| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:03
- Nahlásit
Jo a všimla sis tu, že už jsem informovala, kdy budeme v Jizerkách??? Od 14. ounora!!
jooo, všimla, a taky jsem si všimla slov pani Fajky, že jí to máš průběžně připomínat, takže na to spoléhám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:05
- Nahlásit
Janiii
STS Chvojkovice Brod - zřejmě slušnej oddíl!!!
aha tam je STS ...
ale jinak jsme na tom shlavou stejně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:17
- Nahlásit
a teď mě napadlo, když dělám do těch uzenin, mohla bych v Báječných létech pokračovat ... bylo tam přece něco ve smyslu (když šel vetchý dělat autoškolu) "tady máš kejtu a nikoho nepřejeď..."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:20
- Nahlásit
Fajka
Janiii
joooo to je vonoooo!!
http://www.youtube.com/watch?v=6AE-nGAdE-I
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:22
- Nahlásit
Janiii
ooo, všimla, a taky jsem si všimla slov pani Fajky, že jí to máš průběžně připomínat, takže na to spoléhám
holky já doufám, že to klapne! Nesmím se moc těšit, to už mám ozkoušený, že jak se těším, tak to někdy nefachčí, tak jak má. Ale... stejně se hrozně těším
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:53
- Nahlásit
holky frčim domu do pelechu ...
přeju krásný víkend všem, pááá v pondělí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:13
- Nahlásit
Janiii
tož ahoj a vyležte se pani.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:41
- Nahlásit
přijedu domu a kdo mě vítá?? prase hnědý obecný je u nás na návštěvě Bára, už od oběda,a Beri podle toho vypadá Bára na Berušku skáče a ťape jí po zádech a z Berni je prasopes je doslova obalená bahnem, no hnůůůůs - a to se hrnula dovnitř, že jde se mnou marodit - tůůůůdle, zůstala venku - i s Bárou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 19:45
- Nahlásit
Janiii
Kruťando - a mohlas mít teplej psí vobklad + jako bonus k tomu bahenní zábal, sama sis to zkazila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 20:20
- Nahlásit
vzali jsme je do chodby, aby trochu oschnuly - a skončilo to tak, že Bára se roztahuje na beruščiným koberci v chodbě a berni leží na lině zlatíčko naše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 17:23
- Nahlásit
Potřebuju radůůůůůůůůů
Sem se včéra zbláznila pustila do malování koupelny... a potřebuju nějak vylepšit (znovu natřít) starej radiátor... jenže nevím jak sundat tu starou barvu dolu špachtlí to jde blbě, smirkem vůbec, opalovací pistole taky nic moc
Potřebovala bych to nějak rychle dostat dolů jinak to budu dělat tou špachtlí až do vánoc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 17:39
- Nahlásit
Ha už sem něco našla .. odstraňovač starých nátěrů!
Jůpííííí doufám že to budou mít v obchodech...
Co je nového?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 17:49
- Nahlásit
Fajka
šiš na co ses to dala??
s tim bych neporadila, my vyměnili komplet radiátory ale to bylo spojený s přechodem na plyn
novýho nic, chvíli tu svítilo sluníčko, chvíli padal sníh, zítra ráno vstáváme brzy a jedem pomáhat mamince prodávat na trhy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:04
- Nahlásit
Janiii
s tim bych neporadila, my vyměnili komplet radiátory
nový radiátory ????? nooo co bych od tebe mohla čekat dyž Berní kupujete nový auto
No jo někdo to udělat musí že jo... radiátory budem jednou měnit až budem měnit kotel.. ale kdy budem měnit kotel nevím a nechce se mě na ten chnusnej radiátor v nově vymalovaný koupelně dívat tak to musím nějak vymyslet noooo
chjoooo....
a jedem pomáhat mamince prodávat na trhy
jééé vy se máte, to by mě taky bavilo tak že moc pozdravuju.. já budu zejtra primalexovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:14
- Nahlásit
nooo co bych od tebe mohla čekat dyž Berní kupujete nový auto
šak řikám, že to bylo spojený s výměnou kotle a přechodem na plyn
jééé vy se máte
neprimalexuj a udělejte si výlet dopoledne budem ve Smiřicích a až nás tam Vašek vystřídátak jedem za maminou mrknout na Kuks nasávat - vánoční atmosfééééru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:29
- Nahlásit
Janiii
neprimalexuj a udělejte si výlet
jéééé to bych jela hneeed dyby to šlo... ale kdo by to za mě udál že jo
Tak mě tu atmosféru vánoční prosím aspon vyfot dyž už máš ten novej fotáček
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:32
- Nahlásit
Fajka
primalex za den nezatvrdne, a jednou když se bdueš sprchovat nebo cachtat tak holt přes radiátor přehodíš ručník no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:36
- Nahlásit
Janiii
Jednou jednou... huž sem to odkládala skoro 2 měsíce a ted huž to mám rozdělaný tak to musím dodělat, nebo mě maminka zastřelí páč maluju její koupelnu.... tý svý se asi nikdá nedočkááám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:42
- Nahlásit
Fajka
tak si ráno přivstaň a po obědě můžete vyrazit
my jedem ráno kolem šestý uuuuu, v neděli, a budu vstávat dřív než do práce ale těším se tam, na tom Kuksu je to prej moc krásný - tak aspoň na podívanou - měla jsem tam původně prodávat, ale prej je tam zima, tak abych nenastydla víc než jsem ... tak budem prodávat jinde, v teple
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:49
- Nahlásit
Janiii
tak si ráno přivstaň a po obědě můžete vyrazit
hmmmm ftipnýýýý to mám zejtra na celej den
Tož je to na tobě holka musíš fotit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:11
- Nahlásit
Fajka
Tož je to na tobě holka musíš fotit
zrovna před chvílí Pája viděl ukázku toho jak to dopadá když fotim mam z Berni akorát prd...
snad se zítra obrázky na stole hýbat nebudou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:21
- Nahlásit
Janiii
to bé tím že se ti třepe ručka to víš už nejsi nejmladší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:39
- Nahlásit
Brý ráno, esli tu někdo je
Fajka
taky malujete?? U nás hotovo v ložnici, dneska se jde na kópelku, tak jdu zase na tři hodiny ven, jako jsem to udělala včera.Třeba to zas vyjde a nebudu muset uklízet .
Na ten lakožrout - opatrně, je to děsný svinstvo, tak si dej něco na oči a dělej v rukavicích.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:45
- Nahlásit
PetraK
Brý ráno...
U nás hotovo v ložnici, dneska se jde na kópelku, tak jdu zase na tři hodiny ven, jako jsem to udělala včera.Třeba to zas vyjde a nebudu muset uklízet
noooo to se někdo máááá... já si vymaluju a pak si to po sobě i uklidím
Sem dělala mamině koupelnu páč vyhodili vanu a dali sprcháč... no a maminka si vobčas postěžuje že vod tý doby co máme Fajkýše tak huž nemůžeme mít žádnou kočičku ani kocourka..... tag sem jí několik kocourů namalovala včera na zed fkoupelně
Na ten lakožrout - opatrně, je to děsný svinstvo, tak si dej něco na oči a dělej v rukavicích ok brýle mám a rukavice koupím... díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
několik kocourů namalovala včera na zed fkoupelně
si hodná céra!! Je vidět, že mamince uděláš co jí na očích vidíš
já si vymaluju a pak si to po sobě i uklidím
tak malovat já, vyjde z toho tak akorát něco ve stylu Pinkasa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:52
- Nahlásit
PetraK
tak malovat já, vyjde z toho tak akorát něco ve stylu Pinkasa no mě z toho místo Pikasa vycházej akorát ty kocůři nooo
Ale maminka to bere statečně, řikala že když se na ně bude dívat tak si bude řikat že to tak mělo bejt
Mám hodnou maiminku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:57
- Nahlásit
Fajka
Mám hodnou maiminku
taky jí můžeš říct, že čmouhy sou tetkon naprosto in- třeba v picérijích je maj na zdi normálka, takovou tou čmouhatou technikou.A stojí to fůru penět. A ona to má zadarmo.
David tudle čmouhatou techniku udělal doma v jídelním koutě. Místo toho, aby za to vydal milijouny, zkusil, jestli to nepůjde udělat hadrem na podlahu a! Vyšlo to - vypadá to gutově
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:28
- Nahlásit
PetraK
tou čmouhatou technikou....zkusil, jestli to nepůjde udělat hadrem na podlahu a! Vyšlo to - vypadá to gutově
šiš to neznááám jak to vypadááá ?? nemáš foto???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:31
- Nahlásit
Fajka
foto mám, ale doma, tak to odtamtud nandám na rajče a pak sem hodím odkaz. Ale určo to znáš. Ale nemusí člověk kupovat spešl barvu, váleček a vybavení, stačí šikovnej Brtník a hadr na podlahu Ráno jsem odjela na dostihy a když jsem se vrátila, bylo hotovo, už sem přijela jen k uklízení. Což jsem si taky mohla odpustit-příště zůstanu na těch dostizích dýl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Týýjooo já ci taky Brtníka... a chodit si po vejšlapecha dostizích dyž se maluje Kde se dá takovej Brtník schrastit?
Za foto díky předem ráda se mrknu a přiučím něco novýho... hadr na podlahu taky doma snad nějakej seženu akorát ten Brtník bude problem
|