Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:12
- Nahlásit

PetraK
myslim že to bude ta, co měla potíž s tou služebkou na Slovensko. Která to jen tehdy bylaa

eletriku rovnou. Nebudem se párat se sprcháčem
to je fakt, by se to zvrtlo v přílišnou hygienu a to prej nejni zdraví takže dyž chcem pomáhat kurýrovat tak to chce ten elektrický proud....

ehmmm ehmmm hmmm aaa aaaaa aaaaaa.....
Byl to ten slavný den kdy knám byl zaveden elektrický proud....
střídavý střídavý zkrátka elektrický proud !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:22
- Nahlásit

Fajka
střídavý střídavý zkrátka elektrický proud

navíc, kdbychom jí namočili, mohla by přistydnout. Eletrika ji naopak nakopne. Doslova

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 19:21
- Nahlásit

teda koukám co já to mam za kámošky dobračky

jdu si za trest udělat něco k večeři - sakra proč vždycky když sem píšu něčim se cpu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:41
- Nahlásit

Janiii
sakra proč vždycky když sem píšu něčim se cpu?

páč pro boj se zákeřnejma bacilama je nutno mít dostatek enéržie - dyš zatim nedorazila ta eletrická, tak musíš vobstarat enéržiji jinde to je jasná věc.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:05
- Nahlásit

brý skoropoledne, právě jsem vstala, teda to byla noc
srdíčko se rozhodlo, že bude pracovat co to dá, takže jsem se skoro nevyspala, nakonec jsem do sebe hodila i prášek, kterýmu se bráním, protože dobrý to fakt nebylo a tak jsem jen seděla v posteli a řikala si "neohrožuje tě to na životě, neohrožuje tě to na životě ...." a čekala dle rady pána doktora, až to přejde ... takže jsem dneska jak praštěná, vždycky mě to hrozně rozhodí no, asi to půjdu zajíst

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:13
- Nahlásit

Janiii
ajoooooj... no eště tohle k tomu teda
Si taky vždycky řikám že mě to neohrožuje na životě a pak sem ještě k tomu vzteklá páč až mě to jednou na životě ohrozí může už bejt pozdě A doktoři si udělaj jen čárku v seznamu že sem byla jedna z málo co jí to ohrozilo
Brou chuť...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:17
- Nahlásit

Janiii
hodila i prášek, kterýmu se bráním, protože dobrý to fakt nebylo

a jéje , tak nesmíš vylejzat, koukej fakt ležet, ona i tadle choroba dá tý pumpičce zabrat. Slib mi, že budeš ležet a nevylejzat, že jo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:21
- Nahlásit

jdu si uvařit polívku a pak zas zalezu - zítra jdu na kontrolu (a to šéfová myslela že dneska už přijdu do práce), ale v pátek do práce musím, ale to zvládnu, a pak zas víkend
a jinak chřipka zdá se ustoupila, dneska už je mi ok, jen to srdce to nějak nechtělo pochopit
tak ať vám práce utíká, já na vás zas přijdu juknout

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:24
- Nahlásit

a mám tu hlídače

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:52
- Nahlásit

Janiii
Pěkná fotečka Paní hlídačová

Já hodila na světlo světa zase jednu nepsí (no vlastně dvě )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:31
- Nahlásit

Janiii
a jinak chřipka zdá se ustoupila, dneska už je mi ok, jen to srdce to nějak nechtělo pochopit

Jani neblázni, nelez do tý práce. Kdybys to měla někde za rohem,tak neřeknu, ale neblbni. Zůstaň v tý posteli. Kur/a pumpu máš jen jednu. Vím co říkal kdyby dochtor Brtníkovi- že každá pořádně neléčená křipka, anglína je velkej nápor na srdce. Tak neštvi, nebo tam tu eletriku s Fajkou dotáhnem

Berniiiii dělá hajííí, béruška malá

Eimy

ty jo, taky dobrý, ta druhá je gutová

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Berniiiii dělá hajííí, béruška malá
jo jo Berní dělá hají a Janii furt někde lozí a ještě chce v pátek do práce I ta Bernii má víííc rozumu než panička !!!

Eimy
Krásný fotečkýýýý

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

PetraK
Taková cesta do budoucnosti

a etě dvě žvižátkový ze ZOO a konec, víc mejch výtvorů, který se mi líbí nemám

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:35
- Nahlásit

Janiii
A ty nedělej hovadiny a seď doma na zadku (resp spíš lež), když seš nemocná, dyť ti to za to nestojí... vem si příklad z Berní

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

tak když vydržela moje pumpa moje nasrrrráááááánííí, který jsem právě prožila, tak vydrží všechno
jak nám tu dělají kanalizaci, tak jsou tu samozřejmě i Ukrajinci .... koukám z vokna, na co Berni tak štěká, a na cestě stojí nějakej tlustej chlap v kapuci, a kouká střídavě na berni a na ovčandu od sousedů přes silnici ... za chvíli kouknu z vokna zas, a on stojí u plotu a hází Berni něco k žrádlu tak jsem vylítla ven přiřítila jsem se k plotu a seřvala ho na dvě doby jestli mu přijde normální krmit cizího psa a ať toho kouká nechat - tyjo ale fakt jsem řvala, no Berni samozřejmě od plotu nechtěla, no chlap mi přišel takovej pomalejší řekněco ve smyslu "a co jako" no a vylezl zas ty schůdky na silnici a stál tam dál ... Berni se mi povedlo odtáhnout a je doma zavřená, ale hnulo mi to žlučí pekelně

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

Janiii
a divíš se?? dyž vypadá jak dyž nedostane nažrat???
to sou lidi tohlecto....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

Janiii
Berni se mi povedlo odtáhnout a je doma zavřená, ale hnulo mi to žlučí pekelně

grrrr, to je idiot Jani ale fakt nezlob, zůstaň ještě doma, věř mi. Vidíš, že do Tebe tady vandrujeme fšecky. Je nás víc, sme v přesile tak!!!!!

Eimy
Polární lištičce to moc sluší ty seš taky v ŽOLOO pečená vařená, co? Já to měla nedávno taky v plánu, ale okna nedovolily zatím.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
Jani ale fakt nezlob, zůstaň ještě doma
v pátek to prostě nejde, musim tam, a protože jsem ve zkušební době, tak si fakt nemůžu moc vyskakovat ale asi pojedu autem
Fajka
jinak co se sněhu týká, tatínkovi dneska přivezou sněžnou frézu, takže se sněhem je pro příštích 10 let ámen holka dosněžilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:00
- Nahlásit

Janiii
jinak co se sněhu týká, tatínkovi dneska přivezou sněžnou frézu, takže se sněhem je pro příštích 10 let ámen holka
jako kéž bylo jo ....ale my když kupovali frézu tak to bylo 2005 a to byly pak ty tři metry u nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

Janiii
ale asi pojedu autem

aspoň že tak, ale i tak se mi to nelíbí

Fajka
Janiii
jako kéž bylo jo ....ale my když kupovali frézu tak to bylo 2005 a to byly pak ty tři metry u nás

šmarjá sníh musí bejt. Musí, chci lýžovat letos. Loni to nevyšlo, musí to vyjít letos!!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:18
- Nahlásit

PetraK
To jsou pořád fotky z tý jedný návštěvy, ale máme koupenou permanentku na 10 vstupu s manžou (teda jakože když tam jdem oba, tak to sebere pokaždý dva, ale bylo to vyhodny moc ), takže až bude čas, zas tam zajdem, jen se perem o foťák

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

šmarjá sníh musí bejt. Musí, chci lýžovat letos. Loni to nevyšlo, musí to vyjít letos!!!!
my když kupovali frézu tak to bylo 2005 a to byly pak ty tři metry u nás
myslíš tyhle tři metry??

a jeden kulíšek Berni

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:48
- Nahlásit

Janiii
jo přesně tydle!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

Fajka
Janiii
,JOOOOOOOOOOOOOOOOOo, přesně týdle! A nebo- aby teda Fajku nekleplo, tak aspoň poloviční. prosim, prosim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:53
- Nahlásit

PetraK
No to si piš, že by mě kleplo !!!
Hele jak vy si přijedete a užíváte si 1 až dva tejdny jo a já se v tom plácám půl roku a speciálně tuhle zimu 2005 sme museli shazovat sníh i ze střechy barááku lopatou (a že ho máme hodně vysokej) páč na střeše je nám fréza houno platná !!!
a to se ani nerozepisuju kde všude nám zateklo a že musíme udělat novou střechu kvůli tomu pitomýmu sněhu

Ale jinač nic ve zlým

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:15
- Nahlásit

Fajka
Ale jinač nic ve zlým

já vím, že to není úplně idylka v tom žít celoročně - nebo teda celopůlročně, když je zapadaný naprosto všechno a člověk nedělá nic jinýho, než že odhazuje sníh a pak si přijedou sváteční lýžaři, postavěj se na kopec, kochaj se s grogem v ruce a vykřikujou: "to je ráj, to je ráj, jak my vám závidíme!!! Máte tady božskej život!" a pak si odfrčej do velkoměsta, kde jim prohrábnou silnice (když teda nejsou zaskočený z pěti vloček, který včera spadly). Ale možná.... jednou.... časem.... se přidáme k těm co furt "v tom božským životě vodhazujou jak steklý "

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:21
- Nahlásit

PetraK
přesně tak ... když jsem tam bydlela, taky jsem nadávala ... a teď mi to tady chybí, celou zimu jen břečka a jediný místo, kde je sníh, jsou silnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

Janiii
když jsem tam bydlela, taky jsem nadávala ...

já se nedivím, chceš jít koupit rohlíky a dvě hodiny před tím musíš házet hrablem sníh , ale na druhou stranu, mě to tam láká- asi kdybych měla jistotu práce -aby byly prachy na hypo na dům, tak už jsme dávno tam a vodhazujem sníh

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

PetraK
Ale možná.... jednou.... časem.... se přidáme k těm co furt "v tom božským životě vodhazujou jak steklý
jéé tak to musíš pak jednou zadat souřadnice a já se pudu taky provokativně kochat s grogem v ruce .... ale z dostatečný vzdáleností abych nedostala lopatou

Janiii
a teď mi to tady chybí, celou zimu jen břečka a jediný místo, kde je sníh, jsou silnice a sme zase u toho čék dycky chce to co nemá

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

Fajka
ale z dostatečný vzdáleností abych nedostala lopatou

spíš abys nedostala lopatu! A nešla házet

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání