| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:19
- Nahlásit
Rumštajn
PetraK
echávám vrstvy oblečení v sobě
čéče mě tahlle vychytávka nefunguje, neb vrstvy se nějak vzájemně prolnou.
Naprostá katastrofa je pak sundavat dvě vrstvy zároveň z jednoho dítěte
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:26
- Nahlásit
Fifi
A tupici maj pamatovaka. Dyk si videla, jak po ni pak sla, jak slepice po flusu, pred zkouskama.
Ale hofno, mezitim sme s nima byly tehdy vencit v kosikach na zavodisti a zvladly to, tak nedelej, ze za to muze Dyda Jak slepice po flusu po ni sla, pac najednou zjistila, ze mam u sebe ji a ne Balouse, normalne prekrucujes fakta
Kohosi je zrejme velmi bystre.
No...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:26
- Nahlásit
Fifi
Bohuzel, vzhledem k rymicce nebyly feničky veničky. Stacilo mi se odplazit do a z prace.
zelíííííííííííí, hodně moc vit.C
Mathea
Vy mi taky nejako dejte pak predbezne vedet jak a co, uz se na vas na vsecky techam
neboj, hned jak se domluvím s Hyenou, tak se ozvu
Fifi
Taky mate nakou zadni rymu?
to víš, každej
Mathea
Na nejakejch 80% bych mela bejt ubytovana kousicek od iiipaku,
jupíííííííííííííííííííííííííí, to by byla skvělá adrééés, bych tto měla kousek na vlak
PetraK
mám vychytáfku
panebože, to jsi na to přišla brzo ....si měla přijet k nám, synek by ti to předvedl už před pár lety
Mathea
Bud si jista, ze je tam do pondeli zvladnu obsancovat
vím o dvou a další jsou kousíček dál
Edit: Esusko, na to s tema vrstvama si prisla az ted?? Pche
to víš, je momentálně zavostalá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:27
- Nahlásit
Fifi
y mate nakou zadni rymu?
maj ze zadele výčep
Mathea
Uz vyzvida
jako hrop, jako hrop
na to s tema vrstvama si prisla az ted??
ne, už jako dítěto, ale máma mě za to pucovala, tak sem to pozasunula někam do zakázanýho zbóži a vytáhla až letošní zimu zas.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:29
- Nahlásit
kachna_
nj, to musíš počkat, až povyroste, pak to zvládne samo
PetraK
maj ze zadele výčep
to nemá se zadelí naštěstí nic společnýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:29
- Nahlásit
kachna_
čéče mě tahlle vychytávka nefunguje, neb vrstvy se nějak vzájemně prolnou
musíš mít při vyslíkání grif. a nesmíš do nich zahrnout tílko, to zásadně odmítá spolupracovat. Tričko s kr. rukávem už spolupracuje, tílko je stáfkokaz
zhola nemožné a navíc dítě začne jiskřit
hele moc a hrozně moc mám podíkovat od mojí mámy za to krmítkový koukání. Dneska to měla puštěný skorem celej den
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:30
- Nahlásit
Tak sem zpátky z hokny a mám tu v hrnku zelený čajíček. Z čehož jistě usoudíte, že to dnes fakt stálo za to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:32
- Nahlásit
brut
panebože, to jsi na to přišla brzo
ne. e. mám to už od dětství, leč máteř páteř mi to zablokovala
víš, je momentálně zavostalá
nejni, jen jí to kdysi zakázali a vona to vyblokovala. Někdy jsem uměla bejt i poslušná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:33
- Nahlásit
Hyena
zelený čajíček
ty vole, svět se v Řiťku obrací!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:35
- Nahlásit
Dámy, co říkáte na tohle? Přemýšlím, že jestli synek odmaturuje, tak dostane odměnu ( má svátek, tak to sfouknu najednou )
http://www.ceskesperky.cz/florbalove-sperky/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:41
- Nahlásit
brut
Přemýšlím, že jestli synek odmaturuje, tak dostane odměnu
No slušivé naušničky mu bezesporu udělají veeelkou radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 22:43
- Nahlásit
brut
jooo stříbrnej florbalovej míček, je gůt. No a nebo ty naušnice, jak navrhuje Hyena
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 23:02
- Nahlásit
Mathea
Jak slepice po flusu po ni sla, pac najednou zjistila, ze mam u sebe ji a ne Balouse, normalne prekrucujes fakta
To teda neprekrucuju, si ve Dvore nepamatujes, jak sem Kremyla musela proplesknout, aby me vnimala??? Protoze ONA sla pak po Dydy, tak sem to myslela.
brut
zelíííííííííííí, hodně moc vit.C
Si necetla ten muj jidelnicek viz nekde vyse?
Hyena
zelený čajíček
Tak to je zle, moc zle.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 23:09
- Nahlásit
PetraK
Fifi
Jsem ráda, že jste pochopily vážnost situace
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 23:18
- Nahlásit
Hyena
No slušivé naušničky mu bezesporu udělají veeelkou radost
blbáááááááááááááááááááááááááááááááááá , jenže on by si je klidně nasadil a chodil v nich ven, jak ho tak znám
PetraK
stříbrnej florbalovej míček, je gůt.
ten se mi moc líbí a přemýšlím nad ním
Fifi
Si necetla ten muj jidelnicek viz nekde vyse?
asi ho máš málo
Hyena
Jsem ráda, že jste pochopily vážnost situace
už jsoi jim neřekla, že ho máš ředěnej půl na půl s rumem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 23:20
- Nahlásit
brut
ten se mi moc líbí a přemýšlím nad ním
tak jestli to jen trochu jde, tak nepřemýšlej. on floorballem žije,ne? tak by se mu to myslím líbilo.
jdu chrápat, už sem měla jít dávno ale ........ dobré víno, dobré čtení, způsobili mi zpoždění.,
gůůůůte nacht.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 08:11
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
FŠEHO NECHÁM HNED SEM SPĚCHÁM, ABYCH ZATOPILA
žiš, když si vzpomenu, jaký tam maj hošíčci teplo!!!
Dnes jsem pojala podezření, že se blíží nadsamec, při dojezdu do práce jsem zjistila, že zde jde pouze o samce a blíží se spíše podsamec. Je tu mínus vosum. Tak u nás nahoře bude tak deset?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:52
- Nahlásit
Rumštajn
Nefouká , sněží, je tu tak nějak tiše a ochotně.
Nevím, kam zalezli ftáci, ale venku nejsou. Jediný, kdo nezalezl je pošťačka, taky byla tichá a ochotná. Jen mám pocit, až přijede Michal a nastartuje (nastartuje-li) motorofku, že tu idylu tak trochu naruší. Zhruba o 114dB
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:55
- Nahlásit
kachna_
tu sněží taky tiše a už přeochotně, momentálně se do toho slušně dalo. Možná zruším dovču v Bedřichově a budu lyžovat u nás na kopci
Zhruba o 114dB
kdybyste to chtěli ešče víc vystajlovat, zapněte cirkuli, to je jeden z nejpříšernějších zvuků co znám.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:11
- Nahlásit
PetraK
dybyste to chtěli ešče víc vystajlovat, zapněte cirkul
naše cirkule má vyběhaný ložiska (nevim jako proč, páč jsou původní, je jí slabejch 55 let, vyřazená byla před 35 lety pro hlučnost a prošla pouze jednou povodní, pod vodou byla slabé tři dny a bahno jsme oklepali ). Takže je ještě o něco hlučnější než běžná cirkulárka bývá... Šlo by to s ní skvěle, ale nejde nám 380V
Jo aaaale, staruška babuška králíkuška už skoro nemá rýmu Což je dvojdobrá zpráva, páč to vypadá na prosté nachlazení, ne infekční rýmu, která dokáže zdecimovat celý chov.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:16
- Nahlásit
Fifi
Šmarjáááá Agátek měl fčéra narozky! prosimvás, popřejte mu i za mě a za Maryji, že gratulujem, a´t je Agátek pořád tak pěkně perdelatý a rozmilý a ať vám krásně na zimu zarůstá!
Dárek dát nemůžu, mám to tu nějaký rozbitý, ale posílám na účet nějaký drobný, abyste tomu psovi nebohýmu mohla koupit na zimu aspoň botičky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
Jo a samozřejmě díkanec za dary, jak se nakonec ukázalo, že nejste tak moc lakomý ))))))))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
Jo a samozřejmě díkanec za dary, jak se nakonec ukázalo, že nejste tak moc lakomý ))))))))))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:24
- Nahlásit
kachna_
ale nejde nám 380V
tady bych viděla malej zádrhel teda
staruška babuška králíkuška už skoro nemá rýmu
no šikovná pani králikatá, kolik jí vlastně je? kdy je králik babička?
Gerda
a hele Gerdosláfka taky požila a je dvakrát nejsem v tom sama!!
pro boty ešče nejdem, neozvali se a Brtnik je stejně cípák, takže zatim N.Y.C.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:31
- Nahlásit
Bry rano na pijano
Z jine diskuze
"jedna znama byla na pohrbu, mela s sebou i svyho asi 5 letyho syna, protoze ho nemela kam dat.. syn poslusne sedel a byl hodnej a zrovna v tom nejvetsim tichu se postavil na zidli a pronesl: kdo se nudi, at zvedne ruku!"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:35
- Nahlásit
PetraK
hele Gerdosláfka taky požila a je dvakrát nejsem v tom sama!!
to se ale pletete, já sem jenom trošku přibrala a nevejdu se do jednoho příspjěfku, takže pořád platí, že jedinej vožralej čék ste tu vy...neměla sem to říct nějak taktnějc...třá jako s ebrietou sem myslela...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:44
- Nahlásit
Gerda
to se ale pletete, já sem jenom trošku přibrala a nevejdu se do jednoho příspjěfku
furt a pořád stejně pitomá
neměla sem to říct nějak taktnějc
no to ste měla
páč
třá jako s ebrietou sem myslela...
dybyste to řekla s nějakou to bryketou, nemuseli sme tetkon na vás vzpomínat s pyjetou, páč vás za drzost asi zabiju
Mathea
zrovna v tom nejvetsim tichu se postavil na zidli a pronesl: kdo se nudi, at zvedne ruku!"
já už jsem to někde četla, je to děsně roztomilý, škoda že nebudu mít pohřep, takovejdle proslov by se mi na něm líbil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 12:00
- Nahlásit
Šmarjáááá Agátek měl fčéra narozky!
ajo, to mám z toho, že lítám po chovatelskejch schůzích a nedočítám
Milá Agátko střapatá i nestřapatá přeju ti hodně zdraví. Dáreček ti dám jen malinkej, protože to nejdůležitější - hodnou paničku - už máš.
PetraK
kdy je králik babička?
je jí šest, což je u venkovního králíka už babička (teda jinak je to mocprababička, ale to hlavně proto, že králíci jsou dost potentní). Jinak se dožívaj až deseti, ale to už docela výjimka, venkovní tak těch 7 a umíraj zpravidla ve zdraví, že večer ho přijdeš pohladit a je "ňákej smutnej" a ráno už zpravidla nežije.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 12:03
- Nahlásit
kachna_
je jí šest,což je u venkovního králíka už babička
aha. to jsem netůchala, vůbec nemám ponětí.
mocprababička
tak tuto mi jasný je, tuto jo
a takový ty domácí/vnitřní králíci ? ty jsou asi dýlvěkovitější, že jo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 12:21
- Nahlásit
PetraK
takový ty domácí/vnitřní králíci ? ty jsou asi dýlvěkovitější, že jo?
no ale zase maj větší úrazovou úmrtnost. A co je zajímavý, prej nejkratší dýlku života maj králíci v tzv. králičích pahorcích, což jsou vlastně oplocený výběhy s kopcem uprostřed, kde maj králici nory (pokud to nebyl špatej překlad )
|