Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 22:31
- Nahlásit

Neodolám a drobet to tu zaspamuju Jedna létající z objektivu kolegy ze cvičáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 22:39
- Nahlásit

Hyena
a co si vytunit kafíčko...
Takovy veci nepripadaj v uvahu, bych nespala do rana, kofein i thein jest mi zapreščen. Staci se protahnou, rozchodit, nadychnout venku vzduchu 8 stupnoveho a jak se zavity mozkovy radsi zase kmitaj.
Pruhaty to na rukavu slusi!

kachna_
páč ty trámy kolem kompostu shořely. Michal na ně byl celkem pyšnej
Jejda... A tak vono se to samo zahriva vodspodu, to mas jak s uhlim v zime, kor kdyz to este prikrmis necim zhavym. Dulezity, zes byla za Soptika a nic dalsiho nehorelo a aspon prekydate kompost a zalozite jinde, to drevo by beztak casem se rozvalilo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2012 22:46
- Nahlásit

Hyena
drobet to tu zaspamuju
eštěěěě
PetraK
pyšnej, jak šikovnou má kachnu
říkejte mi Tacozapálilakompost
Fifi
to drevo by beztak casem se rozvalilo
něco mi říká, že by to těm sroubenejm trámům chvilku trvalo

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 00:30
- Nahlásit

Jen jedna poznámečka... Jindra22 není Psékus, ten má jiný nick a mooooc dlouho se tu neobjevil. Asi marodí Jindra bude buď stupid nebo provokatér... takže tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 01:04
- Nahlásit

brut
stupid nebo provokatér
myslím, že zvládne oboje
PetraK
Stejně by mě zajímalo, jak je to s tou socializací, jestli kvalitní "letní výcvikový tábor" může nějak negativně ovlivnit vztah štěně-páníček, případně štěněti nějak zkomplikovat dětství

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 02:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Tadaa, i bez kafe to slo a mam pro dnesek fertig.
tacozapálilakompost
Stejně by mě zajímalo, jak je to s tou socializací, jestli kvalitní "letní výcvikový tábor" může nějak negativně ovlivnit vztah štěně-páníček,
Dle myho, pokud je stene do spravnych rukou odlozeny ve veku 3-4 mesicu, ani si nevzdechne nejakych 10 dni po panickovi. Negativne takovy pobyt jiste nezkomplikuje vztah s panem, jen halt stendo si bude muset zase, to je trochu fakt, zvyknout na majitele, nebo spis na rezim, pokud je hodne odlisny docasnyho uloziste.
Vse je o lidech, kdybys dala stene a hlidani paku, ktery ho zavre nekde do stodoly, do kotce, je to spatne. Kdyz ho das lidem, kteri stene zacleni do smecky, vedi o psech co a jak.. jen dobre pro to prte. Ovsem ja bych ho nikam nedala. Sem v tomhle hyperprotektiv.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:02
- Nahlásit

Rumštááájjjn
zjevně tu přebírám po NeserFifif noční....tož vítajtě
Jinak dřepím v procesu u kafe a marně se snažím roztočit svoje mozkové závity. Chladný vzcuch mi zjevně nepmáhá
Kachna
gratuluji k úspěšnému zásahu i k získání nového válečného indiánského jména

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem měla včera trošek problémek s mladým a jeho ochranitelským sklonem... dostal držkovou a dneska ho čeká vysvětlení celé situace. Už jsem totiž stihla i díky Hyeně vychladnout. Jinak málem dostal po papuli... zmeteček dospělej

Takže tož tak a jdu zase něco dělat, páč stále ještě nemám vytříděné oblečení, dodělaný úklid v koupelce a ještě musím vymyslet a zrealizovat oběd.. Mno a odpolko budu vyzvedávat jednoho z Keňanů a předávat synkovi na "hlídání".

Takže tu nezlobte a zatím sbohom přátelé

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:26
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

IŠ BIN CURÝÝÝK. Dneska se mi po 2x podařilo rozbít hodinu germánštiny . Ponejprv to bylo se slovíčkem der Wille - jako že vůle, kdy jsem se rovnou otázala, zda tedy Der letzte Wille je potom poslední vůle. Nechápu čemu se jemeni smáli, prostě mě to zajímá, hodlám sepsat poslední vůli v germánštině, sem jim řekla! a poté jsme měli rozhovor, který začínal větou Wo ist Herr Roth? (kde je pan Roth?) .... správně tušíte, kapek sem si to upravila a otázala se Wooooo ist Herrrr RRRRáááth??? . Pánčitel si zaslzel.

Včerejší minipizzi jsou - VY-NI-KA-JÍ-CÍ!! Kdo todle vymyslel, mě měl dostat Nobelofku, páč je to dobrý pohoštěníčko. Dneska přijede mlaďas prostřední s Monikou a přespějí u nás. Bude to poprvní v životě, co se spolu s Monikou nevožereme, což je jí tedy upřímně líto, bude to muset zvládnout halt děfče i za mne. Aspoň ale zase nestrhnu v opilosti z altánku břečťan

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:33
- Nahlásit

kachna_

Tacozapálilakompost
a
Vobarvilagdeco

mimochodem , dala jsem se na tvou barvířskou dráhu. Nějak se mi podařilo , že jsem Brtnikoj hodila nevědomky šedé spodní prádélko s máminou čerstvě koupenou červenou mikinou do pračky. Kdo uhádne jakou maji tetkon barvu BUDE KRÁL FŠECH HADAČŮ

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:40
- Nahlásit

kachna_

Stejně by mě zajímalo, jak je to s tou socializací, jestli kvalitní "letní výcvikový tábor" může nějak negativně ovlivnit vztah štěně-páníček, případně štěněti nějak zkomplikovat dětství

no hale čistě můj názor - prostě mi přijde blbý, jak jsem tam psala, to mrně , který čerstvě odputuje z domova, hned zase někam prsknout. Já neříkám, že z toho nutně musí mít nervovej tik a uprostřed života spáchá Selbsmord, ale férovka to prostě podle mě není takhle s ním šíbovat bez přítomnosti pánika a bez toho, že by si "stihnul vybudovat zázením" či jak to říct. A i si opravdu myslím, že takhle na začátku je každej den, kterej páník se štěnětem společně prožije hodně důležitej pro to navázání se na sebe, protože to je i doba, kdy jsme pro štěně ten bůůůůh a proč se připravit o ten krátkej čas, kterej potřebujeme, než začne štěně nacházet krásu samostatnosti?? A pak, je to pro mě prostě obrazem nezodpovědnosti - nedomyslet, že jejdááá dyk my táto jedem to teho chorvatskaaaa a to si zrovna bereme to štěňátečko ňuňuňu. Od čeho mám mozek a případně kalendář? nebo je tak složitý si uvědomit, KDY jedu na dovolenou a KDY si vezu domů štěně? Myslím, že to tak složitý není, jen to svědčí o přístupu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 10:47
- Nahlásit

brut

. zmeteček dospělej

co provedl, trůůpka?

páč stále ještě nemám vytříděné oblečení

hale máš to udělat jako já - vobarvila jsem Brtníkoj spodní prádélko a tetkon je vytříděno rovnou

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 11:57
- Nahlásit

PetraKvobarvila jsem Brtníkoj spodní prádélko a tetkon je vytříděno rovnou

žjova, tak že Brtník se od nynějška zove Tenjenžnosírůžové podvlíkačky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:13
- Nahlásit

Hyena

Tenjenžnosírůžové podvlíkačky

nikolif správný jméno je:

Tenjenžsepoblilzrůžovejchpodlíkačekahnedjevyhodil

akurát teda nevim, až bude někde vyplňovat nějakej formulář, tak se mu to jméno nevejde do kolonky :-D.

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:30
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek...

je něco novýho ????

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

vobarvila jsem Brtníkoj spodní prádélko
no já takový věci barvim duhou na modro. Páč modrá "duha" je dobrá, už je to tak. Teda ponožky na modro obarvené zbarví při prvním nošení nohu do nechutna, ale jinak dobrý.
vlk
je něco novýho ????
Fajka nestíhá, já jsem spálila kompost a Ešuska obarvila Brtníkovi prádlo, takže v zásadě nic . Edit. jo vlastně jooo, NeserFifi je hotová.
PetraK
tak ani stůl nezůstal ušetřen lihovky

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:57
- Nahlásit

kachna_
Fajka nestíhá, já jsem spálila kompost a Ešuska obarvila Brtníkovi prádlo, takže v zásadě nic . Edit. jo vlastně jooo, NeserFifi je hotová.

teda žencký vy ale umíte žít !!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:03
- Nahlásit

vlk

je něco novýho ????

v podstatě nic, páč jindra nic dneska nevyprodukoval

kachna_
tak ani stůl nezůstal ušetřen lihovky

taky má tak pěkný tetování?

Jsem ráda, že jsme se scukly, ještě jednou dík moc za dodávku.
bylo to prima

no já takový věci barvim duhou na modro.

no ono bych to mohla příhodit k něčemu, až budu dobarvovat černou, ale.... víš jak by to vypadalo, kdyby ty bombarďáky třá pustily barvu??? to už by mě zabil docela

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:10
- Nahlásit

tak jsem právě udělala menší výbuch na balíkový službě, jak si kurva může pošta dovolit napsat, že zásilku nebylo možno doručit, když na firmě pořád někdo je????????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:11
- Nahlásit

ta knížka je Čtyřnohý kamarád autor. MVDr. Martina Klimešová
PetraK
Jsem ráda, že jsme se scukly,
to já taky
bylo to prima
ano ano ano
víš jak by to vypadalo, kdyby ty bombarďáky třá pustily barvu???

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:24
- Nahlásit

PetraK
v podstatě nic, páč jindra nic dneska nevyprodukoval
šiš jak je to možný ??? že by mu docházely moudra ???? a nebo možná občas zaskočí do práce asik....

jsem dneska na oběd vyprodukovala ten Bigos...je to teda mňamka veliká....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:32
- Nahlásit

kachna_

Čtyřnohý kamarád autor. MVDr. Martina Klimešová

jo díky, podívám se po ní.

a nesměj se nebohýmu Brtnikoj s černou zadelí a předelí

vlk
šiš jak je to možný ???

ti nevím člověče, možná má právě těžkou fázi depréze z toho špatnýho světa.

jsem dneska na oběd vyprodukovala ten Bigos...je to teda mňamka veliká..

huž?? Tjo! no já se chystám na víkend něco spáchat.

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:42 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
Tjo! no já se chystám na víkend něco spáchat.
...na víkend chystám tu havířskou fazolačku a řízek Ondráš.... sousedka říkala že ho občas dělá, ale nejchutnější je z krkovičky...a nebo do toho bramborového těsta obalit flák uzenýho. Ze zeleninovým salátem je to prej moooc šmakózní...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 15:46
- Nahlásit

vlk
salátem je to prej moooc šmakózní...

mlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllč!! proboha už mlč! nebo tady sežeru ty byliny co tady mám

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 16:16
- Nahlásit

PetraK
proboha už mlč! nebo tady sežeru ty byliny co tady má

...no co šak bejlí je zdravý....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 16:20
- Nahlásit

vlk
..no co šak bejlí je zdravý.

hale jáuž sem po tom měsíci a půl s bejlím - neplést si bohužel s BEJLÍS - totálně nejzdravější člověk na planetě, jen o tom moje tělo asi ešče neví

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 17:44
- Nahlásit

PetraK
totálně nejzdravější člověk na planetě, jen o tom moje tělo asi ešče neví
...to přijde, si ho mnoho let huntovala, tak to nejspíš nepude tak rychle...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:04
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

.

To byla fčera náfštěvička Jen se teda evidentně fakt vyspím až v tom hrobě, dneska asi budu mít umakartový čelo. Ale dobře bylo, vyrobila jsem to dobrý obžerstvení a k večeři byly kuřecí kozenky s brokovnicí a paprikou, dobrého vína /prej - já nevim, esli bylo dobrý, já měla Birella/ se popilo a spát se šlo až moc a děsně pozdě.

vlk

..to přijde, si ho mnoho let huntovala, tak to nejspíš nepude tak rychle..

šak jo, já vim,že nelze čekat sasraky do tří dnů a nemožné ihned. I když ono už to tělo svým způsobem kvituje, to ne, že ne. Jen jsem prostě rychlej čelovjék. a takydíky bejlí teda hladovej, potřebovalo by to dát si pořádný bene

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:23
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

konečně sem se vyspala po noční a mám 4 dny volňáska... nááádhera

PetraK a takydíky bejlí teda hladovej, potřebovalo by to dát si pořádný bene
...hlad je sfiňa... tak sem tam nenápadně něco jen trošku nezdravýho ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:43
- Nahlásit

vlk

no bať fčera sem byla nezdravá až to nebylo zdravý

minipizzy, sýr naložený s česnekem a oregánem v olivovém oleji, vše domácí výroby a pak.......... můj ty smutku - modrý z nebe - pistáciový koššššíííčkýýýýýýýýýýýýý!! To zas jako nejde furt, to já vím, já to držela zkrátka hlavně na začátku ten první měsíc, aby se tělu odlehčilo a mohlo se snáz čistit, teď občas fakt tu uzdu povolím.

<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání