Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:17
- Nahlásit

Janiii
viz. maminčina teorie

no jo, na tu nesmíme zapomenout

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

brut
Jo, to znám... Jsem dneska dávala do kupy fotoalbum psů a teda to je bordel...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

Janiii
nehledě na to, že to, že jsem "nejhodnější" každej hned vidí

Ok já to zkusím bez lístku a když to neprojde tak k tomu dám lístek...ale jestli se to bez lístku ztratí a pošťačka bude mít čuňu vod čokolády tak já za nic nemůžu

Eště mě napadlo že bch tam nalepila etiketu žíravina nebo nějakou fajnou lebčičku ale to by mě zas počta nevzala

Jo a některý jsou zabalený a vypadaj jak smajlíci ... ale je totaková všecho chuť .. jak to tchán dovalil tak ti to posílám...
snad příjde na nervíky vhod

mishi
A co když babička miluje čokošku taky?
no to může, de voto aby se s Janii alespoň krapet rozdělila

No joooo vono je dneska Bramborkýýýý )
To si budu muset jít taky něco na zub koupit Přítel dostal včera velkou krabici Aftre eight ani nevím jestli ještě něco zbylo

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:56
- Nahlásit

Fajka
zkus to a uvidíme a už teď moc moc děkuju!!!
jo, jináč mi přišlo potvrzení o přijetí objednávky na kalendář, a do 10 dní to budou expedovat, tak si tak řikám, ještě že jsem dala dopravu "rychlá dobírka" za 2dny, snad to do vánoc stihnou
píšu to sem jako upozornění pro Aliasku, kdyby chtěla nechat udělat tu fotoknihu s Ondráškem, tak ať s sebou mrskne
No joooo vono je dneska Bramborkýýýý
tady pod Prahou se Bramborka nedrží tak jsem nedostala nif

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

Janiii
tady pod Prahou se Bramborka nedrží tak jsem nedostala nif jak tooo ti to příjde zítra balíkem

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:21
- Nahlásit

Fajka
jak tooo ti to příjde zítra balíkem
huš mlčim
a jdu makat naobědvala jsem se u vás a zas pádim
hlava mi jde z toho kolem,
sedím za kuchyňským stolem, celý dům už dávno chrní
a já zkoušim klíčit zrní ...

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

Janiii
Ty rýmuješ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

mishi

Janiii
Ty rýmuješ?

uš je zas nemocná?

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

mishi
to je básnička od nohavici

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:34
- Nahlásit

Janiii

tady pod Prahou se Bramborka nedrží tak jsem nedostala nif

tak to jsme dostaly vobě to stejný !

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:35
- Nahlásit

Janiii
jak tooo ti to příjde zítra balíkem
huš mlčim

akorák ti nesmí vadit že to není od Barborky ale spíš od Bramborky

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:14
- Nahlásit

Janiii
Tak bez podacího lístku mě to nevzali že prej to je moc hranatý to krabice bejvaj že ...

Tak snad s tím nebudeš mít moc velký problém

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 08:28
- Nahlásit

Fajka
to je fůůůk, snad to někam dojde
jako já tu poštu stejně nechápu - tobě nevezmou hranatou krabičku, a nám do práce vozili takový obrovský desky - a prej "razítko nechcem, to je jako dopis"
jooo, a řikala jsem mírovi, že čekulátku posíláš - a von "až dneska? proč to neposlala už včééééra?" tak jsem mu řikala že jsi nestíhala a jeho reakce "to šéf zase zpíval a ona si zacpávala uši místo aby vyplňovala podací lístek"

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 08:51
- Nahlásit

Brý ráno...
Janiii
no já to právě chtěla poslat jako dopis ale měla sem moc hranatou krabici tak to nešlo

a řikala jsem mírovi, že čekulátku posíláš - a von "až dneska? proč to neposlala už včééééra?" tak jsem mu řikala že jsi nestíhala a jeho reakce "to šéf zase zpíval a ona si zacpávala uši místo aby vyplňovala podací lístek

šiš von nás Míra čte jo????
Achoj Mííííro
Ale jako nečekejte žádný záázraky jsou to nepovedený tvary co by němčouři nevzali do huby a tak to vyřazujou
Ale chutnáj moooc dobře

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:15
- Nahlásit

Fajka
néééé, ale zajímavé postřehy mu doma tlumočím

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:35
- Nahlásit

Fajka

no nazdar!!! Hlavně aby to od něj taky nechyt Brtnik

Jinak dobrejtro ve společek. Máááám dááárkýýýýý. ňáký teda jenom. Ne úplně fšecko. Ale bylo to těžký, měla jsem si vzít vozejk

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:49
- Nahlásit

Máááám dááárkýýýýý
já takýýýý, huš se to začíná pomalu plnit a mám skoro všecky!!
chybí mi jen vymyslet něco pro bráchu a Mírovýho tátu ... ten dostane kdyžtak nějaký velký balení přípravků na klouby - docela sportuje tak se mu to šikne ale bráchovi netušim co nechcete někdo poradit? 28 let, koňák, a chce po mě auto na dálkový ovládání za 5 tisíc

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:51
- Nahlásit

jooo, a bááábýýýý, mušim vám napsat uplně super bomba zprávičku
dneska jsem mluvila ráno s maminou, Vašek byl včera s Bonečkou na kontrole u pana ortopéda, kterej dával bonečce dohromady ten utrženej křížovej vaz na koleni, a pan doktor byl u vytržení, v jaký výborný kondici Bonečka je, jaká je úžasná - nejen po tý operaci nohy, ale po torzi, no byl prý nadšenej a nemohl tomu věřit, že skoro 7-letá čuba je na tom tak dobře po tom všem, a povolil postupnou zátěž až na maximum já mám takovou radost

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 09:53
- Nahlásit

Janiii
Hurááááááááááááááááááááááááááááááá
Sem na ní zrovna včera myslela a řikala sem si že se tě musím zeptat. No je to super holka šikovná a mamča s Vaškem taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

Janiii
a chce po mě auto na dálkový ovládání za 5 tisíc

tak mu kup houpacího koňa. S tim, že kůň dálkový vovládání nepotřebuje a bude mít na čom trénovat

Janiii
že skoro 7-letá čuba je na tom tak dobře po tom všem, a povolil postupnou zátěž až na maximum

Bombááááááááááááááá, to je super!!

A HOLKY, DRŽTE STRAŠNĚ MOC PALCE. Zpracovávám kolegu, co půjde za půl roku do důchodu, zpracovávám ho na psa. Na jednoho konkrétního psa. Respektive na fenku. Na jednu jedinou. Která už je v útulku tak dlouho, že tam určitě i za ten půl roku bude. Určitě víte o kterou jde . Měla by domek se zahrádkou a páníčka, kterej rád chodí. Panička má sice psy ráda, ale nějak teď nechce- nevím proč, ale jde jen o to zpracovat paničku, pak ničemu nic nebrání. Moc, moc bych chtěla, aby to vyšlo. Páč mi rozhodně nevyjde dřív ten domek se zahrádkou, kam bych si jí mohla vzít.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:33
- Nahlásit

Tak to u nás chodí mikuláš teda... Tak taky něco dostanu za to, jak jsem hodná....
Jen mě mrzí, že letos nám s manžou nevyjde vánoční Vídeň, loni to tam bylo skvělý, i když teda tam většinu doby pršelo, takže jsme kroužili šalinou, která jezdila pořád dooookola

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:34
- Nahlásit

PetraK
tak mu kup houpacího koňa
toho už má dostal ho jako svatební dar

PetraK
žijováááá Astičkuuuuuu...držíme palečkýýýýý.... kdybys potřebovala nějakou novou fotečku tak písni tam skáknu a nafotím

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:35
- Nahlásit

Jinak Bonečce gratulujem a Ešusové držíme pěsti a tlapky

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:41
- Nahlásit

Eimy
Tak to u nás chodí mikuláš teda...
no na severu "chodí" Barborka - to jsme dávali podkolenku na okno,a ráno jsme tam našli uhlí, brambory nebo sladkosti, a pak chodil mikuláš s čertem - fyzicky - a ty nosili už jen dobroty a ovoce ...
PetraK
tak mu kup houpacího koňa
toho už má, byl to náš svatební dar pro ně - a kůň i žehtal
Zpracovávám kolegu, co půjde za půl roku do důchodu, zpracovávám ho na psa. Na jednoho konkrétního psa. Respektive na fenku. Na jednu jedinou
vůbec se neraduju, abych to nezakřikla, ale moc moc doufám, že to vyjde

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

Janiii
ahaa... tak to u nas fyzicky prisel mikulas jen jednou jinak daval veci za okno, tak jsem taky odhalila, že mikuláš je kec (viděla jsem mamku s taškou)..

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:13 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

tak co bude s těma radama pro brašuli lidičky pomoooc
nevim jeslti něco na sebe, nebo CD, nebo já fakt nevim když jsem mu napsala smsku co chce, přišla mi odpověď: myčku na nádobí, pekárnu na chleba (tu si koupěj sami), krbový kamna a televizi
chtěla jsem mu aspoň koupit dětskou myčku, pro panenky, ale když jsem viděla že stojí 900,- tak jsem uznala že je to trochu drahá sranda
a vůbec, jak jsem se pohybovala po tom hračkářství, tak mě udivil fakt, že normální používatelná mikrovlnka se dneska dá sehnat za tisícovku, a dětská plastová k ničemu! stojí 990,-

mishi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:21
- Nahlásit

Janiii
Ti napíšu, co jsem nakoupila já, jo? Bráchovi triko, sprcháč od Simpsonů (on na ně furt kouká)a splašila jsem ještě obrovskej obraz motorky (jezdí na motorce). Přítulovi jsem koupila takový to ramínko za řidiče do auta, pže cestuje každej den do Práglu a sako hází na sedadlo spolujezdce. A župan. A teď mu budu dělat ještě obraz jeho auta, pže byl z toho obrazu motorky pro bráchu upe vyplesklej. Jen nevim, co tátovi. On totiž všechno má a nic nepotřebuje.

Hele a co mu pro začátek koupit jen ovladač? Takovej ten na všechno?

mishi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Jinak bré ráno všem. Teda teď už spíš dopoledne. Jsem trochu opožděná, pže jsem šla ráno k dochtorovi a upe zbytečně - on tam je dneska až od jedný. Tak jsem byla nakoupit mikuláše pro ty naše chlapy. Jsem sehnala v Bille nějaký gurmánský balení piva (já tomu prd rozumim, pivař nejsem) a mamině jsem koupila frisca a sýry, aby jí to nebylo líto...
A když jsem se vrátila, házela po mě Baruna tak smutný oči, že jí mám nakvartýrovanou v domě. Trochu šok pro bráchu, když vstal a olízl ho kůň.

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

mishi
dík za seznam
teď mi volala švagruše, mám koupit nějaký tričko a dala tip na CD, tak jsem spokojená
a co plánujete na víkend??
já jdu zítra na schůzi na cvičák, v neděli bych chtěla jít asi po měsíci cvičákovat s Berni a navečer bych chtěla jít cvičit já ale to uvidim, jeslti se přemluvim

mishi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 12:41
- Nahlásit

Janiii
Já jedu zítra hnedle ráno do Drážďan a bude to na celej den, pže jedem vlakem. Nejlepší je, že s náma jede i přítelova mladší ségra, která ještě bydlí s rodičema, takže fasujem i řízky na cestu. Jsem se málem počůrala smíchy, když mi to psali. A já se těšim na německou klobásu.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání