| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:23
- Nahlásit
Hyena
nemám to ráda, když padají na tvrdým. Ale zase si říkám, že já taky přežiju, když sebou fláknu na kolena
to chápu,páč je to přece jen jiná váhová kategorie, tak snad to bude cajk
Fifi
Levituje!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:25
- Nahlásit
Eire
Suroviny:
nooo, to vypadá gůůt
a tu marmeládu zapracuješ taky do těsta jo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:37
- Nahlásit
Fifi
Co drap hyjeni?
ráno byl lehce ohnilý, nicméně lítá, hrabe i tou bolavou nožkou..tož zase nafasuje humusík pod fuseklu a budu doufat, že se to zahojí. Si říkám, že si to možná zatrhla jen malinko a víc si to rozlízala kvůli tý blbý soli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:44
- Nahlásit
Hyena
To je mozny, tak at se hezky rychle zhoji, Kremylkovi dneska mrznuly tapacky, normalka dostala do zadni krec. Fuj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:54
- Nahlásit
Fifi
Kremylkovi dneska mrznuly tapacky, normalka dostala do zadni krec. Fuj.
hošíček byl taky chvíli trojnožka dneska. On vůbec letos nějak trojnožkuje v těch mrazíkách .vypadá komicky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:58 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Kremylkovi dneska mrznuly tapacky, normalka dostala do zadni krec. Fuj.
jejda, chudáček.... no sfině pruahtá se s gustem válela ve sněhu a ještě se proběhla i v potoce..ten čokl ji střiženej s polárním medvědem...jediný, kdy jí bylo fakt zima je,když jsme loni v únoru spali pod šírem po té, co se nám na půl zimy zbláznilo topení a nešlo zeslabit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:03
- Nahlásit
Hyena
no sfině pruahtá se s gustem válela ve sněhu
to on taky, kutá v něm, válí se v něm - ondynoj taky v lužkách do toho potoka vlítnul. Jen tetkon je občas trojnožka a pak to rozchodí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Hyena
když jsme loni v únoru spali pod šírem po té, co se nám na půl zimy zbláznilo topení a nešlo zeslabit.
ses fakt ouchyl, to letos by sis to pod sirem nedala, vid? V tech -20.
PetraK
On vůbec letos nějak trojnožkuje v těch mrazíkách .vypadá komicky
Trojnoheej krap.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:20
- Nahlásit
Fifi
to letos by sis to pod sirem nedala, vid? V tech -20.
no na tyhle mrazy už jsem trochu měkká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:30
- Nahlásit
Fifi
Trojnoheej krap.
to sme ešče nezkoušeli
ale on to pak za chvilku naščestí rozchodí.
Mně vám bylo dneska tý pruhatý tak líto, vona pacičkovala, a laškovala...... a von jí poslal pro kliky , se jí bál blboun. Dycky jí miloval, a dneska ne.
ses fakt ouchyl
že jo!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:57
- Nahlásit
PetraK
ale on to pak za chvilku naščestí rozchodí.
potvrzuju ale chvíli to vypadalo že ho budem muset poponášet
Mně vám bylo dneska tý pruhatý tak líto, vona pacičkovala, a laškovala...... a von jí poslal pro kliky , se jí bál blboun. Dycky jí miloval, a dneska ne.
ale no joo pani..třá to byla mužská taktika jí navnadit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:59
- Nahlásit
PetraK
a nebo třá fakt šálatou potkal poprvý
Hyena
to jako že jste s koníkem upáli na zem ?
tyjo..to bych byla asi mrtvá šokem essi se mu nic nestalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:00
- Nahlásit
Fajka
ale chvíli to vypadalo že ho budem muset poponášet
jo improvizovaný nosítka nějaký. Takovou tu sesli z rukouch, že bychom mu vyrobili ?
