Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 12:34
- Nahlásit

Fajka
Fája se dneska podruhý narodila
takže dobrý? Nic jí není?
neni to tou zimou?
Nevim, chlapi jsou úplně v pořádku a bábušku starušku jsem teď odnesla domů.

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:15
- Nahlásit

PetraK

se omlouvám, že ti semka lezu, ale koukám, že téma pro modetároty je zavřený a to tvoje další pro modeátora nebo admina pro jistotu zmizelo. asi skrzevá OT? ale vysvětlení ohledně mufínka krom toho přišlo, čili nic???

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:27
- Nahlásit

To je mrazik jak z pohadky, astrenka bohuzel romantiku odmita sdilet, rano na me rvala, at laskave checku coolant level - a vono jo, nekudma to bud povyteklo nebo se mrazem scvrknul. Dolila jsem a budu pevne doufat, ze nekde neprdla nejaka hadicka.

Fajka
Co se stalo?? Cuvac zase? Bitka byla?

kachna_
Chudaci kralici , budou mit psiska aspon nasup?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:35
- Nahlásit

Vero
čili nic???
Čili nic. Psala jsem maila na cézet psa, tak uvidim, jestli jim stojim za reakci

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Svítí sluníčko a je hnusnej holomráz. Chudáci zvířata a myslím, že buou letos potíže i s úrodou, protože zem hodně promrzne do hloubky, když nemá sněhovou pokrývku

PetraK
máš pravdu, přecedo, ale.............. (pššššt, kolik si toho tak léčebně požila ty????
já slivovicu nepiju ani léčebně ani neléčebně.... dělá se mi blbě už z její "vůně" , takže zůstávám u čajíčků

kachna_
Poslala jsem na cézet psa maila s dotazem, proč bylo smazáno téma o venčení
jsem zvědavá na odpověď a taky myslím, že v tom mazání má prstíčky ispidich, což by mě dost mrzelo, protože vždycky býval fér

Mně dneska pošli dva králíci!!! . Nic jim nebylo, jen byli mrtví
není jim zima?

Fajka
zase čuvači?

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 13:46
- Nahlásit

kachna_

Takže se tady moderátor zas objevil, zas mocně zamoderoval, ale odpověď na věcnou otázku slušných uživatelů velký nic? No,... dobrý, to je teda fááákt hustýýýý.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 16:15
- Nahlásit

Ne čuvači ne..pyreneják ...jednou tak velkej co Fája..neměla chudák šanci , nemohla nic jen ležela a odevzdaně čekala jestli ho zní sundám včas nebo ne a mě to nešlo nešlo nešlo, řvala sem jak kráva na celou vesnici a nešlo to ta sfině byla prostě odhodlaná jí zabít sviněěěěěěěěěěěěěěěěě
Tak jako jsme se s vetem shodli že kdyby Fája neměla košík tak to byla její konečná bo by jí proukosla ta sfině hrdlo a hrabu díru do země
Prve sem tam byla s účtem z veteriny a kupodivu nikdo nevotevřel beru to tak, že třeba je hezky jsou na lyžích v osum tam du znova.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 16:35
- Nahlásit

Fajka
No ty kraaasa...nemam slov
Chudak Faja, Dokys s vama nebyl? A jak, je hodne dohlodana? Na stehy doslo? Ja bych v tu chvili toho utociciho zmetka zabila, chytnul by me muj skrytej amok cholerickej a fakt bych mu prokopla bricho. Natvrdo po tech majitelich jdi, oznameni na urad, klidne jim pohroz i cajtama...
Mamrdi (pardon - ale to se neda jinak) - kdyz si neumej odhazet snih u plotu, tak at maj cokla na snure na zahrade!!

Lity lity, foukame bebi Fajusce, prtka babovkovita... velky pohlazeni.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:10
- Nahlásit

Fifi
Lity lity, foukame bebi Fajusce, prtka babovkovita... velky pohlazeni.

díky pani!!!!hlavně za telefon !!!
večer dám vědět jak jsme pořidili a ted du hledat tu betadinu..

