| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:42
- Nahlásit
tak prej paní je s váma dost těžká domluva...
ale co by Pája pro nejhodnější Janiii neudělal, no néééé?
že nechávám děkovat a až budu doma prozvonim
a jinak, kdyby neměl co dělat, ať mi vymyslí, jeslti je lepší jeden objektiv (Tamron) 18-200mm co mi nabízel, a nebo dva (EF) 18-55 a 55-200mm ... kromě toho že bych jak magor musela ty objektivy měnit, to je mi jasný světelnost mají oba stejnou, že nechávám vzkazovat tak jako jestli je v tom nějakej jinej rozdíl než ta výměna
PetraK
žádný takový, ať Ondrášek tu koprovku nejí, protože je to hnus fialovej teda, zelenobílej, dobrá ... ale o její chutnosti mě teda nikdo nikdááá nepřesvědčí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Tak prej ten Tamron co Pája nabízel je 18-250 .....
standartní cen 13.999,-
Ale zkusí sehnat levněš a zjistí to ještě teď.....
Už volááááááááááááááááááá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:45
- Nahlásit
Všem děkujem za přání
Jinak aby toho nebylo málo, tak já už jsem dneska normálně 4 měsíce paní, to je hrozný, jak to utíká... A ještě horší je, že si pořád nějak nepřipouštím, že mám jiný příjmení
PetraK
Jak šlapali na hlavičku? Sviňucha jedna vona se nudí, žužle palec a my ji šlapem na hlavičku? Nene...
Jinak jsem si teď vzpomněla na její užasnou štěněčí zábavu - v předsíni za závěsem bylo koště, super hračka na kousání, takže psice se bavila s ním, že k němu přilítla, chvilku za něj tahala, dokud nespadlo, pak ho ještě párkrát kousla a zdrhala za mnou, že "To šeredný koště na mě furt padá paničko, pojď ho postavit" A tohle vydržela dělat celej den
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:48
- Nahlásit
Janiii
Hele dybych si teď měla vybírat já, tak beru normálně 18 - 55 a jako teleobjektiv něco, co je aspoň do 300mm (teda záleží na tom, co budeš chtít fotit krom psisek)... V pátek mě nakrklo, že ten teleobjektiv máme jen do 200mm, páč jsem na druhé straně řeky viděla ledňáčka a na fotce z něj je jen tyrkysovo oranžová tečka...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:54
- Nahlásit
Fajka
hmmm, tak to vidim tak, že Pája něco koupí a mě řekne kdy mi to kam přiblíží resp. kam si pro to mam dojet a kolik si mam s sebou vzít peněz
někdo mi řikal něco ve smyslu že když by byly ty objektivy dva, tak že jsou jako ve větší kvalitě než když je jeden s takovým rozsahem - asi blbost co?
týýýjo, já už chci fotit!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:00
- Nahlásit
Janiii
maj pravdu přecedooooooooooooooooo!!!!
Jenže prej zas takový profíci nejsme......řikal Páája...
ještě cituju: Mezi náma mě to věčný přehazování objektivů taky sere.....
Konec hlášení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
Janiii
ale o její chutnosti mě teda nikdo nikdááá nepřesvědčí
to by šlo říct, kdybych ji vařila já,, ale moje máma a ségra uměj tak skvělou koprofku, že by ses po ní umlátila.
Eimy
my ji šlapem na hlavičku?
no jistě že VY! Dyk je to vidět, jak se to nebožátko malilinkatý brání zašlápnutí! ŹE JO HOLKY??
Koště u nás taky bylo dobrej protivník, ale pak se jednou trefilo a Ešus si to šel pak radši zbaběle vyřídit s díťátkama vod toho smetáku - šel po košťátku a lopatce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
PetraK
no jistě že VY! Dyk je to vidět, jak se to nebožátko malilinkatý brání zašlápnutí! ŹE JO HOLKY??
No jasněěěě volam okamžitě Srstku s Kubišovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:10
- Nahlásit
Fajka
No jasněěěě
dík za podporu přecedo!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:19
- Nahlásit
Janiii
Tamron Cena ukecaná 11.275,30 včetně DPH
Skladem 5 ks...
PetraK
dík za podporu přecedo!
ale nejni vůůbec záááč
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:26
- Nahlásit
Fajka
Tamron Cena ukecaná 11.275,30 včetně DPH
no počkeeej ale já to ciii i s foťákem
takže Canon EOS 1000 D plus objektivek = ???
a to že to Páju se.. to mě moc nepotřešil - no ajinak mi to říkal asi právě kamarád kterej se tak trochu focením přeživuje, řekla bych - tak tomu asi trochu rozumí ale zas on má tu deformaci profesionální a nic pro něj neni dost dobrý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:29
- Nahlásit
Janiii
no počkeeej ale já to ciii i s foťákem
vo toms ale nemluvila
Víš coooo večer prozvoň ať se dohodnete co já vám tady budu tělat tlumočníka z češtiny do češtiny
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:35
- Nahlásit
Fajka
ale vždyť pája ví že ci foťák
ok ok, nebudem tady tím zaclánět, dohodneme se večer ale stejně děkuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 15:40
- Nahlásit
Janiii
ale vždyť pája ví že ci foťák
ví .. neví... no jasně že vííí ale dneska si mluvila .. psala jen vo vobjektivu.... a prej kdo je tady hňup? Za prví nevím co to je a za druhý mě to uráží
OK cikni večír, páč se spolu určo domluvíte rychlejš
Není záááč
|
alias
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:25
- Nahlásit
petrak - já o tom klonu vim - když jsme ho viděla tka kdyby špéda nedřepěl proti mně na křesle bych řekla že to je von )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:24
- Nahlásit
brý rááánoooo,
holky co si myslíte o kinedrylu - myslíte, že kdybych dala Berni třeba půlku před cestou autem, že by ji to mohlo trochu zklidnit??
Fajka
paníííí, včera jsem už pak odpadla, posílala jsem Pájovi ještě otázečku na jeden objektííívek, mohl by se mi přes tebe jako tlumočníka vyjáááádřit??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
Janiii
hele kinedryl je na nevolnost, ten tohle nepořeší.
alias
jsou skorem stejný což? Akorát tenhle bude kapek ostřejší, ne jako Špéďa , ale vzhledem k tomu, že má určitě něco za sebou se není co divit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:09
- Nahlásit
Janiii
paníííí, včera jsem už pak odpadla, posílala jsem Pájovi ještě otázečku na jeden objektííívek, mohl by se mi přes tebe jako tlumočníka vyjáááádřit??
Prej daleko víc než další objektiv Pája používa přídavnej blesk...
a vydrž Brťka vydrž........... nejdřív se prej máš naučit fotit s jedním objetivem a pak se teprve pouštět do dalšího ......
Konec hlášení
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:16
- Nahlásit
Fajka
děkuji, no co já bych bez vás dělala to já jen, že na něj byla teď akce, tak jsem si řikala, jestli ho nevzít rovnou - ikdyž bych ho nepoužívala
tak ještě jednou díííííííííííííky
PetraK
hele kinedryl je na nevolnost, ten tohle nepořeší
no já to brala podle sebe, já si vezmu půlku kinedrylu a chrněla bych dvě hodiny jak nemluvně ... přijde mi že to jako zklidní celkově ten organismus tak jsem si říkala, jestli by to nemohlo pomoct asi zkusim cinknout pani doktorový veterinářový
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:21
- Nahlásit
Janiii
děkuji, no co já bych bez vás dělala
to já nééé to Pája
Hele o nějakejch práškách pro hafany co jsou ve stresu při cestování už sem někde četla či slyšela.. určo něco bude Ale já s tím zkušenost nemám žádnou.. zkus založit tééma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:22
- Nahlásit
Janiii
no já to brala podle sebe, já si vezmu půlku kinedrylu a chrněla bych dvě hodiny jak nemluvně ... přijde mi že to jako zklidní celkově ten organismus tak jsem si říkala, jestli by to nemohlo pomoct asi zkusim cinknout pani doktorový veterinářový
aha, no je to možná nějak inovovaný, já to brala naposled když jsem byla dítětou - a to už je létapáně moc před kristem, takže dneska to může být taky o něčem jiným už. To mě nenapadlo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:51
- Nahlásit
založila jsem téma tak uvidim
k doktorce stejně budem muset, mě se prostě nelíbí jak Berni skřehotá nevim jeslti nemůže mít něco s hlasivkama neštěká jako dřív, je jak když mutuje, takovej skřípnutej hlásek, jen občas se jí povede štěkat normálně ...
jedině, že by to bylo jak u lidí - když dlouho řvou tak si poškodí hlasivky ... no a Berni štěkala 3,5roku v kuse, a to už je pořádná makačka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 09:58
- Nahlásit
Janiii
Berni skřehotá
třeba si buduje seksi hlásek?
Dej pak vědít, jak jste dopadli, jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:04
- Nahlásit
PetraK
Dej pak vědít, jak jste dopadli
no vědět dám určitě, jen jaksi nevím, kdy se tam dostanem - paní doktorová ordinuje 16-18
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:08
- Nahlásit
Janiii
a jéje . No a co v pátek? Nešlo by to zahamtnout v práci dřív?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:22
- Nahlásit
Ahoj všici, normálně jsem si vzakla do práce noťáska, potřebuju něco najít na netu a se připojim, píše mi to, že signál sice nízkej, ale OK (bejvalo to i horší), ale zapnu explorer a NIC! Stránku nelze zobrazit! Tak jsem se zase nabořila k šéfovi, ale za chvíli se vrátí z porady, tak přemejšlim, co mám s tim připojením udělat.
A propó, udělala jsem odvážnej krok. Máme nasadit další kůru na fortiflexu, ale místo toho najíždíme na phytovet. Koňskej. Uvidíme, co to s náma udělá.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 11:37
- Nahlásit
mishi
Uvidíme, co to s náma udělá
tak kéž by to fungovalo a bylo to ok dej vědět!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:10
- Nahlásit
Janiii
Dyž u nás je to trochu jiný, páč Gastoňák má problémy s motorikou, tak z toho už ani nepoznám, co je kvůli displazce a co kvůli mozečkový degeneraci. Nechci do něj cpát už žádný sajrajty, tak to zkusíme a uvidíme... A bernardýnce to dáme jako prevenci...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:10
- Nahlásit
PetraK
A Veverce nikdo na hlavu nešlapal, vona byla piraňa a mentálek od přirození
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 12:15
- Nahlásit
mishi
a jejda to jsem netušila, že to máte takhle , tak držím palce, ať to zabere
Eimy
vona byla piraňa a mentálek od přirození
neházej to na přirození, čoveče. Tak malej pupík ešče nemá tak velký přirození, aby to mohlo něco ovlivnit. Sama jste tim vinna pani!
|