| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:38
- Nahlásit
JInáč Fája už je dneska veselejší a somrovala piškůtky , už se i oklepe a i zatahá za krček na vodítku!
hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:40
- Nahlásit
Fajka
voe...kde jééééééééééééé???????? že von zůstal v práci du hledat vydrrrrrrrrrrrrrrrrrrž
potřebuju jedno info, tak když tak budu volat na druhej a nešil, ať si ještě nenatlučeš nos
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:42
- Nahlásit
Fajka
JInáč Fája už je dneska veselejší a somrovala piškůtky , už se i oklepe a i zatahá za krček na vodítku!
dneska se mě zdálo že se jí zas začíná drobet jiskřit v očích tak si myslím že asi ten nejhorší šok a bolest má za sebou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:42
- Nahlásit
Bruuut
že von zůstal v práci
no joooo je tam sem debil posílám ti emil se služebním číslem ten mám před sebou
Janiii
hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
díky vona je trvďák bojovnice nooo, ale uplně me mrazilo jak z toho byla hotová...
ted sem čistila rány jedna ta menší se zavírá ale nepřipadá mě že by to bylo nějaký zduřelý nebo podebraný nebo tak něco.... hmmm tak snad se z toho nic nevyvrbí... na kontrolu dem ve čtvrtek..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:56
- Nahlásit
Fajka
se jí zas začíná drobet jiskřit v očích
to je dobře, moc a nejvíc dobře.
myslím že asi ten nejhorší šok a bolest má za sebou
paráda, tak hlavně ať nesrůstá-narozdíl od Brůtice - moc rychle
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:31
- Nahlásit
Fajka
dneska se mě zdálo že se jí zas začíná drobet jiskřit v očích tak si myslím že asi ten nejhorší šok a bolest má za sebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:32
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
FAJKA SI ZACPE UŠI
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
TAKHLE KRÁSNĚ TU JE
Krása, krása krása. Aji se oteplilo, jak doufala Fifi a ne jak jsme se bály my s Fajfkou. Hošíček si rozbil hubu na schodech,, který nám strašlivě kloužou, ale strašlivě, ty hovada tam daly nějaký divný dlažky a navíc hrozně klouže i ta rohož, která je pod nima, takže starší lidi se tam asi zabijou . Dneska si možná půjdu koupit tu helmu, když už mě Brtnik se Starym tak vystíhovali. A nemůžu jít cvičit dneska, , Brtnik je chorobnej, takže by nemohl jít s Hošikusem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:33
- Nahlásit
kulala
čusky křusky, jak se má Luděk?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:02
- Nahlásit
rumštááájn
Fajka
JInáč Fája už je dneska veselejší a somrovala piškůtky , už se i oklepe a i zatahá za krček na vodítku! Takže už jí to bolí asi míň!
Toje moc dobře, ono se to ustálí, te´d jste z toho naprášek obě, chce to čas na zklidnění.
PetraK
pani máte velké mínus, nečtete Emily. Dybyste čítala, tak máte zprávičku o Baďourovi z první ruky ovšem bohužel s mým nasraným komentářem, to bohužel zasejc jo Earája je zlato, že to šupla do vlákna, bo já tam už neměla chu´t psát nikomu nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:08
- Nahlásit
Hyena
pani máte velké mínus, nečtete Emily.
áha. no to bych teda asi měla
Jsem ráda, že se našel nový domov, protože jak jsou všichni vystíhovaný, je to začarovaný kruh.
Earája je zlato, že to šupla do vlákna, bo já tam už neměla chu´t psát nikomu nic.
osobo, osobo, jak vám řikám, kašlete na to a nebo si z toho udělejte AjnKesslBuntéés, jako já.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:48
- Nahlásit
PetraK
AjnKesslBuntéés,
No ten mě za mejch mladejch let tankoval asi přibližně stejně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
No ten mě za mejch mladejch let tankoval asi přibližně stejně
no a je to snad právě něco jinýho, co se tu provozuje?
Hele víš co, třeba jsem měla nabídku na pražskej byt, na pronájem, i se psem se tam mohlo jít. Za rozumný peníze. Dřív bych neváhala a vyhodila to tady, protože se to mohlo někomu hodit a já bych ráda helfla. a Teď ?? teď bych to sem neflákla ani náhodou, protože to je byt známý a nerada bych jí dohodila "něco zdejšího co by stálo za to".
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
balim balim..ale né sebe do dek ale zboží nestíhám
ALE!!!!!!!!!!
PetraK
Aji se oteplilo, jak doufala Fifi a ne jak jsme se bály my s Fajfkou
GDE SE JAKO VOTEPLILO?????????????????????? KDE A VOKOLIK???????????? jak jestli bereš že bylo mínus osumnáct a ted je mínus sedumnáct a ktomu fičák a vánice ..tak to potom jooo to je voteplení jako kráááva !!!
Včera sem na radu Bruut čajíkovala Fáje díru..držela a celo dobu mě lízala děsně intenzivně vobě ruce..sem bya uplně mokrá ..sem si řikala no že přece nebé kousat do nevomytech ruk že jo trošku to pomohlo a povotevřela se ta jedna ale ráno už to bylo zase zatáhnutý a nešlo to roztáhnout už a rozmáčet to sem už neměla čas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:21
- Nahlásit
Fajka
GDE SE JAKO VOTEPLILO?????????????????????? KDE A VOKOLIK???????????
no tos neměla číst!! vůbec!! příště ti sem hodím krom špuntů aji klapky na voči. Voteplilo se vo fous tu. Ale možná je to jen pocit, nemáme teplotoměra, takže nevim, esli jako dovopravdy. Ale mě je teplo teda no
tak to potom jooo to je voteplení jako kráááva !!!
eeeee. no..... tak aspoň ten jeden stupínek by se dal brát jako pozitivum,ne?
t čajíkovala
co si dělala????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:27
- Nahlásit
PetraK
no tos neměla číst!! vůbec!! příště ti sem hodím krom špuntů aji klapky na voči
no tos teda fakt měla !!!
tak aspoň ten jeden stupínek by se dal brát jako pozitivum,ne dyk ale díky tomu vichru má člověk pocit že je víc jak třicet !!!
co si dělala
čajíkovala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:29
- Nahlásit
PetraK
Ale mě je teplo teda no
to je tim jak chloščíš furt !!!
JO a mě napadlo jak tu Janii psala s tím žampusem... to dyby jí zastavili pomáhat a chránit a ona votevřela vokýnko, cajt na sál to by jí asi dalo práci vysvětlit že nepožila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
na radu Bruut čajíkovala Fáje díru..držela a celo dobu mě lízala děsně intenzivně
Slibuju, slibuju, slibuju a přísahám, že už nikdy nebudu aplikovat těch pár uvízlejch znalostí z rychločtení na tuhle diskusi
No a to ještě v rádiu hlásej, že dneska budou vybírat ptáka roku
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
Fajka
Včera sem na radu Bruut čajíkovala Fáje díru..držela a celo dobu mě lízala děsně intenzivně vobě ruce..sem bya uplně mokrá .
Ona to dá,neboj je to akitka srdíčkem přesilná,jen potřebovala čas ..už má jasno.Bohužel, bude chtít zabít celý pyreneje,tam tě bude čekat nejvíce práce.Ale jste holky čikovný to dáte
Jinak Fifijová je zmije,páč mi poslala po větru háračičkové pižmo a ty ahojky ho ze vzduchu odlovily a už to jede,za týden mě klepne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
kachna_
Slibuju, slibuju, slibuju a přísahám, že už nikdy nebudu aplikovat těch pár uvízlejch znalostí z rychločtení na tuhle diskusi
bože tys se fakt minula jménem a nejsi Kachna ale stračenááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
tyvoe já to snad smažu bo kdo neví vo co de tak pude do kolen
Eire
Ona to dá,neboj je to akitka srdíčkem přesilná
jj to je
Bohužel, bude chtít zabít celý pyreneje,tam tě bude čekat nejvíce práce.
jo tohle je to co mě na tom ničí nejvíc a jestli to dáme aspon trochu do kupy si nejsem tak úplně jistá bohužel..ale makat na tom budem to zase jo já nic nevzdávám jen tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:39
- Nahlásit
Fajka
no tos teda fakt měla !!!
tak teď dodatečně by to nepomohlo??
íky tomu vichru má člověk pocit že je víc jak třicet !!!
jo to jo, vichr tomu hodně přidává, tady zatím víc fouká, ale nevichruje. to přijde odpo, až budu mět jít ven.
čajíkovala
A CO TO JE TO BYS JAKO NEŘEKLA, JO?
chloščíš
řikaj, že se maj vypít dva litry denně?? řikaj to? řikaj,Tak piju.
otevřela vokýnko, cajt na sál to by jí asi dalo práci vysvětlit že nepožila
ešče kdyby za sebou táhla cisternu zelený
kachna_
taky??? no já sem to vzhledem k závažnosti situace si jaksi neodvážila to sem hodit : ale dopadla jsem myslím, stejně jako ty
ptáka roku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:41
- Nahlásit
PetraK
kachna_
taky??? no já sem to vzhledem k závažnosti situace si jaksi neodvážila to sem hodit : ale dopadla jsem myslím, stejně jako ty
já vás normálně zabiju a pak hnet sebe vy ste děsný kvok prostě no..čék napíše něco bez zhlubšího zamyšlení nad následkama a hnedle je tu průser zas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:44
- Nahlásit
Fajka
já vás normálně zabiju
no a než nás teda zabiješ, mohla bys mi předtim říct, CO SI JÍ TO S TOU DÍROU DĚLALA?? jako vim, že Curiosity killed the cat, ale líp by se mi umíralo jako zdělaný, než nevědoucí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:45
- Nahlásit
PetraK
CO SI JÍ TO S TOU DÍROU DĚLALA??
já bych se v tom nerejpala
(asi to mám už jasný)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:45
- Nahlásit
PetraK
zabiješ, mohla bys mi předtim říct, CO SI JÍ TO S TOU DÍROU DĚLALA??
kerou myslíš???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:53
- Nahlásit
kachna_
no ale , dyš to neudělá, díra se zauře a....... blbý , blbý
Fajka
kerou myslíš???
a sválně!! ešivá ty to uhodneš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:56
- Nahlásit
PetraK
no ale , dyš to neudělá, díra se zauře a....... blbý , blbý
kachna_
(asi to mám už jasný
nezapomeńte !!! že do témat PRO je možné psát vulgarismy a nadávat !!!!! takže bacha !!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
blbý , blbý
dyš to neudělá, díra se zauře
to je fakt, to ať je radši celá mokrá
Ty, hele, myslíš že nás můžou vypnout - za blbost?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 11:17
- Nahlásit
kachna_
myslíš že nás můžou vypnout - za blbost
myslím že by měli určitě to bé nakažlivý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 11:18