Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:16
- Nahlásit

Eimy
i to mam vošéfovaný, šéfík by mě bral zpátky hned

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:22
- Nahlásit

Janiii
Tak to je dobrýýýý, pani, to můžete pít jak duha až do rána a přijít do práce s úsměvem a "hiiiiii škyt, dobrý škyt, den škyt škyt, tak škyt já škyt škyt, hiiiii, nastupuju"

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:24
- Nahlásit

Eimy
vždyť já piju jen vodůůůůů, po tý budu mít max. v břiše žáby
ale zkusit bych to mohla, abych proklepla kolektíív že jo

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:26
- Nahlásit

Janiii
Vypadlo ti v té vodě "k", ale to se stává

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:26
- Nahlásit

Eimy
tssss, pani co si vo mě myslíte????¨já už mam tohle období za sebou, to vite, stááárnu

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:28
- Nahlásit

Janiii
to jakože staří lidi už nesmí pít alkoholické nápoje? nechci byt stará ne a ne a ne

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 22:31
- Nahlásit

Eimy
jakože bujaré mládí už je za mnou
néé, já to nikdá nepřeháněla ale teď co mi to nedělá dobře na srdíčko se toho radši vzdávám ... než jezdit po nocích zkoumat do špitálu, jestli slouží pěknej doktor

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 16:42
- Nahlásit

Janiii
aha aha.. tož to jo... ale as peknej doktor by nebyl k zahození ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 22:05
- Nahlásit

Tak jsme si potrénovaly, Veverka ze začátku nechápala, že poslední tyčka u slalomu není jen na ozdobu, ale na to, aby se kolem ní proběhlo...
Jinak se nezamotala, v tunelu se neztratilo, takže ešusová je houby předpovídačka

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Eimy

my jsme dneska taky trénovaly, zrovna jsem si to přihasila z cvičáku, a byla docela šikovná, holka - i při střelbě zůstala ležet, jen normálně musíme začít fest pilovat odložení - si z něho začíná dělat prču

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:06
- Nahlásit

Dobrý dopůldne báby,

sem nervózní, jak to zmákne Janiii. Určo teď škytá, páč na ni mylsím.

Jinak víkend byl suprďáckej, Ešus dostal narozeninovej dort, když je teď ten velkej čtyřletej hošíček a pak si kus toho dortu jako další dárek vystopoval . Mrskla jsem mu to schválně podél břehu, kam rád chodí čuchat žvížata a říkala si, že uvidím, jestli bude kraviti čili nic. A!! Čili nic, NEKRAVIIIIIL

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

holkyyyyyyyyyy ja mam taaakovou radost, jedna včera to bylo čtvrt roku, co jsme s manželem manželé a ukecala jsem ho abychom si koupili novej foťáááák... Napřed jsme šli kupovat panasonic FZ50 a nakonec nám prodavač "vnutil" Nikon D40, takže konečně mám svou první opravdovskou zrcadlovku Ještě se s ní na učit fotit... Tak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

Eimy

tomu říkám dárek k výročí Seš čičkovná!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

PetraK
zapusobil na mažilkovou touhu po co nejlepčích fotkách ja byla smířená s tou FZ 50 a těšila jsem se na ni, ale tak tohle snad bude lepšejší

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 17:28
- Nahlásit

Ahoooj, vy jste všickni tak hodný jak na mě dneska myslíte, ale já byla dneska nakupovat a zařizovat lítačku na busy a metro, pracovat jdu až zítra
a večer jdu do hospody na rozlučku
Eimy
tjo, to už je to 1/4roku?? to letí, safra ... a k foťáčku moooc gratuluju, já pořád vybírám a přemejšlim - ikdyž tomu vůbec nerozumim tak nevim na co čekám

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:27
- Nahlásit

Janiii

Nojo!!! Tak vona se fláká a my na ní myslíme!! Tak si piš, že zejtra, zetra po Tobě nevzdechne ani pes. a že jich tady je

Jestli tu ještě jsi - jako že ne, ale to neva -tak se zejtra drž babo psí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:37
- Nahlásit

PetraK
Eimy
gratuluju dodatečne Eimy i Ešuskovi
Já vás nějak nestíhám poslední dobou
Dneska jsme byli v Jiřetíně pod Jedlovou bože lidi tam bylo nádherně jsou tam samý listnáče na těch kopcích okolo a takový barvy sem snad ještě neviděla..k tomu sluníčko a modrá obloha

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:57
- Nahlásit

Fajka
Dneska jsme byli v Jiřetíně pod Jedlovou bože lidi tam bylo nádherně jsou tam samý listnáče na těch kopcích okolo a takový barvy sem snad ještě neviděla..k tomu sluníčko a modrá obloha

CO TODLE JE???? Tady si někdo jede do mých oblíbených míst a neveme mě s sebou píšu jedno velký významný mínus!!! je tam krásně viď?? Tenhle kraj mě loni dostal.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:22
- Nahlásit

PetraK
CO TODLE JE???? Tady si někdo jede do mých oblíbených míst a neveme mě s sebou píšu jedno velký významný mínus!!!
to bylo nečekaně rychlovka otočka
jako byla si tam teď na podzim ,když je to tak barevný??? jestli ne, tak se seber a upaluj bo tak hezky není ani u nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:33
- Nahlásit

Fajka
byli jsme tam loni v létě a letos v zimě. Je mi jasný, že babí léto tam musí být ukrutně nádherný. Já vždycky myslela, že mě dostala Šumava, ale prt. Lužky to je poklad. Fakt bez nadsázky. asi to dělá i to, že to ještě není prolezlý lidma. Je tam krásně.

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:25
- Nahlásit

Janiii
Letí letí Jinak my jsme se rozhodovali mezi oběma, na který ses ptala ve fotkách v pohybu a skončili jsme u tohohle... Obrázky dělá celkem pěkný...
Jinak jak bylo v práci nové?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:40
- Nahlásit

Eimy

Eimýýýý, co tady děláš takhle ráno??

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:49
- Nahlásit

PetraK
no vstala jsem a překládám

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:51
- Nahlásit

Eimy

překládám

Tak jak je to teda s tím vlkem co nese domovníkovi psani?????

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:52
- Nahlásit

PetraK
Ten cestou potká vlčici a nic nedonese A domovník spáchá sebevraždu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:53
- Nahlásit

Eimy
Ten cestou potká vlčici a nic nedonese A domovník spáchá sebevraždu...

takžes kecala!
Nepřekládáš, místo toho píšeš román nějakej. Vo deprézivním domovníkovi z Antarktídy!

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:18
- Nahlásit

PetraK
hele nech si toho jo nebo ti am taky něc opošlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:46
- Nahlásit

Eimy

pošli Veverku, bude bžunda

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:56
- Nahlásit

PetraK
ja ti chtěla poslat něco na to překládání

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

Eimy

tak jo. Pošli peníze, budu si je překládat na půlku a dávat do štrozoku

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání