| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:14
- Nahlásit
Fajka
Hele přesnej proces nevim- se ale zeptám, jakej byl postup, tipuju to nejdřív tmavá, pak světlá a šmudlat a pleskat hadrem vo zeď, ale nevim fakt, todle jde mimo mě. Já sem provijanťák, technický zázemí má na starosti Brtnik.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:16
- Nahlásit
Fajka
noha a mozek mě zakrněly
nic si z toho nedělej, já nenarostla vůbec žádným směrem - když odmyslím šířku, ale to dalo fušku, to byly léta dřiny, to až na starý kolena, jinak po všech stránkách zakrnělá, zakrnělá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:16
- Nahlásit
Fajka
já aza to nemůžu že sem vyrostla jen jedním směrem
to nic, to je jen moje slepá závist, protože všechny botky vypadají elegantně do čísla 38 - a pak to jsou všechno kánoe
a to jako namícháš tmavší barvu nej je podklad pak v tom vymácháš tu hadru ze země a válíš se s tím po zdi a ono to udělá takovýhle exklusivní kocouříky jo???
noo,a jestli jsi pro přírodní motívy, tak ušetříš za barvu a nejdřív setřeš schody a podlahu, po který se prošla Fejkyna a pak to mrskneš na zeď
PetraK
hele ale, když mi jsou ty boty akurát, tak se tam huš nemůže vlézt gelovej sajrajt nějakej
ale vleze, já je mám v botách taky, jsou to spíš jen takový polovložky, a jsou tenký, beru si je i do sandálků na podlatku, když jdem plesat - aspoň trochu to pomůže, ale jasný že nohy mě taky bolej ... holt člověk by v tom musel trpět pořád, asi aby si nohy zvykly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:20
- Nahlásit
Janiii
Heh a to nevíte co si vozím z dovolený a nebo když se vypravíme pro kamení na Litávku. Tam jsou obří valouny, tahám je na záhohy. Brtník už si zvyknul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:22
- Nahlásit
Janiii
holt člověk by v tom musel trpět pořád
to po mě ale nemůže nikdo chtít todleto Fakt nechápu, že v tom chodí ženský (navíc elegantní chůzí) furt a dobrovolně. Moje máma se vždycky zasní, jaký to byly krásný časy, když nosila obří podpatky. Ale to je podle mě tím, že se nikdy nesmířila se skutečností, že má jen dva cenťáky nad velikost sádrovýho trpaslíka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:23
- Nahlásit
PetraK
joo, takhle jsme s mírovou mámou jednou "kradli" kameny u Jizery - Fajka tuší kde, když napíšu ve Splzově za autobazarem sjeli jsme autem co to šlo, natahaly šutry a auto pak skoro nevyjelo a hrabalo po cestě zpátky na silnici
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:26
- Nahlásit
Moje máma se vždycky zasní, jaký to byly krásný časy, když nosila obří podpatky. Ale to je podle mě tím, že se nikdy nesmířila se skutečností, že má jen dva cenťáky nad velikost sádrovýho trpaslíka
hmmmm, to my, co máme 181 a o půl hlavy menšího přítele, nás podpatky nikdy netankovaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:27
- Nahlásit
Janiii
sjeli jsme autem co to šlo, natahaly šutry
to znáááááááááááááááááám u nás fakt není jediná dovolená, kdy bychom zpátky netáhli kufr narvanej k prasknutí šutrama, Brtnik neměl stržený záda /jako když jsme jeli předloni ze Šumáku / a auto necouralo pupek po zemi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:33
- Nahlásit
Janiii
nás podpatky nikdy netankovaly
no mě taky, ne páč bych jinak tankovala furt já- kušnou do země
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:35
- Nahlásit
jdu si ukuchtíkovat něco k obědu - viděla bych to na špagety s kečupem, superrychlý oběd
odpoledne vás sem zase zajdu rozptýlit od práce - a od šibáka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:42
- Nahlásit
Janiii
jéj špagáty- mrskni k nim pár oliv, trochu oregána a česneku.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:44
- Nahlásit
PetraK
mrskni k nim pár oliv
chceš aby se mi přitížilo?
olivy já nepapáááám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:50
- Nahlásit
Janiii
odpoledne vás sem zase zajdu rozptýlit od práce - a od šibáka
hele už pochopil traverzovou výchovu a hodil se do klidu mít ho na čas v ruce tak by sekal latinu, zmeteček malej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 11:57
- Nahlásit
Janiii
chceš aby se mi přitížilo?
no to ne-e, já jen, že špagáty bez olif, česneku a oregána, to je jako suchá palačinka, no
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:48
- Nahlásit
to je jako suchá palačinka
jůůůů, já bych si dala palačinku ale ne suchou, s marmeládou a šlehačkou, kakaem, anebo s ovocem ... sakriš co s tim? kuchtit teda znova nejdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:49
- Nahlásit
Janiii
Mažeš do tý poslele!!????
A zůůůůůůstaň !!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 12:53
- Nahlásit
Fajka
Mažeš do tý poslele!!????
ale no jo furt
hlásím odchod do postele, tak se neupracujte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
a zkus vystrčit čumák! dostaneš traverzou
Fajka
spratek jeden neposlušnej, co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:17
- Nahlásit
PetraK
spratek jeden neposlušnej, co?
jo!!!
a zkus vystrčit čumák! dostaneš traverzou
přísnost muší bejt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:21
- Nahlásit
Fajka
eletriku na ní! Máš prodlužku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
mraky jako hodně mooooc a dlouhýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:25
- Nahlásit
Fajka
takový ty na tom bubnu? Tak to začni natahovat, povedem to přes Prahu, zbytek ošéfuju a dotáhnu nach Benešovsko já, jak se zvedne z postele, mačkáme čudlík. To už jí spolehlivě položí. netrvám na down s hlavou na zemi, ale ležet bude!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
To už jí spolehlivě položí. netrvám na down s hlavou na zemi, ale ležet bude!
vida jak se vyplatí mít kamarády po celý republice Kdyby mě nestačilo tak skáknu za Janiným tatínkem (mám to asi kilák od baráku) ten jistě taky přiloží ruku k dílu.. a rááááád
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:40
- Nahlásit
Fajka
Kdyby mě nestačilo tak skáknu za Janiným tatínkem (mám to asi kilák od baráku) ten jistě taky přiloží ruku k dílu.. a rááááád
von bude tatínek evidentně takovej hodnej. Má rád svou cérenku
To budou hotový Lurdy todlecto!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:19
- Nahlásit
já vám dám Lurdy
a jináč brý rááánóóóóó
sice mi trvalo, než jsem usnula - je to tu samej traktor, bagr, a nevim co ještě - ale povedlo se
teď jsem si uvařila další litr čaje, tak se mě na chvíli nezbavíte
von bude tatínek evidentně takovej hodnej. Má rád svou cérenku
a to von zasejc jo!!! a ušetřit korunky mi chce když jsem se ho zeptala, co chce k vánocům, odpověď byla "ale asi nic .... nebo jóóóó, čepici jsem ztratil"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:34
- Nahlásit
Janiii
TO JE ŇÁKÝ VODLOŽENÍ TODLETO???? Budeme muset s tím életrickým vedením koukám máknout!
já vám dám Lurdy
my fšecko jen v dobrym, že jo Fajko ?
nebo jóóóó, čepici jsem ztratil"
no jo, kupuj, když už většinou člověk všechno má.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:37
- Nahlásit
TO JE ŇÁKÝ VODLOŽENÍ TODLETO????
dvouhodinový vodložení je ti máloooo jo? a ještě kolem plno rušivejch elementů venku - tsssss, tvym psem bych bejt nechtěla
jdu dát osušit berni do chodby, aby se u mohla válet se mnou, páníček dneska dorazí kolem půlnoci tipla bych
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:00
- Nahlásit
Janiii
dvouhodinový vodložení je ti máloooo jo? a ještě kolem plno rušivejch elementů venku - tsssss, tvym psem bych bejt nechtěla
ale ses zvedla BEZ POVELU!! Víš jak to je, povel platí do odvolání, takže mínus bodů
aby se u mohla válet se mnou,
áá dámská jízda!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
PetraK
Janiii
my fšecko jen v dobrym, že jo Fajko
no jasně to my jako fdobrýýýým fááákt
Gde to mám hu elektriku.. nebo sprej že by???
jdu dát osušit berni do chodby, aby se u mohla válet se mnou, páníček dneska dorazí kolem půlnoci tipla bych
no jooooo fakt dámská jízda... by mě zajímalo až budou spolu ležát fpostýlce kdo bude víc chrochtat blahem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:08
- Nahlásit
Fajka
kdo bude víc chrochtat blahem
myslim že to bude ta, co měla potíž s tou služebkou na Slovensko. Která to jen tehdy bylaa?????
Gde to mám hu elektriku.. nebo sprej že by???
eletriku rovnou. Nebudem se párat se sprcháčem.
|