Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:56
- Nahlásit

PetraK
Nevíš - umějí i laminovat?
netuším, zkus prolízt ten web, myslím, že jsem to nezahlídla, ale já zkoumala jen ty kalendáře a ostatní prolítla zběžně ...
Fajka
tak copak si zpíváš už od rána?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:59
- Nahlásit

PetraK
proto už si zásadně nepouštím rádio páč tam jedou furt fšecko dokola
ale tam jich je víc ale todle je fut jedna a ta samá dokola

Janiii
tak copak si zpíváš už od rána
jáááá néééééé to šééééf a dyž to jde dvě hodiny dokolo huž mě z toho hrabe
mu řeknu ať ti jí pošle večer přes ICQ .. je roztomilá je sladká ale po dvou hodinách už je to na mašly

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:01
- Nahlásit

Fajka
jáááá néééééé to šééééf
tak ho musíš přeřvat
víš jak to bylo v Slunce seno, jak dvě skupiny ženckejch zpívaly pro lepší dojení ne? "Tan- cuj, tan-cuj, vykrůůůůůcaj, vykrůůůůcaj..."

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

Janiii

to nemůžu to by si myslel že sem se zbláznila ikdyž já už k tomu nemám daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:05
- Nahlásit

Janiii
zkus prolízt ten web,
jak bude kapek času, udělám to, páč tak by se dal nechat udělat doživotní "kalendář", že by tam prostě byl jen rozpis dní - bez toho, že by bylo napsáno jestli jde o pondělí či středu a mohlo by se s tím točit furt dokola, jak by to bylo zalaminovaný, vydrželo by to a udělalo radost i dýl, než jeden rok. Sem si říkala. co?

Janiii
Fajka

víš jak to bylo v Slunce seno, jak dvě skupiny ženckejch
zpívaly pro lepší dojení ne

no vona je fakt máčofka !!!

ale todle je fut jedna a ta samá dokola
to znám, pak se Ti to navíc usadí v makovici a to je průůšvih

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:11 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
když huš jsme u toho filmu, hlavně až ti upadne kniha, neposílej Páju "a´t jde zvednout soudruha, ať se nám tam neválí"
vona je máčovka
to jako kdóóóó??

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

Janiii
PetraK

Text...

malé rybičky lůbi boh
a to su len zvieratká,
a keďže malé rybičky lůbi boh
on lůbi též aj mňa
on lůbi ma on lůbi ma on velmi lůbi ma
a teď že malé rybičky lůbi boh
on lůbi těž aj mńa...

a místo rybiček si dosaďte koníky, žabky, ptáčiky, mraučeky atd.... zpívá tenký sladký dětský hlásek.... po dvou hodinách poslechu, hajzl malej co nezavře papulu

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:15
- Nahlásit

hajzl malej co nezavře papulu
to jako šéf Pája???

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

Janiii
nééééé to nezpíváááá on... von si to jen pouštíííí
eště dyby zpíval

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

Fajka
taky zpívá jen v sebeobraně jak Míra jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:27
- Nahlásit

Janiii
naštěstí joooo

PetraK
A co že to Ešusek spapkal že blinkoší??????

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
to jako kdóóóó??

tu neznáš! Ale buď ráda!

Fajka
malé rybičky lůbi boh
a to su len zvieratká,
a keďže malé rybičky lůbi boh
on lůbi též aj mňa
on lůbi ma on lůbi ma on velmi lůbi ma
a teď že malé rybičky lůbi boh
on lůbi těž aj mńa...

co to je? Kdo to vyprodukoval?

Ešusek blinkoší nevim proč . Snad jen tak. no.

alias
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

hoj babice
tka jsem koukala na odkaz na kalendáře- to je bóooží - si necham pro prababi udělat fotoknihu s ondruchem - jen abych ot stihla do vánoc - jsem čim dál línější

alias
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

jo ta písnička je taky skvělá

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:41
- Nahlásit

PetraK
co to je? Kdo to vyprodukoval
nehím, zkusím vám to nějak poslat at se pokocháte

Tak přeju Ešuskovi at je brzo v poho

alias
jo ta písnička je taky skvělá
hmmmm dalšíííííí
Po třech hodiná už tak skvělá není

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

alias
jsem čim dál línější

asi už se chystáš k zimnímu spánku
Fajka
nehím, zkusím vám to nějak poslat at se pokocháte

vopovaž se!!! budu Tě chodit strašit potom!

Tak přeju Ešuskovi at je brzo v poho
no doufám, že to nic nebude

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:03
- Nahlásit

Fajka
s tou písničkou jsi mi připoměla, u nás jednu dobu pořád frčel "Krtek Joe" od Kabátů - taky maso a Míra si to s nima i zpíval, takže přímo masakr
alias
jsem koukala na odkaz na kalendáře- to je bóooží - si necham pro prababi udělat fotoknihu s ondruchem - jen abych ot stihla do vánoc
jestli se můj kalendář zpozdí kvůli tvojí fotoknize tak budu ale hooooodně zlá

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:51
- Nahlásit

Ahoj všici, koukám , že tu je spousta novinek a anklábosených stránek, takže to asi fakt nestihnu přečíst...Už od minulýho úterka jsem doma na neschopence a do práce jdu až v pondělí, ale až teď jsem si sedla ke kompu.

Ty kalendáře jsou výborná věc. A jestli myslíte, že to je dobrá cena, tak já už přestanu fňukat, že jsem za ten svůj nechala 249,- Mi to přišlo dost. Ale já si ho sama naaranžovala, pže oni daj většinou jen fotku a pod to čísla a já k tomu dělám ještě různý serepetičky a dost mě to baví, tak se aspoň jednou za čas vyřádim. Víte jak, děti nemám, tak to odnášej fotky s Gastonem, ale nikoho to nezajímá, tak to odnese babička na vánoce. Jsem si to sama naaranžovala a pak jsem šla do copy centra, kde mi to vytiskli a svázali. Loni byli levnější.

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:53
- Nahlásit

A propo fotoknihy mám doma taky, teď jsem dokonce koukala, že ve schleckeru bo jak se ta drogerka jmenuje, dělaj dvě za cenu jedný nebo je minimálně ta druhá za polovic...

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

mishi
a že bych ti poslala fotky a tys mi udělala kalendář vnoučat??
jenže já netušim kde mi to tady v Práglu vytisknou a za kolik tak mi tohle přišlo takový schůdný - teda pokud se mi to dneska povede odeslat
vim, že jsi psala že to děláš v nějakým programu, já ho mam v kompu taky, ale nejde mi otevřít, no prostě jsem ta kovářova kobyla, co chodí bosa - přítel IT (ýtý ) a mě nic nefunguje

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:10
- Nahlásit

mishi
Janiii
týýjo vy mě tak navnadíte s těma kalendářema že já si snad nějakej upatlám taky

mishi
hele a nechceš jít s náma do tohodle???
když už si taky z hor
http://nesmeky.cz/index.php
Už budem objednávat 5 kousků (zatím) třeba se ještě někdo přidá a bude to ještě levnější

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:57
- Nahlásit

Fajka
Hele, to je dobrý! To ještě prostuduju a dám ti vědět.
Janiii
Mně napadlo, že kdybyste chtěli, tak já mám hotový šablony, stačí jen vyměnit fotky. Zkusim to sem hodit, že bych vám jen vyměnila fotky a poslala třeba přes ICQ a vy si to pak jen stáhnete na flešku a vytisknete. Ideální kombinace je si to vytisknout doma třá na fotopapír, ale já nemám barvy, tak jsem zašla rovnou do toho copy centra. Nevim, jak v Praze, ale určo tam je kopírek hodně. Svázání mě stálo asi 30,- korun i s foliema...

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:12
- Nahlásit

[url=www.kishka.rajce.net][/url]

Tak tady jsou tři kalendáře, který mám už hotový. Loňskej je dělanej tak, aby se pak mohly fotky odstřihnout a hodit do rámečku, až nebude kalendář aktuální. Letošní je barevnější a mně se líbí víc. Jsou to první tři složky v albu... Stačí říct, vyměnim fotky a je to vaše.

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:13
- Nahlásit

tak jinak:

URL

URL

URL

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:23
- Nahlásit

mishi
moc hezké kalendáře děláš...a Gaston je fešák ... by se mi moc libil ten druhý Gastonův , jen bych tam musela změnit minimálně u května barvu

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:09
- Nahlásit

brut
Proč?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:45
- Nahlásit

mishi
nemám ráda zelenou ..a to tak, že doma vůbec nic zeleného nemám ( teda mimo chudáka ibiška, ten ještě přežívá)

mishi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:58
- Nahlásit

brut
Tak to můžu změnit, no problemo. A já zelenou zrovna ráda. Hele, a jak to děláš na jaře?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:14
- Nahlásit

mishi
tráva, kytky a stromy zvládám, ale už nic dalšího ... sem měla v sobotu docela problém, na plese byla výstava šatů a mezi nima několik zelených .... já mám ráda žlutou ( ale ne tu zářivou, spíš do okrova), hnědou, béžovou, bílou, smetanovou, meruňkovou, modrou .... nemusím červenou

Když budeš tak hodná a vyměníš zelenou za nějakou jinou, hezkou, tak budu ráda. Jaké rozlišení fotek potřebuješ... plné nebo zmenšené?

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:21
- Nahlásit

Zdravíííím všechny Musím se Vám pochlubit s výtvorem, kterej mi nedal včera spát (k té svíčce na oknu by měly přibýt ještě další 3 v průběhu adventu )
A taky jsme konečně (po mým ukecávání) zašli koupit adventní věnec Vím,že chlubit se nemá, ale když musíš....

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání