| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 10:15
- Nahlásit
brut
BRŮŮŮTI, PROSÍM, PROSÍM, JÁ DNESKA NEMOŽU, NEMOŽU, HLÁSIM, ŽE ASI NEMOŽU. zkus se ozvat, ale spíš to vidim bledě.
č vás při překladu z aj nebo z nj napadají nesmysly, pitominky
páč z toho má člověk buřtguláš
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOOOO
Už to vidííííí, já už ho vidíííííím!!
a dokonce mi to i švitořííí díkuju. a hlavně máma díkuje, moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 11:17
- Nahlásit
PetraK
BRŮŮŮTI, PROSÍM, PROSÍM, JÁ DNESKA NEMOŽU, NEMOŽU, HLÁSIM, ŽE ASI NEMOŽU. zkus se ozvat, ale spíš to vidim bledě.
v klidu, necháme to na další týden
páč z toho má člověk buřtguláš
přesně tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 11:40
- Nahlásit
brut
v klidu, necháme to na další týden
neee. zkus se ozvat. uvidíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 11:56
- Nahlásit
Rumstajn.
Mam rymicku.
Agata ma 8. narozeniny. Preju ji hodne uspesnych lovu a nasledneho klidneho odpocinku v teple.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 12:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
vona je taky jemen?? odpovím si sama, dle obrázků. Je, je to převelikej jemen
a tu jí krom přání velikého zdraví a radosti do dalších let jako dar posílám protiprasečí masku
aby se mohla příště lépe maskovat
a tu dva tréninkové kousky, dyš je ten teriér
a tu jsem jí chtěla dát salám, vysočinu, ale nevim nějak, NĚKDO jí sežral, zbyl enem vobal
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 12:41
- Nahlásit
Fifi
tak vsem nej Agate nejlepci a nejrychlejsi ;) at ji zdravi slouzi
a uz ji stou bednou netrap
PetraK voe ani ten vobal nezbyl!! backurka hamizna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 12:53
- Nahlásit
kulala
ani ten vobal nezbyl!!
aha
takže edit
a tu jsem jí chtěla dát salám, vysočinu, ale nevim nějak, NĚKDO jí sežral, ani vobal nezbyl, zbyl enem prázdnej háček:
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:03
- Nahlásit
Fifi
Preju ji hodne uspesnych lovu a nasledneho klidneho odpocinku v teple
No Hyena říkala, že ji prej máš dovalit a vodepnout vodítko, vona huž se postará, aby si Agáta užila života Teda, když jí jako do toho já nebudu blbě krafat
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:27
- Nahlásit
PetraK
enem prázdnej háček:
Ty si proste jelitoooo
Fifitko
Agulce teez preju vsecko nejvic nejlepcejsi!
Btw prave mi rpisla nabidka vyjezdu do Prazice, jeste nez mi stihlo prijit upozorneni z mailu na tydlifen, uz sem supervizorce odeslala reply, tak snad mi to nikdo nevyfoukne
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:31
- Nahlásit
CHACHAAA, CHEECHEEEEEE, CHOCHOOOOO, CHI!!
Tak mile damy, od 16. se mnou pocitejte v Prazici, pac sem byla co? No co? NEJRYCHLEJSI!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:53
- Nahlásit
Mathea
Ty si proste jelitoooo
nene, já sem dokumentarista! víš? zkokumentovala jsem jen staf věci
Fifina bude velmi ráda, že? dělám ráda lidem radost
d 16. se mnou pocitejte v Prazici,
ááááááááááá a do kdy jsi v pražici, páč.... mi čeká ten dojčland.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 14:57
- Nahlásit
PetraK
Twe, tak Mathea jede do Prahy a Esusova pred ni bude utikat?? Echjo.. no mela bych tam bejt do 21., kdy ty ses ksa? Ja vubec nemam prehled, pac to tu nezvladam sledovat (nevim, esli casove nebo psychicky ).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 15:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
bejt do 21.
tak to aspoň trochu gůůůt. no potiž je, že šestnáctého přijuchá majne Švestr a pobude do osumnáctého a bude dělat Hošíčkoj chůvičku. my se vracíme devatenáctýho ráno někdy, to budu chcíplá moc asi, takže ASPOŇ V TO PINDĚLÍ??? Sakra taky, se to muselo trefit do tohodle termitu!
Do tý doby tě dáme asi na starosti Brůtici.
psychicky
Psíchicky
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 15:11
- Nahlásit
PetraK
Ajejej, to sme to ale se supervizorkou dobre vybraly No nic, pindeli si ale rezervuju kazdopadne pro tebe!
A ja musim letet do Hradce a pak do ziimy do prace, tak zatim tchus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 15:12
- Nahlásit
Mathea
kazdopadne pro tebe!
asi bych si měla pak vzít na úterý dovolenou , ne??
letet do Hradce
ty vole tydle rozcapenci, co si lítaj soukromým érem sem a tam , ty sou nejlepčí. Pozdravuj Zlatý moje prciny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 16:51
- Nahlásit
Sem domáááááááááááááááááá, zmrzlá, páč vlak měl skorem 20 min zpoždění a na Smícháči to hnusně protahuje ( furt říkaj, jak to upravěj, aby to bylo minimálně míň studený, ale nějako se k tomu nemaj).
Pro všechny .... doktor je děsný nemluva a vypáčit z něj víc jak jedno slovo je na vyšší dífčí. Ale výsledek mého snažení je, že jdu v úterý na gastroskopii a pak se uvidí, co bude dál. Zatím by cysty jen sledoval, ale rozhodnutí nechá až po všech vyšetřeních ( marně pátrám, co mi ještě z nich zbývá )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 16:52
- Nahlásit
Mathea
Tak mile damy, od 16. se mnou pocitejte v Prazici, pac sem byla co? No co? NEJRYCHLEJSI
budeš mít moji a Hyeninu společnost, co tomu říkáš? Když Ešuska bude někde v trapu ... nj, Dojčland, to smrdí hošíčkama a bez nich ani ránu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 17:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Agata vsem dekuje, obzvlast cmelacek ji udelal adustesku. S hyjenou radsi spolecne nevypoustet, to by nedelalo dobrotu. A tu vysocinu sem jako ani nevidela, jasny?
edit - este vlozim pranicko od Mathey, sice je starsi, ale hodi se.
Mathea
Do Prahe se ti zachtelo, jooo??! Toz stovezatou pozdravuj.
brut
a pak se uvidí, co bude dál.
Dobre to bude, dobre.
Bacila bacim brutalni cesneckou, frnak zedrenej, buuuu.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 18:01
- Nahlásit
Fifi
zdar pani, přeju Agátce vše nej a ještě dalších tolik spokojených let a s dovolení jsem si dovolila dát na tebe kontakt jednomu človíčkovi, co se enormě zajímal, jestli perdel popotáhne kolobku : tak mu to jistě vysvětlíš :
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 18:17
- Nahlásit
Ebony
Nazdaar pani, Ag dekuje. A jiste, vysvetlim.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 18:26
- Nahlásit
Mathea
Gratuluji, že ste rychlá jak kuna Jinnak z hlavy sice nevím,c o je to za den, ale určitě něco vymyslíme...budete mít s sebou čoklidy?
Fifi
pani vy těm chudinkám perdelí pruhatý ale taky nepořejet žádné zábavy Hyena vzkazuje, že si dělala marný naděje, že nebudete stejnej "buzerovač" jako její panička
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 18:44
- Nahlásit
Hyena
Aano, marny nadeje pruhatice mela! Agaty panicka nerada lita po lese, je to hrozny buzerovac!! Takze nic nebude.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:25 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
znáte Cimrmany?
dneska přišla do kanceláře kolegyně, mobil přitisknutej na břiše, aby nebylo slyšet, co si povídáme, a řiká mi "volá nějakej pán, a chce vědět, jestli nám něco dluží - můžeš to s ním vyřídit??" tak se jí ptám, jak se pán jmenuje - a ona: "Fryštenský" ... v tu chvíli jsem vybouchla smíchy a jen jsem mávla rukou, aby to šla zkusit vedle do kanclu já bych asi ani nepozdravila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:31
- Nahlásit
Fifi
Moooooc gratulujeme milostivé Ag a přejeme jí mnoho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:34
- Nahlásit
brut
přejeme jí mnoho
.... Jakoze at je z ni stonozka?
Janiii
jestli nám něco dluží - můžeš to s ním vyřídit??
"Husu!"
Chudak clovek, s takovym prijmenim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:40
- Nahlásit
Zduřte milé dámy, dneska krásná procházka, šli jsme se Starým a Ajšadlem do polí se západem rudýho slunce. Hásky bylo.
Janiii
a chce vědět, jestli nám něco dluží - můžeš to s ním vyřídit??" tak se jí ptám, jak se pán jmenuje -
no asi bych se taky nezapojila. A na křestní méno ste se někdo zeptal??? .
Amluvil s ním vůbec někdo?
Fifi
jé Špaqátka maminka, Špagátka skákací, ploucí.... moc hezká Špagátka
Mathea
sme to ale se supervizorkou dobre vybraly
a popoposunout o fousek se to asi nedá, co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:40
- Nahlásit
Fifi
Dobre to bude, dobre
v to doufám ... vybrala jsem si dobrého doktora, jen z něj páčíš každé slovo a občasné jeho odpovědi jsou dobrou hádankou na oprocvičení mozku a postřehu
Bacila bacim brutalni cesneckou, frnak zedrenej, buuuu.
já mám prý zadní rýmu... jeden zpostřehů pana doktora a mám s tím něco dělat, ať nedostanu zánět dutin. Jsem nevěděla že na gastru jsou i orl doktoři ... nicméně má pravdu, prskám a zadní rýma mě teče, je mi zima dvojnásobná, bolej mě klouby..
Ebony
zdravím ... koukala jsem, jak jsi hodila jiný sestřiha jinou barvu. Jeden by tě skoro nepoznal, ti to sluší. Podrbej psiska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:42
- Nahlásit
brut
brůtice ,tak tak za půl hoďky? dojím a zavolám mámě, musím něco vyřídit, jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:44
- Nahlásit
brut
já mám prý zadní rýmu...
Smarja, a jak se leci zadni ryma?? Nechtej vedet, co me napadlo...
PetraK
Špaqátka maminka, Špagátka skákací, ploucí.... moc hezká Špagátka
ti dam Špagatku, voe. Obavam se, ze ziskala novej nick.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 19:45
- Nahlásit
brut
Fifi
Dobre to bude, dobre
v to doufám ...
Fifijová má pravdu, dobrý to bude.
No jo Fifijová má rýmičku! doufám, že si vaříš svůj čaj a taky s čípky, Brtnik již se krapítek ozdravuje. Tak se taky ozdrav. Cpala jsem ho kysaným zélim a česnekem a cibulí. Jako vždy. Jo a to zéli syrový jsem udělala na rychlovku na slanině a cibuli s těstovinou. Moc dobrý.
|