Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
Myslím, že nápad navrhnout společné venčení na Kokoříně

neboooj, na milůvanej Kokořín nenechám sáhnout

, bude Babuška bydlet s Luckou v pokoji.

tak jí držím palce. Vlastně oběma - i Lucce, ať tam má svojí kámošku -vlastně oběma třema, páč tim pádem i tobě, aby sis mohla koupit tu další samičku. Co to bude??

Eire, prosím tě, tys sem dávala recept na buchtu s práškem do perníku, pečiva a pudingem, že jo? Můžeš ho sem ještě jednou hodit?

Kdyby to Eire přehlídla, hodím Ti sem zatím tu mojí:

Dvě vajíčka + hrnek cukru (dávám míň) pískovýho a pytlik vanilkovýho hodíš do robota a uděláš bzzzz. Přidáš 3/4 hrnku oleje, zas uděláš bzzzzm, přisypeš puhdingovej prášek, bzzzm, přileješ hrnek mléka, bzzzzm, jeden hrnek polohrubý mouky, bzzzzzm, druhej hrnek polohrubý mouky bzzzzzzzzzzzzzm a pak prášek do pečiva, bzzzzzzzzzzzzm. Lze ještě přidat namletý oříšky a nasekanou čekuládku na vaření. VY-NI-KA-JÍ-CÍ. blbý je , že jak to je tak dobrý, žeru to i já

Tak a lidijové jdu spát, ráno musím co? Musim fstávat, protože co?? protože jedem kam?? Jedem na náfštěvu.
Doobrou noc

http://www.youtube.com/watch?v=6wPjzR0Z8f4

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 08:31 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Zdravím vespolek

kachna_

Suroviny:
2 hrnky mléka
1 hrnek oleje - stačí 3/4 hrnku
1 vejce
2 lžíce tmavého kakaa
1 skořicový cukr
1 hrnek cukru
3 hrnky hladké mouky
1 prášek do perníku
1 prášek do pečiva
1 čokoládový pudink v prášku
1 lžíce marmelády
3 lžíce rumu

Sešmrdlat a hodit na plech ,pokud není pícárna....

Jsme měli opět -21 stupínků mrazu.Už mě to nebaví,medvědy velmi naopak velmi

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 15:29
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Teda včera jsem měla den "Spící Růženky" ... fakt jsem prospala dvě třetiny dne
Byla jsem na ko s packou a světe div se... nemám sádru, ale ruku používat nesmím, mám jí zamotanou obinadlem, smím jí promasírovávat a jemně hýbat prstama. Za 14 dní ko a pak nějaká rehabka, která se prý může protáhnout i na půl roku. JInak podle rtg, je stále ještě patrný lom. Tak vám nevím, jestli jsem magor já nebo doktorka, ale tohle není úplně ok

Jinak doufám, že si Fajfkovic užili společnost Ešusů a vzájemně se vyvenčili... myslím, že hošíček si užil dostatečně, jelito též, jen Fajfka asi nebyla nadšená hošíčkovou neustálou pozorností

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 15:46
- Nahlásit

Včera byl Brůůůtíkovec venčit plesnifce a udělal moc krásné fotky západu slunce, plesnifců a dalších přírodnin. Přece jen ten sníh je v něčem nenahraditelný

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 15:54
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááááááááájn,
už sou pryyyyyyyč ale byli tuuuuu

brut
Jinak doufám, že si Fajfkovic užili společnost Ešusů a vzájemně se vyvenčili... myslím, že hošíček si užil dostatečně, jelito též, jen Fajfka asi nebyla nadšená hošíčkovou neustálou pozorností

Jsme vyvenčený šici aj číííf ten dokonce víc jak já bo já mušela s jelitem v nejlepčím odjet cvičákovat
no nicméňě bych řekla, že to co se dělo mezi Fajfka pruhatá čtyřnová a Ešus nikdo nečekal ..já se přiznám že já teda ne..tadle varianta mě fakt nenapadla ani ve snu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:06
- Nahlásit

kachna_
Myslím, že nápad navrhnout společné venčení na Kokoříně škrtám, škrtám, škrtám
nic neškrtéééj!!u vás je krááásně !! určitě tam něco naplánujem !

brut
Spící Růženky" ... fakt jsem prospala dvě třetiny dne
takže už seš konečně rrrrrrrrrrrrrůůůůžová?

JInak podle rtg, je stále ještě patrný lom. Tak vám nevím, jestli jsem magor já nebo doktorka, ale tohle není úplně ok
jak už je to dlouho ? nemělo by to bejt už dávno chycený a srostlý? nésu dochtor ale zdá se mě to už nějak dlouho

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:29
- Nahlásit

Fajka
že to co se dělo mezi Fajfka pruhatá čtyřnová a Ešus nikdo nečekal .
??? Copak, nenapinej a vybal to!

brut
Za 14 dní ko a pak nějaká rehabka, která se prý může protáhnout i na půl roku. JInak podle rtg, je stále ještě patrný lom.
Teda to se to tahne, chjo. Snad to sroste uz konecne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:36
- Nahlásit

Fifi
??? Copak, nenapinej a vybal to
ta uplně nejnepravděpodobnější varianta
tzn. Fajuška ani nepípla ani jednou nezadržkovala...naopak vyzývala Ešusa ke hraní a zrzoun prdlej Ešusovitej i přesto že ona byla v hracím modu tak se jí bál

jednou si chce hrát on ona néé pak zas vobráceně..jestli vono se jim to jednou sejde, aby měli náladičku voba
no a jináč prostě Fajuška Ešusku a Brtníka prostě milákuje, nechá se hladit po hlavě, chodí somrovat, volizuje Ešusce prstíky strčený v košíku asi je prostě na ty ramštajny nooo a to sem si dycky myslela že cernou nemusí

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:51
- Nahlásit

Fajka
zrzoun prdlej Ešusovitej i přesto že ona byla v hracím modu tak se jí bál
Ejkote, to je truhlik! To ho ani haranicko nepresvedcilo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 17:01
- Nahlásit

Fifi
To ho ani haranicko nepresvedcilo?
ale to jooo podvozek jí zkoumal, na vláček si hrál ale jakmila se k němu votočila předkem a hrábla po něm packou tak se sebral a vodchod
prostě techtle ano ale k mechtlím už se nedostali a vona by si zrovna dneska s ním táák hrála

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 17:22
- Nahlásit

Hyena
doufám,že to uvidíš,uváděj prej křížence HO..no pruhy každopádně má.-))) tak ho ukus přidat..
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150 501996547983.381735.127233542982&type=1

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 17:32
- Nahlásit

davidkova renata
Díky moc, ale už jsem ho na webovky dávala Nicméně radši dvakrát než k němu nepřijít vůbec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 17:33
- Nahlásit

Hyena
ale už jsem ho na webovky dávala
ok tim líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:22
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

TÁÁÁKHLE TAKHLE KRÁSNĚ JE NA TĚCH HORÁCH!!

A Fajfkovi děsně kecaji s tou zimou, já se navrstvila jako cibule stopadesát vrstef, triček, jégrovek a bombarďákůch, rukavic a tak a VONI TAM MAJ DĚSNÝ VJĚDRO!!! Jako že fakt. Tady v Prahé je kosa a u nich je krásně.
a pozoooore: FAJKFA BÁBOVKA PRUHATÁ JE ÚÚÚPLNĚ MILÁČEK, DOKONCE MI AJI NA HRUDNÍ KOŠÍČEK PŘI UVÍTÁNÍ VYSKOČILA A ..... S HOŠIKUSEM SI CHTĚLA HRÁT. ooooooooovšem........ Hošikus dělal dámičku a BÁL SE JÍ ovšem nic mu nebránilo f tom, dělat s hárající Fajfkou vláček, to prej jo. . No bude se muset snažit Fajfka příště, aby mu to vysvětlila. Dobře bylo, moc dobře, škoda, že to je tak trochu z ruky, jinak jsme tam navařený každej víkend

FÁÁÁÁJFKOVI DÍÍÍKY MOC. Doufám, žes Fajfko nezapomněla na to ušisko pro chorou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:24
- Nahlásit

brut
Byla jsem na ko s packou a světe div se... nemám sádru,

KE-CÁŠ?? Po půl roce už to sundali?? huráá!!

, jen Fajfka asi nebyla nadšená hošíčkovou neustálou pozorností

omyl děfče, byla velmi laškovná, leč tentokrát dělal dámičku Jemen Zrzavý

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:26
- Nahlásit

Fajka
zkoumal, na vláček si hrál ale jakmila se k němu votočila předkem a hrábla po něm packou tak se sebral a vodchod

moc tomu nerozumím, co předváděl - buďto už to vzdal po tolika pokusech a nebo možná ta šála????? to je taky možný, von má v hlavě haraburdí, tak to třeba bylo tou šálou.

Jinak přátelé, pokousla jí ta svině pěkně teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:28
- Nahlásit

PetraK
VONI TAM MAJ DĚSNÝ VJĚDRO
jako naschvál se voteplilo noooo

Doufám, žes Fajfko nezapomněla na to ušisko pro chorou
ne neee jak jsme se vrátli dom tak první co sem udělala jí šla dát to ušisko chlupatý zpráskla ho hnedkonc a děkuje

FÁÁÁÁJFKOVI DÍÍÍKY MOC
myyy děkujem za prepadofkuuuuuu!!! nevim kdo povokřál víc..jestli Fajfka nebo číííf vypadaj že vobádvááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
moc tomu nerozumím, co předváděl - buďto už to vzdal po tolika pokusech a nebo možná ta šála????? to je taky možný, von má v hlavě haraburdí, tak to třeba bylo tou
mě příjde že je to podobný jak s Kazíčkem..Fajfka na něja taky kolikrát zaxichtila když jí přemlouval ke hře že ted když si chce hrát ona tak von na to dlabou..něco jako to víííš žejo já ti na špek neskočim..začnu si hrát a ty zas béš xichtit
ale su moc ráda že nevyváděla chovala se jak dyby se nic nestalo tak snad se z toho zas drobet voklepe..i když jak psala Eire...pyreneje jsou u ní už ted mrtvý

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:33
- Nahlásit

Fajka
jako naschvál se voteplilo noooo

prosim Tě aspoň nelži, nelží!! Loni taky prej - zima na JIzerce - a jak nám tam bylo krásně

nevim kdo povokřál víc..jestli Fajfka nebo číííf vypadaj že vobádvááá

tak to jsme rádi. Bylo to vážně moc fajn a jsme rádi, že s námi Číííf vyrazil. Na voběd, ne dveře

povokřál víc..jestli Fajfka

já jsem z ní měla děsnou radost, jsem se musela brzdit, abych jí nepopadla (což by tetkon nešlo ani tak, když má ten krk) a nepomudlala. Je úžasně úžasná teď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:36
- Nahlásit

Fajka
...pyreneje jsou u ní už ted mrtvý

no ale to se není čemu divit. My RR a picbumy taky nemáme rádi. Ešus teda nejde jako že srovnám tě se zemí, ale vrčí ze strachu a vyhrožuje. Nechce je ve svý přítomnosti.

Jsem ráda, že si i Ešus s Dokýšem poseděli a společně posvačili (hehe, všimla sis, jak dával Ešus hlavu na stranu, jako že.... tady žádnej péf neni? ), takže on ty psy neprožívá taky. Zvládli to dobře oba. Jste šikovný fšicí tři.

a teď jsem si vzpomněla, jak se Fajfka vtírla k Brtnikovi a von jí řiká - jávim jávim, jáse nedívám

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:39
- Nahlásit

PetraK
prosim Tě aspoň nelži, nelží
doted tu byla zima!
ste nám přivezli teplo ! dík!

jsme rádi. Bylo to vážně moc fajn a jsme rádi, že s námi Číííf vyrazil. Na voběd, ne dveře
sem taky ráda! hlavně sem byla všoku že s váma šel druhý kolo jak to děláte nefim asik máte...todlecto...flujdum!

já jsem z ní měla děsnou radost, jsem se musela brzdit, abych jí nepopadla (což by tetkon nešlo ani tak, když má ten krk) a nepomudlalaJe úžasně úžasná teď
je sem fakt moc ráda! zas překvapila žádný hlídání žádný xichtění na vás..prostě jéééé už sou tu zase ty s tím špekem a zrzounem !!!
jo a děkujem za papu a minipííííííííci

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:42
- Nahlásit

PetraK
Jsem ráda, že si i Ešus s Dokýšem poseděli a společně posvačili (hehe, všimla sis, jak dával Ešus hlavu na stranu, jako že.... tady žádnej péf neni? ), takže on ty psy neprožívá taky. Zvládli to dobře oba. Jste šikovný fšicí tři
jo jo šikulové voba čekali kerýmu upadne kerej kousek špeku ! a todle je nej varianta..nebudu ani hučet ani hysterčit..budu dělat že je vzduch a že tu néééni

teď jsem si vzpomněla, jak se Fajfka vtírla k Brtnikovi a von jí řiká - jávim jávim, jáse nedívám
jj to bylo hezký ale stejnak že vona se k němu chodí furt vtírat když z něj nic nepadá....přece špek padá jen z tebe prostě asi jí učaroval noooo

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:49
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Haaasky jste si to uzili!
Helee, fajfkova, vyfot krcek prouhatej, at vidim, jak to vypada.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 19:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
doted tu byla zima!

no, takže to musí přijet Rrrrrrramštajn parta z Prahé, aby jim zatopila, no horáci to neuměj asi

flujdum

jo máme fuj dům

prostě jéééé už sou tu zase ty s tím špekem a zrzounem !!!

já to furt každýmu řikám, že nikdo tak neumí přívítat jak péf
a měla veselý voči.

jo a děkujem za papu a minipííííííííci
no to nejni ale vůbec zač.

todle je nej varianta..nebudu ani hučet ani hysterčit..budu dělat že je vzduch a že tu néééni

mě ten jeliman s tímhle fascinuej, nechce psí společnost vedle sebe, ale je schopen se s tím psem nastřídačku nechat prokrmovat

prostě asi jí učaroval noooo

víš proč?? Von je totiž Dejvid Ouprť Fíld, každýho psa začaruje. Hele:

sem mu musela kapek voříznout hlavu, já ho nesmim zviditelňovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 19:05
- Nahlásit

PetraK
sem mu musela kapek voříznout hlavu, já ho nesmim zviditelňovat

Si toho vorizla nejak trochu vic, to je tak na lupu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 19:07
- Nahlásit

JO A POZORTE!! DNESKA RÁNO KDYŽ JSME VYRÁŽELI DO HOR, TAK POD LETNOU BYLO CO? ZAMRZLÁ VLTAVĚNKA, takže ať si Horáci ztěžujou na mráz.

Fifi
Si toho vorizla nejak trochu vic

radši ho uříznu kapek víc, než aby mi pak zkrátil řetěz vod šporheltu : D

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:03
- Nahlásit

Zdar dámy, tak dneska nám nefungala ani čtyřkolka..valach si semnou dobře ustlal...jen doufám, že mu nic nebude. Chtělo by to taks poň dalších 20 cm sněhu, takhle led nevidí,a le bohužel se na nějk snadno prošlápnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:08
- Nahlásit

Hyena
valach si semnou dobře ustlal

tak snad to bude dobrý, jak chodí?

takhle led nevidí

no nejsou sami. Když jsme dneska u Fajfků doprocházkovali, sundala jsem botky teréňačky, a nazula si Steelky - ty nízký........ na ten ledík to nejni úplně dobrej nápad, jak je ta podrážka pevná. V podstatě jsem na tom s valáškem byla stejně. Jak to dělá Brtnik, že mu to neklóže to nechápu. Mně to neklóže jen v těch vysokejch.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:12
- Nahlásit

PetraK
tak snad to bude dobrý, jak chodí?
na zatím (ťukyťuk) dobrý..jen se bojím, aby se do zítra něco nerozleželo...nemám to ráda, když padají na tvrdým. Ale zase si říkám, že já taky přežiju, když sebou fláknu na kolena

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:17
- Nahlásit

Hyena
Tak snad bude uň v poradku! Co drap hyjeni?
PetraK
Jak to dělá Brtnik, že mu to neklóže to nechápu.
Levituje!

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání