Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:18
- Nahlásit

Fajko, jestli krmíš masem, co přidávat phytovet cooldown nebo bachovky? To je spíš návrh, zkušenosti nemám a ještě HTRŽ mi posílala zklidňující masáže, tak třeba se vykuklí a napíše ti k tomu víc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:29
- Nahlásit

PetraK
aproplachuješ to tou betadinou?

jo ale se bojím jít na to nějak drsnějš je háklivá na to samo

ted potfora vypreparovala z párku prášek a párek sežrala prášek vyflusla mrrrška

Je mi vás holky fakt líto, nevím který víc.
ona je na tom hůř bo pro ní to byl větší šok do poslední chvíle nic netušila a najednou jí viselo na krku tohle hovado bejt na jejím místě už sem mrtvá jen hrůzou

budem muset udělat hromadnou prochajdu nějakou, až se dá dohromady, čistě jen pro Fajfku.
jo to budu muset...vyrazíme za Kazikem, až přijedete s Ešusem tak budu brát hlavně i... i když ted to potřebujou voba kujva

Hyena
dík zy mail odpověd v mailu

kachna_
phytovet cooldown nebo bachovky
no to bych eventuelně taky mohla.. to mě ted ani nenapadlo..tu masáž sem jí dělal včera mám o tom i knihu a ona fakt víc jak 10 minut stála a nechala se masírovat všude dokonce bych řekla že to po mě chtěla ona sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:37
- Nahlásit

Fajka

jo ale se bojím jít na to nějak drsnějš je háklivá na to samo

já vim, ale když ono se to prej má, aby se to nezavřelo a neudělala kapsa a nebylo to hroší.. řekní jí, že je statečná, že to musí vydržet, aby to enbylo hroší a jděte na to - holky psaly že proplachovat stříkačkou.

párek sežrala prášek vyflusla

šikovná, tak to s ní nebude úplně na humření

a mám o tom i knihu

jak se prosím jmenuje?

.vyrazíme za Kazikem, až přijedete s Ešusem t

jo nejdřív míň psů - psů/kluků a pak by to chtělo se sejít zase v chumlu, neřešivý fenky, kluci, třebas Douda od Mathey, tak je úplně cajk.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:44
- Nahlásit

PetraK
je statečná, že to musí vydržet, aby to enbylo hroší
já víííím ale ona néééé

šikovná, tak to s ní nebude úplně na humření
ona je jako fakt tvrdák..třeba se nemůže oklepat to hned jak to zkusí tak to zarazí ale třeba když jí vet (mezi náma úplně cizí chlap kterej se jí v těch ránách štoural a ona ni nemukla!) píchal injekci tak řikal držte pořádně tadle děsně bolí bude vyvádět...tak ani nehnula brvou ani a vet sám překvapeně komentoval že ona o tom snad ani neví !

jak se prosím jmenuje?
metoda TTouch jak se přesně jmenuje ta kniha mrku večer mám ji někde zahrabanou v krabicích mezi knížkama..je to dobrá metoda na uklidnění psa..mě to pomohlo když měla to rozdtžený zanícený oko a byla hysterická tak že na mě vrčela už ze dvou metrů..přes tohle sem se k ní dostala tak že si to oko nechal normálně ošetřit

to chtělo se sejít zase v chumlu, neřešivý fenky, kluci, třebas Douda od Mathey, tak je úplně cajk.
jo něco vymyslíme ! díík!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:56
- Nahlásit

Fajka

já víííím ale ona néééé

no tak jí to právě musíš říct, vysvětlit. Hásky si holky sedněte, řekní, že to halt udělat musíte, že vona je statečná a když vydržela tu inekci hnusnou, tak tohle je proti tomu brnkačka . Já jsem tehdá tomu svýmu pometlu Zrzavýmu taky nějak takhle nekynologicky dokázala vysvětlit, že tetkon je důležitý , aby to vydržel, že tu kref dát prostě musíme, aby Babetka neumřela. Psíchologicky jsme si to vysvětlili a ač jindy děsně vyvádí, tak to zvládnul.

jak se přesně jmenuje ta kniha mrku večer

jestli budeš mít čas, vím že toho máš už až nad hlavu.

jo a co pan Dochtor, psalas, že na cvičení vyváděl - jak to zvládá on? Uklidnil se tam pak?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:01
- Nahlásit

PetraK
neřešivý fenky,
nabízím Besinku a pro Dokýšadlo Batunku na hraní

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:02
- Nahlásit

kachna_

na vaše děfčice jsem si paní taky vzpomněla, i proto, že si jich Fajka nijak nevšímala - myslím, jen jsem si říkala, eščivá to půjde, když máte minimimi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:03
- Nahlásit

kachna_

na vaše děfčice jsem si paní taky vzpomněla, i proto, že si jich Fajka nijak moc nevšímala - myslím, jen jsem si říkala, eščivá to půjde, když máte minimimi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:04
- Nahlásit

aha, tak už sem tu zase dvojmo? asi přestanu pít

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:06
- Nahlásit

Krásné pondělní ráno všem a rrrrrrrrrramštajn Ešusce.
Hnedle si jdu přečíst, copak jste nakrafali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:22
- Nahlásit

VerčaZ

rrrrrrrrrramštajn Ešusce.

a to je hezké, to je hezké

Hnedle si jdu přečíst, copak jste nakrafali.

no tentokrát vůbec nic veselýho

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:28
- Nahlásit

Tak jsem vás trochu dočetla. No to je teda něco, to jsou zprávy.
Fajka
Fajce samosébně přeju, ať se dá do kupy tělesně i duševně!!! A to on si ten pes tak nějak sám od sebe přišel k vaší zahradě? Bez doprovodu venčících dvounožců? On asi zdrhnul, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:31
- Nahlásit

VerčaZ

ta fena utekla - přeskočila jejich plot a vlítla na Fajfky zezadu na silnici.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:34
- Nahlásit

PetraK
ta fena utekla - přeskočila jejich plot a vlítla na Fajfky zezadu na silnici.
Aha, to se omlouvám, četla jsem to ve fofru a blbě jsem z toho vyvodila, že ta fenka přeskočila plot k Fajkýšovejm a tam se do Fájy pustila.
To je hrozný, to se pak člověk může snažit jak chce, když má třeba "řešícího" psa, a stejně je to kulový platný, když se potom stane tohle.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Jsem se včera dozvěděla, že Michalův línej synovec přestal chodit do školy! Letos měl končit, blbeček. Nic neumí, línej je jak veš a myslí si, že mu svět padne k nohám . Chudák Eva (babička, má ho v péči).
Jo a jinak, aspoň jedna malinko pozitivní zpráva, ke kamarádce (tý mladší) se vrátil manžel, tak držte palce, ať jim to vydrží, moc šťastně nevypadali. Ta starší ho vyrazila , a prej dobrý , jenže se o ní zajímaj prej buď třicátníci, nebo sedmdesátníci a ona by radši někoho ve svym věku.
mo_deratizátoři stále mlčí, co?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:46
- Nahlásit

kachna_
Jo a jinak, aspoň jedna malinko pozitivní zpráva, ke kamarádce (tý mladší) se vrátil manžel,

Nechci bejt pesimista, ale ono to vždycky pozitivní zpráva být nemusí, no.
Ale v tomhle případě určitě ano, ať nejsem furt za pesimistu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:50
- Nahlásit

VerčaZ

může snažit jak chce, když má třeba "řešícího" psa, a stejně je to kulový platný, když se potom stane tohle.

jo a to ani člověk nemusí mít řešícího psa. Ešus nebyl řešivec a po tom druhým ataku se prostě bojí, takže hlučí preventivně.

kachna_
Nic neumí, línej je jak veš a myslí si, že mu svět padne k nohám

co na to říct? že každej svýho štěstí strojvůdce a fakt chudák babička

ke kamarádce (tý mladší) se vrátil manžel, tak držte palce, ať jim to vydrží, moc šťastně nevypadali..
to budu, protože upřímně - sama za sebe si neumím představit, že bych já osobně dokázala odpustit - jako doopravdy vnitřně odpustit, protože na tom to stojí, člověk musí druhýmu věřit, když je nedůvěra chybí základní stavební kámen .

nebo sedmdesátníci

no nic moc věk, pokud teda k tý sedumdesátce nepatří i nějaký vzhledný konto . Ne, dělám si srandu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:51
- Nahlásit

kachna_

mo_deratizátoři stále mlčí, co?

jo ,asi zamrzly dráty

VerčaZ

Nechci bejt pesimista,

ne to je spíš realista.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:56
- Nahlásit

Fajka
Pani, ja bych ranu este uzavrit nenechala - kdy jdete na tu kontrolu?
Pekne bych strupa jemne odmacela - treba hermankovym odvarem, omrknout, jak se to tvari - esli z toho samo nejaky hnusy vytejkaji a pak klasika vyplachnouti. Fajcisku posilam pohlazeni.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:29
- Nahlásit

Fifi
i a pak klasika vyplachnouti.

jakože naředěnou betadinu do stříkačky a tou to tam vpravit? Jo t tak? A jak moc naředěný asi?

ešče, že tu pani s těma radama jste.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:33
- Nahlásit

PetraK
Jj, hoooodne naredenou betadinu, staci par kapicek do vody, svetlounkej roztok. A sup tam s tim, do podkozi - ideal, kdyz to druhou dourou vytece.
Aspon ja to takhle v pripadech pohlodani delala.
že tu pani s těma radama jste.
Dlouho asi ne, protoze venku zamrznu. Rosnickari sileny, prolhany, osklivy, brejlaty, Douchovy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:38
- Nahlásit

Fifi

Jj, hoooodne naredenou betadinu, staci par kapicek do vody, svetlounkej roztok. A sup tam s tim, do podkozi

fajn, takže lehce zabarvený roztok, dobře a

ideal, kdyz to druhou dourou vytece

když to nevyteče?? co pak??
a stačí jedna stříkajda?

dotazů viď ale si myslím, že opakování matka moudrosti.

Rosnickari sileny, prolhany, osklivy, brejlaty, Douchovy...

no dost se to natahuje , u nás aspoň teda nefučí. TeĎ slunkuje, je krásně- za voknem teda

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:45
- Nahlásit

PetraK
když to nevyteče?? co pak??
a stačí jedna stříkajda?

Vetsinou to vytece. Strikajdu a jeji obsah volit umerne velikosti psa a zraneni. Ono to jde poznat, az se to zacne "hojit zevnitr" a jakoby zdrave zatahovat, tak uz vyplachy nejsou nutny. Kdyz melo Sadlo diru v hlave, tak jsem ji tam flakla dren( kousek obvazu vylouhovanej v betadine) a bylo to. Hnusackove si samy vytejkaly a nezaviralo se ji to. Ale Fajka urcite pujde na kontrolu, tak jim to vet omrkne a uvidej.

Tady taky sviti, ale fici. Jsem zvedava, esli nastartuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:51
- Nahlásit

Fifi
e. Strikajdu a jeji obsah volit umerne velikosti psa a zrane

jo díkec.

k jsem ji tam flakla dren( kousek obvazu vylouhovanej v betadine

to jako žes jí to protáhla KRZ?
to bych zemřela, to bych nevydržela, nejsem operatér

Jsem zvedava, esli nastartuju.

a co ta hadička? tekutina tam zvostala?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:58
- Nahlásit

PetraK
pokud teda k tý sedumdesátce nepatří i nějaký vzhledný konto
no,pán umí dobře svařovat prej
VerčaZPetraK
Nechci bejt pesimista,
ne to je spíš realista.

všakjá vim
Hele, mám takovej dotaz, uhradila jsem se zpožděním fakturu outůčka, ovšem peníze tam došly podle mě před tím, než byla odeslaná upomínka, na které teda stojí, pokud je již vyúčtování vyrovnáno, považujte prosím naše upozornění za bezpředmětné.
Maj právo na prachy za upomínku nebo ne?
Páč oni nepíšou, že je to pokuta, že.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:06
- Nahlásit

kachna_
svařovat prej

to já umim tak! červený víno!

Maj právo na prachy za upomínku nebo ne?

e to nevím, ale pro jistotu bych se jich zeptala - písemně. Ať to máš v ruce, kdyby si to po 42 letech někdo rozmyslel a chtěl penále za těch 42 let
fakt jim radši napiš.

hele nemáš nějakej fígl, jak se uklidňujou děti? Moje kolegyňka prvorodička už leze z dcérky po zdi. Ona vůbec nespí, jako že fakt skoro ne, a pořád, pořád křičí ale - křičí tak úplně strašlivě, že se to nedá vydržet. Já jsem jí slyšela - myslím, že jsem to tady i psala, on je to zvuk, který snad ani malý díťátko neumí vydat, takovej zvuk vydávaj jen ty hrozně velký papoušci. I sem se koukala, esli to dítě neni papoušek, ale není . ALe to fakt není pláč, to je ryk , který ti rve bubny, střeba, rozřezává hlavu. Je mi kolegyňky líto . Nenapadá tě něco??

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
ak se uklidňujou děti?
Ať si zkusí půjčit manducu na nošení dětí (jednak to pomáhá při bolení bříška, druhak má s ní dítě kontakt). Ale víc nevím a neumím, zkusím na schůzi poprosit šestimatku mnohobabičku o radu. Já jsem třeba Lucku nosila hodně, Káťu míň, ale zase s ní hodně nechávám Lucku, takže kontakt taky má.
ALe to fakt není pláč, to je ryk , který ti rve bubny, střeba, rozřezává hlavu.
co nejvíc relaxovat odděleně od dítěte. Můžu ti s olejem poslat knížku o dětech. Starou, emerickou prosím!, mám jí z antikvariátu. Nic objevnýho, ale píše o tom, jak je normální bejt naštvaná na řvoucí dítě, což myslím, že potřebuje slyšet od někoho učenýho
pro jistotu bych se jich zeptala - písemně
oni tvrdí, že maj, ale já jak nemám ráda O2 (nemám tu jinou možnost internetu), tak se mi nechce jim platit ani za moje vlastní chyby)

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:34
- Nahlásit

kachna_
Ať si zkusí půjčit manducu na nošení dětí
díky

co nejvíc relaxovat odděleně od dítěte

ešče díky

Starou, emerickou prosím!, mám jí z antikvariátu. Nic objevnýho, ale píše o tom, jak je normální bejt naštvaná na řvoucí dítě, což myslím, že potřebuje slyšet od někoho učenýho

a ešče jednou díky.

No jo olej!! Hele pošli mi číslo účtu a kolik přesně - včetně nákladůch na dovoz a počtovný ti mám poslat. A taky mě napadá ještě jedna věc - kašli na to posílání tetkon v těch mrazech, však si to můžem nějako předat časem, až mrazy povolí a třeba budeš v Prahé. teď nikam nechoď, zvlášť, když nemáte vlastně počtu.

oni tvrdí, že maj,

tvrděj to jak? písemně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:15
- Nahlásit

FAJFKA MÁ EMILA, FAJFKA MÁ EMILA, VOPAKUJU MÁÁÁ EMILÁÁÁ

a svět se v řiť obrací asi, protože co??? protože hnána jakýmsi podivuhodným puzením seběhla jsem dolů do kantýny a.....................
KOUPILA SI POLOMÁČENÝ SUŠENKY!! Prasárna hrozná! Jáá, která moc sladký nejím!!! a ešče větčí prasárna j, že půlka už ji je fůůůůč. Proč , proč já cvičim asi??? no evidentně ne, abych zhubla, ale mohla se nažrat

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:33
- Nahlásit

PetraK
nestíhám ale máš repláj !!!!

rada nad zlato, jestli mě bude s***át tak do toho du

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání