Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

Janiii
no ten přes cestu ..příbuznej ...a dorazil mě když sem mu řikala že je jako vodvážnej nechávat takhle velkýho psa lítat na volno bez dozoru.. víč co mě ten v*l řekl???? že prej tady po tý cestě ale nikdo nechodí! no prostě blb
co mě dá usilí abych naučila fajkýše procházet mezi psama bez vyrválu v poklidu a pak stačí takováhle jedna situace a sem tam kde sem byla a eště na mě něco brblal jakože si mám psa hlídat já když je agresivní ... jěště pár takovejhle lidí a budu agresivní taky a možná víc než Fajkýš
ale že veřejnou cestu okupuje jejich padesátikilový hovado a nenechává nikoho projít to je prosím v pořádku !!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:07
- Nahlásit

hmmm, turisticky značená trasa, v zimě běžkaři, v létě cyklisti a rodiny s dětma, ale nikdo nechodí ... ale máš štěstí, že jsi mluvila s nim a ne s jeho ženou - krááááááááva nebeská, že jí neni rovno tatínkova sestřenice
jak si máš fejkyna hlídat víc než na vodítku s košem?
a pustila se do vás jakože fakt?
s Ájou od taťky se občas proběhne, resp. občas jim vlítne na taťkovu zahradu ... ale dobrý ... jenže Ája je nejsubmisivnější pes kterýho znám

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:07
- Nahlásit

Janiii
takže bašta veliká a byla sranda

takže tu dodáfku živočišnýho uhlí máme stornovat?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

PetraK
takže tu dodáfku živočišnýho uhlí máme stornovat?
no leda by to uhlí hořelo jako normální uhlí - to bych tim zatopila

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
ale máš štěstí, že jsi mluvila s nim a ne s jeho ženou - krááááááááva nebeská, že jí neni rovno tatínkova sestřenice
jestli se to bude opakovat a bude tam ona pouším Fajkýše ...
No Fajkýš byla na vodítku ale bez koše.. k tomu ještě byla cesta samej led a strašně to klouzalo takže ustát Fajjýšovy výpady bylo dost náročný...
se submisivním psem by ta jejich byla asi v poho ale já mám granát co o něj někdo brnkne a hned vybuchuje cenily na sebe zuby a dělaly výpady obě kdybych to neustála a hla se o 10 cenťáků tak se do sebe na tuty zahryznou ... prostě Fajkýšuv projev ustojí jín málo kterej pes (natož fena) a tahle by šla evidentně do nás

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

Fajka
no tak ještě že do sebe nevlítly ... je to děs no, my si můžem svý psi hlídat jak chcem, ale když to neudělá každej tak je to stejnak na dvě věci

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Fajka
Janiii

jééj, koukám, že máš víkendový podobný zážitky . Některým lidem nepatří pes prostě do ruky

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:55
- Nahlásit

PetraK
číhla jsem vedle, jak sis "užívala" prochajdu ... no škoda slov a písmenek

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 11:56
- Nahlásit

PetraK
jééj, koukám, že máš víkendový podobný zážitky
no nejvíc mě štve že prostě nás to vždycky hodí děsně moc zpátky a ona začne zase usilovně hlídat, aby se knám nikdo nedostal a pak si ukazujou na mě že já mám agresora ale že nám k tomu spousta blbů dopomohlo to už je každýmu šumák
V prdeli taky je, že já nemám kudy chodit venčit páč u každý cesty kudy nejezděj auta bydlí nějakej kretén co takhle venčí a pouští psy bez dozoru a ty pruděj ...
ale já sem potížista páč mám agresora

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:12
- Nahlásit

Fajka
no nejvíc mě štve že prostě nás to vždycky hodí děsně moc zpátky a ona začne zase usilovně hlídat, aby se knám nikdo nedostal a pak si ukazujou na mě že já mám agresora ale že nám k tomu spousta blbů dopomohlo to už je každýmu šumák

TAK A PŘESNĚ NAPSÁNO!!! Můžeš se snažit jako magor a asi se nikdy nedostaneš tam, kam chceš. Je to pro mě hrozný koukání, když vidím toho svýho vola s náhubkem, vypadá jak nějakej mordýř. Pak už jsem mu ho taky sundala, říkala jsem si, že co já se tady snažím. Mám fakt vzteka, velkýho vzteka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:17
- Nahlásit

Janiii
číhla jsem vedle, jak sis "užívala" prochajdu ... no škoda slov a písmenek

no! a já se těšila. Sice jsem si říkala, že to bude "záhul" , když tam ten můj huhla bude mít svou bábu nejmilovanější ze všech, ale tak to jsme střídali, chvilku s manželkou (jednou s traverzováním, a to jsem zařvala tak, že se na mě všichni ti slušní koukali s velikým podivením páč by jí jinak nedal chvíli pokoj-neuměl vedle ní prostě jen tak jít -natož se taky podívat někam jinam- musel být furt nalepený u její zadnice a nebo aspoň blemtat ucho-ZA CHŮZE!) a chvilku mezi ostatními, aby si jednak manželka odychla a druhak, aby přišel mezi jiný psy. Ale ten debil psí byl fakt děsivej. Fakt příště budu vostrá jak žiletka a hned

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:39
- Nahlásit

tož přifrčela šéfová, tak se jdu pilně ponořit do práce ... teda ne že bych se doteď flákala
jooo, koukala jsem dneska na zimní botičky na podpatku, a vzpoměla jsem si na Ešusovou a zase jsem je pěkně založila do botníku

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Janiii
jooo, koukala jsem dneska na zimní botičky na podpatku

ty jo to závidím, páč já je mám na sobě a .... čest tvý práci

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:47
- Nahlásit

Janiii
PetraK
ženskýýý něco sem našla!!!!!

To musím mít!!!! Nechcete někdo taky? že by sme to koupili hromadně a ušetřili
http://nesmeky.cz/index.php

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Fajka
se ti snad nelíbil povrch cestičky k mému tatíčkovi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 12:54
- Nahlásit

Janiii
se ti snad nelíbil povrch cestičky k mému tatíčkovi?
nééééé když si zlámu haksnu tak kdo by s tím čoklem běháál??? odnes by to zas muj pes

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:20
- Nahlásit

Fajka

u mě je to fšecko marný, já snad jedině s hřebíkama z botouch neupadnu.

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 01:36
- Nahlásit

zdravim secky a preju hezkej adventní čas :-D
jeden příspěvek pro Janii je zase tady, ale tentokrát nejsem vzhuru "jen tak" ale snažím se vystřihovat ozdubky na okno, už mi z toho hrabe
Začla jsem před zprávama v 19 30 a ještě nemám hotovo (je fakt, že jsem si udělala pauzu na umytí nádobí )

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 08:51
- Nahlásit

Začla jsem před zprávama v 19 30 a ještě nemám hotovo
tak to já bych asi už vystřihovala do neslušných tvarů ...
brý ráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:24
- Nahlásit

Brej poblitej den

Janiii

Začla jsem před zprávama v 19 30 a ještě nemám hotovo
tak to já bych asi už vystřihovala do neslušných tvarů ...

vokaž jaký máš na mysli : D

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
a kdopá blinkošil, panička nebo Ešusek?

Brý rááno...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:43
- Nahlásit

Fajka

Nejdříf Ešusek a pak málem panička, páč todle je pro mě děs. Blul jen šťávy, tak snad to nebude nic důležitýho - esi přijdu dom a bude nablito f álejích, tak je někde průšvich.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:43
- Nahlásit

PetraK
až po 22.
já se včera taky vztekala ...
rozhodla jsem se nechat udělat pro babičku kalendář s fotkama vnoučat a pravnoučat, takže jsem obeslala bratránky s rodinama, aby mi poslaly fotky, přidala jsem svoje a bráchovy, no dobrej nápad ne?
na netu jsem našla firmu, která má ke stažení program, do kterýho ty fotky nasázíš, tak jak chceš, a pak to přes net tím jejich programem pošleš tý firmě no a ona to vyrobí a pošle ... formát A4, za 349,- plus poštovný - to mi přišlo fajn ... jenžéééé, se mi to včera nepovedlo odeslat, zahlásilo mi to, že adresář nelze najít na disku C (no bodejť, když mam v kompu dva disky, D: a E: :mad tak dneska na to bude muset kouknout Ajťák Míra snad s tim něco udělá

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:52
- Nahlásit

Janiii
až po 22.

to je nějaký výročí, že to chceš skovat zrovna na dvaadvacátýho?

jojo, kalendář to je taky dobrej nápad - a ta cena je parádní - u nás to stojí mezi400-500,- v krámě , přijde mi to dost fšivá cena, za 6!! papírů-páč to dělaj po dvou měsících.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 09:55
- Nahlásit

PetraK
tohle je po měsíci, takže s úvodní stranou, na kterou můžeš vrazit taky fotku jakou chceš - a já udělala směsku ze všech foteček, co jsou vevnitř - je to 13 barevných listů A4 ...
no píšou tam že doba vyřízení zakázky je 5 dní, což před vánocema může stoupnout, tak už bych to měla ráda odeslaný, aby to přišlo do vánoc a nedostala do babička v květnu k svátku, místo pod stromeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:03
- Nahlásit

Janiii

no tak to je gutová cena teda! hoď mi odkazíček, že bych třeba na příští rok něco nechala někomu udělat. Kuju.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:11
- Nahlásit

odkaz je tady
uvidíme co z toho vyleze

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:41
- Nahlásit

Janiii

tý jo díky - a pak dej vědít, jak to vypadá. Nevíš - umějí i laminovat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:53
- Nahlásit

PetraK
Janiii

taky se vám stává, že si někdo pouští dokola furt jednu písničku, která není špatná ale čím dýl ji posloucháte dím víc dementní se vám zdá a tím víc vám leze na nervy ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

Fajka
posloucháte dím víc dementní se vám zdá a tím víc vám leze na nervy

proto už si zásadně nepouštím rádio páč tam jedou furt fšecko dokola.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání