Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:47
- Nahlásit

PetraK
abys neřekla, že to s tebou nemyslíme dobře....................
kam dám plyšáky a čífa???

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:57
- Nahlásit

Fajka

kam dám plyšáky a čífa???

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 15:14
- Nahlásit

a čífovic nohy??????????

http://www.novinky.cz/domaci/259059-ve-stredu-napa dne-az-30-cm-snehu-silny-vitr-vytvori-zaveje.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 15:26
- Nahlásit

Fajka
a čífovic nohy??????????

připřáhnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 15:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
kulala
rcite se daj taky naklikat
dítě se dá taky naklikat . Jen mi chybí fantazie a teda nenechávám jí nabízet chování.
PetraK
a tak je mít jen na mlíko by nešlo? Jednu?
No ale to stejně budu řešit, co s kozlatama. Já potřebuju něco na spásání pozemku (ne z lenosti, vloni jsme zabili křoviňákem nejmíň jednoho slepýše a jednu žábu a pak nám ještě to seno zplesnivělo).
Fajka
né že bych měla nějakej problém ale dycky lituju ty co je maj tak až z toho bolej záda těm se fakt nedivím že na nějakou tu plastiku jsou..já mít něco podobnnýho tak du taky ..
No, navíc to podle mě ani neni hezký a člověk se bojí, že v noci usne a udusí si dítě
jo a já chtěla vovečky...místo sekačky.
to já taky, ale Michalovi se líbí kozenky bílé (teda jemu by se líbily jiný, ale česká koza, dobrá koza)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 15:40
- Nahlásit

kachna_

No ale to stejně budu řešit, co s kozlatama.

no a co dopředu zajistit, někoho, kdo si taky koupí potom kozenku ne na žrádlo? to by se nepodařilo? nebo se domluvit s farmou nějkaou kozí mlíčnou, že by si pak ty prcky vzala?

že v noci usne a udusí si dítě

seš hrozná, já vim, že sem ti to řikala už stokrát, ale vopakování je matka moudrosti

teda jemu by se líbily jiný

hlavně sem nedávej vobrázek těch co by se mu líbily, páč by nás smazali

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:05
- Nahlásit

PetraK
hlavně sem nedávej vobrázek těch co by se mu líbily, páč by nás smazali

no a co dopředu zajistit, někoho, kdo si taky koupí potom kozenku ne na žrádlo?
uvidíme jestli vůbec budou letos a budu to řešit, až to bude aktuální

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:06
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Už jsem doma a tak nafouklá, že si připadám jak balon. Dneska na to mám ale nárok, mám v sobě tolik vzduchu, že mě paní doktorka i vyfukovala

Jinak k vaší debatě o kozách .... ty teda fakt nechci, páč naposledy na mě jedna mladá útočila, chtěla ten kus chleba, co jsem držela v ruce a chtěla nabídnout jeho matince

PetraK
díky za držení palců

Fajka
nestíhám ...abch taky stíhala když co půl hodky musím na butku sem jak průtokáč.
a proč to děláš?
A aby jsi neřekla, že jsem ošklivá, tak ti sem dávám kadibutku i pro chlupatce a Čííífa

Jinak doufám, že sníh zůstane už schován a nebude u vás připadávat nebo tam zapadnete , jak ti vlastenci

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 16:14
- Nahlásit

kachna_

jéééditiii, von má ale dobrej fkus!! tu si musíte pořídit, musíte!!

uvidíme jestli vůbec budou letos a budu to řešit, až to bude aktuální

no mě napadlo, koupit z nějaký farmy a rovnou se s nima domluvit, esli by jakooo třebaaa nevzali pak ty dětičky do stáda.

díky za držení palců

to nejni zač vůbec. A výsledek bude kdy?

brut
balon

Balounek vod Mathey?

i vyfukovala

seš hrozna nafoukaná, asi jako StaHyjová

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:31
- Nahlásit

PetraK
Balounek vod Mathey?
ten je proti mému bříšku ještě hubený a to i přes svou zimní srst

seš hrozna nafoukaná, asi jako StaHyjová
sem nafoukaná ouplně stejně.... moooooooooooooooc

kulala
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:44
- Nahlásit

kachna_
dítě se dá taky naklikat to ja vim TAG teach uz jsme tu probrali

kulala
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:53
- Nahlásit

PetraK
Co dělá Luděček
a
dobry- vysvetlujem si zasady sluzneho chovani - jako ze se nerabuje, vecere se nevyrazi z ruky a taaaak ale snazi se
zacina slyset na jmeno, sbira tenisak- radot nejvetsi (moje), neco nabral a ja taky pac ty jeho vypady na spagatu me dycky skoro vycuknou z holinek vo viknedu jsme si udali vyslapa skoncily jsme u silnice- boji se aut-evidentni to bylo na parkovisti u Lidla kdyz nekod couval nebo popojel, se psy zatim zadnej problem vipetka s nama byla venku a pak jeste kolegyne cuba. jo a jeste jsme procvicovali zaklad "fuj " na prejetem kosakovi- taky to docela slo pac mi na poli sebral mrsinku takze v ramci zachovani dusevniho zdravi - zvednou za vobojek a pockat az pusti- v klidku- pochvalit takze zadnej problem nebyl radost mi dela... jOooo a jak sedalo cekat hus mel na sobe v sobotu postroj foto az se odvazim do Galerie
kdy přijede Bóbika? Kolik ešče?... dlouuuuuho co to tu smrdi??? Karma : D

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:00
- Nahlásit

kulala
Jak je vysmataaa, chechta jedna kulali.

Zdravim, dneska je nakej divnej tlak, mi prijde, navic sem rano nestihla kafe a byla sem jak komar nenecucanej slaba, motava.
Koukam, ze furt este resite kozenky. "Bohusu, koza se ti obesila!" - a ze sou to kamzikove, tu zdejsi sem jednou motala z tresne, kam si povyskocila za listama.

brut
Vidis, sem na tebe dneska myslela, tak se laskave odfoukni a hlavne, ze je vse OK!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:50
- Nahlásit

Hele a nevíte někdo něco o StaHiový??? Docela se o ní bojím, jak tak podivně najednou zmizela z cezeta

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:57
- Nahlásit

Milé dámy, k dnešnímu dni Vám posílám jednu spešl píseň ..... myslím, že Ešusce se bude velmi líbit

http://www.youtube.com/watch?v=W1xrXpzYJDw

brut
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:59
- Nahlásit

Hyena
nevím o ní, ale můžu jí zkusít zavolat

kulala
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 09:49
- Nahlásit

brut

k dnešnímu dni Vám posílám jednu spešl píseň ...

ty ses lama sme malem spadla ze zidle kdyz sme to votevrela

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

Ramštajn!
tu je boží dopuštění! Vánice jak blázen tak nevim essi se vůbec vyhrabem do práce a nebo budem makat doma...

brut
posílám jednu spešl píseň ..... myslím, že Ešusce se bude velmi

stračeno!

http://zena.centrum.cz/bydleni/interiery/clanek.ph tml?id=733142#utm_medium=stylebox&utm_source=centr umHP&utm_content=position-4
za mě teda úlet...já tedy fakt nee

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Víte co je hrozný?? Hrozný?? že když už si myslíte, že jdete domů z práce tak.............. TAK VÁM KURVÁÁÁÁ ZAZVONÍ BUDIK a vy zjistíte, že........... DO TÝ PRÁCE TEPRF JAKO DETE!!!!!!!!!!!!!!!!!

je mně mě líto a to jako moc a moc.

A včera jsem se tak nakopla energeticky na cvičení, že jsem doma opět popadla hadre, kýble, lux a šla dělat Pucfrau. Máme to doma na pět minut moc pěkný

a ráno venku normální urágoš, co mě porazil jak kuželku, zapadala sem sněhem,páč byla vánice a enem můj záchrannářskej péf mě zachránil nechápu, fakt nechápu, jak to hovado blbý zrzavý mohlo bejt tak radostný. Čert vem počasí, ale takhle ráno??? Lítal v tý fujavici jak povětroň, stoupal si v závějích na hlavu 157x vyběhl na podestu a zpátky, mezitim se přerazil ,pak letěl přepadnout Foxinu - kastrovanou foxlici, která ho jinak tak moc nezajímá, dneska ovšem bylo to správný počasí a konstelace, aby se poškádlili a pak šel přepadnout rotvici Bárbínu, dali si do držky a voba byli hopíkatý. Nějak mi nedošlo co říkám - když jsem paničce, co se tak potácela prostorem s rotvindou na vodítku řekla: " Nechápu, jak vy dvě hovada můžete bejt tak radostný!" pak mi došlo u vchodu, že to třeba taky mohla vzít jako že mluvím na ní a na Bárbínu snad ne???? Myslela sem Bárbínu, to jo, ale Bárbínu a Ešusa......... tak snad jí to dojde?

no a tady dole v prahé?? tady nic, jen tak lehce pofukuje a semtamvločka. nechápu to co bylo u nás pár km dál a pár metrůch vejš- nemohla jsem ani větrat, vyvracelo to i větračku, když jsem otevřela okno, napadaly do postele ledový krusty, co byly naházený na oknech tak, že nebylo z tý strany vůbec vidět ven..... a tady dole. NYC . zas tak velká vzdálenost to není

b]brut[/b]

myslím, že Ešusce se bude velmi líbit

jáááá es ist ajnfach genyjáááál

Hyena
Hele a nevíte někdo něco o StaHiový??? Docela se o ní bojím, jak tak podivně najednou zmizela z cezeta

no však jsem to tu několikrát právě řikala, jednu chvíli s náma žumpovala a pak najednou ticho.
brut

zavolat

máš na ní tydlifoun?? to by bylo fajn,

kulala

ty ses lama sme malem spadla ze zidle kdyz sme to votevrela

viď??? je to božíí
KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..............VA............V A...........VA.
Vadilo by ti kdybych si dala cígo?
vadilo...............

dobry- vysvetlujem si zasady sluzneho chovani

si žiškovná, moc. A Luděček je taky žižkovnej, jak zvládá totál změnu životního stylu.
dlouuuuuho

jááák dlouho, jáááááááááááááááák dlouho? kolik,řekni, budem vodpočítávat!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

Fajka

u je boží dopuštění! Vánice jak blázen tak nevim essi se vůbec vyhrabem do práce a nebo budem makat doma...

podle toho co bylo u nás a co u vás bude tak 136,5 krát hroší než u nás, budete doma ešče dlouho asi. ALE TADY DŮLE V PRAHÉ SVÍTÍ SLUNCE, vločka nikde a vítr taky ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:37
- Nahlásit

Fajka

za mě teda úlet.

těžkej. nedovedu si představit, že bych měla svýho přítele vycpanýho a každej den se na něj dívala, jak tam někde stojí mrtvej vycpanej.......... fuj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 10:56
- Nahlásit

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
JA!

ICH BIN HÝÝÝR ALAJN TAKŽE CO??

MÁM MEJDAN:
http://www.youtube.com/watch?v=pz6ZC4TfXlI&feature =related

juché!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 12:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem moooooc ráda, že se vám všem líbila produkce k včerejšímu svátku
Minimálně mně přišla velmi vhodná a vystihující můj názor na tento svátek .... není nad prospání

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:11
- Nahlásit

Čus baby

brut

že se vám všem líbila produkce k včerejšímu svátku

Líbila a velmi,tydle umělohmotný svátky jsou k ničemu...

Tady sněhánkuje už od rána,silničáři jsou připravený,takže chlap jel do blbejch Svitav na dvakrát...se poprvý vrátil,že je to komplet bloklý,ale byl tam smrťák

Já jedu v pátek no novýho byžďova) na bonitačku,kujva jestli zase budou silničáři připravený a já budu tvrdnout v koloně, tak to vodnesou ti psi....

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:17
- Nahlásit

PetraK
jsem zde.... a budeme mít medvěda....

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:17
- Nahlásit

brut

Jsem moooooc ráda, že se vám všem líbila produkce k včerejšímu svátk

není nad prospání

je ti dobře děfče?

Tady sněhánkuje už od rána,

tady taky, tu dole v Prahé se to nedrží - je už myslím aji nad nulou. U nás nahoře se to drží, ale silničáři zatím překvapivě zvládaj.

budu tvrdnout v koloně

co taky furt tvrdnout doma, že jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
.. a budeme mít medvěda....

no to sou jako TY DETAIL?? todle suchý sdělení?? okamžitě to rozveď, jak proč a koho to napadlo, čí péf bude, esli pes-pes, nebo pes- fena, odkud..... DĚLEJ HONEM.
jsem zvědavá, co na to šibule - teda ne tetkon, ale až bude medvěd kapek větší.

EDIT- tetkon sem četla ten tvůj vtip....... panebože co sem to napsala?? sem nevěděla, že tetkon bude nevhodný napsat, že budeš mít medvěda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:34
- Nahlásit

Perun s vámi ženy
tak si tak dřepím jako každou středu v procesu s vyhlídkou na 12h, se slinou na vytuněný kafe a se smolíkem, bo sem ráada, že ám do kafe spoň to mlíko

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:39
- Nahlásit

PetraK
za chvíli, teď musím na čas odejít....

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 13:47
- Nahlásit

Hyena.

bo sem ráada, že ám do kafe spoň to mlíko

hele zas se ale nevosypeš, kafe je děsně vosejpací, podivej se na mě

vlk

teď musím na čas odejít....

PŘESTAŇ MĚ NAPÍNAT JAK GUMU U SPOĎÁRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮCH!!!

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání