Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:55
- Nahlásit

Fifi

a sem si to teda myslela dobře , žes ty ten obrázek zviditelnila.

a je dobře že je tu kulaláááá páč!

Kulalooooo haloooo, kde je fotka Rumuna Luďka? já sem na něj děsně zvědavá.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:56
- Nahlásit

Fifi
To byl jeji a JE JEJIII OBRAZEEK, jen se to ucila, dve pc blbky pres more a vysvetluj ji jak se to vklada.
ale jde vám to , tak zase až takový blbky nejste

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:57
- Nahlásit

PetraK
sem na něj děsně zvědavá.
kdo je zvědavej bude brzo starej

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:00
- Nahlásit

brut
kdo je zvědavej bude brzo starej

no tak u mě je to marný, páč to už je tetkon pozdě

Hošikus byl dneska za Onřeje Nepelu a chodil si bruslit na rybníček

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:05
- Nahlásit

PetraK
seš babajaga či co?

Hošikus byl dneska za Onřeje Nepelu a chodil si bruslit na rybníček
pašáááák, u nás venčili akorát pánové ajá zase prospala odpoledne a něco jsem zvrtala ( a nevím co), tak mám doma tichou domácnost

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:05 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Nero

http://www.cz-pes.cz/galerie-1747-q-kulala

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:12
- Nahlásit

brut
seš babajaga či co

no baba jaga úplně né jako, ale tak nezapomínej vodkud že to sem

pašáááák

von je fakt komik se nejdřív tak vošmrdoval vokolo a furt na mě jukal, jako že "Můůůžu, můůůžu?" řikám :"Tak běž, no" vlít tam radostně jak do cukrárny. Jenže jak čistě jen mrzne a nepadá sníh, tak ten led je totálně vyleštěnej, naprosto hladkej, takže co? takže to klouzalo víc, než s čím počítal a zcela bezmocně odjížděl do dálav votočil se na mě s výrazem "Coto? No toto!" a zastavil se až vo protější břeh asi pět minut jsem tam hýkala a z vočí mi padaly kroupy

něco jsem zvrtala ( a nevím co), tak mám doma tichou domácnost
ejch. Tak vznes dotaz co se pokazilo no.

kulala

Jééé! ten je!! Luděček roztomilej. a co? povídej přeháněj, detaily jsou kde?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:14
- Nahlásit

brut
seš babajaga či co?

?? Sem nejak radsi nepochopila..

ajá zase prospala odpoledne a něco jsem zvrtala ( a nevím co), tak mám doma tichou domácnost
Spatne si Vilemovi kvasek pripravila?

A Kulala napsala nevybirava slova ohledne zdejsi fotogalerie, nebudu radsi citovat a ze prej zlatej imageshock.. No snad se z toho vyspi.
Zatimco jde spat, babizny, tipujte, co v nem vsechno muze bejt za vemena, at vi, do ceho sla..

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:22
- Nahlásit

Fifi
tipujte

já tohle neumím. Labroš by tam mohl být, a ofčák nějakej? Vůbec netůchám. No a už je doma?? už už ?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:23
- Nahlásit

PetraK
no baba jaga úplně né jako, ale tak nezapomínej vodkud že to sem
právě proto píšu tu babujagu, babizna mi přišlo dost blbý

von je fakt komik
Al prý tuhle taky běhala po ledě, ale Brut ne, je opatrnější nebo míň pothlej, ví bůh

Jenže jak čistě jen mrzne a nepadá sníh, tak ten led je totálně vyleštěnej, naprosto hladkej, takže co? takže to klouzalo víc, než s čím počítal a zcela bezmocně odjížděl do dálav votočil se na mě s výrazem "Coto? No toto!" a zastavil se až vo protější břeh
ježííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííš, to je jelitóóó , bych byla mrtvá smíchy

Tak vznes dotaz co se pokazilo no.
vzneseno a nemám to řešit

Fifi
Sem nejak radsi nepochopila..
tsssssss, si na tom podobně či co?

Kulala napsala nevybirava slova ohledne zdejsi fotogalerie, nebudu radsi citovat a ze prej zlatej imageshock.. No snad se z toho vyspi
obávám se, že nevyspí , žije v jiným levlu

Zatimco jde spat, babizny, tipujte, co v nem vsechno muze bejt za vemena, at vi, do ceho sla..
týýýýbrďo, to je vořech jak vyšitej

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:24
- Nahlásit

PetraK
já tohle neumím.
já taky ne, proto píšu, že je to vořech , ale kráásnej

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:25
- Nahlásit

Fajka
ty jo, to je mi moc líto.... drž se ty i čtvernohá Fajuša.Ať ti nasrání vydrží i pro majitele, tohle fakt zaslouží potrestat......
Kachna
líty,líty...králíci jsou halt tvorové nezodpovědní

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:34
- Nahlásit

brut
právě proto píšu tu babujagu
n o já bych spíš připomněla to Peklo

Al prý tuhle taky běhala po ledě,

Hošíkus to miluje, je padlej na hlavu, já z toho moc odvařená nejsem,páč to je o utrhnutí vazů no

ale Brut ne, je opatrnější nebo míň pothlej,

a nebo jak ho bolej ty tlapky...?

, to je jelitóóó

jo je lítal tam jak podervanej a naprosto si sám vystačil pak chtěl házet Ježoura, ale to jsem zamítla, páč to by si fakt něco urval v tý rychlosti a co já tam s ním pět kiláků od domova

vzneseno a nemám to řešit
ono se to taky nemusí týkat tebe to nemluvení, může mít starosti.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 23:55
- Nahlásit

PetraK
já z toho moc odvařená nejsem,páč to je o utrhnutí vazů no
Pravdu dis!
No a už je doma?? už už ?
Jj, zeblil pry auto a pak mel sracku, venku teda.
brut
týýýýbrďo, to je vořech jak vyšitej
Pravdu dis.
A tu babujagu si este promysli..

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 00:06
- Nahlásit

Fifi
Pravdu dis!

no já vim, ale....... když von nemůže vodolat . Odmaličkata má zimní sporty v oblibě - musela bys ho vidět, jak je na tom ledu blaženej . Jako malej třebas nasedal dětem do bobů nebo na sáňky a ujel dolů z kopce. Tu jeho první zimu byla spousta sněhu, děti tady řádily za barákem a von s nima. A někdy i my sami, páč třeba v polích někdo zanechal opuštěný boby, tak jsme na nich jezdili spolu . A když našel jakoukoliv zamrlou louži, byla jeho

Jj, zeblil pry auto a pak mel sracku, venku teda

aha, takže klasické uvedení do společnosti. TAK ŽE JIM PŘEJU, AŤ JE JIM SPOLU CO NEJVÍC DOBŘE.

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:55
- Nahlásit

PetraK
Jééé! ten je!! Luděček roztomilej. a co? povídej přeháněj, detaily jsou kde? sorry naprosto me vycerpalo zakladani galerie a vkladani obrazku

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:56
- Nahlásit

Fifi
Kulala napsala nevybirava slova ohledne zdejsi fotogalerie, nebudu radsi citovat a ze prej zlatej imageshock.. No snad se z toho vyspi ta tvoje galerie me malem znicila a stala me zivot (teda ne me ale muj staricky notas )

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 09:59
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak si dneska jedu pro dvě samičky, uděláme si výlet skoro až do Přelouče. Jupíííí

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:06
- Nahlásit

Pro Fifi abys nerekla ze sem de-bil

PetraK
aha, takže klasické uvedení do společnosti. TAK ŽE JIM PŘEJU, AŤ JE JIM SPOLU CO NEJVÍC DOBŘE. diky.. no vono jenom nalozit ho doauta byl docela boj.. budem muset naklikat auticko .. ale po tom kde vsude byl s emu nedivim krom rumunske puszty byl este v madarsku v utulku asi 4mesice- no shrnu to pas ma plnej razitek..

zrejme se taky chvily toulal a bude lovit..
vycet vcerejsiho dne-
1xpoblite auto
1xposrane pole
1xkarton ve vokne-musela sem zalepit v kotci vokno pac sme prisla a pes stal na kleci
1x tahani pytliku z granulema z huby- asi dost zivoril sezral by vsechno
1xpochcany smetak a mop

ale jinak myslim ze to bude dobry

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:27
- Nahlásit

rumštááájn
kachna
Tak si dneska jedu pro dvě samičky
Dobře dělkáš, vyměníš ty nezodpovědné za nové, se zodpovědnějším přístupem k životu
kulala
1xpoblite auto

Jéé, to mi připomíná, jak jsme si přivezli pruhatou- nablila mi z klína přesně mezi sedačky do ruční brzdy a mezery pod sedadly.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:56
- Nahlásit

Ramštajn, Fája v noci nespala asi jí to muselo bolet já půl noci taky nespala vzteky,"jednání" s majitelem a našima pomáhat a chránit mě tak neskutečně vytočilo, že sem nebylo schopná to včera rozdejchat
Ted jedem s Dokýšákem cvičákovat...pak vám písnu víc ale do mailu je to k blití s prominutím

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 10:59
- Nahlásit

Hyena
vyměníš ty nezodpovědné za nové, se zodpovědnějším přístupem k životu
Ony bydlely u mamči s morčetem, tak tím třeba demonstrovaly, že se tam chtějí vrátit . Aspoň jsem je ale neměla od miminka doma a prakticky je neznala.
No a já musím být rychlá, protože to jsou jediní, kdo tahle zvířata nabízí k prodeji a doba k nákupu chovných zvířat už pomalu končí. Jinak bych taky radši počkala po mrazech , no co kdyžtak je dám do baráku.

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:13 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

ranni vychazka jedina staticka fotka

Hyena
nablila mi z klína přesně mezi sedačky do ruční brzdy a mezery pod sedadly.
nastesti byl v kufru

Eire
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:18
- Nahlásit

Peknou neděli vespolek

Fajka

Je mi to moc líto a zároveň se obávám,že sprostota lidí a liknavost orgánu zvítězí viz včera na primě http://www.iprima.cz/videoarchiv/225743/all/all

kulala

Gratuluji k přírustku a jeho hvězdnému nástupu do domácnosti

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 11:33
- Nahlásit

Eire
to je teda fakt sila nektery lidi by melo bejt povoleno bez jakejchkoliv otazek odstrelit..

dekuji

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:20
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak mám pocit, že slovní spojení "do třetice všeho dobrého i zlého" je jen výmysl. Odešla nám trouba ..... nejdřív to vypadalao na žárovku,tak jí Brůůtíkovec vymontoval, ale předevčírem zase vyhodil pojistku a něco smrdělo, jak když se pálí Takže nám jedou jen plynový hořáky

PetraK
o já bych spíš připomněla to Peklo
ty máš babujagu a ne peklo, to je na tebe krátký

Hošíkus to miluje, je padlej na hlavu, já z toho moc odvařená nejsem,páč to je o utrhnutí vazů no
a klouže se? Al jen běhá ...

nebo jak ho bolej ty tlapky...?
i to by mohlo být .... ale spíš bych řekla, že není tak potrhlej

lítal tam jak podervanej a naprosto si sám vystačil
buď ráda, ještě mohl chtít, aby jsi se jeho blbnutí zůčastnila

Fifi
Pravdu dis.
super voříšek ... bude mít Kulala o zábavu postaráno

tu babujagu si este promysli..
tssss, potrefená se vždycky ozve

kulala
ta tvoje galerie me malem znicila a stala me zivot (teda ne me ale muj staricky notas )
ale zvládla jsi to, seš pašáááááááááák a dostaneš kokínko

no vono jenom nalozit ho doauta byl docela boj.. budem muset naklikat auticko .. ale po tom kde vsude byl s emu nedivim krom rumunske puszty byl este v madarsku v utulku asi 4mesice- no shrnu to pas ma plnej razitek..
a jéééje, jak jsi se k němu dostala?

zrejme se taky chvily toulal a bude lovit..
vycet vcerejsiho dne-
1xpoblite auto
1xposrane pole
1xkarton ve vokne-musela sem zalepit v kotci vokno pac sme prisla a pes stal na kleci
1x tahani pytliku z granulema z huby- asi dost zivoril sezral by vsechno
1xpochcany smetak a mop

krásný začátek, tak ať vám to společně šlape a nikde se neobjeví nic, co by narušilo soustředění a výuku

kachna_
dneska jedu pro dvě samičky, uděláme si výlet skoro až do Přelouče.
tak ať vydrží víc, než ty dvě, co nevydejchaly mrazy

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 12:23
- Nahlásit

Fajka
Fája v noci nespala asi jí to muselo bolet já půl noci taky nespala vzteky,"jednání" s majitelem a našima pomáhat a chránit mě tak neskutečně vytočilo, že sem nebylo schopná to včera rozdejchat
ježíííííš, chudinka Fája a o našich pomáhat a chránit si myslím již delší dobu svý a nic moc lichotivýho to není Majitel by potřeboval fakt zmlátit a to pořádně, kor, když se chová jak blb

pak vám písnu víc ale do mailu je to k blití s prominutím
napiš, třeba něco všechny společně vymyslíme .....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:52
- Nahlásit

Rrumstaajn, zase fici severak, jsme zmrzly jak lejno soboli a Bazusce cinka frnda a fousky. A byla jsem sikovna, sekeru jsem si do hnaty nezatala a naporcovala ten blok hoveziny, vypada to pekne. Jen se to ani naporcovany nevleze do mrozaku - tak prosim, at je este par dni zima - nemusi to byt -20, ale tak nejak primerene...

Fajka
Fája v noci nespala asi jí to muselo bolet
Chudak, musi byt poradne zhmozdena, pohlad ji za nas, co rany, nezaviraj se?
je to k blití s prominutím
Ano, neskutecny, neco vymyslime, takhle to nechat nemuzes.

Hyena
nablila mi z klína přesně mezi sedačky do ruční brzdy a mezery pod sedadly.
Se to muselo hezky uklizet.

kulala
Bobika Neroslav, je videt, jak mu lezou kycle, chudatko vyhubly.. A vidis, jak ti to hezky jde, vkladani.

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:31
- Nahlásit

Fajka
Ted mi Fifajz dala echo, co se u vas stalo(( Tak ejn ze na Fajusku i tebe moc myslim a drzim pesti!!! Kreteni zkurveny

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:50
- Nahlásit

PetraK, Brut Fifi, Kachna
máte slibovanýho maila...

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání