Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:20
- Nahlásit

PetraK
musíš to tady rozmazávat? Mi šlo vo to, že dyš máš takovej fofr, tak abys v neděli věděla co kdo a kdy a jak
AHA..takže zalezu zamknu a fertik!!!

asi stáří už
..ne demence

Fifi
Deeej si!
sim tě .... jak můžeš vychovávat či čuby dyž máš takovýdle zákazový povel

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:27
- Nahlásit

Fajka
zamknu a fertik!!!
Bacha na klice.
sim tě .... jak můžeš vychovávat či čuby dyž máš takovýdle zákazový povel
Tak nak demograticky, zejo. Jim reknu, dejte si... na hubu a zmlatim vas... dejte si.. tu polifku chladnouci venku a zmlatim vas.. a tak no.
Zakazovy povel byva "prosim te ....... nezer to hovno kocici, je zmrzly, bude ti blbe". D
Nevim, esli ti to pomohlo, stejne milku sezeres, obe, potrebujes si obalit nervy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:35
- Nahlásit

Fifi

Fifi má pravdu

Fajka
okamžitě mě to někdo zakažte nebo rozmlufte !
Deeej si!

DÉÉÉJ SI.

kachna_
Tohle je na něm skvělý - načnu čokoládu, ochutnám a když si jdu pro druhej čtvereček už je tam jenom obal

Fajka
zu zamknu a fertik!!!
těžko, když je v zámku zlomenej klíč

demence
to se nevylučuje
Fifi
Bacha na klice.
hehehe, toho už se nezbaví, koukám

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:42
- Nahlásit

Fifi
Bacha na klice.

PetraK
těžko, když je v zámku zlomenej klíč

stračeny!!! dobrá tak jinač..já vlastně ted ani nevotevřu

to se nevylučuje
no právě to se násobí

toho už se nezbaví, koukám
šmarjá..je ze mě exprt na pytlíky díry a klíče.... co bude dááááááál?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:51
- Nahlásit

Fajka
já vlastně ted ani nevotevřu

no dyš je ten klíč zlomenej, tak to je jasný to nejde ani zamknout ani vodemknout

co bude dááááááál?????

no já nevim co tam máš

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:53
- Nahlásit

Čauky lidi, tak jsem zase učinila srážku s chovem... uže se mifakt chce zvracet Kurnik copak lidi fakt neberou ohled, že psi jsou zvířata,která si, narozdíl třebas od koní, delají trvalou vazbu na pána

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:05
- Nahlásit

ještě se furt drrrržim!

PetraK
to nejde ani zamknout ani vodemknout
omyl..zamknuto je..odemknout nejde

no já nevim co tam máš
vono se zas něco nande ..se nebojím ale jen jestli by nemoch bejt exprt taky někdo jinej, mě už to stačí

Hyena
Čauky lidi, tak jsem zase učinila srážku s chovem... uže se mifakt chce zvracet Kurnik copak lidi fakt neberou ohled, že psi jsou zvířata,která si, narozdíl třebas od koní, delají trvalou vazbu na pána
chovný zvýře je kus s nímž lze šoupat sem tam... jo jo... taky todle nechápu..já bych to svejm psům neudělala

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:33
- Nahlásit

skorem se mi slepily nosní dírky, myslim že přichází nadsamec a pět samýc
třicet celkem trochu brutálních minut venku. proč sem se kurva víc neoblíkla?

Hyena
narozdíl třebas od koní, delají trvalou vazbu na pána

dyk je to jen pes, ne?
z polska nebo u nás?

Fajka
omyl..zamknuto je..odemknout nejde

pani - logicky, dyžt nejde odemknout, nejde tim pádem ani zamknout , že jo? páč nemůžete zamknout něco co už zamčítý je.

ještě se furt drrrržim!

já ne. Upíkla sem bábofku - oříškovo-čekuládovou, je jako neskromně dobrá, moc dobrá, a jako pekařka bych měla vědět, co sem to vyrobila ne?

ale jen jestli by nemoch bejt exprt taky někdo jinej, mě už to stačí

co dát inzerát?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:45
- Nahlásit

Tak staruška babuška asi zůstane už natrvalo u Lucky v pokoji. Teď ještě jak to vysvětlit Michalovi. Doufám, že z toho nebude mít alergii, to by byla podpásovka
Hyena
srážku s chovem
Zrovna ve středu mi mamča vyprávěla, že prarodiče tohle udělali taky - že v šedesátejch letech vraceli naprosto skvělou fenu československýho vlčáka do chovu, vnučku vlčice Brity, Ajaxu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:48
- Nahlásit

kachna_
Tak staruška babuška asi zůstane už natrvalo u Lucky v pokoji

jů! to je prima! Nebude mít alergii, nebude. Nemůže ani, když je zvířatootužilá!

Zrovna ve středu mi mamča vyprávěla

já myslím, že Hyena má na mysli takový to šíbování s chovnýma psama sem a tam , kdy pes změní xkrát za život "domov"

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:50
- Nahlásit

PetraK
třicet celkem trochu brutálních minut venku. proč sem se kurva víc neoblíkla?
A hosicek byl holoprtka nebo se mu tez neco slepovalo? Neda se tam bejt, vylezla sem, nadechla sem se, prudusnickama projel narek "smrt, smrt, zima, zima" - zalezla sem a spustila se mi krev z frnaku s velkym hepcaaaaaaa.
je jako neskromně dobrá, moc dobrá, a jako pekařka bych měla vědět, co sem to vyrobila ne?
Takze nezbyde na snidani?
Fajka
ještě se furt drrrržim!
Sis ji mela dat driv, takhle budes mit vycitky tesne pred spanim.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2012 23:57 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Ty jo, tak mi zatím bez úhony, ale zima se od poledních teplých hodin ku..sky zhoršila ;-( ale zaplaťpánbůh je snířek, tak ež se to nějak zvládá snáze.
kachna_
Zrovna ve středu mi mamča vyprávěla, že prarodiče tohle udělali taky - že v šedesátejch letech vraceli naprosto skvělou fenu československýho vlčáka do chovu, vnučku vlčice Brity, Ajaxu.
Tomhle ještě jakž takž rozmím, kort v 60.letech. I dkyž já bych Hyenu nedala nikomu Spíš mi drtí takový to..nesplnil očekávání, tak ven z domu, ač předtím to byl ťuťu nuňu milovaný pejsek...jako chápu důvdy jako byl třeba u Badyho,kde to fak tnešlo. Ale jen kvůli nenaplněným ambicím páníčka ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 00:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
A hosicek byl holoprtka

hosicek je furt holoprtka. slepujou se mu asi nožičky, protože občas chodí po třech

Neda se tam bejt,

dá, ale je to děsný

prudusnickama projel narek "smrt, smrt, zima, zima
jo, v tvým případku je smrtelný jít ven. Snažila sem se to vysvětlit Brtnikoj, ale....... no a teď se diví, že ho bolí v krku

Takze nezbyde na snidani?

ešče chvílu a ne je takt vyvedená

Hyena
Ale jen kvůli nenaplněným ambicím páníčka

ještě 100000x horší je, když jde pes v rámci chovu z domu do domu. Tady v tomdle případku je aspoň šance, že už se nikam neposune.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 00:08
- Nahlásit

PetraK
ještě 100000x horší je, když jde pes v rámci chovu z domu do domu.
A tak ja znam zase pripady, kdy se chovny zvire kvuli rozsireni genofondu presune treba na rok ze zahranici, povegeti si tady, ma se dobre, vrh nebo kryti se uskutecni a meteli zpatky. Nebo naopak si supajdi nekam do zahranici. V tom nevidim nic spatnyho.
Hyena
tak jsem zase učinila srážku s chovem... uže se mifakt chce zvracet
O co jde? kdyztak emil...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 00:13
- Nahlásit

Fifi
A tak ja znam zase pripady,
jo když se vrátí domů........ a je mezitím v dobrých podmínkách, který si majitel ošéfuje...... dobrý , má to jako výlet, pokud má na to povahu, i když já sama za sebe to vidím pro toho psa , ne jako úplně dobr. ale pokud se pes takhle prodává - tak jako pšonkové šmelej se vším... a pes se harcuje zleva doprava a nidke nemá doma..... , jde z ruky do ruky.......

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 00:20
- Nahlásit

Hyena
PetraK
no já si na to spíš vzpomněla, jako vzdát se hotovýho psa kvůli chovu mi přijde jako předvýchova. Mamča totiž poprvý v životě viděla československýho vlčáka a byla konfrontována svýma vzpomínkama.
Spíš mi drtí takový to..nesplnil očekávání, tak ven z domu, ač předtím to byl ťuťu nuňu milovaný pejsek...
To taky nechápu, co nám nájemníci nechali Vendulku, páč "pitbul do bytu k dítěti, to přeci nejde", to byl tak zlatej pes .

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:19
- Nahlásit

PetraK

jak jsi se ptala na to zmizlý téma o štěňátku a nikdo ti nic neodpověděl z moderátorů...na tématu o granulích a nejenom tam, zmizly všechny příspěvky janapalko ze včerejška, přitom jinej den od ní zůstaly zase jinde... ale tohle je taky divný, nehledě k zamčenýmu tématu grinové, který ona nezamčela a nebylo tam ani slovo OT (mají vaši jinak nekonfliktní psi nepřátele). Buď mají technickej zádrhel na serveru, nebo už tomu nerozumím...dostalo se ti nakonec od někoho nějaký odpovědi třeba na mail ohledně toho, co jsi se ptala ty?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:34
- Nahlásit

Eninka
dostalo se ti nakonec od někoho nějaký odpovědi třeba na mail ohledně toho, co jsi se ptala ty?
ano dostalo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:38
- Nahlásit

kachna_

takže aspoň tohle spojení funguje od nich...asi sem - jako na téma pro moderátory nemá cenu psát tímpádem. Já nic psát a ptát se tam nechci, jen mě zajímalo, jestli aspoň někdo reagoval jakkoliv, a taky že je právě divný, že něco zmizí, kde není ani slovo OT - např. ty granule, pak se zase něco zamče a tak

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 08:45
- Nahlásit

Rááááááááámštaaaaaaaajn a krásné mrazivé ráno všem.
Tak jsme se vrátili z ranní prochajdy, kterou jsem zkrátila na půl hoďky, ale tam je tak kráááásně. Byli jsme u rybníka, nikde nikdo, jen bílo a nádherný vycházející sluníčko. Kruciš, proč jsem si nevzala foťák. To by byli zimní fotky jak malovaný i když fotit moc neumím. Ale zima svinská, my máme ve městě na baráku 22 stupňů a tam bylo ještě tak o tři méně...

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:59
- Nahlásit

Co byste rekly, ze v tomhle pocasi udela voda? Odpoved vam daji jedine na Nove!
http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:08
- Nahlásit

Mathea

Vzhledem k tomu, že jsem ráno chodila se psama po rybníce, tak buď umíme chodit po vodě nebo ..... požóóór..... fakt voda zamrzla

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

VerčaZ
fakt voda zamrzla
Jsi asi jeden z nejgenialnejsich lidi v CR vzhledem k tomu, ze zbytku naroda to fakt musi rict reporterka Ja to fakt nepochopim, proc je nutny delat z lidi az takovy debily?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:41
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera se mi povedlo nějakým záhadným způsobem uštípnout si kousek zubu ...... pila jsem čaj a najednou cítím něco drápavého, tak se juknu a on kousek zubu. Takže mě čeká příští týden ještě návštěva zubaře ( doufám, že nemá dovču). Ale už mám rozedřenej jazyk, jak si tam furt "šmrdlám"

Dočtu vás později

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:33
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

zima zima zima fšade je veliká

Jsme se ráno byli s Hošikusem klouzati zde dole na kopci, to hovado mě uprostřed jízdy napadlo s balonkem v hubě a srazilo mě k zemi sníh jsem měla fšade

DĚĚĚVUCHY PROSÍM JAK VYSOKÁ JE LETOS ODEČITATELNÁ POLOŽKA? JE STEJNÁ JAKO LONI? Brtnik si hraje na oučetní a ..... neví

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:35
- Nahlásit

brut
Včera se mi povedlo nějakým záhadným způsobem uštípnout si kousek zubu ...... pila jsem čaj a najednou cítím něco drápavého,

COOO?? uštípla sis zub při pití čaje??? No to si exprt teda a jak moc úštípnutej je? půjde to opravit?

Brtnik vzkazuje, že při pití čaje máš nechat ten hrnek napokoji a nevokusovat ho

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:45
- Nahlásit

Ramštááááááááááááájn
DĚĚĚVUCHY PROSÍM JAK VYSOKÁ JE LETOS ODEČITATELNÁ POLOŽKA? JE STEJNÁ JAKO LONI? Brtnik si hraje na oučetní a ..... neví

kkoukám do pokynů a myslím že 23.640,- ???? ale kolik bylo loni z hlavy nevim

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
vzkazuje, že při pití čaje máš nechat ten hrnek napokoji a nevokusovat h
to cvakala zubama jak jí byla zima

tak sem dneska rána dala ty dva po tejdnu dohromady aby eventuelní nasranost Fáji nevodnes záftra Esuš. Jako dobrý jen sem musela pečlivě hlídat jelito bo samo jí skákal po krku a zádech radostí
no ale pak zjistil že vona háááááááááááárááááááááááá když se osmělil začalo jelito laškovat a když se osmělil víc tak začal naskakovat a dělat směšný pohyby no Fája ho decentně upozornila že nemá náladu... za chvíli to jelito zkusilo znova, tak přitvrdila..že nejni na plesnivý...a za chvíli kdyý to zkusil potřetí zahromovala tak že teda ještě jednou a dostanejš do držky!!!!!
a pak už si jelito nedovolilo
skvělá komunikace

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:55
- Nahlásit

Fajka
23.640,-

díky moc, to je pro letošek teda jo?

cvakala zubama jak jí byla zima

taky se di podivat k Fifině na poličku

vona háááááááááááárááááááááááá

no tak to ..........

nevodnes záftra Esuš.

vono by se mu tak jako stalo

že nejni na plesnivý...a za chvíli kdyý to zkusil potřetí zahromovala tak že teda ještě jednou a dostanejš do držky!!!!!
a pak už si jelito nedovolilo

1* 1* 1*

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2012 12:58
- Nahlásit

VerčaZ
, kterou jsem zkrátila na půl hoďky, ale tam je tak kráááásně.

viď??? paráda, jen teda musí člověk čas od času rozlepit nosní díry

my máme ve městě na baráku 22 stupňů

Já teplotoměr nemám, já jen vim, že venku už je nadsamec, samec i podsamec a ešče si k tomu přitáhli i pět samýýýc.
Zejtra asi vyrabuju celou skříň a do hor vyrazí panáček MYŠELÝÝÝN

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání