Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:08
- Nahlásit

Fifi
e desim, esli zase ta sousedovic bude mit kuzlatka a pak....
nevim, jestli i u koz, ale třeba ovce mít jehňata musí, aby neměla zdravotní problémy (info od kamarádky, zemědělský inženýrky, která vede Toulcův dvůr a maj stádo valašek)

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:15
- Nahlásit

kachna_
Ja to taky nevim, jen me docela vloni drtilo zrovna po odchodu Doroty, kdyz byly koze kuzlatka odebrany na pekacek a ona privazana kousek od zahrady a pres den tam srdceryvne brecela a volala je - cely tyden. Jinak proti tomu kolobehu nic nemam, pecinku ja taky rada.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:32
- Nahlásit

brut
týjo ty fotky jsou hustýýý

cvičebnici germánský gramatiky, dneska jsme si dali první kousek a paráda
super že vám vyhovuje

Fifi
Ani doktora k tomu nepotrebujou
no jo ..dyž já mu vlastně ani nemůžu moc nadávat...dyž kam nemůže slunce tam musí lééékař

den tam srdceryvne brecela a volala je - cely tyden.
ejch to by mě teda asi zabilo

PECKOVICE MALVICE!!!!
co vyhlásit a udělat nějakou tu sbírečku nepotřebnejch věcí + nějaký ty pičkoty a pamlsky s tím že by se to centralizovalo na Pecce...? Janii bé vědět kontakt na ostatní peckovníky tak že by jim třá rozeslala mailíka jestli se třeba nepřidaj s nějakou drobností a pak by se to někam vodvezlo..co já vím..třá ideálně to nacpem Fifině do auta a ona už se postará o doručení do Skřivan ???

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:43
- Nahlásit

Hezký večír, tak jsem zkončila práci, orvaná jak jetel uže se ětším do pelíšku

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:49
- Nahlásit

Fajka
co vyhlásit a udělat nějakou tu sbírečku nepotřebnejch věcí + nějaký ty pičkoty a pamlsky s tím že by se to centralizovalo na Pecce...?
Saamozrejme, jsem pro! A at si lidijove reknou, kam to odvezt, vsak Dasenka by to taky upotrebila? To je na ucastnicich celopobytovych, co si dohoukaji!
Jo a sem koukala, ze zrovna ten Peckovicovej termit je ve Dvore neofiko trek, ten by se vam libil - skoda, ze se to dycky takhle sleze najednou vic akci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 22:12
- Nahlásit

brut
jak gumicuk

já ti dám gumicuk

Fajka
brut
týjo ty fotky jsou hustýýý

jaký fotky??

Fifi
kdyz byly koze kuzlatka odebrany na pekacek a ona privazana kousek od zahrady a pres den tam srdceryvne brecela a volala je - cely tyden

no pro tohle já právě zvířecí děti nejím, nemůžu.

PECKOVICE MALVICE!!!!
co vyhlásit a udělat nějakou tu sbírečku

JÁÁÁÁÁÁ ICH STIMME ZU (esli to dobře píšu-jakože souhlasim ).

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 23:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Fifi
kdyz byly koze kuzlatka odebrany na pekacek a ona privazana kousek od zahrady a pres den tam srdceryvne brecela a volala je - cely tyden
no pro tohle já právě zvířecí děti nejím, nemůžu.

Taky mě ta představa děsí. Jsem kozu chtěla a tomu, že bych všechna kozlata prodala nevěřim. Dokonce jsem přemýšlela vykašlat se na hloupoučký ovce a pořídit si jenom kozičky. A Fifi sem hodí tohle. Králíci vypadaj, že to nesou celkem dobře.

Jo a babuška má asi smůlu, páč Michal je strašně unavenej a začal i pokašlávat stejně jako minule, když jsme měli doma králíky . No ještě uvidím, co to udělá, když bude v dětskym pokoji.
Jo a jeden kozí odkaz, kterej se určitě bude líbit i Janiii (když mrkne na Šínu) www.ekokoza.cz

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 00:33
- Nahlásit

kachna_
Hezkej link, ani sem nevedela, ze je koza tehotna 5 mesicu.
A ad babuska - chjo, ony ty alergeny jsou mrchy, jestli pomuze prestehovani do decaku - no uvidis.. Bracha mival astma, jak ztratil kazdodenni kontakt se psama, tak jen pred navstevou zahlasi "mej pripravenej Zyrtec" a do dvou hodin se muze ukejchat, kdyz byl se psem v mladi kazdej den, tak si jen tu a tam hepca. A ja coby alergik lehkej, zvirata snasim, ale kdyz trimuju perdele, je to ocistec. Kdyz jsem mela Cecila - krecika, tak u cisteni klece sem mivala husty zachvaty a to samy u kanarku. Takze je dost mozny, ze Michalovi to zdravotne nemusi delat nejlip.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:35
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

když už máme v Evropě ty ledoborce, tak zústanu u tématu, aby mě nesmázli a šoupnu sem jeden hošíčkovskej ledobourec

Uuuuž sem se bála, že dneska nebudu moct jít cvičit - nemohla sem najít trenérky, úbor, jarmilky a tak. A vono já huž si to odnesla do prasééééé!! Tak dneska po týdnu jdu, juchééé. Minulej týden jsem skrzevá Brtničí chorobu nemohla, tak dneska si to vynahradim.

kachna_
Fifi

Taky mě ta představa děsí.

jsme byli u známých kdysi, chovali kozy- nabízeli mi nadšeně klobásy - z kůzlat a mě se to fakt šprajclo. Já to nemůžu. jak jsem masožrout, tak prostě nemůžu. Smáli se mi kdysi na firemní besídce v pívováru, kde se objednávalo pečený sele, že já to nejim a smáli se mi ještě víc, když jsem si pak objednala flákotu z prasete - jenže to není už zvířecí dítě, to už mi neva.

a pořídit si jenom kozičky.

a tak je mít jen na mlíko by nešlo? Jednu?

Jo a babuška má asi smůlu,

ejch no máme kolegyni, která když přijede domů, kde mají kočky, tak i když kočky do patra nepřijdou, je to pro ní vždycky prej hrozně hrozný.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:45
- Nahlásit

rumštááájn
Kozy jsou úžasná zvířata a kdybych mohla, tak si jednu hnedlinko pořídím leč na balkoně by se jía sik nelíbilo...ale už u nás chodí dvě prasata...tak třeba jednou....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:47
- Nahlásit

Hyena
leč na balkoně by se jía sik nelíbilo...ale už u nás chodí dvě prasata

no von je v Prahé ale i chov tutěch zvířat nějak zakázanej hygienicky či co. Asi teda v panelácích a činžácích -páč kdo by mohl zakázat chovat si něco na zahradě, ale myslím, že to nějak ošéfovaný je.

Že držím BRŮTOFCE PALCE, řekni jí to, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:56
- Nahlásit

já se VOCUD NE-DO-STA-NU!

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:13
- Nahlásit

PetraK
Že držím BRŮTOFCE PALCE, řekni jí to, jo?
Ja voll...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:18
- Nahlásit

Hyena

Ja voll.

danke sééééér

eh, potřebuju mluvit se Brtnikem a dovolám se sestře své? někde se po cestě drátama něco porouchalo.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:38
- Nahlásit

Rámššššššššššššššššštáááááááááááájn, všechny zdravím

PetraK
potřebuju mluvit se Brtnikem a dovolám se sestře své? někde se po cestě drátama něco porouchalo
Jojo, to bude rozhodně drátama.
Ale já mám teď poslední dva dny taky pazoury úplně přendaný, snad už ta krizovka skončí nebo se nechtěně zabiju

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:40
- Nahlásit

Jo a žádný kozy nechci i když nebydlím v paneláku. Dva čoklové bohatě stačí....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VerčaZ

Jojo, to bude rozhodně drátam

že jo viď?, to spojení je poslední dobou úplně na prt

nechtěně zabiju

já se obávám,ž e já se zabiju asi chtěně.

žádný kozy nechci

hele nevim, vono zase bejt úplně jak .......

a kozy kozy spasou trávníček, nemusíš sekat, to psi neumějou

kulala
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:02
- Nahlásit

PetraK
a kozy kozy spasou trávníček,

a urcite se daj taky naklikat

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:05
- Nahlásit

kulala
y naklikat

http://www.youtube.com/watch?v=2AjNgrJABns

tak a dělej dělej hlásání
Co dělá Luděček
a
kdy přijede Bóbika? Kolik ešče?

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:14
- Nahlásit

PetraK
kulala

Jedna lepší než druhá

Hele koza je na zlost,to chce jitku,nejlépe holštýnu mléčnou...vážně uvažuju,že prodám barák a koupím si poplužní dvůr..budu urvaná prací,vodu nosit ze studny,topit a vařit na šporheltě....plyn nebudu potřebovat,vodovody a kanalizace taky ne a na střechu hodím malou větrnou a budu co? budu ready a happy a budu spát jak zabitá

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:24
- Nahlásit

Eire

to chce jitku,

těch mám kolem sebe poslední dobou docela dost, ne ne, já chcu kozenku.leč mi to asi neprojde, když mi Brtnik nechce domů povoil kachnu - ne kachnu - kachnu_ , ale kachnu - indickýho běžce. Sem si myslela tak , že bych si ju vychovala a jezdila by s náma na chalupu, tam by vo víkendu sežrala fšecky ty hnusný slizáky slimácký a pak by jela s náma zase domů. Brtnik si ťukal na čelo - asi zjišťoval, esli je někdo doma

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:41
- Nahlásit

PetraK
Hlásím, že brutice je živá a vpořádku

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:44
- Nahlásit

Hyena

paráda, díkuju za hlásání. Výsledky asi nejsou hned, že? to bych chtěla sasraky, že?

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:45
- Nahlásit

Hyena

Bezva hlásání..

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Zdar kozeéénky staračéénky a jiní Ramštajnové

nic nestíhám ...abch taky stíhala když co půl hodky musím na butku sem jak průtokáč... meju nádobí bo už jsem tu v kanclu neměli ničehož nic čistýho a furt votravujou nějaký zákazníci..že votravujou mě neva ale že jednu nabídku musím patnáckrát upravovat a předělávat to mě teda VA s silně...

Hyena

Hlásím, že brutice je živá a vpořádku
dyk psala že jde na nějaký to vyšetření až ve středu? dneska nejni středa? nebo jooo??? sem ftom ztrácim když se to furt mění..ten datum myslím

PetraK
hele nevim, vono zase bejt úplně jak
lepčí bejt jak prkno že mít airbágy a snima se furt tahat! prkon se dá dycky nějak přivycpat ale bág si doma nevodložíš
né že bych měla nějakej problém ale dycky lituju ty co je maj tak až z toho bolej záda těm se fakt nedivím že na nějakou tu plastiku jsou..já mít něco podobnnýho tak du taky ...
ale já sem spíš ten druhej extrém taže prkno

VerčaZ
Dva čoklové bohatě stačí....
sem na tom úplně stejně !!!
nevím jak to dělaj jiní ale já bych víc prostě nedala..
jo a já chtěla vovečky...místo sekačky..no tak dyž nemám vovečky tak mám aspon toho vovčouna lékařskýho

a du...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 12:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

dyž se to furt mění..ten datum myslím

to máš ale těžkej život, viď? páč datum datum, se mění každej den, dycky po 23:59,99999999999999999999999999999999 hodině

sem jak průtokáč...

dneska už dělaj moderní dyzajny

nastydnul ti podvozek??
mi tudle v trambaji málem taky. paradox. Venku mi to nehrozí a v trambaji na ledovejch sedačkách si to pořídim

ale bág si doma nevodložíš

a to je pravda,to mi nenapadalo.

těm se fakt nedivím že na nějakou tu plastiku jsou..já mít něco podobnnýho tak du taky

no tak to bez debaty, páč to odnášej záda.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:14
- Nahlásit

Fajka
sem ftom ztrácim když se to furt mění..ten datum myslím
jj, dneska se halt už nedá spolehnout na nic, ani na ten datum

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:19
- Nahlásit

Hyena

to víš nová doba, každej den je jinej den

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:22
- Nahlásit

PetraK
dneska už dělaj moderní dyzajny
to víš nová doba, každej den je jinej den

Hyena

dneska se halt už nedá spolehnout na nic, ani na ten datum

víte cooooo????? jděte !!!!...........................................
si pohladit skot na poličky !!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 13:35
- Nahlásit

Fajka

si pohladit skot na poličky

já tam mám - jak tak koukám nad sebe, jen soba převlečenýho za ledního medvěda, takže je to sob-medvěd-sob-medvěd-sob........ podle toho, esli mu nandám nebo sundá kapucku

abys neřekla, že to s tebou nemyslíme dobře....................

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání