| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:59
- Nahlásit
Mathea
no jo vydlevíze Znóva vychovává národ gényjůch
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
http://www.finance.cz/download/1109-pokyny-k-priz nani-dane-z-prijmu-fyzickych-osob/
no našla sem to v pokynech pro priznání za lonskej rok, at jukne do votkazu a ještě to tam proštuduje...tam jsou ty pokyny..co já vim..třá essi má papíry na hlavu tak ten vodpočet bé vyšší !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:19
- Nahlásit
kujva proč mě sem ten vodkaz nejde dát pořádně nefim
Zejtra asi vyrabuju celou skříň a do hor vyrazí panáček MYŠELÝÝÝN
vidíš dyby ses nežinýrovala tak máš pnojumatiky svoje a nemusíš už si žádnou navlíkat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:26
- Nahlásit
Fajka
vodkaz
ale funguje. dík.
nežinýrovala
sem se nežinýrovala a včera na tom sbábofkou oprávě začla pracovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 13:28
- Nahlásit
PetraK
nežinýrovala a včera na tom sbábofkou oprávě začla pracovat
já z tý milky ujedla jen tři kostéčky a pak upadla do koomatu
včera na tom sbábofkou oprávě začla pracovat
hmm a ta Fája nic neřekne ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 14:03
- Nahlásit
Fajka
tak hotofson doúčtováno . díky.
ujedla jen tři kostéčky
srabe!!
a ta Fája nic neřekne
my pracujem v utajení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 14:10
- Nahlásit
Heh, Brtnik šel Ešátorovi čisti uši - to není zrovna oblíbená činnost Hošíkusova.... tak šel a promptně se schoval...... strčil mi hlavu do klína a předstíral, že tady nikdy žádnej Ešus nebyl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 14:16
- Nahlásit
PetraK
Heh, Brtnik šel Ešátorovi čisti uši - to není zrovna oblíbená činnost Hošíkusova.... tak šel a promptně se schoval...... strčil mi hlavu do klína a předstíral, že tady nikdy žádnej Ešus nebyl
cííítlifkááááááááááá
číííf pprááávě vopravil ten zámek s tím zalomeným klííčem!!!!
kujva já těm ešusovejm fakt budu mušet votevřit boco
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 18:31
- Nahlásit
Tak dneska jsme si užili krásnou vyjížďku - sluníčko, sníh..akorát nešlo cválat..jak je mráz, tak by koním odešly průdušky. Ovšem valachovi to nikdo neřekl, tak že chtěl řádit jak černá ruka...potěšila sfiň pruhatá....původně si chtěla prohnat srnky,"dyž mi se tak flákáme", ale pak si řekla, že " její koně jsou její koně" no rpostě skoro jak v Třech oříšcích pro Popelku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 19:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tááák dneska bylo ftipný odpůldne. Byli jsme s Ajšadlovejma ve Hvjézdě a Hošikus......... jezdil na skluzafce . Je to kašparů velitel. řval jak prorvanej. Vždycky vyskočil nahoru na ten dřevěnej posed z kterýho vedla skulzavka dolů /a měl co dělat aby nepropadnul na druhý straně dolů / a pak šůůůůůp dolů. Ftipný bylo, když se chtěl vydrápat nahoru skluzavkou. Chtělo to mít pemprzy. Pak se vysápal po provazovým řebříku na provazovej most. A při pokusu o to dostat se na druhou stanu propadnul dolů . Pak šel bojovat se skateboardem na takový kolejnici, hrozně ho rozčilovalo, že to jezdí sem a tam a sem a tam. Brtnik vlezl s Ajšadlovým dítětem do takovýho malililinkatýho domečku - vůbec nechápu, jak se tam dostal, měla jsem obavy, že odejde coby šnek s domkem na zádech . No a pak jsme šli do Hrombachu, Hošikus si tam koupil sušený kachní maso a šel si automaticky vystát frontu ke kase, hrnul se tam jak ostřílená frontová bojovnice. Myslím, že příště už bude paní pokladní pobízet, ať markuje rychleji, protože von už si to chce vzít
Hyena
Tak dneska jsme si užili krásnou vyjížďku - sluníčko, sníh..
Třech oříšcích pro Popelku
bylo krásně viď?
Fajka
ešusovejm fakt budu mušet votevřit
když ne, dobudem tvrz násilím
Edit - jsem ani nevědíla , že nám dneska vyšel článek
http://naszviretnik.net/2012/02/11/psi-esus-%e2%80 %93-donasec/?replytocom=104264#respond
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 19:56
- Nahlásit
Grogstaajn, hepcaaa!
PetraK
ešusovejm fakt budu mušet votevřit
Jehee, vy zitra razite na hory? Tak Fajcidlo za nas dukladne podrbte, holy krcek ji pohladte. A vy se nezmrzacte - helmu mas, to vazani ste taky stihli seridit??
Fajka
.a za chvíli kdyý to zkusil potřetí zahromovala tak že teda ještě jednou a dostanejš do držky!!!!!
a pak už si jelito nedovolilo
Covece, i tak bych byla opatrna, ona priroda je priroda, parkrat zahromuje a kdyz ji neda pokoje, podesaty, tak se teda necha ukecat. A ze je to fofr, tak bacha na to - hezky by to byly stenitka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
a jak je? ,
Jehee, vy zitra razite na hory?
jo, jedeme vyzvednouti Ričrda a to už budem kousek, tak jedem potěšit vobě Fajfky a podzravit Čííífa, nebohýho Doktora potěšovat nemusíme, to je magor optimistickej.
to vazani ste taky stihli seridit
no to sme teda nestihli, takže lyže neberu halt. no. Budem u Fajfkatejch, lýžuňk můžu dát jindá.
a kdyz ji neda pokoje, podesaty, tak se teda necha ukecat.
ano, to je přesně Hošikusova metoda, vona radši povolí, než aby mě poslouchala dokola. Povolily dycky fšecky Dneska ta vovčanda ve Hvjézdě taky. Prej nejdřív že nic a pak jak ho laškovně fackovala byl z ní naprosto vyrvanej. což se divím, NO nespadají mezi jeho fáboritky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:18
- Nahlásit
PetraK
Je to kašparů velitel. řval jak prorvanej. Vždycky vyskočil nahoru na ten dřevěnej posed z kterýho vedla skulzavka dolů /a měl co dělat aby nepropadnul na druhý straně dolů
že se na něj na zrzouna těšim !!!
Kááárlštejn se blbě dobejvá..sem fklidu
Edit - jsem ani nevědíla , že nám dneska vyšel článek
se mě to nějak nechce votevřít
hele když dorazíte dřív tak klidně můžete..bo já v těch 11 už muším jet noooo
Hyena
rpostě skoro jak v Třech oříšcích pro Popelku
úpá závidim!!! my stíhli dneska lýýžovačku s jelitkem... bylo to taky super!
Fifi
fofr, tak bacha na to - hezky by to byly stenitka
kušuj !
bych byla opatrna, ona priroda je priroda, parkrat zahromuje a kdyz ji neda pokoje, podesaty, tak se teda necha ukecat
jj vím, neboj byli voba neustále pod dohledem statné ošetřovatelky !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
že se na něj na zrzouna těšim !!!
vyřízeno.
Máš postavit skluzafku
..sem fklidu
jen buď, nepřítel jen vítá, když se jeho síla podcení. A co se týká naší dvoučlenné demoliční čety...... no...... jen klidně spinkej, spinkej
hele když dorazíte dřív tak klidně můžete..
zkusím na sobě zapracovat a vykopnout se o něco dřív. Zavolám až se budeme plížit jo? abyste se mohli připravit. Tak z Kokotína mám zavolat? Nebo dřív?
ten odkaz fachá, jen se dlouho otvírá asi
co takhle?
http://naszviretnik.net/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:39
- Nahlásit
PetraK
NO nespadají mezi jeho fáboritky
halt tvary maj obstojný, ale nejsou pruhaty
Fifi
hlásím, že drápek sedí, ta pižďucha si ho prostě jen někde při běhání zhmoždila a rozlízala. Tak budem dávat homeouše a packu napatláme pod fusekli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:41
- Nahlásit
PetraK
Máš postavit skluzafku
ty jsou tady na cestách fšude !
buď, nepřítel jen vítá, když se jeho síla podcení. A co se týká naší dvoučlenné demoliční čety...... no...... jen klidně spinkej, spinkej
dostanete lopatu a béte házet sních
Tak z Kokotína mám zavolat? Nebo dřív?
z turnova--máme dlouhej reflexní voblouk
ten odkaz fachá, jen se dlouho otvírá asi
co takhle?
mě to nějak nefachá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
statné ošetřovatelky
"aby pak nepotřebovala vošetřit, statná vošetřovatelka!!!"
"Ty máš povinnost pomáhat raněným!!!"
"Máme veliké štěstí, že nám zůstala aspoň jedna kadibutka! "
Hyena
alt tvary maj obstojný, ale nejsou pruhaty
no tadle nebyla , ale asi měla něco dost do sebe
e drápek sedí, ta pižďucha si ho prostě jen někde při běhání zhmoždila a rozlízala.
éjch!! V tomdle počasí nic moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:46
- Nahlásit
Fajka
ty jsou tady na cestách fšude !
enem aby stály za to!
dostanete lopatu a béte házet sních
sem četla.... dostanete lopatou ale to možná Hošíkus dostane, esli bude ftěrnej
z turnova--
my pojedem přes turnof?
no tak jo, z turnova.
mě to nějak nefachá
a to je věčná škoda, hošikus tam aportuje konzervy, zalejvá, nosí bidla a tak jako podobně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:46
- Nahlásit
PetraK
pak nepotřebovala vošetřit, statná vošetřovatelka!!!"
"Ty máš povinnost pomáhat raněným!!!"
"Máme štěstí, že nám zůstala aspoň jedna kadibutka
dyk já Fáje pomáhala aby jí jelito dalo pokoj !!
kadibutku ale nemáme..béš trpět!
a du dělat něco k jídlu už mám zas hlad!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
PetraK
a jak je?
No hepcaaaa, klasicky.
Tak z Kokotína mám zavolat? Nebo dřív?
z turnova--máme dlouhej reflexní voblouk
Ja z vas chcipnu.
Fajka
neboj byli voba neustále pod dohledem statné ošetřovatelky !!!
Tak ok, esli jsou spolu jen pod dohledem, to pak jo, nicmene i tak... Nebostik kryci pes byl v neveste behem dvou vterin, ani se nestihla rozhlidnout po dvore a byl tam.
Hyena
že drápek sedí, ta pižďucha si ho prostě jen někde při běhání zhmoždila a rozlízala. T
toz to bude dobre, zkus v po ten zasyp sehnat. A pizducha az se neblemca.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:54
- Nahlásit
Fajka
kadibutku ale nemáme..béš trpět!
no to abych si něco přitáhla teda s sebou
du dělat něco k jídlu
MÁM DÁMY SKVĚLÝ JEDNODUCHÝ, CELKEM RYCHLÝ, HLAVNĚ NENÁROČNÝ JÍDLO Z JEDNOHO PEKÁČA:
Hodně brambor - oloupat zasyrova, nakrájet na osminky, dát do pekáče posolit, posypat tymiánem, pepřem, trochou papriky, na to nandat hodně cibule na kolečka na krájené, na to nandat mrkef nakrájenou na hranolky, možno přidat trochu pórku (tý zelený části) nakrájenýho a navrch položit kuřecí stehna okořeněný dle chuti - já použila čistě jen sůl, pepř, sladkou, pálivou papriku a tymián. Malinko podlít vodou. Zaklapnout druhým pekáčkem a fláknout do trouby na plný gule. a už se moc nestarat, pekla jsem to hoďku, pak jsem to vypla, šli jsme ven a po návratu - vijoláááá jídlo hotofšon a vynikajícní. jen nandat a nacpat si břuch.
Fifi
Ja z vas chcipnu.
já nemůžu za to, jak se menuje sousední vesnice vod tý kde Fajka bydlí. Když chceš vidět Fajfku, musíš prostě nejdřív do Kokotína, no! maj to tam tak zařízený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 20:56
- Nahlásit
Cípnul mi péf!!!!
Musim si nutně pořídit skluzafku a provazovej žebřik, to jediný ho asi utahá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
PetraK
http://naszviretnik.net/
hezký, laskavý . Měla by to bejt součást psoliteratur, aby psomajitelé viděli, jak super je se psem pracovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:15
- Nahlásit
Fifi
Ja z vas chcipnu
lepčí z nás než na rýmu!
Kokotín tu fakt máme nooo vzhledem k sousedstvu a tak podobně už se ani nedivim
esli jsou spolu jen pod dohledem, to pak jo, nicmene i tak... Nebostik kryci pes byl v neveste behem dvou vterin, ani se nestihla rozhlidnout po dvore a byl tam
jasný dám baha, ona teprvf začala takže nemám zatím obavy a až bé tooo tak budou mít separačku zas
PetraK
MÁM DÁMY SKVĚLÝ JEDNODUCHÝ, CELKEM RYCHLÝ, HLAVNĚ NENÁROČNÝ JÍDLO Z JEDNOHO PEKÁČA:
juuu huž si to kopíruju..to vypadá jednoduše že by to moch zvládnout i debžoun jako já
hezký, laskavý
mi to nende votevřít mám tu děsně pomalej net tak mě to padá furt tak třá záftra...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:17
- Nahlásit
PetraK
jak se menuje sousední vesnice vod tý kde Fajka bydlí.
Ta se zove Kokonin, a maj tam cvicak a v dobach minulych sem tam byla na zavodech, tak presne vim, jak je to daleko z Turnova do Kokotina a jak dlouhej maj fajfkovic ten reflexni oblouk.
A Esus coby donasec nema chybu! Kremylek zvladl jen funkci vyndavac vysocin z batohu, na nejaky donaseni nezbyl cas.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:20
- Nahlásit
Fifi
tak presne vim, jak je to daleko z Turnova do Kokotina a jak dlouhej maj fajfkovic ten reflexni oblouk
dlouhej viď ?
ale vono dyby to bylo flétě tak je to něco jinčího...ale vem si než nasebe navrstvim voblečení já a Fajfka tak to nějakou dobu zabere
v dobach minulych sem tam byla na zavodech
joooo ? no a že ses nestavila ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:24
- Nahlásit
Fajka
no a že ses nestavila ?
Sem psala v dobach minulych, takze v minulym stoleti.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:31
- Nahlásit
Fifi
Sem psala v dobach minulych, takze v minulym stoleti
to bylo z BOhůša dyž potkal Káju..taky řval na celý Brno...a že se nestavíš.!!
takze v minulym stoleti
no jo prosimě ty hystorická osobo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
hezký, laskavý
děkuju.
Fajka
Kokotín tu fakt máme nooo vzhledem k sousedstvu a tak podobně už se ani nedivim
..to vypadá jednoduše že by to moch zvládnout i debžoun jako já
je to fajn a z jednoho hrnce a dobrý.... nemá to chybku.
no a že ses nestavila ?
stydlivá, vona je stydlivá, dyk víš
Fifi
Ta se zove Kokonin
to je skoro stejný, ne?? Když jsme jeli prvně k Fajfkům, volala sem jí, že už tam brzo budem, že sme právě v Kokotíně. Prorvala mi buben
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
volala sem jí, že už tam brzo budem, že sme právě v Kokotíně
Myslím, že nápad navrhnout společné venčení na Kokoříně škrtám, škrtám, škrtám
Jo, pokud se Michalovi nevrátí alergie, bude Babuška bydlet s Luckou v pokoji. To znamená co? No co? No že si můžu pořídit ještě jednu samičku
Eire, prosím tě, tys sem dávala recept na buchtu s práškem do perníku, pečiva a pudingem, že jo? Můžeš ho sem ještě jednou hodit?
|