák... akorát to véco mě fakt nenapadlo.... ten jablečnej ocet je normoš v marketu ???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2012 12:13
- Nahlásit
kachna_
to máte nějakou vybudovanou tradici, že přijede veterinářka u tebe se jí porouchá přístroj a konec?
a počkej on je přístroj na očkování? to nedělá inékci?
|