| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 19:00
- Nahlásit
tak, na web jsem umístila povídání o narozeninách, a hlavně myslim poměrně trefně popsané fotky protože co Berni vyváděla s dortem, to mi hlava nebrala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 08:41
- Nahlásit
Janiii
co z toho vyplývá? no že to nový auto asi budem muset koupit, a asi dřív než na jaře a Berni ho půjde kupovat s námi
dneska má narozeniny - no ale neni dárek pro psa nový auto trochu luxuuuus???
, tak tomu řikám udělat něco někdy jinak. Kam se na tohle hraba oslava narozenin křečka : D
Fajka
vždycky se najde někdo kdo jí ten míček hodí... taky by zas mohla skončit na nějakým bálkoně
přesně tak, a nebo ještě hůř . Prostě si myslím, že když to přijít má , tak to přijde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 08:43
- Nahlásit
Janiii
Bonečka nás chtěla sežrat láskou když jsme přijeli, vypadá prostě báječně, neřekla bych do ní, že je po dvou takových operacích na nožku trochu kulhá, a bříško je snad ok
jéé to já háský čtení , je to šikovná holka, mamka má radost což?
A BERNÍ BERUŠKOVÝ PŘEJEME FŠECKNO NEJ K NAROZKÁM. A mimochodem ten dort je taky dost dobrej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 08:45
- Nahlásit
Eimy
narozky stejně s manžou a on to špatně nese
co mu vadí na tom, že se připojí k Veverčiným narozkám??
Přeju fšecko nej už teď, páč mám zmatek a je mi jasný, jak by to se mnou dopadlo.
vy koukat na egiho deníček náhodou?
určo ne, páč nevím, kdo je Egi (krom toho, že odhaduju, že to bude péf )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 08:46
- Nahlásit
JO A HOLKY - AKCE OKNA VYPUKLA!!!
HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉ HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:41
- Nahlásit
já taky radši gratuluju dnes a všem předem - i zadem
Fajka
a jak jsem tak koukala vedle, pani vy se ani nepochlubíte???? pochopila jsem to dobře??? prošli jste sítem?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:12
- Nahlásit
PetraK
péf to není, je to kamoš a ke komentářům ke článkům mu tam něco psala náká petrak, tak jsem si řikala, jestli to třeba nejseš ty
a co mu vadí... já ti ani nevim řešim to tak, že chudák Veverka narozky prostě od doby, co s ním chodím neslaví dostává jen víc věcí od Ježíška
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:24
- Nahlásit
Eimy
péf to není, je to kamoš
aha, takže to sem se evidentně netrefila , tímto se kámošovi omlouvám, že jsem z něj udělalal čokla nějakýho , ale zase může být rád, že k němu na stránky chodí nějaká jiná PetraK, která mu tam nebude dělat takovej bordel
dostává jen víc věcí od Ježíška
: D , ale tak chápu, že to někomu přijde divný, slavit čokloj narozeniny, ale jedu v tom taky. Narodil se? Narodil, tak máme aspoň důvod slavit, když může křeček, co by nemohl čokl, že jo?
Jo holky - Ešus dostal od páníčka v pátek obří kraví kost sušenou -aj s fůrou masa, s obříma kloubama a tak. Tak se do toho hned pustil a když měl jít ven, tak to vůl táhnul s sebou, to bychom asi daleko nedošli . Bylo mi jasný, že to nezůstane bez odezvy, páč se tím rval horem dolem. Uzavírala jsem sázky jestli se poblije, posejří, nebo ucpe
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:55
- Nahlásit
Bylo mi jasný, že to nezůstane bez odezvy, páč se tím rval horem dolem. Uzavírala jsem sázky jestli se poblije, posejří, nebo ucpe
no a??? dopadlo to jak??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:57
- Nahlásit
Janiii
měla jsem pravdu jen ze třetiny, se pos*ejřil byli jsme na chalupě, tak nebylo co řešit
Hele holky se musim pochlubit - viděly jste u Davídkojc moje fotky z obrany?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:23
- Nahlásit
PetraK
neviděly, aspoň já ne, hoď prosím sem, ať nemusim jukat vedle - otvírám v práci víceméně jen tuhle diskuzi ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
tak tady sou obrany z obýváku
tady obrany s dušima- tuhle fotku ocení zajisté Eimy
a tady koupačka a lítací čokl:
huf, ale byla to dřina to sem přetahat , to jen, že seš to ty pani. To je prima, že sem už občas můžeš nakouknout!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:56
- Nahlásit
tyjo, ešus je prostě model každým coulem - on vypadá elegantně i při tom skoku
a děkuji tisícerékrát za přetažení fotek sem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
Janiii
neni zač, to víš, člověk se rád pochlubí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 18:54
- Nahlásit
Janiii
a jak jsem tak koukala vedle, pani vy se ani nepochlubíte???? pochopila jsem to dobře??? prošli jste sítem
ahojky díííky já sem teď dva dny vůbec nestíhala
Tak se chluubím až teď.. joooo je to doma nemožné se stalo skutečností
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 18:55
- Nahlásit
PetraK
šiš ta první fotka je hustááá... a pak gdo tu má vlkodlaka???
plavací sou taky super
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 19:04
- Nahlásit
PetraK
Fotky super Docela bych se Ešusáka i bálo
Jinak k té "duchovské" fotce... Odky máš doma pitbula?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 21:01
- Nahlásit
Fajka
joooo je to doma
supééééér, gratulujem, jste prostě holky šikovný, že jste to dokázaly
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 23:54
- Nahlásit
Fajka
Janiii
Já taky nestíhám a nechápu o čem mluvíte, každopádně ale Fajce gratulujem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:19
- Nahlásit
Eimy
oooo děkuji
ále jde o tohle ...
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ bonitace
dávám sem odkaz kvůli tý fotečce, která krásně vyjadřuje co si o tom všem Fajkýšek myslí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:15
- Nahlásit
Fajka
vo co go?? Čím se to chlubíš?? taky chci vědííít
a pak gdo tu má vlkodlaka???
no má kapek větší žoubky
Eimy
Odky máš doma pitbula?
nemám pitbula, ale pitvůla je to pitvůl
A bát se ho nemusíš, ženský on velice oblibuje, včera šel v hospodě s jednou házet šipky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:17
- Nahlásit
Fajka
hůůůůůůůůůůůůůůůž sem to našlááááááááááá! Gratulujůůůůůůůůů a na tý fotce to Fajkýšce moc sluší ale.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:21
- Nahlásit
PetraK
a na tý fotce to Fajkýšce moc sluší
díky mě spíš teda připadá že se tváří jak retard.....inu jaká panička takovej pes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:38
- Nahlásit
Fajka
nene, mně se ta fotka fakt líbí. I když ta mrtvá Fajkýška na cestě je pochopitelně lepší, páč je ze života, ale tady jí to sluší. Může jí poslat ženichovi jako to udělala Krasomila,dyš poslala svůj plakát Miroslavovi
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:47
- Nahlásit
hooooj,
mám dilééééma v sobotu jedu služebně do Bratislavy a buď mám možnost vracet se v sobotu v noci domů (vyjet cca v devět večer z bratislavy) nebo tam přespat a jet ráno ... míra jede se mnou. no joooo, ale Berni by musela bejt doma, sama, chuděrka jedna, to byla za celý ty 4 roky jen jednou jedinkrát - a ležela na dvoře a vyhlížela nás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:18
- Nahlásit
Janiii
tý jo, tak to nevim , tady neporadim , tady nemůžu bych nebyla objektivní
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:25
- Nahlásit
já vim že by to berni přežila - na druhou stranu, co - autem jezdit nechce, tak bude sedět na prd... doma
vim, že to budu prožívat jen já, ona bude v pohodě na zahrádce s babi a dědou, který ji budou rozmazlovat, když jí "tady ty páníčkové zlý nechali" ...
je to prostě můj psychickej problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:51
- Nahlásit
Janiii
vim, že to budu prožívat jen já, ona bude v pohodě na zahrádce s babi a dědou, který ji budou rozmazlovat, když jí "tady ty páníčkové zlý nechali"
tak to si piš, že budeš jediná, kdo to bude prožívat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:09
- Nahlásit
PetraK
Míra mi tvrdí to samý - na moji otázku "myslíš žeto berni vydrží" mi bylo řečeno "ONA určitě ... ale co ty, to nevim"
jsem prdlá, já vim
písnu do hotelu, jestli mají volno ... ale už se vidim, jak v sobotu večer volám babi a dědovi, jestli papala, a copak dělá ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:19
- Nahlásit
Janiii
ale už se vidim, jak v sobotu večer volám babi a dědovi, jestli papala, a copak dělá
háhááááááááááááá kurnik odkud to znám??
|