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:13
- Nahlásit

Fajka
pyreneják ...jednou tak velkej co Fája..
no tý bláho, sundavat pyrenejáka .
Chudák Fajuška

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

JE TAM KRÁÁÁSNĚ, TAKHLE KRÁÁÁSNĚ:

Dali jsme si s hošíkusem courajdu polema, zkontrolovat co sežráno a co ne. Vzali jsme s sebou Ježoura Pískavého a jestli jsem včera měla pochybnostě, zdaliž holoprtkovi nááhodou nejni zima, tak, jako po dnešku je nemám. To jelimanstvo se válí ve sněhu jak magor, takže ne, opravdu mu není zima. Nevím jak to dělá, ale zima mu néjni. Servali jsme se jako sviňa a vyděsili tak jakousi paní s neposlušným kokrem. Před chvílí jsme doputovali domů, dopejkám maso a vařím knédle. Nacpu si břuch. Hošíkus už dostal teplou polifku a místo aby šel vyčerpaně chrápat, vnucuje se mi tu s oslintanou Mičudkou

Hele co kdybyste mi někdo hodil nějakej nápad co tak jednoduchého uvařit z hlávky zéli?

Fajka

no ty kráso!!!! jak je na to Fajuška??? je hodně pokousaná?? Ty vado! Na ten úřad běž a hned v pondělí, mají-li emilovou adresu, asi bych hned dneska sedla a sepsala stížnost s tím, že se tam dostavím v pondělí osobně, protože pes napadl i tebe.

Fifi
Mamrdi (pardon - ale to se neda jinak)

NE, TO SE FAKT NEDÁ!!!

tak astřenka ať je cajk

kachna_

Mně dneska pošli dva králíci!!! . Nic jim nebylo, jen byli mrtví

zmzrli?

Dík za ten emil, taky sednu a napíšu. Voni smázli i to tvoje???

Vero
se omlouvám

se neomlouvej tuto nejni Private club. no koukám, že nejen že neodpověděli, ale vzali to z gruntu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:39
- Nahlásit

PetraK
co tak jednoduchého uvařit z hlávky zéli?
já mám třeba ráda tohle: http://www.coopclub.cz/hovezi-maso-v-zeli/4167
Voni smázli i to tvoje???
S tím, co tam holky z Žumpy vyváděly, se ani nedivim, i když, sakra, no jo, dyť to bylo jasně označený - Pro admina a moderátora
zmzrli?
no já to nechtěla úplně rozvádět, ta jedna samička byla ochrnutá, tak jsem jí dorazila. Ještě v jednu v noci jsem jim nesla mrkev a to se hýbala normálně, byla zalezlá v rohu v seně a rohlík, co jsem jí dávala, byl okousanej a samička byla ráno jinde než večer. Ta druhá nevim.
A babuška staruška nastydla, tak je doma, sežrala už dvě mrkve a vypadá to, že se jí i líp dýchá. Tak uvidim, jestli zajedem zejtra k veterináři, nebo jak

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:45
- Nahlásit

kachna_
S tím, co tam holky z Žumpy vyváděly, se ani nedivim, i když, sakra, no jo, dyť to bylo jasně označený - Pro admina a moderátora
No jo, je to pryc..
PetraK
Hele co kdybyste mi někdo hodil nějakej nápad co tak jednoduchého uvařit z hlávky zéli?
Zelny salat s krenem.
A druhou pulku hlavky odnes zviratkum zase.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:14
- Nahlásit

Fifi
y salat s krenem

tak ten mi moc bohužel nejede - žaludku se nelíbi.

A druhou pulku hlavky odnes zviratkum zase
jo, jo s tím se počítá.

kachna_
já mám třeba ráda tohle

hm, to nejni marný- jen teda místo hovězího s vepřovým bych to udělala a nebo....

no a nebo todle

http://www.tradicnirecepty.cz/testoviny/recept-hon acke-flicky/

jen teda nemám flíčky, ale vrtule , ale to je myslím buřt, ne?

vypadá to, že se jí i líp dýchá. Tak uvidim, jestli zajedem zejtra k veterináři, nebo jak

tak držím palce

no já to nechtěla úplně rozvádět
klobouk dolů, že to dokážeš, jako že fakt

jo ad to smazaný fórum - hejno akorát nahnalo svým kvokáním vodu na mlejn

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:19
- Nahlásit

kachna_
Poslala jsem na cézet psa maila s

hele a jak zní ta emilová adres? nebo kde ju najdu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:25
- Nahlásit

PetraK
Mas ho na kazdy strance, upa dole.

ad to smazaný fórum
No mi to prijde jako jasny vzkaz, proste nepatrejte, stejne se niceho nedockate.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:27
- Nahlásit

Fifi
No mi to prijde jako jasny vzkaz

na jasný vzkazy já z vysoka. Slušně jsem se zeptala, a čekám, že by mi mohl slušně někdo odpovědět.

Mas ho na kazdy strance, upa dole.

aha , huž to vidim. škoda, že tam nejni tydlifoun. to by šlo rychleji.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:50
- Nahlásit

PetraK
Slušně jsem se zeptala, a čekám, že by mi mohl slušně někdo odpovědět.
Cekani na Godota? ..

Fajka
Jsem zvedava, jak nocni navsteva, dej vedeeeet, esli si ty kreteny zabila nebo jak to dopadlo..

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:04
- Nahlásit

Fajka
večer dám vědět jak jsme pořidili a ted du hledat tu betadinu..
pani posilam podrbani a pevne nervy

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:04
- Nahlásit

brej večír

Fajka
kde má kdo pyrenejskýho? a jak je na tom fája? chuděrka a ty taky, máte to poslední dobou hodně na nervy to vaše venčení

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:22
- Nahlásit

Fifi
Godota

no tak nějak

esli si ty kreteny zabila nebo jak to dopadlo..

as usual

Janiii
kde má kdo pyrenejskýho?

největší č***k místní.

Víte co je na tom celým nejhorší?? Ten pocit bezmoci, ten pocit z toho momentu, kdy ať děláte co děláte, nemůžete svýmu psovi pomoct a máte strach že umře, páč to není jen tak volochtávání. Fajky i Fajky je mi moc líto, a jsem hrozně nasraná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:50
- Nahlásit

PetraK
as usual
Jako no reply, ji dvere ani neotevreli????!!!! No twe..

Víte co je na tom celým nejhorší?? Ten pocit bezmoci, ten pocit z toho momentu, kdy ať děláte co děláte, nemůžete svýmu psovi pomoct a máte strach že umře, páč to není jen tak volochtávání. Fajky i Fajky je mi moc líto, a jsem hrozně nasraná.
Ano, doufam, ze uz si Fajka slehla z ty slivovice, kterou odmitala. Ja byla nasrana hrozne moc, kdyz jsem s ni mluvila, rozhodne si nema co vycitat, udelala maximum a ted jen zbyva udelat maximum aj proti tomu koko.ovi, co nema zajisteny hovado.

Takze, fajfky, hrrrrrrrr na neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:56
- Nahlásit

Fifi
Jako no reply, ji dvere ani neotevreli????!!!! No twe..

ne otevřeli, ale co voni s tim, že jo?

udelala maximum
no já doufám, že se mi jí podařilo hecnout.

se*e mě to neskutečně, neskutečně takovýhle jednání!!! strašně moc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:58
- Nahlásit

PetraK
ale co voni s tim, že jo?

No tak ja ji hecovala taky fest, Fajkoooooooo, takhle ti teda srat na hlavu nebudou, vis, co jsme si rekly.. tak to tak udelej.

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:37 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Sikulkaaaaaaaaaa, huz to umiiii

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:48
- Nahlásit

Fifi

Kulalí obrázek nevidim

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:50
- Nahlásit

Fajka
ježííííííš, to je mi moc a moc líto. Teď už Fajce nevysvětlíš, že pes není nepřítel Jak je na tom, je hodně pokousaná? Zaplaťpánbu za košík, když díky němu je na živu.
Chlapa bych pověsila do průvanu za koule a ještě bych na něj v tomhle počasí lila vodu. Co to má za magora, když napadá i feny?
Podrbej jí za ouškem a ´plesnifcí posílají oblíznutí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:51
- Nahlásit

PetraK
Kulalí obrázek nevidim
To byl jeji a JE JEJIII OBRAZEEK, jen se to ucila, dve pc blbky pres more a vysvetluj ji jak se to vklada.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:54
- Nahlásit

kulala
tobě už je líp, viď marode
To je mooooc pěknej obrázek

Souhlasím s holkama, tohle nesmí nechat Fajka být

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání