| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:13
- Nahlásit
Hyena
já mám pokousanou ruku, páč jsem Hyenu " tahala" z huby jedný bázlivý a rozmazlený leopardici..
Samy radosti teda. Jak pravi nacelnice, mas to dukladne vycisteny??
PetraK
dala si neschopenku abych mohla zabojovat jen s bylinama a postelí. Už je líp.
Huf, tak snad to bylinky zvladnou, dyk antb bylo dosti. At je ti lip!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:16
- Nahlásit
Fifi
PetraK
Jak pravi nacelnice, mas to dukladne vycisteny??
Neboj..nešlo to moc do hloubky a nezapomeňte,kde pracuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:17
- Nahlásit
Fifi
snad to bylinky zvladnou, dyk antb bylo dosti. At je ti lip!
jo, myslim, že jo, dala jsem si náčinek páně Priessnitze, tuny ovoce a zeleniny, cibule a česneku, hektolitry bylinek a ovocenejch čerstvejch šťáv a je mi o hodně moc líp. Na atb séřu. na tohle nejsou zapotřebí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:19
- Nahlásit
Hyena
kde pracuju
háhá, to je jako kdybych já řekla, že umim vyplnit skvěle formulář , jak je to s tou kovářovic kobylou????
Jdu si zpět válet šunky do peří, milé dámy, tak tu nezlobte a neotvírejte dvéře cizím lidijům
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
PetraK
jo, myslim, že jo, dala jsem si náčinek páně Priessnitze
Koukám, že taky umíš žít..držím palce, ať se brzy uzdravíš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:32
- Nahlásit
Zdar děcka,
co to všici vyvádíte ? to jsou teda jobovky ....
Já sem totálně v háji co se času tejká tak vás vůbec nestíhám zlepšení v nedohlednu ..do konce června určitě ne ..ach jo. Tož se kurýrujte šici a dávejte na sebe bacha!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:35
- Nahlásit
Fajka
No ty ses vubec zmizela, uz mas porovnany ty standardy FCI?
Tez se opatrujte, pohlazeni plisnim modrobilym.
Hyena
Dneska sem Ag malem placla lopatou, zacina knikaci, stenaci obdobi. Hyene se po bitce zvedla nalada aspon?
esuskoo
Ty se koukej teda dolecit, vyhnat hnusaky z tela ven!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:44
- Nahlásit
Fifi
No ty ses vubec zmizela, uz mas porovnany ty standardy FCI?
Tez se opatrujte, pohlazeni plisnim modrobilym.
no právě že nemám a do víkendu to muším stihnout nebo bé děsnej ale děsnej průůůůůůůůseeeeeeer
Pruhatice s plesnifcem díkujou ... Pruhatice je momentálně totálně bezkožichová (chlupy všade jen né na ní ) má rozverné předhárací vobdobí a plesnivec v neděli na velký proťápce po lese byl děsně hodnej, ani jednou nezdrhnul a chodil vzorně na přivolání, tak mě udělal fakt radost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:52
- Nahlásit
Fajka
díkuju moc....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:53
- Nahlásit
vlk
Co se zase deje u vas??????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:53
- Nahlásit
ženy, nevíte někdo jak je to se zablokovaným účtem ???? Teď po vejplatě zaplatím poslední splátku a voni mi to odblokujou sami nebo se musí nějak žádat ?????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:54
- Nahlásit
Fifi
průtrž jako sfiň, tradičně vyplavenej barák, zas několik dní nešel net...ale jinak dobrý.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:54
- Nahlásit
Fajka
Pruhatice je momentálně totálně bezkožichová (chlupy všade jen né na ní ) má rozverné předhárací vobdobí
Njn, a furmika mas? Z Kremyla to furt pada, ikdyz uz by asi nemelo co, je jak holatko, ted uz jen obden a furt pousti, mrcha. Nebo na fajfku furmik nefunga?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:55
- Nahlásit
vlk
a čím ti to zablokovali? Co bylo důvodem? Třeba u debetu chtějí většinou vyjednávat, u normálního účtu by měli odblokovat ihned po splacení...no ale beru to obecně, nevím čím to bylo bloklý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:56
- Nahlásit
vlk
díkuju moc....
no paní, ne jen mě to tady fšem
ženy, nevíte někdo jak je to se zablokovaným účtem ???? Teď po vejplatě zaplatím poslední splátku a voni mi to odblokujou sami nebo se musí nějak žádat ?????
tyjo nevím nevím, ale jak znám naše inštytuce tak vo to budeš muset prosit a žádat div né kleknout na kolena aby s tím někdo něco udělal...samy určitě nic neudělaj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:58
- Nahlásit
Fifi
Njn, a furmika mas? Z Kremyla to furt pada, ikdyz uz by asi nemelo co, je jak holatko, ted uz jen obden a furt pousti, mrcha. Nebo na fajfku furmik nefunga?
mám , fungá ale ona nejdřív pouští podsadu a na tu je to dobrý a pak ty tvrdý krycí ale ty nějak divně postupně..jeden den vyčešeš a druhej den jak kdybys nic nečesala a je teda taky jako holátko..asi bé v létě hyc
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 21:58
- Nahlásit
Eninka
sem při stěhování nezaplatila jedno pojištění a i když byla na pojišťovně nahlášená nová adresa tak mi upomínky posílali prej na starou.... pak se ozvali za tři roky a z tisícovky bylo najednou třináct a nějaký drobný.... dohodli jsme se na splátkovém kalendáři, ale nevím proč mi nechali obstavit účet....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:00
- Nahlásit
Fajka
no paní, ne jen mě to tady fšem
...tak teda ještě jednou a znova...děkuju všem holky.... moc jste mi pomohly....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:00
- Nahlásit
vlk
Viz bod 9 http://www.mesec.cz/clanky/myty-a-omyly-v-exekuci- jak-postupovat-pri-zablokovani-z-uctu-v-bance/
průtrž jako sfiň, tradičně vyplavenej barák, zas několik dní nešel net...ale jinak dobrý.....
Hlavni, ze ste stihli opravit tu strechu pred plavakem, doprdeleuz, nemuze byt chvili klid??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:03
- Nahlásit
vlk
moc jste mi pomohly
....aaaspoň trrrrrrošku....
sfiň, tradičně vyplavenej barák,
ach jo...
když už béééé konečně ten vytouženej klíííít???
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
Fifi
Hlavni, ze ste stihli opravit tu strechu pred plavakem, doprdeleuz, nemuze byt chvili klid??
jo, horem neteče, to je dobrý...vnitřek jsme záplavám přizpůsobili, takže jednou stranou nateče, z druhý strany votevřem dveře a vymetem ven..... vytřem, vyvětráme a žijem.... akorát stěny blbě schnou....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:06
- Nahlásit
vlk
kruci fakt je nějaké blbé odbobí...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:08
- Nahlásit
vlk
vlku, pokud máš na účtu i kontokorent- využitej, prostě vybranej, tak banky nerady z kontokorentu vyplácej obstavený částky, tak pokud ti to šlo z kontokorentu, tak musíš s bankou vyjednat, aby ti jej nerušili a běžel dál. Pokud to obstavili na věžným účtu, tak v momentě kdy je na účtu ta obstavená částka, tak dál bez jakýhokoliv tvýho zásahu či žádání ti bude běžet vše dál, prostě zase budeš moct disponovat vším na účtu nad tuhle částku, Jinak obecně vzato, pokud máš splátkovej kalendář na cokoliv, neexistuje, aby ti dal někdo výkon rozhodnutí, např. splacení dříve a navíc exekucí na účtu, je divný, ale mohlo se stát, že ti jej z nějakýho důvodu zrušili a tys to nevěděla a pak se tohle mohlo stát - s tou blokací.
Rozhodně si ohlídej již splacenou částku a to, aby ti to samý nestrhli ještě z účtu, protože účet se obstavuje již prop případ, že banka je pak povinná obstavenou částku odeslat oprávněnému, pokud on sám tam nepošle info, že bylo již uhrazeno jinak a že tu blokaci už nechce. Tak to fakt hlídej, ty mrchy jsou schopný to dostat dvakrát a pak bys je musela vyzývat - tu pojišťovnu, aby vrátila přeplatek, protože to by bylo z jejich strany bezdůvodný obohacení .
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:09
- Nahlásit
Hyena
kruci fakt je nějaké blbé odbobí
ku..a blbé, mně už se to táhne delší dobu, taky by se to mohlo ňák obrátit, je nejvyšší čas...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:14
- Nahlásit
Eninka
částku hlídám, nechala jsem si výplatu posílat složenkou a nosím to tam osobně a vyžaduju doklad.... teď po té poslední splátce si vyžádám potvrzení, že je vše uhrazeno....a pak teda musím čekat, až mi to odblokuje ta pojišťovna nebo je musím požádat aby to udělali ????
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:20
- Nahlásit
vlk
banka s tím odblokováním nemá nic společnýho, je to pouze na té pojišťovně, až to budeš mít uhrazeno, zeptej se tam na to, kdy ti tu blokaci zruší, ono záleží i na tom, kdo ji tam dal. Pokud to byl nějakej exekutor, kterýmu to dali, tak otravuj pak jeho, akorát oni ty mrchny na to nemají žádnou konkrétní lhůtu. Vlku, až to budeš všechno vědět, klidně mi napiš, poradím ti jak dál, anebo to za tebe vyjednám, pokud by sis nebyla jistá, co a jak, abys měla ten účet co nejdřív volnej zase.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že mně dostihla Fajfkytýda ...tenhle týden jsem denně po doktorech, takže vůbec nic nestíhám.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:24
- Nahlásit
Eninka
dík, kdyby dělali ňáký problémy, tak bych teda tvé laskovosti s dovolením využila.....uvidím, co mi řeknou...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:28
- Nahlásit
vlk
tak jo, kdyžtak pisni na "Eninku" a já ti dám na sebe kontakt, já semka nechodím číst, to byla dneska náhoda, tak bych to tady nenašla...ráda ti pomůžu a prosímtě, kdyby se ti zase dělo nějaký bezpráví, tak dej vědět, hrozně mě štve, když si tyhle "instituce" nahání peníze na obyčejnejch lidech, kteří se neumějí tak účelně bránit proti jejich zvůli.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2012 22:32
- Nahlásit
Eninka
tak jo, díky...
|