Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:18
- Nahlásit

PetraK
celou sobotu v mojí bundě - bylo hnusně
njn,máme tu podzim a další aktuální kolekci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

PetraK
Ostatně - Ešusův bratr je podobného ražení
:
ty vado,tak to je strááááááášnýýýýýýý!!!! Si vyhrála dnešní soutěž asi...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK

sem ale nepochopila co to má na sobě to zelený? že vypadá jak stan

ankaras
Právě sem ti zabalila ty CD a dneska odpoledne je hodím na poštu, tož možná zítra to tam máš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

Fajka
že vypadá jak stan
se vobávám,že to bé spacák..

hele ale ty máš krásnou žíhanou hyenu,copa to je???

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
Si vyhrála dnešní soutěž asi...

chci cenu!!!

njn,máme tu podzim a další aktuální kolekci

todle ale neni Nuný, to je Krytinář - psala Gerda, ne?

Fajka
sem ale nepochopila co to má na sobě to zelený? že vypadá jak stan

to šel zrovna s páníčkem na ryby, tak tuším že nějaká rybářská pláštěnka asi. No tichej blázen no. Ačkoliv - tichej- ešče sem neslyšela tichou vižlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:42
- Nahlásit

davidkova renata

copa to je???
Hanibal a Adolf Born převlečený za Akitku

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
Hanibal a Adolf Born převlečený za Akitku
no jo no, spíš ten Hanibal nám sedí

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:59
- Nahlásit

Fajka
no tak paráda díky moc, dam vědět jestli dorazilo a už máme taky hezkýýýý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
Hanibal
Lektr???
Moc krásná akitka!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
Lektr???

ten se u ní učil
Ba ne - dělám si čurinu, Fajkíš prostě není mudlací - no. Však taky nemusí bejt každej pes cicmací s cizíma lidima, ne?

Moc krásná akitka!!!

viď? Je nádherná

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
Lektr??? nooo kříženej s piraňou

Moc krásná akitka!!!
Děkuju

ankaras
a už máme taky hezkýýýý no vidíš tak už mě věříš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:04
- Nahlásit

Fajka
no jo no, spíš ten Hanibal nám sedí

ale jdi Ty! Copak honí lidi po ulicích? Nemá prostě zájem o kontakty no.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:06
- Nahlásit

PetraK
ale jdi Ty! Copak honí lidi po ulicích
no kdybych jí nechala tak možná aj jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:08
- Nahlásit

Fajka
no kdybych jí nechala tak možná aj jo

přeháňka. To bys s ní nemohla na výstavu, ne? nebo myslíš, jako kdybys jí neusměrňovala od mala?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:10
- Nahlásit

PetraK
nebo myslíš, jako kdybys jí neusměrňovala od mala
tak to myslím
a krom toho na výstavách je to tak že má kolem sebe bublinu a když někdo příjde a začne na ní mluvit tak se akorát dozví:
Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdivodemě!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:14
- Nahlásit

Fajka
tak to myslím

aha, tak to jo. No ale víš co, fakt ne každej pes stojí o to být cizákama mudlán. Prostě to tak je. Jasně, že s tím člověk něco musí dělat, když pes mezi lidmi žije, ale myslím to tak, abys z toho nebyla todlencto - vedle - třeba. Myslím, že Fajkýš s tímhle pocitem nebude osamocená. takovejch psů je hodně - a ani se jim nedivím.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:16
- Nahlásit

teda žencký vy dneska jedete - jdu udělat oběd - ten čas letí a přijdu na kukandu ...
no a rozhodla jsem se - napsala jsem pani, že bych měla zájem o tu práci. tak uvidíme, jeslti ona bude mít zájem o mě ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:18
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že Fajkýš s tímhle pocitem nebude osamocená. takovejch psů je hodně - a ani se jim nedivím.
ona taková byla odmalička a hlavně i na nás na vlastní.. ale to jsme rozmuchlovali, rozdrbali a rozmasírovali a je z ní domácí tulič ale většinou cizí nee

Jednou když byl jeden pán naštvanej že se nenechá poladit a proč jako tak se mu řikala se nedifte, poznala že ste si vod rána nevomyl ruce a pán musel uznat že neomyl a dal pokoj

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:21
- Nahlásit

Janiii
teda žencký vy dneska jedete - jdu udělat oběd - ten čas letí a přijdu na kukandu ...
no a rozhodla jsem se - napsala jsem pani, že bych měla zájem o tu práci. tak uvidíme, jeslti ona bude mít zájem o mě ...

Tak a dáš doufám vědít co bude, že jo?

Fajka
ona taková byla odmalička

no tak vidíš, co jste udělali za práci! No - halt by si lidi měli zvyknout, že ne každej pes se dá pohladit. Víš co, zase se fakt nemusíš bát, že by kohokoliv pustila do domu- nikdy nevíš, kdy se to může hodit. Všechno má svý dvě strany mince.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:24
- Nahlásit

PetraK
Víš co, zase se fakt nemusíš bát, že by kohokoliv pustila do domu- nikdy nevíš, kdy se to může hodit. Všechno má svý dvě strany mince
jo jo kdyby jen to ona by ani na procházkách nenechala nikoho aby na mě šáhnul v tomhle je nekompromisní obranářka a hlídačka takže super to je ta příjemná věc

Akorát já s tím měla od začátku velkej problém páč sem chtěla kámoše a tuliče a psa do davu... a mám přesněj opak... ale dneska už sem v pohodě a smířená s tím co mám huž bych Hanibalku -piraňku nevyměnila za nic na světě

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:25
- Nahlásit

Janiii
no a rozhodla jsem se - napsala jsem pani, že bych měla zájem o tu práci. tak uvidíme, jeslti ona bude mít zájem o mě ... super, vod jakživa všici asistenti a tydlenti přines podej udělej či účtaři chtěj dělat vobchodníky !!! Super tak ať to výjde!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:41
- Nahlásit

Fajka
páč sem chtěla kámoše a tuliče a psa do davu... a mám přesněj opak

to máš těžký - představy jsou jedna věc a realita druhá- já si taky malovala, že budu s Ešusem dělat canisterapii - až se tak kolem třech let zklidní. tak krom toho, že se nezklidnil, tak na to vhodný pro svou plašivost není. Třeba některý mužský jsou podezřelí a když jsme loni jeli do Lužek, bydleli jsme v penzionu spolu se "zájezdem" německý mentálně postižených pacientů - to byl pro něj naprostej děs, takže jsem to prostě odpískala. Prostě se musí člověk tý realitě přizpůsobit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:49
- Nahlásit

PetraK
to joo ale dyž víš že chceš mazlíčka do kapsy tak si pořidíš čivafku, jorka nebo bišona a né kavkazáka že jo...
No a já chtěla zlaťáka labroše nebo nějaký takový plemeno co má ve standardu napsáno že je přátelský a pohodový a přítel si vydupal tvrdohlavou, svéráznou akitu rezervovanou ke všemu cizímu co nemusí ani psy ani lidi... tahle sem to myslela jako že sem řešila hlavně tohle v sobě

No a že já mám akitu nejakitovatější to huž je věc druhá, ale už je to out už sem v pohodě

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

PetraK
jéé, tys chtěla taky canisterapeutit?? já s Berni taky
to by byl teprvá tým
zrovna včera mi omylem(chtěla volat manželovi a vlezlo jí tam moje číslo) volala panička od Beruščiný ségry. tak jsme chvíli povídaly, a pani povídá - no Belinda je tak strašně hodná, a klidná ... a já jen koulela vočma

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:56
- Nahlásit

No a já chtěla zlaťáka labroše nebo nějaký takový plemeno co má ve standardu napsáno že je přátelský a pohodový
a já chtěla berňáka, protože ... jsou klidný, NEŠTĚKAJÍ, a tááák ...

berme to jako osud holt ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:58
- Nahlásit

Fajka
No a já chtěla zlaťáka labroše nebo nějaký takový plemeno co má ve standardu napsáno že je přátelský a pohodový a přítel si vydupal tvrdohlavou, svéráznou akitu rezervovanou ke všemu cizímu co nemusí ani psy ani lidi

aha, já si právě říkala - i když do akit nedělám, že jsi asi čekala trošku něco jinýho, než realita může nabídnout a ono je to takhle. No jo ale hele fakt nevíš, proč to tak má být, třeba to důvod má, že vyhrál návrh přítele. I když se to nikdy nemusíš dozvědět. Už svým postojem mohla někdy třeba milá Fajkýška situaci změnit ve Tvůj prospěch ani o tom nemusíš vědět.

Janiii

to by byl teprvá tým

no myslím, že by nezůstal kámen na kameni
Belinda je tak strašně hodná, a klidná

nenudila by ses tak trochu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:59
- Nahlásit

Janiii
no jooo ale mám já zlaťáka nebo labrouše????? nemám v taky vo tom to je

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
všichni mi doporučovali Belindu, už když jsme se byli podívat na 2týdenní štěnda. pak jsme je viděli v 6 týdnech, a já si vedla zarytě svou - Berni a žádná jiná byla mi prostě zympátiš - tak to tak beru
nenudila by ses tak trochu?
no kdybych ji měla od malička, tak by mi to asi nepřišlo divný ale přiznávám, Berni se teď zklidnit, jsem jak na trní že je nemocná ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
Janiii
hele tak dáme ten team dohromady a budem dělat všici tři dělat ty terapeuty za katrem

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
no jooo ale mám já zlaťáka nebo labrouše?????
tam bys asi ale nedostala takovu školičku jako s akitkou, že ne?? No? A není to prima umět o tolik věcí víc?

a budem dělat všici tři dělat ty terapeuty za katrem

to je nápad hodný managera!

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání