| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:38
- Nahlásit
Grogstajn, he he heeeeeepčááááááááááááá!!
Kulala bude mit radost, ze se bavite o kralickach.
Haasky to dneska klouzalo, po meste neprojel jedinej pluh, takze ridici zkuseni v pohode, ridicu vydesenych byla vetsina. Pac jako vono jim to na tom mejdlicku nebrzdiii!! Jeden takovej se zastavil asi 2 cm od zadku astreny, jen sem bezmocne v zrcatku sledovala, esli bude tukanec nebo ne. A poprvy jsem si ozkousela abs, dobra vecicka. Tak ridte vsichni preopatrne, kachnovic obzvlaste!!!
kachna_
Juuu, tu dej Esusce, konecne ho bude mit!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
ak ridte vsichni preopatrne, kachnovic obzvlaste!!!
co co co
Ešuska
Ještě mě napadlo http://www.kosmas.cz/knihy/117023/masaze-deti-a-ko jencu/ pro kolegyni nebohou
a ještě jedny ideální ubikace
Ježe to bych nesměla mít Cira a Máju, páč ti by s tím fakt žádný Ciráty nedělali.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 18:56
- Nahlásit
kachna_
pro kolegyni nebohou
taky pro nebohou kolegyni?
Fajka
Drzim palce na tu kontrolu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:10
- Nahlásit
kachna_
ale ne pro chov a trvalej přístup samce
Jako že by se to mydlilo mezi sebou a třeba si plenilo hnízdo (nebo jak se tomu u nich říká?)
ale jedny pěkný výběhy
joj, tak to je pěkný! Je mi jasný, že to je jen na léto, ale pěkný
počkej tetkon mi něco napadlo - ségřiný extrchánovci v létě měli takovej pojízdnej - hromadnej výběh - a tam byli fšicí pohromadě . nevim teda, jestli je pak na noc rozstrkali do budníků ale. nicméně jich tam byla vždycky tlupa. Možná třeba jen mládež?
Ešuska koupe králíky
sem čistotná no!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:21
- Nahlásit
JOj lidi - teda moment, moment FAJKA
a
no a už můžu teda lidijové, dneska krásná procházka , vypadli jsme v pět a vrátili se v sedm ticho, nikde nikdo, jen hejno koroptví, sníh padá, zima tak akorát.... krása. Házeli jsme klacíky, "stopovali" klacíky... a pak u sídláku hledali ztracenou čibabu , hošíček teda "načuchnul" vodítko a šel - šel prý přesně místama, který jsou její rajón. Musím říct, že i opravdově hledal, byl i v místech, kde jí zahlídli, celý to oběhnul, našel díru v plotě, kudy asi vzala čáru
vrátil se pak zpátky domů. Je možný, že prý je někde ve dvoře a trucuje a čeká, až se panička vrátí. Nicméně sice jsme hledali, ale nenašli, jsme prt stopaři.
aaa Fajkýšku čeká už kontrola, tak snad to bude dobrý.
VerčaZ
pohlavní pokrývku
bez pohlavní pokrýfky ani ránu
kachna_
nosíme prosím pěkně
no trochu ti fouká na hemýsféry
háááský!! Sice to vidím enem malý, ale vypadá to luxusně prostorně.a s kontaktem na ostatní.
DÍÍÍKY za odkaz kolegyňce předám.
Fifi
Grogstajn, he he heeeeeepčááááááááááááá!!
ešče furt??
zastavil asi 2 cm od zadku astreny, jen sem bezmocne v zrcatku sledovala, esli bude tukanec nebo ne
tohle nechápu, musí jím bejt jasný, že brzdná dráha je jaksi v tomhle momentě jinde než normálně jelita
taky pro nebohou kolegyni?
no myslim, že by se tam ráda občas uchýlila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:27
- Nahlásit
PetraK
tohle nechápu, musí jím bejt jasný, že brzdná dráha je jaksi v tomhle momentě jinde než normálně jelita
No kdo by to cekal, namrzly podklad a na tom fakt mejdlicko. Zato chodniky byly vymeteny krasne. Sem si pak zkusila rozjeta na opusteny silnicce na to hamstnout a hezky to abs zafungalo.
ešče furt??
Dyk bab rybu teprva druhej den, tak este pet.
Musím říct, že i opravdově hledal, byl i v místech, kde jí zahlídli, celý to oběhnul, našel díru v plotě, kudy asi vzala čáru
Hefky hosik, snad se mala najde, ma fest mrdnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
No kdo by to cekal, namrzly podklad a na tom fakt mejdlicko.
no, neočekávané v zimě, když mrzne a sněží. chjo.
silnicce na to hamstnout a hezky to abs zafungalo.
já to zkoušela v létě a nepodařilo se mi hamstnout tak, abych to spustila.
Dyk bab rybu teprva druhej den
a jo, mi to přišlo, ž ehuž dýl
Hefky hosik,
no hefký by to bylo, kdyby jí našel, ale tak mi to nikdy nijak netrénovali, hledá jen moje věci, nebo vlastně jen věci. jednou jsme pomáhali hledat, když se ztratila vlčice Beska, tak to zezačátku hledal taky, ale pak už to na něj bylo dlouhý. Tam spíš ale hledal v prostoru, tady jsme šli a on fakt čuchal poctivě, lítal tam kde lítala vona, načuhoval pod auta.. nic. snad je v tom dvoře no.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:36
- Nahlásit
PetraK
já to zkoušela v létě a nepodařilo se mi hamstnout tak, abych to spustila.
Sme na tom byly stejne. Ale na kluzkym svinakovi to funga, fakt hezky.
nic. snad je v tom dvoře no.
Roura mala, a proc zdrhla? se neceho lekla? Voni se umej zneviditelnit, kdyz maj velky strachy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:39
- Nahlásit
Fifi
a proc zdrhla? se neceho lekla?
protože panička je pryč a ona vyběhla , už to takhle udělala jenže to bylo v létě, seděla někde zapikolikovaná a vyšla až se pánčička vrátila..... teď je to dost blbý . navíc je světlá, dost splyne s podkladem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:43
- Nahlásit
PetraK
Bambule, tak snad nikde neumrzne.
A dovolim si link, na pekny stranky a zajimavej clanecek, tak schvalne, identifikujte se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 19:55
- Nahlásit
Fajka
ještě před pěti minutama jsme měli uklizenej kancl..si mohla dorazit..jak jsme vo tom mluvili a už je tu zas bordel
ježíííííííííííííííííš, já to zaspala
sem mu koupila míčudu pěnovou a ten pablb ji ted v práci rozebral fakt za 30 vteřin ...sem myslela že se zabaví než pudem domu
jak jste stará, tak jste ....nedomýšlivá , se nedivím, že máte v kanclu zase bordel
šak už měla skoro sbalenej čemadan!
až tak? Tak to jsem opravdu měla přijet a ne to prospat ... koukám, že budu Čííífovi muset dát nějak nenápadně vědět, že se chci přijet podívat, tak ať ti připraví čemadan nebo budeš dělat Pucfrau
tom případě ještě nutně potřebuju bílýho pejska a kokosovej parfém!!
tys fáááááááááááááááákt blbááááááááááááááááááááááá , ale mladá včera prohlásila, že bydlet v tak přeslazeném pokojíčku, tak by dopadla úplně stejně a měla otevřené nejen jiné dimenze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 20:02
- Nahlásit
Fifi
dentifikujte se
dementy kteří si stoupají na hlavu a dělaj z ostatních plakáty , když na ně padnou, tam nevedou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 20:27
- Nahlásit
Zdravíčko
Všichni marodi uzdravit VČIL!!!
Těm co nestíhají práci a vůbec,tochce klíííd,dejte si to od 40 vteřinky....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
Fifi
tak schvalne, identifikujte se.
Čert s hodností vraníka...vlastně Hyeny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 20:47
- Nahlásit
Hyena
Čert s hodností vraníka...vlastně Hyeny
bych řekla, že "Čertice s hodností Hyeny" zní podstaně líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:56
- Nahlásit
sakryš Fajka se neozývá, snad je všechno O.K.?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:16
- Nahlásit
PetraK
sakryš Fajka se neozývá, snad je všechno O.K.?
taky jsem tu jak na trní ..... , ale ona tam může být chumelenice a kdo ví jak dlouho čekali .... uv jejich končinách by mě pomalá jízda vůbec nepřekvapila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:27
- Nahlásit
TAKOVÝHO PRAŠANU!! Já snad vytáhnu ty lýže úplnej hřích jít spát. Jsme byli tetkon venku si zablbnout s Hošikusem, je tam nádherně.
brut
a kdo ví jak dlouho čekali ....
jo jo, to si taky říkám, tak snad tu ráno najdu zprávu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:29
- Nahlásit
PetraK
brut
nesejčkujte ženy a místo toho držte palečky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:30
- Nahlásit
PetraK
Fajka se neozývá, snad je všechno O.K.?
Nebo s ni slehlo, ze si Dostal poridil pyrenejaka.
Fajfkoo
tak aspon rano dodej hlasani!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
palečky
šak držim a i připíjím na zdar celé akce habánama
Fifi
ze si Dostal poridil pyrenejaka.
kecáš, fakt??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:35
- Nahlásit
PetraK
Nekecam, fakt! Ma konecne sveho Gardika, Gardiena. To bude masakrozo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:41
- Nahlásit
identifikujte se.
Pasáčci a slušňáci
Besinka
Zápasníci sumo –
Hráči na honěnou –
Přetahovači
Batynka
Hráči na honěnou –
Mája
Zápasníci sumo –
Hráči na honěnou –
Cir, ale Batýsek ho zdatně učí přetahovat se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:43
- Nahlásit
Fifi
no, jestli bude tak nekompromisní jak píše standard a tak nekompromisní jak byla lajka...... bude to zajímavý.
ty vado .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:54
- Nahlásit
hele holky nevzpomenete si na to jak se jmenovala holka, která měla dva černoprdelníky z útulků? každej byl odjinud, každej jinak starej, ale oba vypadali jak příbuzní - černí voříšci -asi kříženci knírů. Není to důležitý, jen jsem si tak v rámci toho místního bordelu co tady panuje vzpomněla, kdo už sem tak přestal chodit. Možná , že byla ze Slovenka???????? ale to si nejsem jistá. Možná se mi do toho přimíchává Piggie s fundlákem , která huž tu taky není.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:54
- Nahlásit
PetraK
a tak nekompromisní jak byla lajka...... bude to zajímavý.
Tak treba automaticky ubyde postupne lidi, co se mu hlasi na akce, vzdycky po jednom turnusu...
kachna_
Ja mam slusnaka az samotare (Ag), slusnaka a honice (Baz) a pretahovace (Kremyl - ta byvala i sumo, ale chybi ji Sadlo). Obe perdelice jsou chvilkovymi pretahovaci, s Kremylem. Nesnaseji cizi bouchace. Miluji pasacky.
Kremyl nema rad nikoho ciziho, ani si s nim neumi hrat. Maximalne delat bouchace chvilicku s boxikem od matheovic, to jim slo dobre, mentalne nastejno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:57
- Nahlásit
PetraK
jak se jmenovala holka, která měla dva černoprdelníky z útulků?
Netusim.
Možná se mi do toho přimíchává Piggie s fundlákem
Pigie a Hugo tu chybi, ty fotky jejich dycky naadherny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:57
- Nahlásit
Fifi
Tak treba automaticky ubyde postupne lidi
když já myslím, že budou furt a furt nový a nový
Nesnaseji cizi bouchace.
a co dementy? dementy snášej?
a mohla by Křemýl dělat bouchače s Hošíčkem? Má tu svou oblíbenou RTW Bárbínu, třebas by se zbouchali společně, kdyby jí teda možná spíš jako mezi tim to..... nezbouchnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:59
- Nahlásit
Fifi
Netusim´
nemůžu nakopnout mozek sakra.
Pigie a Hugo tu chybi, ty fotky jejich dycky naadherny
viď? no a nejen voni.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 23:05
- Nahlásit
PetraK
a mohla by Křemýl dělat bouchače s Hošíčkem?
Mne se ptej, dyk si ji videla, jak se tvari. Kremyl neni barbina, tak to asi neklapne.
no a nejen voni.
Ale tak se to ruzne preleva, meni, nekdo prchne na fb, jinej se odpoji zcela od neta... Proste do jedne reky dvakrat nevstoupis, teto Katerino.
|