| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:06
- Nahlásit
Janiii¨
šiš teď sem teprvá četla toho Emila s adresou
Se tlemím a to ani nevypisuju podací lístek... budeš to tam mít přesně
mishi
ten kalendář to je upa úúúžasnýý , si čikovná fakt strašně moc!!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:19
- Nahlásit
Fajka
Včera jsem psala, že ho tu házim do placu, stačí mi poslat fotky a já je vyměnim za vaše.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:22
- Nahlásit
mishi
fáááááááákt???????
Dneska večer je vyberu pošlu!!
Si hodnááááááááá kujuuuu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:25
- Nahlásit
mishi
krásné, děkuji ...ICQ nemám ... chlap stále neudělal na pc nezbytně nutné úpravy k nainstalování ... tak mailem?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:38
- Nahlásit
Tak na mejla michaela.kankova@centrum.cz
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 15:42
- Nahlásit
mishi
ok, vyberu, pošlu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 16:06 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
Se tlemím a to ani nevypisuju podací lístek... budeš to tam mít přesně
vopovaž se
a podací lístek néééé, nechci pro to letět o víkendu na poštu
edit: ale jako fáááákt, už takhle na tý adrese nejsem hlášená, a a jestli to napíšeš podle mého popisu - no to mi tam ten dopis nenechaj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 16:15
- Nahlásit
Janiii
nechceš mi říct jak ti mám poslat půl kila čekulátky v obálce?????????? dyt z toho budeš mít placku
a balík bez podacího lístku mě nevemou... tak to napíšu na Míru noooooo .....
a jestli to napíšeš podle mého popisu - no to mi tam ten dopis nenechaj
naopak budou vědět že to je protebe páč nikdo jinej takovej huž tam néni... leda až na severu v Krásný a tu tam určitě neznaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 16:17
- Nahlásit
ahoj žencký, jdu k plotně a .... asi sme si něco pořídili na tý psí akci, páč včéra blijem, dneska srandírujem - prej, řikal Brtnik, co má Ešusa f práci. Tak sem zvědavo co bude.
čůs mějte se a nechoďte po lese
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 16:48
- Nahlásit
PetraK
Nějakej bacil bo co, mi tu Gaston od rána prdí a smrdí příšerně a má taky srajdu a to jsme na žádný psí akci nebyli. A teď se tu k tomu přidal smrad zapečenýho sýra a smetany. Tak nevim, co je horší, pže do toho ještě vařim psům.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 19:56
- Nahlásit
Fajka
Míra tu taky trvalý bydlisko nemá si nepomůžeš
noa nechcete si udělat třeba příští sobotu (13.12.) výlet do Nového města? jako na východ? my tam budem na trhách že byste nasáli - atmosféru a janičce přivezli čekuládku
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
By mě zajimalo, co za adresu Janiii napsala A ja vubec nevim, od čeho začít v tom semestrálním projektu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 20:08
- Nahlásit
Eimy
adresu jsem napsala normální ale jméno jsem začala : Janička nejhodnější nejmilejší ... atd.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 22:03
- Nahlásit
Janiii
Aha Tak to by ale došlo, proč by ne? Aspoň by paní počťáková věděla, jak seš hodná
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 08:52
- Nahlásit
Bré ráno všem....
Janiii
V jakým Novým městě jsou trhy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 09:04
- Nahlásit
Brej den - hůůž je čtvrtéééék, to mám skorem víkend jako
mishi
. A teď se tu k tomu přidal smrad zapečenýho sýra a smetany. Tak nevim, co je horší, pže do toho ještě vařim psům.
To je na plynovou masku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 09:54
- Nahlásit
V jakým Novým městě jsou trhy?
Nové Město nad Metují
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 09:57
- Nahlásit
PetraK
No jo, dneska pokračuje...
Janiii
Jo tak to je daleko. Asi se pojedu mrknout v sobotu do Drážďan, jsou tam taky pěkný trhy. Trochu nasaju atmosféru, dyž už tu není ten sníh...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:01
- Nahlásit
mishi
já jsem zvědavá, jak to bude u nás. Včera už Ešus nic nevyprodukoval, ráno taky ne, tak se uvidí. Ešče že nechodim domů jako první
Janiii
Joo! Nový Město! Tam je tak krásně!!Škoda, že to je tak dalekooo
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:52
- Nahlásit
Bych potřebovala poradit. Jsem se teď vrátila z prochajdy a Gaston mi sežral dvě ho...a. Nevim, jak to říct slušně, mě upe vytočil. Od jednoho jsem ho vytáhla a on mezitim stihnul chňapnout po druhym. Proč to dělá? To mě chce jako dorazit, když smrdí prdama, že mu bude smrdět i z držky? Jsem mu vyčistila zuby, ale tohle u nás nepomáhá. Ta pasta smrdí taky.
A aby to nebylo málo, v chodbě byla krev, tak jsem oba psy prohlídla a Bára má na jednom polštářku na zadní pacině nějakou ranku, ale nevypadá to nijak vážně. Mám to nechat bejt? Neteče to nějak moc, jenom jako když se o něco říznete, chvilku to barví a pak klid... Zatim to teda ještě furt barví...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
koukám ty psiska si pěkně vymejšlej - všichni.
včera jsme přijeli zas kolem osmý domů a děda nás vítal se slovy, že babička sbírala hov.. na zahradě a byly v nich červíky, takže jsme včera odčervili Berni, mírova máma musí odčervit Báru, protože netušíme z který to jde - případně z obou ... Berni měla být stejně nedávno odčervená preventivně, tak uvidíme ... a myslíte že to bude stačit takhle jednorázově, nebo to zopakovat po nějaký době?
nevim, nikdy jsme to neměli - teda ani my ani pes
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:00
- Nahlásit
Janiii
My odčervujeme jen preventivně... Jen když byl malej, tak měl červíky, ale to jsme na to dostali nějaký tablety a bylo to OK... Zkus odčervit a uvidíš.
Co pomáhá na ten smrad z tlamy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
Janii
Jak se jsmenuje ta babička u který bydlíte??
Ono se to správně píše totiž
Nejhodnější, nejmilejší, skvělá Janička P. u (jméno babičky)
a pak by to mělo určo dojít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:46
- Nahlásit
Janiii
hele myslim, že když tam ty červíky byli ,tak se to musí zvopáknout, aby se zabily i ty děti těch červíků, který se vylíhnout až potom. Ale se zeptej veta.
mishi
proč žerou hovňouse? páč sou to dobytci . nevím, zkus mu dávat vitaminy B a tuším Biotin?? Někde jsem četla, že to teoreticky MŮŽE (leč nikdo to neví jistě) být i případně z toho, že jim todle chybí.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:50
- Nahlásit
Fajka
jako mně tam pošta chodí normálně - výpisy z banky, apod. ... takže ono to tam trefí, ikdyž to pošleš na moje jméno jen vynech ty vlastnosti prosím
jenže když to pošleš jako balík tak se pro něj dostanu na poštu až o víkendu (balíky mi tu většinou nenechávaj, smradi), no ato je příští víkend, a ten nejsem doma takže to asi fakt neposílej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:52
- Nahlásit
Janiii
No má to 80 deka tak já se na poště zeptám jestli to vezmou bez podacího lístku jako zásilku do kila i když je to v malé krabičce... když nééé tak to teda nepošlu.. no a co tam napsat jméno babičky a tyjí řekneš že je to pto tebe???
Náhodou vlastnosti sou sqělí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
Fajka
na druhou stranu, když to nebude nic doporučeně nebo do vlastních rukou, tka snad to babička může převzít i na moje jméno ne??
hele pošli to, a uvidíme když tak holt pojedu nutně jednou z práce dřív no abych si mohla vyzvednout "něco" na poště
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:09
- Nahlásit
Náhodou vlastnosti sou sqělí
no to jsou, ale znáš mě, já jsem skromná, jako Lenin (= citát, kdybyste nevěděly ), takže o mých dobrých vlastnostech nemusí nikdo vědět žjo
nehledě na to, že to, že jsem "nejhodnější" každej hned vidí viz. maminčina teorie
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:10
- Nahlásit
Fajka
A co když babička miluje čokošku taky?
U nás byla dneska Barborka a donesla mi taaaaaaaaaakový dobrůtky! U nás teda chodí mikuláš, ale přítul slaví Barborku, tak mi tu nechal gumídky, čokoládový bonbonky, lentilky a samý dobrůtky. Teda až na Mon Cheri, to já nemám rád...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:17
- Nahlásit
mishi
na sežrané hovňouse sem vždycky používala mýdlo.... vymyla jsem tlamu a byl na nějakej čas pokoj.
Fotky vybírám a dávám rovnou do mailíku, jen jich máme asi tak 5000 a blbě se dohledávají ( vím, sice kterou chci, ale ne dobu, kdy jsme jí fotili a tak musím projít postupně všechny )
|