Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:57
- Nahlásit

PetraK
to držela zkrátka hlavně na začátku ten první měsíc, aby se tělu odlehčilo a mohlo se snáz čistit, teď občas fakt tu uzdu povolím.
tak to jo... občas čék ulítnout musí, jinak by to nebylo k žití... já třeba na jídle ulítávám hodně, taková menší závislost, ale snažím se to držet na uzdě dokud jsem ještě docent.... už jsem se pomalu blížila k nadcentu a tak jsem hodila zpátečku trochu... eště že mám ty psy, ty mě donutí se hejbat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
občas čék ulítnout musí,

no bať, jinak by mu hráblo.

á třeba na jídle ulítávám hodně,

jo tak to já taky, navíc to mám vchovaný - po fotroj, von je hroznej labužník a já mám po něm jídlo děsně ráda, kdybych se nedržela u huby, vypadám jak von a to teda vážně nechci. Ale hodně dělá fakt pečivo, to jak jsem vyrazila - kvůli mouce, ne kvůli váze, tak šla váha šupem rychle dolů.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:19
- Nahlásit

PetraK
Ale hodně dělá fakt pečivo, to jak jsem vyrazila
to znám, takže většinou jsem ho nahradila zeleninou ...ale vobčas si ten povidlovej koblih dát musím, jinak bych asi humřela....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

takže většinou jsem ho nahradila zeleninou

jo, ta dokáže hodně zapatlat. Já si ráno právě dělám obří mísu zeleneninovýho salátu s lněným semínkem a kozím sýrem. pak si dám pauzičku, pak jábloko, když přijde hlad, pauzičku, A pak poblifku, když přijde hlad, pauzička, pak normoš oběda, pauzička, salát (si vlastně ten oběd rozdělím na tři části), doma potom na prochajdě s čoklidem jábloko a pak nějakou malou véču. A kila šly fakt dolů.

ale vobčas si ten povidlovej koblih dát musím, jinak bych asi humřela....

naprosto chápu, celým svým já.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:32
- Nahlásit

PetraK
tak já jsem hodně masová, ale vyhodila jsem salámy, občas si dám jen šunku nebo domácí klobásky, jím teda převážně kuřecí místo brambor nebo rejže dávám právě zeleninu, hodně ryby, nebo zase jen brambory bez masa, miluju je nakrájený na kolečka, upečený na pečícím papíru jen trochu zakáplý olejem slunečnicovým, olivovej mi nesedí, a pal posypaný pažitkou a k tomu kyšku.... na jabka mám alergii, si spíš nakrájím rajče, papariku a okurku, trošku posolím, popepřím a zobu....no váha se taky kapku pohla dolů, ale de to pomalu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 13:44
- Nahlásit

vlk

no váha se taky kapku pohla dolů, ale de to pomalu.... .

ale dobře to máš myslím postavený. Zkus ještě - právě proto že jsi masofka (já taky) - můj oblíbený jablečný ocet. Ten to totiž podle mě i jakoby nastartoval, že ta váha jde dolů. Páč von ti vyčistí potrubí od těch nánosů co se tam za ty roky usadily. Takže když ti to pak z těla odejde, tak krom váhy je úbytek pěkně i v pase, páč ten humáč už tam v těch střevech není a je volný místo. Plus po něm není nějakou dobu hlad. Dáš si prostě ráno nalačno lžíci jablečnýho octa do vlažný vody (sklenička) a pošleš to tam. Plus do salátů ho dávám, není tak ostrej jako normoš ocet. A pak před jídlem můžeš zase i v poledne, i večer, dlouhodobě lze. A taky lněný semínko spařený a přes noc nechaný a pak do salátu hozený, to taky čistí pupek. No a pak, když jsem najela to, že jsem vyrazila pečivo, uzeniny, tak to jelo už nějak samo.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:01
- Nahlásit

PetraK
doufám, že jablečnej ocet mi neudělá takovou paseku, jako jabko... kouknu po ňom v obchodu..... a lněný semínko, takový to vobyčejný co se dává koňům ???? a neposeru se z toho ??? dojíždím do práce docela dlouhou cestou....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:04
- Nahlásit

vlk

e jablečnej ocet mi neudělá takovou paseku, jako jabko... kouknu po ňom v obchodu..

doufám že ne. kolegyně má taky alergii na jablka a tohle v pohodě , stejně jako odšťavený jablko to taky dává v pohodě. Hale a to je další věc čerstvě odšťavený šťávy z ovoce a zeleniny, kterou si můžeš pomoct- a má to víc než jednu výhodu - je to moc dobrý, ale hlavně tě to zasytí a taky je zdravý a pročišuje to. A když mě někdy přepadne právě chuť na sladký, zmasakruju jí tou šťávou. Odšťavovač není marná investice. ta štáva se pak dá i zmrazit a když je ovocná, máš zmrzku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:06
- Nahlásit

.vlk

a lněný semínko, takový to vobyčejný co se dává koňům ???? a neposeru se z toho ??? dojíždím do práce docela dlouhou cestou....

snad se neposereš,já teda se nepoto. ale tak to zkus přes víkend, začni v sobotu (večer v pátek spaříš) a za dva dny už zjistíš co a jak. a jo, je to obyč lněný semínko. Já hokupuju tady u nás ve zdravý výživě, ale kdybych měla možnost vzít nějaký normoš balení třeba u koní, tak taky vezmu. Jooo a užij si ty čtyři dny volna, to sem ti zapomněla popřát.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:10
- Nahlásit

PetraK
, stejně jako odšťavený jablko to taky dává v pohodě.
no jo vlastně, jabkovej džus mi taky neva....po odšťavovači už nějakou dobu koukám, ale zatím to ňák nevychází...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:18
- Nahlásit

vlk

jabkovej džus mi taky neva

no tak super, nevím v čem je rozdíl?? ešivá ta šlupka?? ale lidem to pak většinou nevadí.

po odšťavovači už nějakou dobu koukám, ale zatím to ňák nevychází...

tak až to trochu půjde, jdi do něj (bacha jen, ať si nekoupíš odšťavovač jen na citrusy, a taky to chce kouknout jak dobře se rozebírá a čistí), ale je to fakt dobrá věc, zvlášť, jeslti máte třeba nějaký ovoce na zahradě, tak to máš pak úplně parádu. Navíc tu dřeň pak můžeš dávat psům do žrádla a zužitkuješ úplně fšecko. Ešus to má rád.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:24
- Nahlásit

PetraK
no tak super, nevím v čem je rozdíl?? ešivá ta šlupka?
...to by mě taky zajímalo, když sním celá jabko, napřed mě strašně začne škrábat v krku a kašlu a pak mi naskáčou červený fleky který mizej i týden....

tak až to trochu půjde, jdi do něj
vomrknu je v OUKEJ elektru a pak se podívám na aukro esivá někdo neprodává levnějc použitej....

zvlášť, jeslti máte třeba nějaký ovoce na zahradě
zatím je všechno ve fázi růstu.... jen rybízu asi budou tři prdele...ten tu už byl když sme se nastěhovali....jinak jsem nasadila jablkoně, ryngli, třešňu a hrušku a pak maliny, ostružiny a kanadskou borůfku.... ale zatím je to malinkatý....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:33
- Nahlásit

vlk

když sním celá jabko,

a dělají ti to jablka obecně? jak kupovaný, tak nějaký domácí? Kolegyně má právě to samý, ešče oteče, ale tohle jí nevadí. Tak doufám, že to stejný bude i u tebe.

u a pak se podívám na aukro esivá někdo neprodává levnějc použitej.

jo, to taky není marnej nápad, páč lidi si to často koupěj a potom odložej, páč je to přestane bavit.

ale zatím je to malinkatý

no ale brzo už to bude nést svý ovoce a pak můžeš řádit s odšťavňovačem.

Já jsem tuhle přemejšlela, kolik jsem za ten měsíc a půl co si to jedu už sešrotovala matroše - tak podle mě je to tak přes deset kilo jablek (jak snědený, tak odšťavený), v jablkách jedeme s Brtnikem oba, asi tak pět šest kilo mrkve a kolik pomerančůch to nevim, ty tam dávám vždycky po jednom kousku pro chuť. Plus rajčata a okurka. to je taky dobrá kombinace, miluju rajčatovou šťávu a když je z čerstvejch rajčat (a teď se mi kupodivu podařilo narazit i na rajčata co chutnají opravdu jako rajčata) a dá si to člověk k večeři, mňáááááááám, to je dobrý pití.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem doma od lékařské vědy a světe div se, nesmím přetěžovat pravou ruku... není v pohodě a to ani rameno. Asi jsem sebou práskla fakt blbě. Doktor prohlásil, že bych měla jít do nějakýho spešl kurzu, kde by mně naučii padat... Tak nevím, jestli to myslel jako vtip nebo jako radu Jo a prý bolehlav mám na 50 % od krku, protože tam mám nějakou bouli, která tam nebyla, takže se asi hnuly plotýnky. Prý ať zatím chodím na masáže, cvičení a po skončení provedeme kontrolu a když tak budeme řešit... dokonce má rád alternativní léčbu a doporučuje jí. Což jsem do teď nevěděla

Jinak obá plesnifcííí mají srajdu jako hrom... tak nevím, jestli je to vedrem nebo nějakou chybou v žrádle. Včera měli pro jistotu hladovku a dneska dostanou rozvařenou rejži... pak postupně najedeme zase na klasiku. Ale říkám si, jestli to taky není z vedra a dusna, co je neustále nebo nechytili nějakou virozku, protože jsou oba takový "mouchy sežerte mně" ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Emila jsem našla- díky za avízo

a světe div se, nesmím přetěžovat pravou ruku.

no a to by člověk vopravdu nečekal, já měla za to, že ti dneska naložej dvacetikilový závaží a makej, makej jemeni.

Jo a prý bolehlav mám na 50 % od krku, protože tam mám nějakou bouli, která tam nebyla, takže se asi hnuly plotýnky. Prý ať zatím chodím na masáže, cvičení a po skončení provedeme kontrolu a když tak budeme řešit...

do hajzlu to je fakt furt něco

dokonce má rád alternativní léčbu a doporučuje j

aspoň nějaká ppozitivní zpráva

Jinak obá plesnifcííí mají srajdu jako hrom

jéžiš, ještě tohleto??? tak držím palce, ať se rychle srovnají.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 17:36
- Nahlásit

brut

Eeech jo, to je furt něco.... . Máš mejlík . Jo, a gratuluju opožděně ke studijním úspěchům děcka

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:48
- Nahlásit

rumštájn
Hlásím návrat z procesu a zasednutí ke sklence lambrusca
brut
ježkovi oči, co se plesnivečkům mým oblíbeným zasejc přihodilo ?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 21:53
- Nahlásit

PetraK
Emila jsem našla- díky za avízo
není za co... stejnak bych nestíhala, byla jsem moc dlouho v čekárně

to by člověk vopravdu nečekal, já měla za to, že ti dneska naložej dvacetikilový závaží a makej, makej jemeni.
mno, tenhle doktor rovnou řekl, že to u nás sprasili

do hajzlu to je fakt furt něco
klasika, néé a to jdu za 14 dní na gastro ...

aspoň nějaká ppozitivní zpráva
udělal mi radost

jéžiš, ještě tohleto??? tak držím palce, ať se rychle srovnají.
děkuji... doufám, že jim zabere dietka

Hipík a Tonička a Rozinka
Eeech jo, to je furt něco....
u nás naprosto normální stav

Máš mejlík
sova odletěla zpět

gratuluju opožděně ke studijním úspěchům děcka
děkuji , letos se to krásně sešlo... teď ještě aby zvládli přijímačky a bude na chvíli klid ...

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:38
- Nahlásit

rumštááááájn
konečně máme pátek- jupíííí...sice razím do procesu ještě i v sobotu,a le to je jen na dopoledne, tak že se to skoro nepočítá

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

dám sem dneska modrej vobrázek, třebas jí to sem přivolá, dyš s náma nemluví FAJFKA jedna .

Včera jsme si uďáli výlet k našemu piknikovýmu rybňajzu, Hošikus mi našel dvě bažantí slépky, házeli jsme pana Stehna, jedli jábloka a čuměli do přírody. ale hlavně DOSTALA SEM VÁNOČNÍ HIPÍKATEJ BALÍČEK

A

VIVÁÁÁÁÁT HIPÍK VIVÁÁÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DÍKUJU HIPÍKU.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 08:59
- Nahlásit

brut

. stejnak bych nestíhala, byla jsem moc dlouho v čekárně

v poho, přesunem to na jindy

že to u nás sprasili

hovada blbýá jejich tělo to pochopitelně není, tak co se snažit

a to jdu za 14 dní na gastro .

ty nemáš, chudero chvilku klid, fakt ne

udělal mi radost

jo, todle je moc důležitý, když se s doktorem dá nejem mluvit, ale sám navrhuje různý řešení . Neznám takovýho ale.

doufám, že jim zabere dietka

musí, jinak je zmlať

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:01
- Nahlásit

Hyena

konečně máme pátek- jupíííí.

Pátek je nejlepčejší den ze fšech!!!!!! Těším se , jak vypadnem. naložila jsem maso, uděláme si dobrotu a Brtnik rozbourá chalupu - na to se teda moc netěšim.Začal už minule kamnama.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:22
- Nahlásit

PetraK
hele
http://www.fler.cz/zbozi/punkove-boticky-2755727

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:26
- Nahlásit

Hyena

ty vole!!!!!!!!!!!!!! no ty sou!!!
teda na tom podpatku bych se asi zabila teda, to je fakt ale jsou gůůůt
jdeš do nich?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:54
- Nahlásit

brý den ženy sim vás můžete klííknout dejavu a Kralupům? včera mi psala že potřebuje ještě 30 kliků a že to asi nedá,tak myslim,že by to dát mohla

http://www.potvor.cz/?pf=8313
je to to slunce s lodolitem...
kujem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:58
- Nahlásit

davidkova renata

kam mám kliknout??? Klikla jsem na doporučit - a to mě hodilo na gezichtbuch - tam já nejsem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 10:01
- Nahlásit

PetraK
Klikla jsem na doporučit
no tam..
a to mě hodilo na gezichtbuch - tam já nejsem.
aha tak to je komplikace vo který nevim páč tam sem..tak nic,to jsem netušila totiž..tak esi tam někdo je,tak může kííknout kdyby chtěl,jináč to neřešte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 10:03
- Nahlásit

davidkova renata

hm,tak to Dežaví teda bohužel nepomůžu, to mě mrzí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 10:52
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK
To sou ty idiotský nápady, že všechno ženou přes fujbuk. Já ho též nemám a mít ani nechci, nicméně mi mrzí,když kvůli fcbmánii nelze pmoci dobré věci.
PetraK
Já do nich nejdu, na mě už jsou moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 11:17
- Nahlásit

Hyena

To sou ty idiotský nápady, že všechno ženou přes fujbuk. Já ho též nemám a mít ani nechci, nicméně mi mrzí,když kvůli fcbmánii nelze pmoci dobré věci.

jo přesně, do určitých věcí prostě nejdu, ale je škoda, že to nedá jinou možnost no, ráda bych, spešl u Dežaví.

Já do nich nejdu, na mě už jsou moc

mě by zabil ten podpatek . Ale furt uvažuju, že si koupím desetidírky ešče. nevim no.

<< 1 ... 1881 . 1882 . 1883 . 1884 . 1885 . 1886 . 1887 . 1888 . 1889 . 1890 . 1891 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání