| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:34
- Nahlásit
Janiii
a co to jako bylo??
no volal několikrát až sem si říkala co když má někdo nějakej problém tak to vemu no a von jako že Karel a že kolik mě je? (úchylnější hlas sem snad ještě neslyšela.... ) tak se jako ptám jako že proč... a von jestli mě už bylo patnáááct tak jako řikám a co jako s tím má bejt?? no a von že už mu bude skoro třicet .. no tak sem ho zjezdila že sou tři hodiny ráno ať se hodí do klidu a de do pr... típla sem to a on zkoušel volat zase znova, tak sem to vypla a ráno mě to ukázalo dalších nezodpovězenech asi 6 hovorů
No a to mě tak vytočilo že sem do pěti byla vzhůru
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:40
- Nahlásit
Fajka
bych mu řekla, že jsem Arnošt je mi 50 a jestli to chce zkusit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:42
- Nahlásit
Fajka
snad
Janiii
v pondělí už mi začne práce na plnej uvazek, to se nezastavím, škola a nemocnej manža k tomu doma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:43
- Nahlásit
Janiii
bych mu řekla, že jsem Arnošt je mi 50 a jestli to chce zkusi
jako ve tři ráno mě nic podobně inteligentního nenapadlo, ale budu si to pamatovat pro příště...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:45
- Nahlásit
Fajka
napiš si ceduli na noční stolek, abys ji měla hned na očích
lidi jdu do pelechu, ikdyž možná skončim u telky, protože dávají můj oooooblíbený filmík - Dannyho parťáky - George je tam k sežrání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:51
- Nahlásit
Janiii
George je tam k sežrání
jo jo taky ten film miluju tož dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:17
- Nahlásit
Eimy
Tý brďooo, to sou fotky!!! Jak tančí Veverka na jedný nožce- to nemá chybku (fotka 0552) !! No a pochopitelně vižliště pižliště - je sladkýý - a foťák tím pádem pracuje moc dobře, páč zachytit takhle ostře vižlu v pohybu, to chce profíka
Holky - ta s těma višněma - myslím studenstskou pečeť - to je myslím právě ta hořká. Ta je naprosto, naprosto dokonalá, na tu nemá vůbec nic. Ani dort z Mandlový Paříže
Janiii
bych mu řekla, že jsem Arnošt je mi 50 a jestli to chce zkusit
takže Ty nás tady celou dobu lakuješ, že seš Janiii a přitom seš obstarožní Arnošt!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:37
- Nahlásit
PetraK
Dík za pochvalu Byly to jen testovací... Přece jen tomu ještě hodně chybí k tomu, abych byla uplně spokojená, musíme si ještě trošku porozumět s foťákem
Vižlí prcek byl suprovej Volala jsem "Eimy"a přiěhla ona (če se jemnuje Ebby )Takovej roztomilej špuntík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:20
- Nahlásit
hoj báby
PetraK
máš něco proti Arnoštovi???
taky je u vás tak krásně?? a já dřepim v kanclu ale pojedu domů busem a Míra mi s Beruškou přijdou naproti - jsem jim to vymyslela už vidim jak bude Míra nasr... protože to je pro Berni socializační procházka, páč chce řvát na každýho psa za plotem, kolem kterýho projde ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
Takovej roztomilej špuntík
taky chciii roztomilýho vižlího špuntíkáááá . A voňavýho! Páč jak ty štěnda voněj, to můžu fetovat.
musíme si ještě trošku porozumět s foťákem
to přijde, pokud nejsi střevo jak já
Janiii
Arnoštovi???
myslíš Blažejovi???
Je tady krásně, nádherně, připadám si jak vězeň na Bezdězu Volala jsem dom, ať nikdo s čoklem nechodí, že jdu JÁÁÁÁ, JÁÁÁÁÁ. A teď nevím, jestli to vzít do polí a užít si přírody a nebo do civilizace právě socijálízovat - jenže tam stejně žádnej čokl nebude , všichni sou asi na balkůnech nikde nikdy žádnej neni.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:41
- Nahlásit
Janiii
protože to je pro Berni socializační procházka, páč chce řvát na každýho psa za plotem, kolem kterýho projde
ts tak to zásadně fajuš nedělá, prochází kolem zuřivých psů za plotem elegantně a s nadhledem
PetraK
A voňavýho! Páč jak ty štěnda voněj, to můžu fetovat
si pořiď akitku .. ty voněj jako štěnda celej život
Já už ci takýýý vééén, tam je táááák kráááásně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:46
- Nahlásit
Fajka
ts tak to zásadně fajuš nedělá, prochází kolem zuřivých psů za plotem elegantně a s nadhledem
tjo, to Berni se může posr... jako fakt - uplně hysterická, chtěla by s každým donekonečna lítat kolem plotu a je fakt, že by to chtělo trénovat, ale přiznávám, radši vypadnu mezi pole a do luk, než abych štrádovala po vesnici se psem na špagátu no ... asi budem muset trénovat, resp. Míra - budou chodit holt častěji Janičce naproti k autobusu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
Fajka
prochází kolem zuřivých psů za plotem elegantně a s nadhledem
páč ví, že kdo si počká, ten se dočká
ty voněj jako štěnda celej život
fakt?? A nejde to importovat do vižliček? Páč to je moje láska životní.
Janiii
asi budem muset trénovat, resp. Míra - budou chodit holt častěji Janičce naproti k
tomu říkám manager trainingu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
páč ví, že kdo si počká, ten se dočká
jo jo nedej bože kdyby byl pes před plotem a né za plotem
ty voněj jako štěnda celej život fakt??
jako fakt, ona ti nesmrdí ani když zmokne..prostě vůbec není cítit psem
A nejde to importovat do vižliček? Páč to je moje láska životní tak to asi nééé
PetraK
Janiii
asi budem muset trénovat, resp. Míra - budou chodit holt častěji Janičce naproti k tomu říkám manager trainingu
no to je teda.. to čučím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
jako fakt, ona ti nesmrdí ani když zmokne..prostě vůbec není cítit psem
tak Ešus když někdy zmokne, vypadá to pak, že se k nám nastěhoval rybník. Takže on je možná spíř ryba než pes, páč smrdí jak rybník
tak to asi nééé
to nevadí, budeme mít prostě rybniční vižličky, no. jestli teda David nevybojuje foustka. Ale to bychom museli mít ty čokly dva. Já chci už vždycky vižlu. Foustek se mi taky povahou líbí, ale nevím jestli bych ho za vižlu vyměnila??? Tak pak jedině dva. Teda tři, protože jako druhýho psa chci psa z útulku. Takže....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 18:11 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
PetraK
Já ani nevim, jak voni štěnda, Veverku jsem nevočichávala moc a od té doby jsem neměla moc příležitostí...
Jinak, abych se pochválila, tak mně se nejvíc líbí tyhle dvě fotečky asi:
A manžu rozesmála tahle, o té řek, že i když tam jsou psi, tak se může líbit i lidem, kterým se psi moc nelíbí... (zbytek fotek mi sepsul ) Prej že to vypadá, že ten černej hafák vyplazuje na to vižlí mrně jazyk a to je na něj za to naštvaný :
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:15
- Nahlásit
jsem Berni pomluvila, a ona šla docela pěkně,a honit se chtěla jen s klukem labradořím, kterej zuřivě metal kličky kolem plotu
tak příště ji musim pomluvit zase
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:20
- Nahlásit
Janiii
cau pracante jak se daří pracovně ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:24
- Nahlásit
Fajka
ale jo, jde to. zítra začínám druhý týden a trošku začínám mít tušení, vo co gou snad to půjde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:27
- Nahlásit
Janiii
no tak super a co němčina dobrý?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:29
- Nahlásit
Fajka
ale jo, zatim jen píšu a čtu maily, občas prohodím pár vět s panem šéfem, telefonování mě zatím minulo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:31
- Nahlásit
Janiii
ono třeba ani nebude moc třeba telefénovat... já mám dvoje skopčáky a jedni jen píšou maily a vůbec nevolají a druhý zase jen telefonujou a vůbec nepísou maily tagže mám každodenní trénink obojího ale třeba budete mít taky jen tu psací variantu s občasným telefénem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:40
- Nahlásit
Fajka
kolegyně telefénuje o 106 ale umí suprově německy, a taky dělá něco jinýho než já, tak to k tomu asi víc potřebuje... tak asi časem taky dospěju k tomuto stádiu
jdu do vany a odpočívat - no přece nepůjdu žehlit
brý večer všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 19:45
- Nahlásit
Janiii
nezapomeň pouštět lodičky a až budeš mít varhánky tak ven!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:06
- Nahlásit
Eimy
těch ¨pěknejch fotek je tam hafo - pro mě jako pro laika, ale mě nejvíc dostala Veverka na jedný nožce
Janiii
občas prohodím pár vět s panem šéfem, telefonování mě zatím minulo
to přijde podle mě časem, až se člověk otrká a nasaje nový slovíčka, tak mu bude připadat lepší popadnout sluchátko a vyřídit to za pár minut, než se zdržovat s psaním emilů. Aspoň já to teda beru podle sebe, když jsem byla v Interdeanu.
Jsi čičkovná baba a Berni taky - mám ten samej pocit, když pomlouvám, tak je hodnej, když ho chválím, můžu si čistit lauf u brokovnice - jako dneska
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:29
- Nahlásit
PetraK
tam mě zrovna mrzí, že není doostřená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:31
- Nahlásit
Eimy
tam mě zrovna mrzí, že není doostř
no a ? příště bude.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:25
- Nahlásit
PetraK
když ho chválím, můžu si čistit lauf u brokovnice - jako dneska
ale, copak provedl
bré ráno všem, přes den sem budu snažit nakukovat - aspoň 2x
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:10
- Nahlásit
Janiii
ale, copak provedl
zahovnil se. A pak za odměnu se šel koupat do rybníka, páč se smradlákem nikde chodit nebudu. Měl z toho ten vůl takovou radost- páč jindá mu už v říjnu koupání nedopřeju
Nakukuj, budu to hlídat. Nescvrkla ses ve vaně?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:43
- Nahlásit
nescvrkla, nakonec jsem jen prolítla sprchou ...
a dneska jdu od 20hod. skvošovat - to kdybych náhodou měla přehršle energie
to je ale ešus šikulínek
|