| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
PetraK
Nevíš - umějí i laminovat?
netuším, zkus prolízt ten web, myslím, že jsem to nezahlídla, ale já zkoumala jen ty kalendáře a ostatní prolítla zběžně ...
Fajka
tak copak si zpíváš už od rána?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:59
- Nahlásit
PetraK
proto už si zásadně nepouštím rádio páč tam jedou furt fšecko dokola
ale tam jich je víc ale todle je fut jedna a ta samá dokola
Janiii
tak copak si zpíváš už od rána
jáááá néééééé to šééééf a dyž to jde dvě hodiny dokolo huž mě z toho hrabe
mu řeknu ať ti jí pošle večer přes ICQ .. je roztomilá je sladká ale po dvou hodinách už je to na mašly
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:01
- Nahlásit
Fajka
jáááá néééééé to šééééf
tak ho musíš přeřvat
víš jak to bylo v Slunce seno, jak dvě skupiny ženckejch zpívaly pro lepší dojení ne? "Tan- cuj, tan-cuj, vykrůůůůůcaj, vykrůůůůcaj..."
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:02
- Nahlásit
Janiii
to nemůžu to by si myslel že sem se zbláznila ikdyž já už k tomu nemám daleko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Janiii
zkus prolízt ten web,
jak bude kapek času, udělám to, páč tak by se dal nechat udělat doživotní "kalendář", že by tam prostě byl jen rozpis dní - bez toho, že by bylo napsáno jestli jde o pondělí či středu a mohlo by se s tím točit furt dokola, jak by to bylo zalaminovaný, vydrželo by to a udělalo radost i dýl, než jeden rok. Sem si říkala. co?
Janiii
Fajka
víš jak to bylo v Slunce seno, jak dvě skupiny ženckejch
zpívaly pro lepší dojení ne
no vona je fakt máčofka !!!
ale todle je fut jedna a ta samá dokola
to znám, pak se Ti to navíc usadí v makovici a to je průůšvih
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:11 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
když huš jsme u toho filmu, hlavně až ti upadne kniha, neposílej Páju "a´t jde zvednout soudruha, ať se nám tam neválí"
vona je máčovka
to jako kdóóóó??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Text...
malé rybičky lůbi boh
a to su len zvieratká,
a keďže malé rybičky lůbi boh
on lůbi též aj mňa
on lůbi ma on lůbi ma on velmi lůbi ma
a teď že malé rybičky lůbi boh
on lůbi těž aj mńa...
a místo rybiček si dosaďte koníky, žabky, ptáčiky, mraučeky atd.... zpívá tenký sladký dětský hlásek.... po dvou hodinách poslechu, hajzl malej co nezavře papulu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:15
- Nahlásit
hajzl malej co nezavře papulu
to jako šéf Pája???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:17
- Nahlásit
Janiii
nééééé to nezpíváááá on... von si to jen pouštíííí
eště dyby zpíval
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:24
- Nahlásit
Fajka
taky zpívá jen v sebeobraně jak Míra jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:27
- Nahlásit
Janiii
naštěstí joooo
PetraK
A co že to Ešusek spapkal že blinkoší??????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
to jako kdóóóó??
tu neznáš! Ale buď ráda!
Fajka
malé rybičky lůbi boh
a to su len zvieratká,
a keďže malé rybičky lůbi boh
on lůbi též aj mňa
on lůbi ma on lůbi ma on velmi lůbi ma
a teď že malé rybičky lůbi boh
on lůbi těž aj mńa...
co to je? Kdo to vyprodukoval?
Ešusek blinkoší nevim proč . Snad jen tak. no.
|
alias
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:36
- Nahlásit
hoj babice
tka jsem koukala na odkaz na kalendáře- to je bóooží - si necham pro prababi udělat fotoknihu s ondruchem - jen abych ot stihla do vánoc - jsem čim dál línější
|
alias
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
jo ta písnička je taky skvělá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
PetraK
co to je? Kdo to vyprodukoval
nehím, zkusím vám to nějak poslat at se pokocháte
Tak přeju Ešuskovi at je brzo v poho
alias
jo ta písnička je taky skvělá
hmmmm dalšíííííí
Po třech hodiná už tak skvělá není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
alias
jsem čim dál línější
asi už se chystáš k zimnímu spánku
Fajka
nehím, zkusím vám to nějak poslat at se pokocháte
vopovaž se!!! budu Tě chodit strašit potom!
Tak přeju Ešuskovi at je brzo v poho
no doufám, že to nic nebude
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 14:03
- Nahlásit
Fajka
s tou písničkou jsi mi připoměla, u nás jednu dobu pořád frčel "Krtek Joe" od Kabátů - taky maso a Míra si to s nima i zpíval, takže přímo masakr
alias
jsem koukala na odkaz na kalendáře- to je bóooží - si necham pro prababi udělat fotoknihu s ondruchem - jen abych ot stihla do vánoc
jestli se můj kalendář zpozdí kvůli tvojí fotoknize tak budu ale hooooodně zlá
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:51
- Nahlásit
Ahoj všici, koukám , že tu je spousta novinek a anklábosených stránek, takže to asi fakt nestihnu přečíst...Už od minulýho úterka jsem doma na neschopence a do práce jdu až v pondělí, ale až teď jsem si sedla ke kompu.
Ty kalendáře jsou výborná věc. A jestli myslíte, že to je dobrá cena, tak já už přestanu fňukat, že jsem za ten svůj nechala 249,- Mi to přišlo dost. Ale já si ho sama naaranžovala, pže oni daj většinou jen fotku a pod to čísla a já k tomu dělám ještě různý serepetičky a dost mě to baví, tak se aspoň jednou za čas vyřádim. Víte jak, děti nemám, tak to odnášej fotky s Gastonem, ale nikoho to nezajímá, tak to odnese babička na vánoce. Jsem si to sama naaranžovala a pak jsem šla do copy centra, kde mi to vytiskli a svázali. Loni byli levnější.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 15:53
- Nahlásit
A propo fotoknihy mám doma taky, teď jsem dokonce koukala, že ve schleckeru bo jak se ta drogerka jmenuje, dělaj dvě za cenu jedný nebo je minimálně ta druhá za polovic...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:02
- Nahlásit
mishi
a že bych ti poslala fotky a tys mi udělala kalendář vnoučat??
jenže já netušim kde mi to tady v Práglu vytisknou a za kolik tak mi tohle přišlo takový schůdný - teda pokud se mi to dneska povede odeslat
vim, že jsi psala že to děláš v nějakým programu, já ho mam v kompu taky, ale nejde mi otevřít, no prostě jsem ta kovářova kobyla, co chodí bosa - přítel IT (ýtý ) a mě nic nefunguje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:10
- Nahlásit
mishi
Janiii
týýjo vy mě tak navnadíte s těma kalendářema že já si snad nějakej upatlám taky
mishi
hele a nechceš jít s náma do tohodle???
když už si taky z hor
http://nesmeky.cz/index.php
Už budem objednávat 5 kousků (zatím) třeba se ještě někdo přidá a bude to ještě levnější
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 16:57
- Nahlásit
Fajka
Hele, to je dobrý! To ještě prostuduju a dám ti vědět.
Janiii
Mně napadlo, že kdybyste chtěli, tak já mám hotový šablony, stačí jen vyměnit fotky. Zkusim to sem hodit, že bych vám jen vyměnila fotky a poslala třeba přes ICQ a vy si to pak jen stáhnete na flešku a vytisknete. Ideální kombinace je si to vytisknout doma třá na fotopapír, ale já nemám barvy, tak jsem zašla rovnou do toho copy centra. Nevim, jak v Praze, ale určo tam je kopírek hodně. Svázání mě stálo asi 30,- korun i s foliema...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:12
- Nahlásit
[url=www.kishka.rajce.net][/url]
Tak tady jsou tři kalendáře, který mám už hotový. Loňskej je dělanej tak, aby se pak mohly fotky odstřihnout a hodit do rámečku, až nebude kalendář aktuální. Letošní je barevnější a mně se líbí víc. Jsou to první tři složky v albu... Stačí říct, vyměnim fotky a je to vaše.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:13
- Nahlásit
tak jinak:
URL
URL
URL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
mishi
moc hezké kalendáře děláš...a Gaston je fešák ... by se mi moc libil ten druhý Gastonův , jen bych tam musela změnit minimálně u května barvu
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:09
- Nahlásit
brut
Proč?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:45
- Nahlásit
mishi
nemám ráda zelenou ..a to tak, že doma vůbec nic zeleného nemám ( teda mimo chudáka ibiška, ten ještě přežívá)
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:58
- Nahlásit
brut
Tak to můžu změnit, no problemo. A já zelenou zrovna ráda. Hele, a jak to děláš na jaře?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:14
- Nahlásit
mishi
tráva, kytky a stromy zvládám, ale už nic dalšího ... sem měla v sobotu docela problém, na plese byla výstava šatů a mezi nima několik zelených .... já mám ráda žlutou ( ale ne tu zářivou, spíš do okrova), hnědou, béžovou, bílou, smetanovou, meruňkovou, modrou .... nemusím červenou
Když budeš tak hodná a vyměníš zelenou za nějakou jinou, hezkou, tak budu ráda. Jaké rozlišení fotek potřebuješ... plné nebo zmenšené?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:21
- Nahlásit
Zdravíííím všechny Musím se Vám pochlubit s výtvorem, kterej mi nedal včera spát (k té svíčce na oknu by měly přibýt ještě další 3 v průběhu adventu )
A taky jsme konečně (po mým ukecávání) zašli koupit adventní věnec Vím,že chlubit se nemá, ale když musíš....
|