Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1737 . 1738 . 1739 . 1740 . 1741 . 1742 . 1743 . 1744 . 1745 . 1746 . 1747 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:35
- Nahlásit

Fajka
a ona tam napochoduje (a ještě k cizímu vetoj) drží jak frajerka..to ve srovnání s ní sem já posera !
Hele, ty psiska moc dobre poznaji, kdyz jim chce nekdo pomoct, navic kdyz je to dog-friendly vet, tak neni co resit. Bez stresu, v klidecku, a proste vsechno jde, aj s prouhatoouuu! Krasne ste to zvladly a dohojeni bude rychly - btw, vyplachy betadinou nejak komentoval nebo ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:37
- Nahlásit

brut
tééééda, to je ale pacholek, ještě nedávno to vypadalo, že jsi jeho favoritka

to víš, časy se mění Kamile, jak by řek Blemondo.

JDU CO ? JDU konečně spát.

Na téma Hysterka v ordinaci můžu napsat román o hmotnosti VOjny a míru spolu s Annou Kareninou, zločinem a trestem a tak jako podobně. KOMU V ORDINACI PES VOMDLEL??? NO? komu udělal dřevěnýho pejska? No?? Myslim že vyhrávám

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:38
- Nahlásit

brut
si se na to ptala veta
ne ani bych se asi nevodvážila bo je i fešák....essi von neni umělej nebo tak něco , jináč to nejni možný

že tohle se mohlo stát komukoli, kor v těhle mrazech
sem se snažil ...

je o moc lepší jak Brut...tomu nikdo nic nedělal a chová se jak hysterka. Al má od mala potíže a je pohodová, jen chce, abych jí hladila...

je to zajímavý prostě spoustu věcí má pocit že musí řešit za mě ale tady prostě mě věří že je to pro její dobro a je naprosto ale naprosto klidná a hodná..je prostě pes dvou tváří no

Hyena
halt pruhatá a pozitivní genetický vliv pruhů se zase ukázal
sem to řikala dávno že pruhovaná je nej

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:39
- Nahlásit

Fifi
Hele, ty psiska moc dobre poznaji,

no je pravda, že když si Hošikus podříznul tu haxnu, tak v akutním stádiu , kdy z něj scala kref si nechal v tý haxně šťourat bez umrtvení, když se mu pokoušeli spájet žíly, cévy, tepny, šlachy a já nevim co. Ovšem převazy?? Převazy?? ÚPLNĚ NEJHORŠÍ BYLO PROSIM PUDROVÁNÍ!!! Na to pokaždý opakovaně zemřel

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:41
- Nahlásit

Fajka
přece jen jak je čék sám háklivej tak má zábranu se vrtat druhýmu v ráně...i když někdo se tím baví že jo ...
Tak me nikdy nebavilo se vrtat v psich bolistkach, ale nejak letama uz vidim, co zvladnu sama a s cim je treba zajet k vetovi, taky sem mivala zabrany a ty casem nejak padly. A pak si v klidu doma poresis rozfiklej patej prst - tohle byl kdysi Kremylek. Samo nejsem vystudovany vet, kdyz cuju pruser, jedu hned.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:41
- Nahlásit

Dámy brou, brou, su urvané jak jetel,du chrupkat. Mám radost z Fajuše- fakt moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:42
- Nahlásit

Fajka
....essi von neni umělej

to je von??
(ani se neptej, co na mě vyběhlo pod názvem nafukovací umělý panák , to sem sem radši nedala, páč by nás smázli )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:43
- Nahlásit

Fifi
taky sem mivala zabrany a ty casem nejak padly.

no nazdar!! je vidět, že půlnoc se blíží

brrr, co si s tim prstikem pak dělala?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:43
- Nahlásit

Fifi
Hele, ty psiska moc dobre poznaji
normální pes ano ale Fáje je přeci jen drobátko jiná... smrtelně se nasere když jí někdo chce pohladit a štourat pinzetou v ráně si nechá? je prostě zvláštní no

PetraK
napsat román o hmotnosti VOjny a míru spolu s Annou Kareninou, zločinem a trestem a tak jako podobně. KOMU V ORDINACI PES VOMDLEL??? NO? komu udělal dřevěnýho pejska? No?? Myslim že vyhrávám
a pak že mám jáááá bábofku

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:45
- Nahlásit

Fajka
smrtelně se nasere když jí někdo chce pohladit
nebo podat packu

a štourat pinzetou v ráně si nechá?

to je jiný, nezasahuje jí do prostoru, pomáhá jí.

a pak že mám jáááá bábofku

já náhodou nemám bábofku, to pozor!! Já mám poseróna

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:47
- Nahlásit

Fifi
Tak me nikdy nebavilo se vrtat v psich bolistkach, ale nejak letama uz vidim, co zvladnu sama a s cim je treba zajet k vetovi, taky sem mivala zabrany a ty casem nejak padly. A pak si v klidu doma poresis rozfiklej patej prst - tohle byl kdysi Kremylek. Samo nejsem vystudovany vet, kdyz cuju pruser, jedu hned.

ale tak dneska už si taky řeším mnohem víc než před 10 lety..tak možná časem ještě posun bude i když doufám že to spíš moc nebude potřeba

Hyena
Dámy brou, brou, su urvané jak jetel,du chrupkat. Mám radost z Fajuše- fakt moc
já taky dobrou a DIK!

PetraK
že když si Hošikus podříznul tu haxnu, tak v akutním stádiu , kdy z něj scala kref si nechal v tý haxně šťourat bez umrtvení, když se mu pokoušeli spájet žíly, cévy, tepny, šlachy a já nevim co. Ovšem převazy?? Převazy?? ÚPLNĚ NEJHORŠÍ BYLO PROSIM PUDROVÁNÍ!!! Na to pokaždý opakovaně zemřel
šiš to je fakt pako

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:48
- Nahlásit

Fajka
to je fakt !
tě znám

mám ho..mám ho i ted bo sem se pro ně do práce vracela
teď už volat nebudu, zítra to stačí

přece jen jak je čék sám háklivej tak má zábranu se vrtat druhýmu v ráně...i když někdo se tím baví že jo ...
raději se neptám, koho jsi myslela

ještě sice máme prášky na 4 dny ale prej kontrola nebude nutná ale kdyby se mě cokoliv nezdálo tak prej at přijedu a on to zasejc vyčistí..
tak to je paráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:49
- Nahlásit

PetraK
brrr, co si s tim prstikem pak dělala?
Uz nevim a nevedela sem ani tehdy, asi o nejakej plech rozkuchla skorem vejpul.

Fajka
normální pes ano ale Fáje je přeci jen drobátko jiná... smrtelně se nasere když jí někdo chce pohladit a štourat pinzetou v ráně si nechá? je prostě zvláštní no
Ne, proste je Faja stejnej pes jak ostatni, necha se ukecat od Doktoura. - sak ma nekolikamesicni terapii.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:49
- Nahlásit

Fajka
š to je fakt pako

no. my k sobě tak trochu dost jako pasujem.

Jdu spát. jsem ráda, že jste dobře dopadli- až teda na přítele zámka. a záftra dasvidáňja

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:50
- Nahlásit

PetraK

nezasahuje jí do prostoru, pomáhá jí.
zasahoval a docela dost bo se jí vopíral vo záda naférofku možná jí byl tak sympatickej

nebo podat packu
noooo !

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:51
- Nahlásit

brut
raději se neptám, koho jsi myslela
ty víš !

Fifi
Ne, proste je Faja stejnej pes jak ostatni, necha se ukecat od Doktoura. - sak ma nekolikamesicni terapii.
prafda pani !!! ste na to zasejc kápla !!!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:58
- Nahlásit

PetraK
to víš, časy se mění Kamile, jak by řek Blemondo.
Belmondo mluvil o Kamilovi , kde, kdy, proč, jak?

Fajka
ne ani bych se asi nevodvážila bo je i fešák....essi von neni umělej nebo tak něco , jináč to nejni možný
že by to byl nějakej Belmondův klon? Že by se Čííííf urazil, když Ešuska nakonec preferuje Belmonda? Ale chápu, že umělého krasavce jsi se neptala, by mohl říct, že má doma nějakou umělou ženštinu

sem se snažil ...
to tím není, fakt ne .... tohle se mohlo stát komuoli

je to zajímavý prostě spoustu věcí má pocit že musí řešit za mě ale tady prostě mě věří že je to pro její dobro a je naprosto ale naprosto klidná a hodná..je prostě pes dvou tváří no
v tomhle přépadě je to naprosto super, protožekdyby tam měla vyvádět, tak budeš naprosto vystreslá a jí nepomůžeš....ale třeba cítilam, že se ti vet líbil a chtěla na něj taky udělat dojem

PetraK
ani se neptej, co na mě vyběhlo pod názvem nafukovací umělý panák , to sem sem radši nedala, páč by nás smázli )

brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 00:01
- Nahlásit

Fajka
ty víš !
ale ti byli mrtví nebo z nich byly kousky

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 00:03
- Nahlásit

brut
v tomhle přépadě je to naprosto super, protožekdyby tam měla vyvádět, tak budeš naprosto vystreslá a jí nepomůžeš....ale třeba cítilam, že se ti vet líbil a chtěla na něj taky udělat dojem
no ..možná i jo

to je detail... operuju operuju a najdnou koukám že pitvám pitvám

brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 00:10
- Nahlásit

Fajka
no ..možná i jo
ona cítila, že jsi vklidu a že s enestresuješ a tak se nestresovala ani ona ...a je úplně fuk, co to způsobilo. Super je, že stála a nechala si s ebou manipulovat. Za to jí posílám velikánský podrbání, protože je to fakt pašanda A stejně tak je to i u tebe, zvládly jste to na jedničku z hvězdičkou

to je detail... operuju operuju a najdnou koukám že pitvám pitvám
to je fakt, jedna z mála vět, které miluju a které jsou i pravdivé

Jdu spinkat, přeju všem pěknou noc a vám dvěma konečně klídek

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:41
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

zatopíme

odspodu teplíčko

zleva i zprava teplíčko

odshora teplíčko

.

Dneska je tuším nadsamec. U nás hore je mínus čtrnáct-dle sůsedčinýho teplotoměru, tu dole deset - dle firemního teplotoměru . Ale že by se tu člověk ohřál to teda ne. Máma mi koupila dva balíky mrkve, já mám taky dva, tak dneska zas půjdu fedrovat. Zapomněla jsem říct včera Brtnikoj, ať při nákupu vezme zéli

Fajka

brut
[i]najdnou koukám že pitvám pitvám

Fajko - nechala sem jí to zarámovat, dáme jí to pod stromeček?

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:43
- Nahlásit

rumštáááj
kdeje Ešuska????? Jako te že tu v tý kose nejni ještě zatopíno!!!!! Se večer ykecává a ráno pak, aby to člověk dělala za ni.

Ještě že na to nejsem sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:48
- Nahlásit

brut

Belmondo mluvil o Kamilovi

Bezva finta to myslím byla???Cituji: "Časy se mění Kamile, zaplať! "

moje oblíbená větička

tu mohla říct Fajfka tudle tomu maníkovi na jednání . Už to mám !!!příště je voba vystajlujeme do černýho, patřičnej makejůp pořídíme, nasaděj tvrdej výraz a tudleto mu řeknou a Kamil rád zaplatí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
na to nejsem sam
nooo tudleten je taky moc pěknej.

Esli voni si nejsou trochu podobný??

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:51
- Nahlásit

PetraK
nene, ten můj je bezesporu hezčí..jak můžeš tak krásné " domácí zvířátko" srovnávat s obyčejným samečkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:56
- Nahlásit

Hyena
srovnávat

páč máj stejnej výraz

a uměj stejný grify

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:08
- Nahlásit

PetraK
a uměj stejný grify
grify stejné uměj, ale ten výraz...to nemůžeš srovnávat

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:27
- Nahlásit

Hyena

ale ten výraz..

stejnej

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 10:06
- Nahlásit

Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu, opakuji, Vero má u mě zprávu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

kááááááááááááááááááchno, kachno,kachno

a eslipak si viděla mou výzvu, abys mi emilem poslala č. účta, a částku včetně za dopravu, kterou ti mám poslat? No? viděla??
esi ne tak to vidiš teď

bože ty hruuubky sem prse.

<< 1 ... 1737 . 1738 . 1739 . 1740 . 1741 . 1742 . 1743 . 1744 . 1745 . 1746 . 1747 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání