Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:30
- Nahlásit

Janiii

Janiiiii ahoj a krásný víkend a hlavně relaxuj!

Fajka
Janiii

Tak holky - máme bloklej pokojík v Bedřichově v termínu 14-21. únor. Co vy na to?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

PetraK
Tak holky - máme bloklej pokojík v Bedřichově v termínu 14-21. únor. Co vy na to
Že Ešusek oslaví Valentýna řáděním s Berní a Fajkýšem ve sněhu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 13:36
- Nahlásit

Fajka

ajoooooooo -to mě vůbec nenapadlo My teda nevalentýnujem, ale von může. Stejně může všecko, tak proč by nemohl valentýnovat

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:40
- Nahlásit

Ahoj všickni! Už jsem zase tu. Nějak poslední dobou nestíhám, takže vás asi ani nedočtu. Nekcete mi někdo ve zkratce říct, co je novýho? Teda krom dodělanýho Dípíhá a výborný čokošky.

My jsme se naučili chodit na stopovačce a už se zase kamárádíme s fenkama, o víkendu s jednou běhal po lese, až se chudák uběhal a já ho sbírala. Normálně jsem ještě neviděla aktivnějšího psa! Ona je fakt neutahatelná...

A taky se učíme chodit na prochajdu s Barunou. Gaston na flexině a Báru mám kolem pasu a včera to docela šlo, ale nepotkali jsme žádný psy, tak nevim, jak by to vypadalo, kdyby tam někdo byl. Bára má určo už k 70 kilům, Gaston 24 a i když jsem teď ztloustla, pořád mám míň než oni, takže kdyby zatáhli najednou, bylo by asi veselo.

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Jinak jsem se snažila udat ty matrace, co nechtěli v Dášeňce a oni je nechtěj ani jinde. Nechcete je někdo? Nebo je mám fakt spálit?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 14:55
- Nahlásit

mishi
Ahojda
koukám že taky pracuješ na zkultůrnění svého psíka tož ať se vám daří, já už se o to snažím dva roky a stejnak je to běh na dlouhou trať ..

K těm madracím.. nedávno tu proběhlo forum kde se po madracích ptali myslela sem že sis toho všimla
kuoukni sem http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9024_0.html

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:04
- Nahlásit

Super, už jsem jí napsala. Díííííííík!

No jo, u nás to zkůlturňování moc nepůjde, ale když ono když jdu na prochajdu jen s Gastonem, tak Baruna (bernardýnka) bourá celou vesnici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:04
- Nahlásit

Fajka
na zkultůrnění svého psíka

vemem je do dívadla, třeba to pomůže

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:11
- Nahlásit

Tak až s nima do toho divadla půjdete, řekněte. Půjdu se mrknout a budu vám do toho šustit tou čokoškou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:14
- Nahlásit

mishi
Super, už jsem jí napsala. Díííííííík!
není zač

mishi
Tak až s nima do toho divadla půjdete, řekněte. Půjdu se mrknout a budu vám do toho šustit tou čokoškou
To klidně můžeš, ale ty Fajčiny prápory a slinty si budeš utírat sama!!

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Fajka
Na utírání slin jsem přeci zvyklá, mám bernardýna. Oni si je neutíraj sami do nejbližších kalhot jako ta naše?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:22
- Nahlásit

mishi
Na utírání slin jsem přeci zvyklá, mám bernardýna. Oni si je neutíraj sami do nejbližších kalhot jako ta naše?
nééé naše nééé je způsobná

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

Fajka
Tak to jste se zkultůrňováním o dost dál než my.

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 17:34
- Nahlásit

juu tady je mrtvo, ček celej dne lita a pak zjisit, že sem nikdo nic nepiše

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 17:35
- Nahlásit

aha, tak piše, jen se mi to nezaktualizovalo tak to je jiná
jinak zprávy z Brna, děda je doma a je v pohodě, zejtra chce jít volit babička se mu to snaží rozmluvit, je tam s něma docela sranda

alias
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 20:41
- Nahlásit

čauves baby
když už jste u tý čokošky - už jste měly studentskou pečet s visnema? - ta je teprv geniálnnnnnnníííí

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 20:57
- Nahlásit

alias
když už jste u tý čokošky - už jste měly studentskou pečet s visnema? - ta je teprv geniálnnnnnnníííí
Týýjo takhle na noc a hlavně po tom co sem sládovala celou velkou margotku příjdeš s takovejma chutěma

Janii
Ešče makáš??????

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 13:31
- Nahlásit

PetraK
paniii paniiii
podivejte, co jsme potkaly dneska s vevelkou na plocházce

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 13:33
- Nahlásit

až se vrátím od manžílka z návštěvy, dám sem víc obrázků mimina

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 18:46
- Nahlásit

http://tulik.rajce.idnes.cz/Prochazka_18._10._2008 /
Tak tady jsou moje první pokusy
Ešusová, malý žižlívižlí mimi je uplně na konci těch fotek, pokud se na něj ceš mrknout

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:07
- Nahlásit

hoj všichni!!
Fajka
nemakala jsem, ale byli jsme v Hradci u maminy, ted jsme přijeli. a zítra na cvičák ...
Bonečka už pěkně chodí, jasně že pokulhává, ale je to holka šikovná a nejradši by běhala s holkama Berni se vyblbla s Apolenkou i Sandynkou, my jsme se viděli s kamarády od Karlových varů, no bezva sobota
jooo, a studentskou pečetí mi chutě neuděláte - tam jsou rozinky
ale měla jsem dneska výýýýýýbornej dort - jmenuje se to Mandlová paříž - je to dort se spoooooustou pařížské šlehačky a celý obalený v plátcích mandlí bašta neskutečná

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:15
- Nahlásit

Janiii
ale když není ta klasická a je tam něco jinýho, třeba ty višně, tak jsou tam tuším místo těch rozinek

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:21
- Nahlásit

Janiii
ale měla jsem dneska výýýýýýbornej dort - jmenuje se to Mandlová paříž - je to dort se spoooooustou pařížské šlehačky a celý obalený v plátcích mandlí bašta neskutečná
provokatééére

Bonečka už pěkně chodí, jasně že pokulhává, ale je to holka šikovná a nejradši by běhala s holkama
No super !! holka šikovná je to !!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:22
- Nahlásit

Fajka
No super !! holka šikovná je to !!!!
je pořád oddělená, jinak by to nešlo, noha musí mít klid, ale je to zlatíčko a zvládá to parádně
jdu si asi dáchnout, jsem nějaká utahákovaná nebo co

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:25
- Nahlásit

Janiii
jdu si asi dáchnout, jsem nějaká utahákovaná nebo co
já du asi taky celej den sem hrabala listí (nevim kde se to furt bere ) a svazovala stromky před zimou... sem normálně otrávená kyslíkem
Jo a krom toho sem v noci dvě hodiny nespala páč mě vzbudil nějakej úchylák úchylněj po telefonu ve tři ráno a já se tak vytočila že sem pak nemohla usnout

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:26
- Nahlásit

mě vzbudil nějakej úchylák úchylněj po telefonu ve tři ráno
my to nebyli, fakt hele fakt

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:27
- Nahlásit

Lidi vy ešusové zakecáte vyžlí mimino

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:28
- Nahlásit

Janiii
my to nebyli, fakt hele fakt

Tak to mě popravdě ani nenapadlo, ale když se takhle hned bráníš tak kdo ví jestli !!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:29
- Nahlásit

Eimy
Lidi vy ešusové zakecáte vyžlí mimino
Pošle Ešusa a ten jí ho vyčmuchá

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 20:29
- Nahlásit

Fajka
a co to jako bylo??
Eimy
jí ho sem hodíš v pondělek znova ale mimino je fakt bomba

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání