Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:42
- Nahlásit

Fajka
í kávou s mlékem

kde je vaječňák?

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

PetraK
Fajka
í kávou s mlékem

kde je vaječňák?

nebo aspoň rum?
PetraK
Von má jen jednu jedinou buňku a ta právě na ten sex myslí furt
no ale pani, podle toho, co píšete to vypadá, že budete muset svoje mínění o Ešusím mozku změnit...zjevně tam má ještě nějaký drobný útvar,který nemyslí na sex, ale na to,a by nedostal do kožichu.
VerčaZ
Tak slečnu Hyenu bych velmi ráda představila i mojemu úhylovi a za případný prokouslý pysk bych velmi poděkovala a i ňamku přidala...
No dyž tohle já Hyeně nedělám... 99% ouchylů řeším já, vona by se pak na chlapi vyprdla definitivně a to se mi zasejc nechce...Ešusek je vyjímka. Na něm je fakt vidět, že se své pudy snaží ovládnout, ale marně. Tak že na něho jdu laskavěji

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:18
- Nahlásit

VerčaZ

Já myslela, že jsi Petra nebo maximálně Jitka Mirka Dušínová a tys zatím teta Kateřina

vždy se snažím učit od mistrů

a ten úchylák Atilla o ní přestává mít zájem. Tak je todle normální?

je, Ešátor má někdy větší zájem o fenu doháravší, či předháravší, než o tu v procesu. jak kdy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

Hyena

nebo aspoň rum?

viď? taková nezodpovědnost!!

Hyena
Ešusek je vyjímka. Na něm je fakt vidět, že se své pudy snaží ovládnout, ale marně.

tak, teď mám mokrý pracovní prostředí.
Teda ne neeeeeeeeee, že bych to pustila do čalounění, ale zafungovala jsem jako rozprašovač a zeleným čajm zvlhčila okolí.

ale na to,a by nedostal do kožichu.

možná mu mráz tu buňku na sex kapek zamrazil??

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:28
- Nahlásit

PetraK
Fajka
koukám, že se zodpovědně staráte, abyste měli dostatečně vlhký vzduch...to chválím, boj je to zdravé na průdušky

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:28
- Nahlásit

Hyena
No dyž tohle já Hyeně nedělám... 99% ouchylů řeším já, vona by se pak na chlapi vyprdla definitivně a to se mi zasejc nechce...Ešusek je vyjímka. Na něm je fakt vidět, že se své pudy snaží ovládnout, ale marně. Tak že na něho jdu laskavěj
Jasný, chápu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

PetraK
zafungovala jsem jako rozprašovač a zeleným čajm zvlhčila okolí
byla aspoň v dostřelu Růžofka?
Vyzkoušela jsem recept od Eire a je to výborný Kalhoty

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 10:41
- Nahlásit

kachna_

Vyzkoušela jsem recept od Eire a je to výborný

půjdu do toho

Kalhoty

no jo!! tak do toho asi nepůjdu???

byla aspoň v dostřelu Růžofka?

bohužel ne, jsme každý v jiným rohu. Ringu

Hyena
abyste měli dostatečně vlhký vzduch.

no ty se staráš tentokrát

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 11:10
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/258892-sotva-povolily -nejkrutejsi-mrazy-zasypou-cesko-hromady-snehu.htm l

žádám bůcha nad bůcha, aby celejch 20 cm padalo v Prahéééééééééé bo my tu na horách máme dost a rádi se s váma podělíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 11:15
- Nahlásit

Fajka

a rádi se s váma podělíme

beru

no, ale na cestu to možná nebudeme mít vůbec hezký teda. Ale možná si budu moct vzít šukničku zasejc.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 11:57
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tady něco pro ty, co milují naší přírodu a navíc tohle je jedno místo, které miluju:

http://cestovani.idnes.cz/kde-skaly-zpivaji-symfon ie-i-folk-tip-na-vylet-na-smetanovu-vyhlidku-1ir-/ ig_zkusenosti.aspx?c=A120212_221048_ig_zkusenosti_ skr

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 12:05
- Nahlásit

brut

žjoooo to je pěkný!!!! A teď v zimě ešče mnohem víc. protože jsou vidět detaily.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 13:21
- Nahlásit

PetraK
žjoooo to je pěkný!!!! A teď v zimě ešče mnohem víc. protože jsou vidět detaily.
však říkám, že to je pro mně nejkrásnější místo na světě .... jsem tam vyrůstalaa a příští rok se těším na potlach, budeme mít 95 let

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 13:26
- Nahlásit

Fajka
žádám bůcha nad bůcha, aby celejch 20 cm padalo v Prahéééééééééé bo my tu na horách máme dost a rádi se s váma podělíme
ale až ve středu, zítra potřebuju, aby to bylo bez sněhu... musím se dostat včas do Motola na vyšetření

kachna_
Kalhoty
jaký kalhoty?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 13:50
- Nahlásit

brut
jaký kalhoty?
tyhle

jsem si je slíbila, až zhubnu do mejch předtěhotenskejch

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 14:21
- Nahlásit

PROOOOSIM PROOOSIM můžete mě někdo politovat??

Vono jako melta je dobrá, je.................. ALE NENI TO KAFEEEEEEEEEEE NENI a já chci kafééééééééééééééééééééééé. a nesmim kafééééééééééééééééééééééééééééé.
Fčera sem s kafem zhřešila v Mexiku s Fajfkovejma a dneska sem zas muhomůůůrka tečkovaná,kurnik.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 14:32
- Nahlásit

brut

až ve středu, zítra potřebuju, aby to bylo bez sněhu... musím se dostat včas do Motola na vyšetření

dobrá tak to měnim at to šecko spadne jen kolem Ešusky !

PetraK
lity lity nevypila si s tím kafem i nějakýho toho cvrčka?

Nestíhám

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 14:32
- Nahlásit

Těprsk všicí

kachna_

Vyzkoušela jsem recept od Eire a je to výborný

Že jo,je to vražebný, mám od chlapa i syna příkazéct maximálně jednou do měsíce

Jsem před časem koupila pícárnu,upekla první chleba.No chleba ,vojenská munice to byla a tak pícárna letěla do kouta...po roce a kusu,jsem začala dělat čistku domácnosti...takový to potřebuju ,používám...a permoník lakota zapracoval,přinutil pernoníka ajtáka na netu dohledat návod...a už to jede,už to peče.Jo a jmenuje se Vilém(manža od brut,je ale jistě všestranější přístrojek )

Normálně ta háračka to je věc.starej Teddy obživl a zabrala si ho matka Blečka,ten si zase hlídá jen tu malou děvku z Litvy.Je to prdel jak stařeček slepej poskakuje kolem feny,chodí po zahradě,zvedá nohu jak Jura a doma natřásá hřívu jak Belmondo.Hormony jsou děvky,ale zasejsou kořením života...Bleka zítra zavřu,zase mě bude týden nenávidět....

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 14:47
- Nahlásit

Eire
,je to vražebný, mám od chlapa i syna příkazéct maximálně jednou do
už sem dohledala recept tak to taky vyzkoušim

jmenuje se Vilém(manža
jí ciii taky Vilééémááááááá

jsou děvky,ale zasejsou kořením života...Bleka zítra zavřu,zase mě bude týden nenávidět....

já zas dneska studovala vod čeho je ta Fajuška tak mokrá a na tak difným místě a v tomdle mrazu a von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:04
- Nahlásit

kachna_
jsem si je slíbila, až zhubnu do mejch předtěhotenskejch
jééé, ty jsou hezký ... a jak jde hubnutí při kojení a lítání okolo Lucíška?

PetraK
PROOOOSIM PROOOSIM můžete mě někdo politovat??
lity, lity, lity

Vono jako melta je dobrá, je.................. ALE NENI TO KAFEEEEEEEEEEE NENI a já chci kafééééééééééééééééééééééé. a nesmim kafééééééééééééééééééééééééééééé.
to je problémek Ale zase jsi muhomůůrka tečkovaná a to je něco extra

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:13
- Nahlásit

Fajka
dobrá tak to měnim at to šecko spadne jen kolem Ešusky !
ty jsi hodná, ale ona se právě vyskytuje pořád v okolí Motola, to by jeden nevěřil, jak je s tím spojená .... jak gumicuk

Nestíhám
jako vždy....ale neboj, oteplí se a budete mít trochu volněji

Eire
už to jede,už to peče.Jo a jmenuje se Vilém(manža od brut,je ale jistě všestranější přístrojek )
já mám i pícárnu a je stejně dobrá jako Vilém, ale neumí motat housky, což on zvládá na jedničku z hvězdičkou

Fajka
si kup pícárnu, ale pak nám neříkej, že kynete jak buchty

já zas dneska studovala vod čeho je ta Fajuška tak mokrá a na tak difným místě a v tomdle mrazu a von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško
šikulkááá malinkatej je to

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:33
- Nahlásit

Fajka

i nějakýho toho cvrčka?

možná seděl na tej kytičce co mi na to kafe namalovali??

Nestíhám

novinka

Eire

ede,už to peče.Jo a jmenuje se Vilém(manža od brut,je ale jistě všestranější přístrojek

ak stařeček slepej poskakuje kolem feny,chodí po zahradě,zvedá nohu jak Jura a doma natřásá hřívu jak Belmondo.Hormony jsou děvky,ale zasejsou kořením života.

připomnělo mi to Murhyho.... už moc špatně chodil, když si nás adoptovala Nela. Kdykoliv se viděli, hrudní košíček se vypnul a zvládnul i dva schody
Koukám tady zrovna na jeho fotku , musí nutně škytat.

Fajka

a von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško

esli vono mu nebylo líto, že Fajfka coby pacientka ode mne dostala nejen špek , ale i ouško a von prt?

jmenuje se Vilém(manža

ňákej zájem vo ty Vilémy

brut

lity, lity, lity

no sem klustý chudáky

Ale zase jsi muhomůůrka tečkovaná a to je něco extra

no! černá muhomůrka tečkovaná, to se hned tak v atlasu nenajde, to je fakt

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:36
- Nahlásit

PetraK
NENI TO KAFEEEEEEEEEEE NENI
lity lity. Já zas mám ráda strašně silný kafe, tak ho teď moc nepiju kvůli těhotenství, kojení, těhotenství, kojení
brut
a jak jde hubnutí při kojení a lítání okolo Lucíška?
No nejde, páč mrzne tak moc, že to neni na pořádný venčení . Ále, jak jsem Lucku cvičila na nočník pomocí klikru (nakonec to zabralo v kombinaci s velmi negativní motivací), tak jsem zjistila, že bych mohla cvičit spolu s Luckou.
sakra vsadim se, že za doby kamenný by mi tenhle metabolismus každej záviděl
Fajka
von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško
, asi má specializaci na psychologii.
Eire
háračka
taky už se to u nás chystá. Naštěstí už polevujou mrazy, tak blbeček vlkošedý obecný bude venku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:39
- Nahlásit

kachna_

Já zas mám ráda strašně silný kafe, tak ho teď moc nepiju kvůli těhotenství, kojení, těhotenství, kojení

tak sme dvě?? ejch to sme chudáky!!!

tak jsem zjistila, že bych mohla cvičit spolu s Luckou.

taky jako na noční? ty ešče neumíš?

taky už se to u nás chystá.
u nás už je to taky rozjetý - zatím teda vím jen o těch dvou ingliš buldočkách a jedný feňuli. ale mám pocit, že pes si vbrzku votříská sklovinu

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 15:47
- Nahlásit

PetraK
taky jako na noční? ty ešče neumíš?
seš stračena

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 16:09
- Nahlásit

kachna_
stračena

du k Fifině na poličku

ale to je roztomilý roztomilýýýýýýýýýýýýýýý stvořeníčko!! Já sem zrovna v sobotu večer Brtnikoj řikala, že bych taky chtěla kozy. TEDA JAKO TYDLE, tydle kozy, aby se to nevymklo kontrole, JASNÝ??!!! páč koza je tuze chytrý zvíře - moc chytrý zvíře a mně by se libilo bejt v majetku tak chytrýho zvířete.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 16:16
- Nahlásit

Fajka

prostě techtle ano ale k mechtlím už se nedostal

hledám ten recepis od Eire a narazila sem na tudletu větu, jen bych to uvedla na pravou míru - vono právě spíš by bejvalo došlo rovnou na mechtle, ale techtle ho nebraly

sakra kde je zahrábnutej ten recept? tady je takovej bordel, to snad neni možný

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 16:29 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Fajka

Fajuška tak mokrá a na tak difným místě a v tomdle mrazu a von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško

Romantika paní,romantika.... ááách ,kde je mé mládííí no kde,v prdeli vole a tam rezne,nejhorší je,že i koroduje...

brut

já mám i pícárnu a je stejně dobrá jako Vilém, ale neumí motat housky, což on zvládá na jedničku z hvězdičkou

Ste lepčí,evidentně,máte dva Vildy a jeden je i pomotanej..a to se co? To se vyplatííí

Můj Vilém je tendle,aby nedošlo k mejlce http://www.unold.cz/unold-68415.html

PetraK

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2439

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 19:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eire
díky za odkaz, já to pak už i našla, takže jsem cestou domů koupila černej puhding a až dojíme mojí bábofku, vyzkouším tudleto.
Brtnik má pernika rád, takže mu to bude chutnat. Ještě jen- ta mamrdláďa se rozšmelcuje taky v tom těstě, že jo? nebo jsem něco přehlídla?

jo a Fajfkoooo díky za tip na tu cvičebnici germánský gramatiky, dneska jsme si dali první kousek a paráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 20:05
- Nahlásit

PetraK
můžete mě někdo politovat??
Polity polity! Vi buh, esli to mas z kafete, nebo esli te nezdolal silny horsky duch, teda vzduch.

koza je tuze chytrý zvíře - moc chytrý zvíře
Je, a i mily, se desim, esli zase ta sousedovic bude mit kuzlatka a pak....

Fajka
vod čeho je ta Fajuška tak mokrá a na tak difným místě a v tomdle mrazu a von jí ten plesnivej blbeček potajmu žužlal ouško
U nas harani konci, v mrazech nelital ani stofard po venku, huuf. A presne takhle mela voslizlou hlavu Bazuna, zrejme mely s Kremylkem intimco. Ani doktora k tomu nepotrebujou.

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání