| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 15:32
- Nahlásit
PetraK
asi je to i bezpečnější
minimálně před vrátkama to udělat musíš stejně, tak tě ten zbytek už nijak neporazí
mojí návštěvy maj dycky fšichni radost, co nerozbiju, to zničim
a jéééééje, to jsi teda spíš pohroma, než návštěva
uuuuž běžej
nějak pomalu, eště tu nejsou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 15:35
- Nahlásit
Fajka
no moment!!! do toho teda nejdu !!! Brutice jak řekne tak udělá
nechcéééééééééééééééééééééé a to mě tak hezky Ešuska navnadila
svět se v prdel obrací !
hurá na xichtbuuk
magory máš všude a ani nemusíš na fb...vem si toho vašeho souseda, to vypadá na podobný typ Ale jinak je fakt, že psychopaty atd horko těžko poznáš tváří tvář natož na nějakém servru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 15:42
- Nahlásit
brut
a to mě tak hezky Ešuska navnadila
a nechceš si říznout do sooseda??? bych vo jednom věděla
nemusíš na fb...vem si toho vašeho souseda, to vypadá na podobný
přesně
Ale jinak je fakt, že psychopaty atd horko těžko poznáš tváří tvář natož na nějakém servru
že jich je poslední čím dál víc... už jsme asi taky přešlechtěný...samej exteriér a místo mozku z piva kosku !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 15:47
- Nahlásit
Fajka
nechceš si říznout do sooseda??? bych vo jednom věděla
já taky... o několika barevnejch, pak o pár smradlavejch, o jednom debilovi, tak ten od vás by se v tom množství úplně ztratil ......... dobře, jste zachráněni, ale nevděčíš za to Ešusce, ta by vás nechala rozřezat hned
přesně
bohužel
že jich je poslední čím dál víc... už jsme asi taky přešlechtěný...samej exteriér a místo mozku z piva kosku
spíš si myslím, že lidi ztratili základní hodnoty, slušnost a láskyplnost a jen se ženou za prachama atd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 16:44
- Nahlásit
Rrumstaajn, hepcaaa!
Stunu ja, stune i astrenka - dneska na me blikala laskovne nejakou neznamou kontrolkou, plynovej spinac na me hvizdal a pak zdechla. Pan autodochtour povidal, ze ji prostoural a neco promazal a kdyz to bude blbnout dale, asi to bude rozbity. A taky ji zase klesnul coolant level, me klepne, penezozrout jeden ctyrkolej!!!
Vyhrozujou nechutnyma mrazama, tak lide bdete, nezmrznete.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 16:56
- Nahlásit
brut
Fajka
nechceš si říznout do sooseda??? bych vo jednom věděla
já taky... o několika barevnejch, pak o pár smradlavejch, o jednom debilovi
nakoupíme mražáci, budem krmit pražáci
na těch si to vyzkoušíme, chutnou krmi připravíme
pochutná si Fajka milá, na řízkovi z padebila
růžovku tučnou rozpůlíme, pěkně si pejsky zarkmíme
Nakonec dojde na ty z Berouna, páč k těm se nic nerýmuje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 18:46
- Nahlásit
brej, nic nestíhám, za chvíli odcházíme do restauračního zařízení, zítra ráno jdu makat, jedu veletržit do Letňan a tam pobíhat a kafíčkovat - a pokusit se nepolejvat sebe ani hosty při tom kafíčkování
jsem ráda, že pruhatá Fajková dobře snáší léčbu a pana doktora kam jezdíte Jani??
a všem krááásnýho víkenda přeju!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:24
- Nahlásit
nevim jak to, když prej bylo jenom mínus 13, ale byl už nadsamec. Poprvní mě zábly nožičky.... jaký?? No přeci mojeee! a bačkůrky jsem neměla. Zato troje fusky a prt. Pepíček Zímu mi byl. Roznesla jsem dvě tašky chleba /ešče sem vysomrovala v pekárně / dva balíky mrkve, lojový gule a slunečnici. Myslivci opět tak leda kulábrsk. Nicméně jsem inspirovala páníčky od dvou norvičskejch teriérek S páníkem jsem se potkali tuhle už, Hošikus byl z terošek naprosto vyrvanej. Tentokrát s nima byla i panička, tak prej se s krmením taky přidají, prej dobrej nápad. Tak jsem ráda. Pak jsme potkali volně poletujcí háravou bloncku -ne úplně poslušnou podle toho jak dlouho panička pískala, poprosila jsem paní, jestli by jí v týhle zimě mohla držet od toho lítání za zvěří, že je fakt dost zima a mají toho plný brüle. Tak jí dala na vodítko. Jsem ráda, že to šlo takhle hladce. No ale dneska došlo už i na Hošíčka - byla mu ZIMA!
Fajka
se uvidí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:29
- Nahlásit
Fajka
xichtbuuk
svět už je v prdel obrácen děfčico.
a jéééééje, to jsi teda spíš pohroma, než návštěva
no to si piš!! já sem hrozná pohroma
]
dobře, jste zachráněni, ale nevděčíš za to Ešusce, ta by vás nechala rozřezat hned
co to poudáš osobo?
Fifi
ctyrkolej
auto je děsnej žrout penězůch, děsnej.
tak ať se Astrálka uzdraví.
kachna_
zabte ju někdo, já nemožu
Janiii
všem krááásnýho víkenda přeju!!!
tobě taky, ať jde akce hladce a jsou na tebe hodný kolezi. A hlavně žáden telefon vod Varla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:44
- Nahlásit
PetraK
Myslivci opět tak leda kulábrsk. Nicméně jsem inspirovala páníčky od dvou norvičskejch teriérek
Ja myslela, ze zeleny kamizolky zavazej, treba jim to vozej nekam dal? Jee, a vy venkate s norwichema? - to musi byt kraaasa. A hezky, kdyz se nekdo dalsi prida, ve vykrmu zvere.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:44
- Nahlásit
PetraK
Myslivci opět tak leda kulábrsk. Nicméně jsem inspirovala páníčky od dvou norvičskejch teriérek
Ja myslela, ze zeleny kamizolky zavazej, treba jim to vozej nekam dal? Jee, a vy venkate s norwichema? - to musi byt kraaasa. A hezky, kdyz se nekdo dalsi prida, ve vykrmu zvere.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:01
- Nahlásit
Fifi
Ja myslela, ze zeleny kamizolky zavazej, treba jim to vozej nekam dal?
kulový, kulový. Je tady jedno "krmítko" a do toho sypou jen bažantům, ostatní je nezajímá, roznáším jen já, nikdy jsem tu a že tu opravdu courám neviděla nikoho a nic co by tu zvěři nechali.
norwichema
jo jo dvě feňule, tu jednu - mladší - mají z takovejch divnejch podmínek - se nějak nehodila do velkochovu či co. Páníci i feňule jsou sympatický. Zatímco ta mladá doráží na Ešusa, tak ten jede po tý starší. Je to ftipný nepoměr velikostí .
kdyz se nekdo dalsi prida
Jojo, bylo by to fajn. I když tuhle jsem taky viděla uprostřed pole u Hostivic nanešenou zeleninu z domova :-D Já už si tak nějak vychytávám místa, kam choděj a kam ne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:16
- Nahlásit
kachna_
sim tě co bereš??
Janiii
lity lty..já mám taky tolik arbeitu že nestíhám ničehož nic
Fajková dobře snáší léčbu a pana doktora kam jezdíte Jani?? no když se to stalo tak byla sobota 10 hodin a jediná veterina která byla otevřená byla tadle v Liberci..je to uplně v centru veterina NIsa se to jmenuje... a tak sem si řikala že když to ten vet viděl na začátku tak je dobrý aby to zas viděl on ten posun jestli je to lepší..tak to doléčíme přes ně..jinak jezdík k Fleiberkový ale až ta jednou nebude a nebo budu řešit něco vážnýho tak pojedu do Nisy bo na mě udělal zatím nej dojem
PetraK
taky sem ted dosypala do krmítka a to sem ho plnila včera
No ale dneska došlo už i na Hošíčka - byla mu ZIMA
v něděli mu vem nějakej kožíšek tu máme ted mínu 17 ráno bé hůř a v neděli má bejt ještě nadsamštějš
hele nejmenovala se Silwuska???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:19
- Nahlásit
Fifi
Stunu ja, stune i astrenka - dneska na me blikala laskovne nejakou neznamou kontrolkou, plynovej spinac na me hvizdal a pak zdechla. Pan autodochtour povidal, ze ji prostoural a neco promazal a kdyz to bude blbnout dale, asi to bude rozbity. A taky ji zase klesnul coolant level, me klepne, penezozrout jeden ctyrkolej!!!
lity lity pani...prostě dyž se to séře tak komplet šecko a zrovna dyž se to nejmíň hodí chjooo (
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:27
- Nahlásit
Fajka
taky sem ted dosypala do krmítka a to sem ho plnila včera
Krmitko sypu kazdej den tri kelimky. Do vecera vymetyno, pod merunkou uz je slusna vrstva slupek ze slunecnice a pipiny si furt chodej hrabat a vyzobavat.
.prostě dyž se to séře tak komplet šecko a zrovna dyž se to nejmíň hodí chjooo(
Aaano, vsak to znas nejlip od vas, ze jo.
tu máme ted mínu 17 ráno bé hůř a v neděli má bejt ještě nadsamštějš
Ble, snad je to posledni mrazovej zachvev. To bylo furt nic, bahno bahno, jaro, kere pomalu nakvetly a pak praaask.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:50
- Nahlásit
Fajka
sim tě co bereš??
jede v Sunaru
vem nějakej kožíšek
nemá, nemá nic, je chudej.
nadsamštějš
no když bude nejhůř zamáváme z vokýnka a jedem dál
Silwuska
eeeeee. může bejt?? zkusím díky. myslím, že máš i pravdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:00
- Nahlásit
Fifi
Krmitko sypu kazdej den tri kelimky
no já to tam láduju po kilech bo mám velký ale ted fakt dělaj nálety pipinky chudaty...
Aaano, vsak to znas nejlip od vas, ze jo
no jo..nikdy neni tak blbě aby nemohlo bejt hůř žáno
je to posledni mrazovej zachvev. To bylo furt nic, bahno bahno, jaro, kere pomalu nakvetly a pak praaask.
ale aspon se nám prodlužuje den ! a svítí sluní
PetraK
jede v Sunaru
vytuněným
nemá, nemá nic, je chudej.
tak mu zejtra něco spíchni aby nebyl za chudáka
eeeeee. může bejt?? zkusím díky. myslím, že máš i pravdu
hledám nějkej příspěvek od ní..nejmenoval se ten větší první pes Monty?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:03
- Nahlásit
PetraK
sem našla příspěvek kde píše :
Tak ta moja zrudicka na tom strasne nekvalitnom obrazku je fakt knirač...čiže bradáč, štrajchnuty s jazvečíkom...
tak si myslím že to asi bude ona
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:05
- Nahlásit
ježíš teď jak hledám sen narazila na todle :
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1197405155-pf.jpg
no nebyla vona jako mimi sladká ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:17
- Nahlásit
Fajka
razila na todle :
jéééééééééé pupík pruhatej otomilej.
nebyla
JE furt!
tak si myslím že to asi bude ona
jooo, to byla ona. Dík
Monty
myslím že jo, ale pak mi do toho vlezla Monty od westíků a mám v tom burdel.
prodlužuje den ! a svítí
jo! joooo! dneska bylo krásně, ale v polích fakt zima, Hošikus se slušně klepak, vždycky než jsem to tam rozmístila - vysypat část chleba z tašek... sundat batoh, vyndat mrkvu, nalámat, vyndat slunečnici nasypat, rozvěsit gule.... bylo mi ho líto, páč ho nechci nechávat se courat , volně bez mě může jen po cestách, jinak máme povel Sssemnou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:22
- Nahlásit
Fajka
jo byla to Silwuška - díky. a měla Montyho. Našla jsem to, když jsme se před dvěma rokama vykecávaly v žumpě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:24
- Nahlásit
PetraK
myslím že jo, ale pak mi do toho vlezla Monty od westíků a mám v tom burdel.
no mě právě taky sem při venčení potřebovala zaměstnat hlavu něčím jiným než prací a průserama tak sem se upnula na to že to vymyslím a jo ! vono to klaplo
bylo mi ho líto, páč ho nechci nechávat se courat , volně bez mě může jen po cestách, jinak máme povel Sssemnou.
jo todle si právě jako ani moc představit dyž mám ty chlupáče , krom toho u nás v tom sněhu by nějaká holoprtka byl fakt chudák ! a já su stejnak na chlupatý (pséky aby zas někoho něco nenapadlo )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:40
- Nahlásit
Fajka
vono to klaplo
seš dobrá!! Vůbec by mě to nenapadlo.
já su stejnak na chlupatý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:05
- Nahlásit
PetraK
seš dobrá!! Vůbec by mě to nenapadlo.
ne to bych to vysypala hnet z první a bez dlouhýho přemejšlení najisto !
si tě nemušíš mi sem dávat fotku, já si ještě pamatuju jak vypadáš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:07
- Nahlásit
PetraK
rozvěsit gule....
představivost je hrozná věc...
Fajka
PetraK
jede v Sunaru
vytuněným
ne. Je to dobře nebo špatně? :confused :
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:12
- Nahlásit
kachna_
ne. Je to dobře nebo špatně?
no tak já sem třá skrytej přenašeč tak třá je ten tunig skrytej ?
Už sem sežrala talíř polívky, k tomu housku, velkej pytlík brambůrek a furt mám vlčí hlad a před sebou velkou čokoládu milka okamžitě mě to někdo zakažte nebo rozmlufte !
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:14
- Nahlásit
Fajka
velkou čokoládu milka
tos neměla psát, Michal právě študuje, jestli jí jde napojit přes USB a poslat mailem. Tohle je na něm skvělý - načnu čokoládu, ochutnám a když si jdu pro druhej čtvereček už je tam jenom obal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:15
- Nahlásit
Fajka
já si ještě pamatuju jak vypadáš
musíš to tady rozmazávat? Mi šlo vo to, že dyš máš takovej fofr, tak abys v neděli věděla co kdo a kdy a jak
ne to bych to vysypala hnet z první a bez dlouhýho přemejšlení najisto
asi stáří už?
kachna_
rozvěsit gule....
jsou jedinci, u kterejch bych to udělala s klidem
Je to dobře nebo špatně?
to máš vlastně fuck po čem to máš, hlavně žes veselá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:16
- Nahlásit
kachna_
tos neměla psát, Michal právě študuje, jestli jí jde napojit přes USB a poslat mailem
mám tu dvě byli fakci....kerou chce poslat ...s oříškama nebo čistou
načnu čokoládu, ochutnám a když si jdu pro druhej čtvereček už je tam jenom obal
já zas třá dva měsíce nic a pak sežeru celou najednou ...asi to bé dneska
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:17
- Nahlásit
Fajka
okamžitě mě to někdo zakažte nebo rozmlufte !
Deeej si!
kachna_
Tohle je na něm skvělý - načnu čokoládu, ochutnám a když si jdu pro druhej čtvereček už je tam jenom obal
|