Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Eimy
jo sem si taky všimla že sem tahaj z číny hnusný umělohmotný koule .. no fuj (chybí mě tu blející smailík).. není nad pravý český skleněný...co se dělaj u nás v Jablonci

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:34
- Nahlásit

Fajka
V Jablonci mám sice známý Ale je to dáááálekoooo U nás mají od českýho křišťálu krásný ozdoby, ale jsou taky trošku dražší, ale prostě za kvalitu si člověk musí zas připlatit no...

brut
Dík, určitě tam zkusím juknout, sice už jsme je tady jednou procházeli, ale to jsem se zaměřovala spíš na adventní věnce, než na ozdoby na stromeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:37
- Nahlásit

Fajka

jééééééééééé pipinááá s mašlííí má naroskýýý!! Tak že klepu packou - na dálku mi to půjde dobře

Jinak pečeme s mámou - já pouze vykrajuju a hlídám troubu a slepuju marmeládou, vážim a vůbec takový ty pomocný práce co dělaj děti , těsto neumim a ńejde mi to vyválet.

ÚKLID FURT NEMÁM!!!" Fšichni říkali, jak budu mít na vánoce v pohodě uklizíno, to by ale nesměl Brtník chtít dohánět to na co dlouhodobě prdíkoval a dyš se čílim, tak mi všichni řikaj, buď ráda, že něco dělá, nenadávej mu. Kdybych vařila s takovou frekvencí jako von udržuje technický staf domácnosti, tak sme dávno scípli na hlat

mishi
Vánoce maj bejt o klidu a ne o úklidu, že jo?

tak to jako bez debaty, to je jasný, každej rok to tak mám. Začnu šolíchat v klidu někdy v září, podle toho jak čas dovolí a co je nutný a pak už zpravidla mám v tuhle dobu všechno hotový, pouštím koledy a pálim franty, ale ty vokna to všechno překopaly a navíc se do toho namíchal agilně Brtnik a je konec, je konec. Umřu, umřu

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:37
- Nahlásit

Eimy
|Bo se vyflákni na skleněný a usuš si jablka a pomeranče a citrony a nakup kilometry červený stuhy. Klasika a docela hezká.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

Eimy
Jo a Peti, to vystřihování je v pohodě

hahááá, je vidět, že vůbec nevíš s kým máš tu čest

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:40
- Nahlásit

mishi
Jenže co jsem četla, tak aby to uschlo a nezkroutilo se to, chce to dát hooodně blízko k topení a tím my tady jaksi nedisponujem (Doteď jsem nepochopila princip vytápění tady)

Týýýjo... teď jsem si uvědomila, že my jsme si zapomněli od manžovejch rodičů přivézt váhy To bude zas pečení "od oka"

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:43
- Nahlásit

PetraK
kujéém, potřást pacinou na na dálku není problééém

mishi
usuš si jablka a pomeranče a citrony
jak se to správně suší???? mě to vždycky nějak ztmavne nebo zhnědně a je to spíš fuj než ozdoba

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

Fajka
Já si to dycky nakrájim a hodim na plech na topení nebo to pověsim někam k teplu. Nebo se to možná dá hodit do sušičky ovoce, ale tu fakt nemám a ani mít nebudu, pže fůůůůůůůůůj křížaly!

Mi přijde trochu paradox, že se tu piplám s cukrovím a venku je zeleno a sluníčko. Loni jsme taky na vánoce na prochajdě potkávali cyklistymísto běžkařů.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Fajka
jak se to správně suší???? mě to vždycky nějak ztmavne nebo zhnědně a je to spíš fuj než ozdoba
mě to nikdy nezhnědlo a na stromeček to dávám pořád dokonce mi to v uzavřený dóze vydrželo do dalšího roku
přifrkla jsem k tomu udělanej řetěz ze slámy, jablíček a stužky a hotovo

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:56
- Nahlásit

mishi
pže fůůůůůůůůůj křížaly ňááám křííížaly

A má to schnout jako rychle prudce takže co nejvíc teplo a nebo pomalu??
Sem to jednou zkoušela v mikrovlnce a bylo z toho uhlijum

Jak zeleno?? sem 10 kiláků vod tebe a tu je bílo sníha a ráno byla ledovatka

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

Janiii
mě to nikdy nezhnědlo
nechceš mě naznačit že sem pako??????!!!!!

Pošli mě přes emila tvojí domáci adresu.. pošlu ti něco počtou

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:00
- Nahlásit

Fajka
Jsem v Liberci, momentálně neschopná, jak mi ráno řekla sestřička. A fakt máme upe zelenou zahradu a na procházkách už sníh ani nepotkáváme. Ale o víkendu jsem byla v Tanvaldě a málem jsem si běžela pro pytel, se tam dalo normálně klouzat po zadku.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:04
- Nahlásit

Jo jo, to my v ďolíku jsme na zimu bez sněhu zvyklí.... Tak si dělám bílý aspoň okno

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:13
- Nahlásit

Tak nasušit ovoce jsem taky letos teda nestihla!! Híml nechte toho, nebo ještě zjistím co dalšího jsem nestihla
Já to sušila normoš na topení.

A GDE JE TEN SNÍCH?

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:17
- Nahlásit

PetraK
By mě taky zajímalo, kde je. Jedu 16. na hory lyžpvat, tak doufám, že bude na čem.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

suším taky na topení, pomeranče podkládám špejlema, aby se mi nepřilepily k papírovýmu tácku.
Fajka
Pošli mě přes emila tvojí domáci adresu.. pošlu ti něco počtou
to jako číslo popisné a název tý naší díry po granátu???
šiš co mi chceš poslat?
u nás poštu přebírá a čte Berni katalog plemeníků rozervala na kousíčky - asi věděla, že žádnýho chlapa mít nikdy nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi
tak doufám, že bude na čem
no na lyžích určitě, teď je otázka co bude podkladem

Janiii
katalog plemeníků rozervala na kousíčky - asi věděla, že žádnýho chlapa mít nikdy nebude

nebo možná proto, že tam nic vhodnýho nenašla

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

Janiii
to jako číslo popisné a název tý naší díry po granátu???
šiš co mi chceš poslat?

přece ten granááááááát
Tak do práce ....páč po čekulátce by Bernii mohlo bejt blbě... a nebo kdy sem zase pojedete?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:31
- Nahlásit

Fajka
čekuláááátkáááá??? tamta dobrá, co už vůbec nevim kdy a proč jsme se o ní bavily??? k taťuldovi jedem až na štědrej den
pošlu mail

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:34
- Nahlásit

Janiii
jo jo ta dobrááá, moc toho néééni ale na ochutnání dobrý dyž pošleš emila tak pošlu počtou, páč štědrej den je až za dloooooooouhooooo

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

mishi
sem byla v Liberci v pondělí...v nemocnici na kontrole a nějaké zbytky sněhu jste tam ještě měli, ale hrozně to tálo

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

brut
sem byla v Liberci v pondělí...v nemocnici na kontrole a nějaké zbytky sněhu jste tam ještě měli, ale hrozně to tálo

takže tos byla ty, kdo tam způsobil tu voblevu!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

PetraK
já néééé, sem tam přijela, už když tálo ..... sem se těšila, že konečně uvidím hodně sněhu, když u nás opět bude prd a ono houby z voctem

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

brut
bohapustý vejmluvy todleto. Já zas slyšela na rádiju Černá Hora, že řikali, než přijela ta vod Prahé, byly tady závěje, ale jak se blížila k podhůří, šlo to fšechno dolu. Vydržely jen severní svahy

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:03
- Nahlásit

PetraK
náhodou, když jsem odjížděla, tak tam ještě nějaký sníh byl.... i na Ještědu .... kdo ví, kterej trouba jim tam zatopil

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

brut
kdo ví, kterej trouba jim tam zatopil

neptejte se, nebo vám to povim!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:14
- Nahlásit

PetraK
neptejte se, nebo vám to povim
sím, sím, sem zvědavá

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:26
- Nahlásit

brut
URL

Tak spešl pro tebe, kdyžtak si řekni, jakou barvu chceš. Jinak fotky v klasickým formátu a velikosti. Ideálně si mě odchytni na ICQ, jestli teda ten kalendář chceš. Moje ICQ 314560151

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

Já se to jednou naučim.

mishi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2008 14:29
- Nahlásit

PetraK
brut
Se přiznávám... Topim jak zběsilá, fakt mi je furt zima. Ale já až se vrátim z toho Slovenska, tak sem zase něco navezu, slibuju.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání