| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:50
- Nahlásit
PetraK
spíš abys nedostala lopatu! A nešla házet
tak to by ještě šlo, pro mě je furt lepší mozol v ruce než boule na kebulce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:44
- Nahlásit
Fajka
tak to by ještě šlo
tak jo, až se přestěhujem, objednávám u Tebe odhazovací služby
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 17:13
- Nahlásit
PetraK
hele a co si tak dát sraz ne v Bedřichově, ale před Fejkýšovejma - s gročkem - v dostatečné vzdálenosti - a mohly bysme jí třeba fandit, aby měla ten sníh rychle odházenej ... a výhled mají od domečku překrásnej, mohla by ses kochat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 20:30
- Nahlásit
Janiii
hele a co si tak dát sraz ne v Bedřichově, ale před Fejkýšovejma - s gročkem - v dostatečné vzdálenosti - a mohly bysme jí třeba fandit, aby měla ten sníh rychle odházenej ...
defčatááá estli mě budete prudit tag pouštím fajkýše a to je horší než vypustit krakena !
a výhled mají od domečku překrásnej, mohla by ses kochat a to zasejco jooo zkusim najít nějaký fotečky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 21:02
- Nahlásit
Fajka
defčatááá estli mě budete prudit tag pouštím fajkýše
to máš za tu helektriku
a na Ešusovouještě něco vymyšlim, nebůůj
ale fotečky najdi, je od vás krásně vidět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 21:08
- Nahlásit
Tak zrovna tahle fotka je do modra.. ale myslím že příšernost situace vyjadřuje dost jasně ...
Východ slunce u nás.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 21:24
- Nahlásit
Výhled
Zbytek fotek tady :
http://fajka.rajce.idnes.cz/Panoramata/#album
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 08:09
- Nahlásit
Fajka
juj, to se mi zastesklo po domově ... myslim, že podobné fotky mam někde v kompu taky, kfyž jsme byli u tatínka když padaj ty bílý sr... tak ne, ale jinak, když na to zasvítí sluníčko, a je mrazivo - no řekni, vyměnila bys to? ;- a ikdyby ty jo, tak Fajkýšek rozhodně ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 09:34
- Nahlásit
Janiii
hele a co si tak dát sraz ne v Bedřichově, ale před Fejkýšovejma - s gročkem - v dostatečné vzdálenosti - a mohly bysme jí třeba fandit, aby měla ten sníh rychle odházenej
joooooooo, to by šlo, to vypadá dost nadějně. Budem se kochat a vykřikovat, ááách tady je tak úžasně, pani- vy ani nevíte v jakym ráji to žijete. Jak MY vám závidíme!
Fajka
Žíhaný se nebojíme, Ešusem jí zastavíme (esli se jí teda nebude bát von )
máte tam fakt ale krásně - když člověka zrovna nebojel mozoly na rukou , víš co? myslím, že by ses třeba tady v Prahé zbláznila. Já do toho nemám daleko a to jsem v horách jen návštěvníkem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 10:22
- Nahlásit
Janiii
PetraK
no řekni, vyměnila bys to? ;- a ikdyby ty jo, tak Fajkýšek rozhodně ne
holky fakt bych neměnila, já bych se ve městě asi fakt zbláznila já sem prostě vesnickej tip
Žíhaný se nebojíme, Ešusem jí zastavíme
paní to je tím že ji neznáte ... no uvidímě v únoru ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 12:01
- Nahlásit
Fajka
holky fakt bych neměnila, já bych se ve městě asi fakt zbláznila já sem prostě vesnickej tip
myslela jsem si to. Já vím, že to je vopruz. Hroznej vopruz kolikrát. ale je tam něco, co to vyváží - nevím jak to nazvat. Určitá svoboda, nebo nevím jak to popsat. Já město nesnášim
no uvidímě v únoru
ajjaijaijáááááá - moc se těšim
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 20:32
- Nahlásit
Zdravim lidičky, tak Veverušátko prej dneska mělo zase záchvat, mamka mi volala, až už bylo po všem, chytlo ji to při návratu z procházky na chodbě v baráku (to bylo poprvé, co to nebylo doma)... a šla kolem ženská a prej se mamky ptala "ono se jí nechce domů, že?"
Achjo, štve mě to, ale zas s tou frekvencí, s jakou ty problémy má mi přijde ještě zbytečný do ní rvát léky... Teď už byl tak čtvrt roku klid...:-/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 08:59
- Nahlásit
Eimy
ach jo , vůbec nevím, co napsat, abych Ti aspoň malinko zvedla náladu . Já nevím, jestli léky jo a nebo ne, to neumím posoudit. Co říká vet?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 09:07
- Nahlásit
Dobré ráno.. tady je zima jak v Rusku a fučí jak na Urale...
Eimy
Ahojda... přejdu dobré ráno a zdravím Veverušku... držím palčáky aby se záchvaty opakovaly co nejmíň.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:41
- Nahlásit
PetraK
No vet řikal, že k lékům se přistupuje, pokud je počet pozorovanejch záchvatů aspoň 3 za čtvrt roku, na to Veverka naštěstí ještě nemá, takže je zbytečný ji dopovat práškama každej den... Ona občas je má častěji, občas je třeba pul nebo čtvrt roku klid...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:41
- Nahlásit
Fajka
tady je zima jak v Rusku a fučí jak na Urale...
a jejda- hodina zeměpisu
tady je furt nějak blátivo, zatím žádná změna, ale to určo přijde v neděli- o víkendu jedeme k ségře a pak v neděli psomikulášsky pochodovat, tak je mi jasný, že si musím vzít s sebou dvě bundy.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 10:54
- Nahlásit
Fajka
PetraK
jinak oběma díky za podporu .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:09
- Nahlásit
Eimy
tak to vypadá, že vet je rozumnej- já se v tomhle ale vůbec nevyznám. A musí to být hrozný, hrozný . Ste statečný báby.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:21
- Nahlásit
hoj babky, zdravím z práce,
Veverky je mi líto, snad si to zase min. na 1/4 roku vybrala a bude teď veselá a v pohodě prášky bych taky do ní asi zatím necpala - ale těžko říct... no, věřila bych veterináři
jinak tu mám zasejc fofr, kupodivu, po týdnu že?
ale je tu teplo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:25
- Nahlásit
Janiii
ale je tu teplo!
aha, takže kancl máš někde na Havaji asi , že jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 11:42
- Nahlásit
PetraK
Janiii
aha, takže kancl máš někde na Havaji asi , že jo?
já ci tákýýýýý na Hawaaaaaaaaj a kancl tam bejt ani nemusí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:07
- Nahlásit
Fajka
no bať, budu klidně úřadovat pod palmou
|
alias
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:21
- Nahlásit
hoj
chcete vidět jak moje milovaný dítko krásně papá ))) aby vás ale nepřešla do konce života chuť
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:27
- Nahlásit
alias
ahoooj matko pluku, právě se cpu pochoutkovým salátem a rohlíkem, tak hoď foto, vezmu inspiraci, jak jí dnešní generace
|
alias
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:29
- Nahlásit
http://spekon.rajce.idnes.cz/13-14-mesicu/
tady jsou fotos- se mi to nechce házet jen sem - bo to neumim - ty jídelní jsou na konci
|
alias
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:31
- Nahlásit
akorát se to tma zrovinka kopíruje tak za 2 minuty to bude komplet
doufam
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 12:44
- Nahlásit
alias
prcek je výbornej
jsem ráda, že jsem to stihla sníst dřív než jsem to viděla, to by nebyla ta správná inspirace pro hodování v práci
a jinak, všechny fotečky krásný - všichni vypadají ve sněhu spokojeně, malej i psiska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 13:56
- Nahlásit
alias
jéžišmárjááá! Von už je tak hrozně velkej!! A zaprasenej! a taky hodně podobnej mámě!!
Fotky jsou super, jak žijete, jak se daří?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:19
- Nahlásit
alias
Ty sou skvělí všici třííííí
PetraK
A zaprasenej! a taky hodně podobnej mámě
tomu nerozumím.???? jako že maminka je taky tak zaprasená jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:27
- Nahlásit
Fajka
tomu nerozumím.???? jako že maminka je taky tak zaprasená jo?
No jistě! Jak si myslíš, že mohla dopadnout, když to fotila? Leda by Ondrajse fotila takovým tim foťákem na plachou zvěř s takovým tim velký dělem
|