třá to byla mužská taktika jí navnadit
no to jsem zvědavo za těch 14 dní. S takovoudle si tu Spartu nevybojuje, to bude mrtvej Homolka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:02
- Nahlásit
Fajka
a nebo třá fakt šálatou potkal poprvý
no , může bejt, třá si řikal, že ta šála se k těm pruhům nehodí, že tim pádem vona nejni IN a von dyš je z tej Prahé, tak že se s žádnou co je Aut zahazovat nebude
ale von je prostě hlavně úplně pitomej
to bych byla asi mrtvá šokem essi se mu nic nestalo
viď? páč když takovej kolos lehne...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:05
- Nahlásit
PetraK
jsem zvědavo za těch 14 dní. S takovoudle si tu Spartu nevybojuje, to bude mrtvej Homolka
, může bejt, třá si řikal, že ta šála se k těm pruhům nehodí, že tim pádem vona nejni IN a von dyš je z tej Prahé, tak že se s žádnou co je Aut zahazovat nebude
no momééént!!! to je moje šáááláááá jaká aaaaout????
ale von je prostě hlavně úplně pitomej
nejni je to pipinka! třeba z ní cejtil Dokýšáka tak nechtěl s Fájou zahejbat..co já vim
viď? páč když takovej kolos lehne
jo hlavně ty nožky oproti tělu maj jak párátka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
!!! to je moje šáááláááá
a máš ty snad pruhé? Nemáš. Zatim, až podle toho jak se vobarvíš, ale tak jako pruhé nemáš, tak nejsi Aut.
tak nechtěl s Fájou zahejbat
von jo? starej prasák, jo? Von kterej tvrdí, že každá fena je jeho i když jeho neni a má manžela, jo?
Možná je to tím zraněním? A nebo si řek, že už na ní kašle , zlomil hůl, přemlouvat jí nebude, hrátky nebudou, jen si počká na příležitost, aby jí moch přepadnout ze zálohy zezadu
hlavně ty nožky oproti tělu maj jak párátka
. No tak snad Valášek bude v pořádku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Přátelé kamarádi, já vím ty medajle nepřivezu, protože co? Protože du spát. Jo, protože deš spát vole.
Gůte nacht, kajne šlacht.
a to se mi to pěkně rýmuje a ešče to dává smysl. Už jen chvílu a strčim Tildu do kapcy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 22:14
- Nahlásit
PetraK
von jo? starej prasák, jo? Von kterej tvrdí, že každá fena je jeho i když jeho neni a má manžela, jo?
Možná je to tím zraněním? A nebo si řek, že už na ní kašle , zlomil hůl, přemlouvat jí nebude, hrátky nebudou, jen si počká na příležitost, aby jí moch přepadnout ze zálohy zezadu
prasák jeden zrrrrrrzavej !
uvidíme za 14 dní tedyk
já vím ty medajle nepřivezu, protože co? Protože du spát. Jo, protože deš spát vole.
Gůte nacht, kajne šlacht.
tě unavila ta horsk svěžest což? anebo možná ta slifka
tož guteee nááácht
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:45
- Nahlásit
PetraK
No možná jsou v tom ty pruhy...jak ho Hyena už ze zoufalství vzala pod krkem, aby mu vysvětlila, že slušné děvče sviktoriánskou výchovou fakt není na nějakýho ouhylu zvědavé. Ta´k třeba mu něco z toho v mozečku uvízlo, ale vztáhl si toto životní poučení na jinou pruhatou fénečku....
a jináč
rumštááájn při pondělku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:49
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
JUCHÉÉÉ SNĚŽÍ!!! JE TAM TAKHLE KRÁSNĚ!!!
Jádyjádydá. Možná budem mít taky takový závěje, jako maj Fajfkovci
ale vůbec, ale vůbec se mi tady nechce bejt. Chci ven, vzít pséka a tradá do prostoru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:52
- Nahlásit
Hyena
rumštááájn při pondělku
je tam hásky, viď??
, Ta´k třeba mu něco z toho v mozečku uvízlo,
jemu uvízlo jo???? Si děláš kozačky ne?
no uvidíme jak to bude příště. Možná jen, chodila Bábofka tak dlouho pro vodu se džbánkem, až komu neni rady, tomu neni pomoci a kdo pozdě chodí, sám sobě škodí
A NEBOOO A NEBOOO! Milý dámy! Má ten čokl víc rozumu, než Fajfka a nechtěl se masit, že aby jí víc neublížil ............ ale zní to hezky, ne? taková kravina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:06
- Nahlásit
Fajka
ě unavila ta horsk svěžest což? anebo možná ta slifk
slifka dobrá, dobrá, ale byl spořádaně enem jeden, když musim do toho Arbajtu. JÁ CHCI K VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!! HNED A TEĎ. HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLF MIR
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:19
- Nahlásit
Ramštajn,
sněží a zimaje furt...nadšení Ešusky rozhodně nesdílím
PetraK
Arbajtu. JÁ CHCI K VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!! HNED A TEĎ. HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLF MIR
ještě se čtrnáckrát vyspinkáš a je to tu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:22
- Nahlásit
Fajka
nadšení Ešusky rozhodně nesdílím
to fakt jako nechápu, vůbec, nechápu, máte tam tak krásně
ještě se čtrnáckrát vyspinkáš a je to tu
ešče že Tě mám, já věděla, že mi pomůžeš
hm a právě sem zjistila co?? že mi volala chudák brůtice a já co? a já sem měla tydlifouna kdesi u klik asi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:26
- Nahlásit
PetraK
to fakt jako nechápu, vůbec, nechápu,
páč si co? ma gooooooor
a právě sem zjistila co?? že mi volala chudák brůtice a já co? a já sem měla tydlifouna kdesi u klik asi
no tobych se ani nedivila že pak volala mě a já ani nefim kde tydlifoun je
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:27
- Nahlásit
Rááááámštaaaaaajn. Hezké pondělní ráno.
PetraK
Možná jen, chodila Bábofka tak dlouho pro vodu se džbánkem, až komu neni rady, tomu neni pomoci a kdo pozdě chodí, sám sobě škodí
Já myslela, že jsi Petra nebo maximálně Jitka Mirka Dušínová a tys zatím teta Kateřina
Hyena
jak ho Hyena už ze zoufalství vzala pod krkem, aby mu vysvětlila, že slušné děvče sviktoriánskou výchovou fakt není na nějakýho ouhylu zvědavé
Tak slečnu Hyenu bych velmi ráda představila i mojemu úhylovi a za případný prokouslý pysk bych velmi poděkovala a i ňamku přidala...
Ale zjistila jsem jednu věc: Velká favoritka všech psů na cvičáku, stále a velmi vonící amstafka Impy začíná hárat a ten úchylák Atilla o ní přestává mít zájem. Tak je todle normální?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:30
- Nahlásit
VerčaZ
Hezké pondělní ráno
může bejt vůbec pondělní ráno hezký? myslim že ani snadne leda pokud má čék tejden dofču
Velká favoritka všech psů na cvičáku, stále a velmi vonící amstafka Impy začíná hárat a ten úchylák Atilla o ní přestává mít zájem. Tak je todle normální?
tak teta kateřina alijas Jitka Mirka DUšínová ti jistě dá fundovanou vodpověd
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:31
- Nahlásit
PetraK
jemu uvízlo jo???? Si děláš kozačky ne?
No ne, já si to představovala asi tak, že ta jediná Ešusí mozková buňka,která nemyslí na sex si nějak zapamatovala pruhy a " jde vo držku" a asi se náhodným výběrem u setkání s Fajuškou nějak aktivovala , bo co....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:33
- Nahlásit
Hyena
to představovala asi tak, že ta jediná Ešusí mozková buňka,která nemyslí na sex si nějak zapamatovala pruhy a " jde vo držku" a asi se náhodným výběrem u setkání s Fajuškou nějak aktivovala , bo co....
právě jsi způsobila fyzickou újmu mému nojtbuku kterej je vosprchovanej ranní kávou s mlékem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:41
- Nahlásit
Hyena
že ta jediná Ešusí mozková buňka,která nemyslí na sex
no ale von právě nemá ani jednu jedinou mozkovou buňku, která nemyslí na sex. Von má jen jednu jedinou buňku a ta právě na ten sex myslí furt
|