Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:30
- Nahlásit

Fajka
nemáš strach že by to mohlo mít vlif na funkci
Myslíš na dojivost?
Ale naprosto vážně, stejně jako si myslim, že třeba Gerdička občas ráda zajde k Ešusce, tak já si ráda přečtu, co píšou některý lidi, který znám a vim, že jsou to v reálu prima lidi (i když mám někdy pocit, že jim někdo na cézetu ukradl identitu , nebo je posedla ta, kterou nechci přivolat )
PetraK
KDO UHÁDNE BARVU, BARVIČKU?
je to tahle?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

je to tahle?

no ty krááááááááááááso!! : sem kvůlivá tobě ty stračeno polkla žvejkačku

nebo je posedla ta, kterou nechci přivola

seš ešče hroší, než sme doufali

Gerdička občas ráda zajde k Ešusce

což je dobře, páč Gerdoslávku každej rád vidí.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:46
- Nahlásit

Holky, zase se vsunu, mě by ještě furt zajímalo, jestli vám odpověděl nějakej admin ve věci mufínkova nevenčení a co to všecko znamenalo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:48
- Nahlásit

PetraK
odkud je?
zbrazílie..djukni na odkaz má tam dole rodokmen i s fotkama předků
prostě záhada
http://www.akitapedigree.com/details.php?id=67361

kachna_
Myslíš na dojivost
já myslela na funkci ale dojivost je lepší
ale dyž tak ti Ešuska pustí svoji mjůzik a vono se to spraví zase

jinak samo čék když má čas chut a náladu tak si někdy počte i jinde dyk na tom nic nejni takže já to neřešim že jo..já spíš řešim to že nestíhám ani vás tady natož něco jinýho

je to tahle?
kachno kachno...ty si zbraň

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:54
- Nahlásit

Vero
Holky, zase se vsunu, mě by ještě furt zajímalo, jestli vám odpověděl nějakej admin ve věci mufínkova nevenčení a co to všecko znamenalo.
neodpověděl a za sebe ani nevím, co víc udělat. Jestli ho bombardovat e-mailama, ale to si myslím, že mě stejně jenom hodí do spamu, téma opět smaže a odejít odsud nechci, kvůli tomuhle témátku.
Asi z toho chtěj mít jenom kecací diskusi lidí, co vlastněj psa , dělaj proto všechno

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:56
- Nahlásit

Vero

zase se vsunu,

dneska vopatrně tady s volbou slov, vopatrně

koukni na Fajku, jak skončila s dírou

ne nevodpověděl mi nikdo - kachno tobě taky ne, že?

Fajka

zbrazílie..

no to by mohlo třeba něco vysvětlovat, třebas si jako amíci jedou na vlastní představy o plemeni.

y si zbraň

hromadnýho ničení

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:59
- Nahlásit

Ahojky holky, kdybyste chtěly kouknout na Eninčiny psiska, dívejte se zítra v 21.00 na ČT dva na:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100627928-ta-n ase-povaha-ceska/312294340010001-ve-znameni-psa/

režíroval to dobrej režisér, kterej tenhle pořad normálně nedělá a bylo to vybraný i na festivaly, i když se to teprve teď točilo. Myslím, že se mu to povedlo, je to hrozně zajímavě pojatý, není to dokument v pravém slova smyslu, ale svým pojetím tak trochu umělecký dílko. Tak si to někam zapište (aspoň za uši),
věřím, že vás to zaujme

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:00
- Nahlásit

kachna_

Asi z toho chtěj mít jenom kecací diskusi lidí, co vlastněj psa , dělaj proto všechno

jo, bohužel. V podstatě teď jedniný co není o ničem, ale člověk se může něco od ostatních dozvědět novýho je pozitivně klikací téma, tak doufám, že ho nezmažou taky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:09
- Nahlásit

PetraK
koukni na Fajku, jak skončila s dírou
blbááááááá
já vim, že černou

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:12
- Nahlásit

kachna_

blbááááááá

á vim, že černou

no možná že bych pak nemusela stát ve frontě?? pouvažuju vo výměně .......... jen kdybych upadla do závěje, esli bych se tim nezapíchla držkou a už se nevodpíchla?? Jo já vím, líp dneska volit slova, abych nedopadla jako Fajfka s dírou, ale tak jak mám nezapíchla a nevodpíchla nahradit?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:31
- Nahlásit

Dočetla jsem pytlíček čajíčku a řežu se tu smíchy ... ste stračenýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý všechny tři

PetraK
zeptal se exprt na močení
spíš na kadibutky a pemprzy

Fajka
to není přece akita ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:37
- Nahlásit

brut

všechny tři

já ne, mě vynech, já do díry nedělám,

spíš na kadibutky a pemprzy

no to je dost společný téma. Škoda žes přehlídla tu krásnou kadiboudu co jsem ti na tuhle sezónu vybrala

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jo ad to lýžařský vybavení - sem se právě dozvěděla, při koupi té helmy. že kdyby se něco stalo, bude chtít počišťovna potvrzení, že měl člověk seřízený vázání. což jsme třeba já neměla seřizovaný, celých sedm let, exprtka , sem si myslela asi , že sem nesmrtelná tetka a že když nepadám, tak nespadnu nikdy

TÁÁÁKŽE PŘÁTELÉ SEŘIZUJEM VÁZÁNÍ, jinak když se zabijem, pozvostalý dostanou kulový.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:43
- Nahlásit

PetraK
já do díry nedělám,
a to já zase radši do díry, než na hromadu, je to bezpečnější.
OT:
http://www.birdlife.cz/index.php?ID=2134
PetraK jestli ti to nejde otevřít, tak to zkus doma, je to přímý přenost z krmítka v záchranné stanici a je to hezký, i s švitořením

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:49
- Nahlásit

Grogstajn, tak teda nevim, napadly cca dva cm snehu, kosa je furt stejna a ZASE FICI!!!!

Vy ste straceny, neskutecny. Tohle docist...
A stejne sem se nedozvedela, jakym cajem Fajfkova diru macela.

Koukam, ze dneska je aktualni forek od kulaly.

PetraK
Dobre delas, Jaromire, s tou helmou - dneska to uz je fakt o hubu vylezt na svah bez skorapky na kebuli. A vazani si doukejte dat seridit!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:56
- Nahlásit

PetraK
jinak když se zabijem, pozvostalý dostanou kulový
to stejnak..i dyž si to dám seřídit

já do díry nedělám
akam chodíš na OO????

Fifi
Koukam, ze dneska je aktualni forek od kulaly
voe

jakym cajem Fajfkova diru macela
jinou bylinu než meduńku sem doma neměla... ještě pro doplnění RUM f tom čaji nebyl !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:56
- Nahlásit

kachna_

je to bezpečnější.

pravda. seš fakt hrozná zbraň

je to hezký, i s švitořením

si nepředstavuj co jsem si tak já dneska představila že tam švitoří

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:58
- Nahlásit

PetraK
ne, mě vynech, já do díry nedělám,
děláš a často

to je dost společný téma. Škoda žes přehlídla tu krásnou kadiboudu co jsem ti na tuhle sezónu vybrala
cožéééééééééééé, ty jsi mi vybrala kadibutku a já o ničem nevím? Sem s nííííí a honééém

sem se právě dozvěděla, při koupi té helmy. že kdyby se něco stalo, bude chtít počišťovna potvrzení, že měl člověk seřízený vázání. což jsme třeba já neměla seřizovaný, celých sedm let, exprtka
nějak mi to nepřekvapuje, věříš mi to?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:03
- Nahlásit

Fifi
stejne sem se nedozvedela, jakym cajem Fajfkova diru macela
to je nepodstatná informace, důležitý je, že dělá do díry a holky s ní

Fajka
ještě pro doplnění RUM f tom čaji nebyl !!!
to tvrdíš ty, která si tuní každý večer kafe?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:07
- Nahlásit

brut
Fifi
důležitý je, že dělá do díry a holky s ní
no jooo ale víte co to pro mě je?? jaká to byla dřina !! dyt víte jakej já mám potíž s těma pytlikama

to tvrdíš ty, která si tuní každý večer kafe
nooo a ještě tunit čaj fajfce tak se nedoplatim

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:13
- Nahlásit

brut

Sem s nííííí a honééém

hledej šmudlo.
už nevim kde a kdy to bylo, ale bylo to pjehný.

Fifi

aktualni forek od kulaly.

stračenoooo,

jakym cajem Fajfkova diru macela.

vona to tají, dělá s tou dírou děsnou tajňačku, asi chce abychom jí díru záviděly

Dobre delas, Jaromire, s tou helmou - dneska to uz je fakt o hubu vylezt na svah bez skorapky na kebuli. A vazani si doukejte dat seridit!

no, říkaj mi to fšicí no. tak sem jednou za poslušnou. výjimku udělat můžu. Sem tady udělala přehlídku. Kolega pravil... No! dobrý!! a víš že s tou helmou je to lepčí, než bez?? sem řekla, počkej, jak se to ešče vylepčí až natáhnu brojle. Natáhla sem brojle. pravil, že to nemá chybu , sem dodala že má, ale nebude mít, až si ešče přes hubu natáhnu šátek a nebudu vidět vůbec, že to bude úplně nejlepčí.

Fajka

..i dyž si to dám seřídit

no víš, jak jsem loni dopadla já, viď? a to jsem měla kurefský štěstí, že jsem se neroztrhla vejpůl! Teda hlavně Brtnik měl štěstí, páč mít mě doma ve dvou kouscích...... asi by se zabil

akam chodíš na OO????

nevim jak ty ale já na záchod. Vy ste ten váš ešče nedodělali?? to musí bejt hrozný v tědle mrazech aaaau todle bude bolet

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:14
- Nahlásit

brut

nějak mi to nepřekvapuje, věříš mi to?

no ale já fakt nepadala no, a tohle byla ještě takovej hovadskej pád, můžu si za něj já sama

.Fajka

dyt víte jakej já mám potíž s těma pytlikama

zase zmizel?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
dyt víte jakej já mám potíž s těma pytlikama
Ja nee, pochlub se.

A doba ledova 4 - fakt asi uz zacina venku..
http://www.youtube.com/watch?v=hzixp8s4pyg&feature =player_embedded

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:16 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK

zase se vsunu,
dneska vopatrně tady s volbou slov, vopatrně

sem řekla něco blbě? JÁ?

kachna_
neodpověděl a za sebe ani nevím, co víc udělat. Jestli ho bombardovat e-mailama, ale to si myslím, že mě stejně jenom hodí do spamu, téma opět smaže a odejít odsud nechci, kvůli tomuhle témátku.

se přiznám, že mě to trochen překvapilo...

Nemám nic proti kecací diskusi, ale mám dojma, že není to tak dávno, co se vyhrožovalo s mazáním OT a tak... a teď se teda maže, co není OT?
Ale ani to by mě nevytáčelo, ale ta ignorace. To, že tady někdo zároveň funguje a jedná, a zároveň takhle ignoruje. Kdyby sem admini nechodili, páč nemají čas, tak to bych chápala, ale tohle mě... teda s...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:25
- Nahlásit

Fajka
ale víte co to pro mě je?? jaká to byla dřina !! dyt víte jakej já mám potíž s těma pytlikama
vypadá to, že se všema , ale proč je cpeš do díry, to nechápu

nooo a ještě tunit čaj fajfce tak se nedoplatim
ale možná, kdybys to zkusila, tak by držela jak beránek nebo by se vám nakvartýrovala do postele

PetraK
hledej šmudlo.
už nevim kde a kdy to bylo, ale bylo to pjehný

jááááááá cíííííííííííííííí kadibutkůůůůůůůůůůůůů, prosííííííííííííím

no víš, jak jsem loni dopadla já, viď? a to jsem měla kurefský štěstí, že jsem se neroztrhla vejpůl! Teda hlavně Brtnik měl štěstí, páč mít mě doma ve dvou kouscích...... asi by se zabil
spíš by zabil tebe, oba dva kousky, postupně

já fakt nepadala no, a tohle byla ještě takovej hovadskej pád, můžu si za něj já sama
to víš, jak si stará, tak si ... nepřemýšlivá

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Ja nee, pochlub se

KEREJ PYTLIK FAJFKA SCHVÁTÍ, TEN UŽ NIKDY NENAVRÁTÍ

páč ho ztratí bez ohledu na velikost a stáří

Vero

sem řekla něco blbě? JÁ

neeee. neee, ani tak blbě jako pro sebe dost nebezpečně. Podivej, kam až to dotáhla dneska Fajfka, je z ní exptr na díry. Už je i exprt na pytliky. chceš bejt taky exprt?

Ale ani to by mě nevytáčelo, ale ta ignorace. To, že tady někdo zároveň funguje a jedná, a zároveň takhle ignoruje. Kdyby sem admini nechodili, páč nemají čas, tak to bych chápala, ale tohle mě... teda s...

TAK, přesně. No nic, zkusíme to zas

Kdyby sem admini nechodili, páč nemají čas, tak to bych chápala, ale tohle mě

nadutost je taky lidská vlastnost , no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:29
- Nahlásit

brut

píš by zabil tebe, oba dva kousky, postupně

dvojnásobnej vrach! ten už by z lochu nevylezl! a neměl by mu ani buchty kdo upéct, když bych byla vobě mrtvá

kadibutkůůůůůůůůůůůůů

na ja ale já to nevíím kde to je, a nemožu to hledat, páč musím za chvíli zamyknout a pádit za Hošikusem a ven.

nepřemýšlivá

no tak von v tý rychlosti není moc na přemýšlení jako čas, tam ani nebylo co vymyslet. A ešče mi k tomu kucí štajní zahráli i Ašééé zu Ašéééé neboli trefně prach prachu

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:34
- Nahlásit

Právě jsem nalámala prádlo na sušák, nakrmila králíky a namíchala krmení.
Asi jsem umrzla.
A to ještě dneska budeme muset nařezat další dříví , páč Michal se blíží. Asi mi zamrznul humor. Možná dneska naštěstí

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:38
- Nahlásit

kachna_
Asi mi zamrznul humor. Možná dneska naštěstí

Dobraa, nebudu te pokouset a obrazek jsem radsi smazla. Je tam fakt nechutne.

PetraK

páč ho ztratí bez ohledu na velikost a stáří

Aha.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 16:43
- Nahlásit

PetraK

a že i pytliky rozdávám na to si zapoměla!!! ha!

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání