| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
Ta je božííí já ci taky takovou babičkůůůů vlka huž mám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
zrovna se šlo na vobranu
tak vona Nuný nakonec bude ta bloncka, páč jako tagle jít na vobranu ? To může jen bloncka. Místo maskáčů hedvábí a cukrbliky! Navrch si zapomněla teda vobout lodičky, což jí nikdo asi neřek sválně, aby vypadala ešče blbějš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:17
- Nahlásit
Janiii
ty jofka a to je co? Návštěva Tibetu?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:18
- Nahlásit
PetraK
havajský domorodec přecééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:19
- Nahlásit
My máme jen Adolfa Borna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:19
- Nahlásit
PetraK
páč jako tagle jít na vobranu ?
no vona na to de chytře...jak jí figurant uvidí,úpa ho to rozhodí a složí se sám
Jinak sem ráda,že kreténa ze psa nedělám jen já
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
no dobře, pro lepší pochopení situace - i s paničkou
to abyste viděly, po kom to ten pes má ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
Fajka
no to asi jo, to bych jí tam nechala právě zase známí si přivezli venku, co seděla v koutku, je jí přes rok a nemůžeš jí pohladit, okamžitě se počůrá
ženský krásný modelky máte
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
jak vidite pani, já dělám kreténa i ze sebe - proč né, žjo konečně si člověk chvíli připadá jako mezi svejma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:22
- Nahlásit
Možná bysme mohli udělat hromadně nějakou párty ne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak to je super, super mašle
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
a můžu pozvat i kámošku?
snad Méďa odpustí, ale byla kouzelná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
Janiii
konečně si člověk chvíli připadá jako mezi svejma
panííí ,proto já sem tady na czpsu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:25
- Nahlásit
Janiii
krásná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:28
- Nahlásit
Janiii
havajský domorodec přecééé[/i[i]]no dobře, pro lepší pochopení situace - i s paničkou
já nevim, furt Dalajláma, furt. Esi vy si nepletete zeměpis???
Méďa odpustí, ale byla kouzelná
No to bez debaty- je k sežrání!!
Fajka
My máme jen Adolfa Borna
Omyl ! Děfčico, omyl! Alolf Born a Hanibal - dva v jednom, dva v jednom!!!
davidkova renata
myslím, že kretény z těch psů děláme naprosto fšichni, máme štěstí, že nás maj rádi a vydržej to
udělat hromadně nějakou párty ne?
jsem pro!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:28
- Nahlásit
PetraK
a to takhle oblíkáte normálka doma a nebo na nějakých karnevalech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:31
- Nahlásit
ankaras
normálka doma, musím se přece nějak bavit
a i kvůli tomu, aby byl zvyklý že na sobě něco nezvyklýho nosí - vyplatilo se to teď, když měl zafačovanou haxnu, neměl tentenci to sundavat, přišlo mu to už naprosto normální.
Na chalupě jeden víkend dokonce strávil celou sobotu v mojí bundě - bylo hnusně, on nutně potřeboval počítat myši, ale lilo. Tak aby mohl být venku, navlíkla jsem ho do svý nepromokavý bundy a mohl si rejdit po zahradě. A já nemusela řešit to, že se nudí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:33
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobrý my jsme to s vrstvou kožichu neřešili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
ankaras
no jo, když my jsme ty holoprtky maďaři nemají podsadu (paní Davídkojc si to nebude plést s posedem! ), takže páč jsem preventista, tak než lítat potom s krchláním k vetovi, dostal bundošku Normálně jsme pes neoblíkací, ale to je když je v pohybu, jenže sčítání myší obnáší trpělivé postávání nad ďourou a čekání až báby hlodavý začnou cárat z díry do díry. takže pohybu moc není. Když dlouho nejdou, začne jim do tý ďoury řvát, ať hejbnou zadkem - ani už mu nemusím říkat: Tak jí zavolej, zavolej jí, ona určo vyleze!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
PetraK
a kolik mu je? máte stránky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:44
- Nahlásit
ankaras
Zrovna v sobotu má hošíček 4!!!! roky! Nene stránky my nemáme, páč já jsem kopyto obecný
My děláme krávoviny, stránky jsou na nás moc složitý
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:45
- Nahlásit
PetraK
to je škoda tam by se toho dalo prohlídnout takový pěkný fotečky, kdyby sis ro rozmyslela, tak ti klíďo pomůžu, v práci mam hafo času
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:12
- Nahlásit
Tak jen sem vlezu, už jsem polila stůl džusem a brečim tady. Jako jsem se dlouho tak nenasmála! Na mě všici čučeli jak na debila, když jsem Gastoňákovi strčila na mikuláše na hlavu blikací rohy. Jupíííííííí, nejsem nenormální!
A propó, PetraK, včera jsem louskala to vaše vysvětlování s Psíčkem. Jsem si to hodila radši do wordu, aby šéf nehučel a poslala si to a pak to celý odpolko louskala. Jako síla, vy dva!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
Janiii
Ty ušiska jsou kouzelný!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:26
- Nahlásit
mishi
Jako síla, vy dva!
no jo, to se dva hledaj, až se najdou a když jsou to dva grafomani, je to masakr
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:28 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit
Se z vás picnu. Doposud jsem zastávala pozici odpůrce oblékání velkých psisek, ale myšlenkou, že když je "pes na oblékání zvyklý, nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je
Zítra pročešu skříň...moc se mi líbí nápad jak složit figuranta. Toho našeho tak složíme 100%.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:31
- Nahlásit
Meta
Zítra pročešu skříň...moc se mi líbí nápad jak složit figuranta. Toho našeho tak složíme 100%.
vítej f klubu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:35
- Nahlásit
Fajka
tak to abych připravila oblečky místo dobrot
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:36
- Nahlásit
Meta
že když je "pes na oblékání zvyklý, nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je
s tím souhlasím určitě.. naše chodila s obvazem skoro 5 dní aniž by se ho dotkla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:45
- Nahlásit
Meta
nedělá mu potíže nosit něco na sobě v případě zranění" jste mi nasadily brouka do hlavy. Na tom něco je
fakt to fachčí- psovi to nepřijde jako nějaká echt zvláštnost. je prostě zvyklý, že na sobě něco musí nechat navléct a setrvat v tom, v podstatě jakoby další cvik. U nás teda musíme každou kreaci patřičně slovně ohodnotit. Jak se řekne: "Ach božíčku!! To je tak, TÁÁÁK krásnej pes! Žádnej jinej na světě neni tak krásnej, jako náš hošíček!!" nechá si klidně navlíknout i skafandr.
A taky to má možná kapek po mamince, která je za dámu, má ráda změnu, takže ze sebe nechá klidně udělat pudlici -nechá si navlíknout chlupatej svetr, na hlavu kudrnatý cosi a na nožičky koketní rukavice
Ostatně - Ešusův bratr je podobného ražení
maj to zkrátka v rodině
a pak - nebudeš věřit, ale ten čokl se u toho baví a královsky, porotože je exhiboš a má rád publikum
Fajka
Nooo, todle je fotka, kde Brtnik pravil, že to neni živej pes, ale plyšák , kdyby jen tůšil, kdyby jen tůšil
|