Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
Ta je božííí já ci taky takovou babičkůůůů vlka huž mám

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:16
- Nahlásit

davidkova renata

zrovna se šlo na vobranu

tak vona Nuný nakonec bude ta bloncka, páč jako tagle jít na vobranu ? To může jen bloncka. Místo maskáčů hedvábí a cukrbliky! Navrch si zapomněla teda vobout lodičky, což jí nikdo asi neřek sválně, aby vypadala ešče blbějš

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:17
- Nahlásit

Janiii
ty jofka a to je co? Návštěva Tibetu?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:18
- Nahlásit

PetraK
havajský domorodec přecééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:19
- Nahlásit

My máme jen Adolfa Borna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:19
- Nahlásit

PetraK
páč jako tagle jít na vobranu ?
no vona na to de chytře...jak jí figurant uvidí,úpa ho to rozhodí a složí se sám

Jinak sem ráda,že kreténa ze psa nedělám jen já

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:20
- Nahlásit

no dobře, pro lepší pochopení situace - i s paničkou

to abyste viděly, po kom to ten pes má ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:20
- Nahlásit

Fajka
no to asi jo, to bych jí tam nechala právě zase známí si přivezli venku, co seděla v koutku, je jí přes rok a nemůžeš jí pohladit, okamžitě se počůrá

ženský krásný modelky máte

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
jak vidite pani, já dělám kreténa i ze sebe - proč né, žjo konečně si člověk chvíli připadá jako mezi svejma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:22
- Nahlásit

Možná bysme mohli udělat hromadně nějakou párty ne?

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je super, super mašle

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

a můžu pozvat i kámošku?

snad Méďa odpustí, ale byla kouzelná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Janiii
konečně si člověk chvíli připadá jako mezi svejma
panííí ,proto já sem tady na czpsu

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

Janiii
krásná

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:28
- Nahlásit

Janiii
havajský domorodec přecééé[/i[i]]no dobře, pro lepší pochopení situace - i s paničkou

já nevim, furt Dalajláma, furt. Esi vy si nepletete zeměpis???

Méďa odpustí, ale byla kouzelná

No to bez debaty- je k sežrání!!
Fajka

My máme jen Adolfa Borna
Omyl ! Děfčico, omyl! Alolf Born a Hanibal - dva v jednom, dva v jednom!!!

davidkova renata

myslím, že kretény z těch psů děláme naprosto fšichni, máme štěstí, že nás maj rádi a vydržej to

udělat hromadně nějakou párty ne?

jsem pro!

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:28
- Nahlásit

PetraK
a to takhle oblíkáte normálka doma a nebo na nějakých karnevalech

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:31
- Nahlásit

ankaras

normálka doma, musím se přece nějak bavit
a i kvůli tomu, aby byl zvyklý že na sobě něco nezvyklýho nosí - vyplatilo se to teď, když měl zafačovanou haxnu, neměl tentenci to sundavat, přišlo mu to už naprosto normální.

Na chalupě jeden víkend dokonce strávil celou sobotu v mojí bundě - bylo hnusně, on nutně potřeboval počítat myši, ale lilo. Tak aby mohl být venku, navlíkla jsem ho do svý nepromokavý bundy a mohl si rejdit po zahradě. A já nemusela řešit to, že se nudí

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

PetraK
tak to je dobrý my jsme to s vrstvou kožichu neřešili

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

ankaras

no jo, když my jsme ty holoprtky maďaři nemají podsadu (paní Davídkojc si to nebude plést s posedem! ), takže páč jsem preventista, tak než lítat potom s krchláním k vetovi, dostal bundošku Normálně jsme pes neoblíkací, ale to je když je v pohybu, jenže sčítání myší obnáší trpělivé postávání nad ďourou a čekání až báby hlodavý začnou cárat z díry do díry. takže pohybu moc není. Když dlouho nejdou, začne jim do tý ďoury řvát, ať hejbnou zadkem - ani už mu nemusím říkat: Tak jí zavolej, zavolej jí, ona určo vyleze!

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:38
- Nahlásit

PetraK
a kolik mu je? máte stránky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:44
- Nahlásit

ankaras

Zrovna v sobotu má hošíček 4!!!! roky! Nene stránky my nemáme, páč já jsem kopyto obecný
My děláme krávoviny, stránky jsou na nás moc složitý

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:45
- Nahlásit

PetraK
to je škoda tam by se toho dalo prohlídnout takový pěkný fotečky, kdyby sis ro rozmyslela, tak ti klíďo pomůžu, v práci mam hafo času

mishi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:12
- Nahlásit

Tak jen sem vlezu, už jsem polila stůl džusem a brečim tady. Jako jsem se dlouho tak nenasmála! Na mě všici čučeli jak na debila, když jsem Gastoňákovi strčila na mikuláše na hlavu blikací rohy. Jupíííííííí, nejsem nenormální!

A propó, PetraK, včera jsem louskala to vaše vysvětlování s Psíčkem. Jsem si to hodila radši do wordu, aby šéf nehučel a poslala si to a pak to celý odpolko louskala. Jako síla, vy dva!

mishi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:14
- Nahlásit

Janiii
Ty ušiska jsou kouzelný!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:26
- Nahlásit

mishi
Jako síla, vy dva!

no jo, to se dva hledaj, až se najdou a když jsou to dva grafomani, je to masakr

Meta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:28 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Se z vás picnu. Doposud jsem zastávala pozici odpůrce oblékání velkých psisek, ale myšlenkou, že když je "pes na oblékání zvyklý, nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je
Zítra pročešu skříň...moc se mi líbí nápad jak složit figuranta. Toho našeho tak složíme 100%.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:31
- Nahlásit

Meta
Zítra pročešu skříň...moc se mi líbí nápad jak složit figuranta. Toho našeho tak složíme 100%.
vítej f klubu

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:35
- Nahlásit

Fajka
tak to abych připravila oblečky místo dobrot

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:36
- Nahlásit

Meta
že když je "pes na oblékání zvyklý, nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je
s tím souhlasím určitě.. naše chodila s obvazem skoro 5 dní aniž by se ho dotkla

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:45
- Nahlásit

Meta
nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je

fakt to fachčí- psovi to nepřijde jako nějaká echt zvláštnost. je prostě zvyklý, že na sobě něco musí nechat navléct a setrvat v tom, v podstatě jakoby další cvik. U nás teda musíme každou kreaci patřičně slovně ohodnotit. Jak se řekne: "Ach božíčku!! To je tak, TÁÁÁK krásnej pes! Žádnej jinej na světě neni tak krásnej, jako náš hošíček!!" nechá si klidně navlíknout i skafandr.
A taky to má možná kapek po mamince, která je za dámu, má ráda změnu, takže ze sebe nechá klidně udělat pudlici -nechá si navlíknout chlupatej svetr, na hlavu kudrnatý cosi a na nožičky koketní rukavice

Ostatně - Ešusův bratr je podobného ražení

maj to zkrátka v rodině

a pak - nebudeš věřit, ale ten čokl se u toho baví a královsky, porotože je exhiboš a má rád publikum

Fajka
Nooo, todle je fotka, kde Brtnik pravil, že to neni živej pes, ale plyšák , kdyby jen tůšil, kdyby jen tůšil

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání