| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:40
- Nahlásit
Janiii
to je ale ešus šikulínek
ňáká ftipná při úterku!! tak ať tě tam tím balónkem umlátěj na tom skvóši.
Hele a stačila jsi zaznamenat, že jsem už hodila termín pobytu v Bedřichově?
|
alias
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:37
- Nahlásit
zdař )
tka mam už dvě hodiny - padla - dítě mi chrní a chrní jak šípkovej růženek - sme zvědavá do kolika bude strašit večer )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 19:01
- Nahlásit
PetraK
Ešusák se taky rád voňavkuje, jo? mamka mi takhle volala celá neštastná, co má dělat, že se ji psice vyválela v hovnousich Tak jsem dostala záchvat smíchu a řekla jsem jí, že asi vykoupat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 21:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eimy
Ešusák se taky rád voňavkuje, jo
no doteď ne, právě. To vystačil s Pitralonem. To až teď si pořizuje Hugo Bosse
alias
tak co Ondráš, huž spí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 21:25
- Nahlásit
Psíček
aji pochvaly
pochvaly ¨hned - copak nevíš nic vo reflexním voblouku?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:22
- Nahlásit
Psíček
páneček
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:21
- Nahlásit
Achjo, tady zas nikdo nepiše
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:23
- Nahlásit
PetraK
Jinak k voňátkování, dáme je s Veverkou dohromady, asi mají stejnej vkus Třeba si budou rozumět, Veveřátka teda mít nemůžou, ale co už
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Eimy
Achjo, tady zas nikdo nepiše
mám strach ... aby mě nepokousal psíček ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:35
- Nahlásit
Fajka
Neboj, on už dávno ztratil protézu, takže nebezpečí nehrozí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:37
- Nahlásit
Eimy
No nevím ... někdy je kousavej docela dooost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:46
- Nahlásit
No jo nepíše, dyš se to tu vůbec nehejbalo, dyš sem mohla psát. tetkon nemůžu hledám hotel v pažíží.
Fajka
někdy je kousavej
von ale nemá žuby žahnutý naholu, nesmíš si z něj nic dělat. Já to dělám taky tak a už léta, že jo Psíčku : D
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:10
- Nahlásit
Fajka
Jak říká Peťa Psíčka nemužeš brát vážně, skoro teda... Teď tě maximálně vožužle a to přežiješ, neee?
PetraK
Ty jedeš do Paříže? Já ci taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:13
- Nahlásit
Eimy
Teď tě maximálně vožužle a to přežiješ, neee?
no nefím, nechat se vožužlávat od kde jakýho štěka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
Eimy
Ty jedeš do Paříže
já ne, jedou kolezi. A všecko je to plný, fšickni chtěj do Pažíže v tomdle termínu. Teď jsem možná chytla jeden hotel-sem napnutá jak prvnička esli to klapne. Jinak spěj hošíci v Bůloňskym lesíku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
Fajka
máš Fajkýše , ne, tak se nemusíš bát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:20
- Nahlásit
PetraK
máš Fajkýše , ne, tak se nemusíš bát
to je fakt, ta zatím protozu nemá a neoptřebuje a žuby má dostatečně zahnutý nahooru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 13:26
- Nahlásit
Fajka
žuby má dostatečně zahnutý nahooru
no fidiš - máš bodýgárda, tak se nebuj. Nás taky s Eimy ešče nesežral a že by se dalo spolehnout na Veverku potažmo na Ešusa.... to se moc spolehnout nedá.
Ešus včera našel velmi nebezpečnou věc!! Tak bacha na obaly od žvejkaček : - takový ty od těch kulatých co jich je tam deset. To jde jednomu skoro vo život
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 15:15
- Nahlásit
PetraK
takový ty od těch kulatých co jich je tam deset. To jde jednomu skoro vo život
týjo neznám, nežvejkám.. a o co šlo on je po tobě flusal ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
Fajka
týjo neznám, nežvejkám.. a o co šlo on je po tobě flusal
ale znáš, znáš, je to v takovým dlouhým průhledným obalu (tak třicet čísel dlouhý je to) a je tam deset barevnejch kuliček. Obyč žvejkačky, dřív to byla rarita- prodávali to na pouti
Neflusal to, našel po cestě ten prázdnej obal a usoudil, že je to nebezpečná věc a tak tomu nadával. Jsem zvědavá, jestli tomu bude nadávat i dneska. Nechápu co ho na tom tak vzalo, když kolem baráku je furt nějakej bordel. Tak jedině že by to něčím divným smrdělo???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 15:36
- Nahlásit
PetraK
ale znáš, znáš, je to v takovým dlouhým průhledným obalu (tak třicet čísel dlouhý je to) a je tam deset barevnejch kuliček. Obyč žvejkačky, dřív to byla rarita- prodávali to na pouti
jooo tydlééé, kdo je dřív měl tak byl mezi děckama king
No jooo ty znááám....a tak nechtěl si zažvejkat a nadával že je to prázdný??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 16:03
- Nahlásit
Fajka
No jooo ty znááám....
no tak vidíš, že vidíš , jo tenkrát to bylo nedostatkový zboží
a tak nechtěl si zažvejkat a nadával že je to prázdný??
možný by to bylo, už by mě u něj nic nepřekvapilo asi. Včera při venčení jsme potkali sličnou boxerovou a von se z toh tak rozhicoval, že dostal takovou tu šílenou běhavou - jak to dělaj takový ty nevylítaný psi, co potřebují vybít energii - normálně je v běhu k nepostřehnutí, ale včera ze sebe fakt vyrobil šmouhu. Boxeří holčička chytla hysterák, páč neměla šanci ho drapnout, ani když si nadbíhala, ani když protla kružnici, prostě absolutně bez šance. pak se jí podařilo ho teda konečně sestřelit. Jinak tam snad lítá jak satelit ešče teď
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:03
- Nahlásit
PetraK
Ešusák je ouchyl? Nebo si myslel, že je ouchylka boxerka, když si myslel, že ji sbalí na družici?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
hoj děvčata, ranní pozdrav od čaje, dneska budu lítat jak hadr - jako by tomu bylo někdy jinak - tak se tu mějte hezky a nezlobte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:25
- Nahlásit
Janiii
Nazdar Ha Dr, tak ty huž máš titůl?
Eimy
Ešusák je ouchyl
Jo, Ešusák byl dycky ouchyl Von už se tak narodil. A podle něj je nejvíc seksy kopnout dámu svýho srdce zadní nohou do hlavy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:28
- Nahlásit
ještě jsem si vám chtěla postěžovat
jako od pondělí mam doporučenej dopis na poště, babičce ho nedali, a netušim kdy si ho mam jako vyzvednout jsou tam od 8-18:00 a to se tam fakt nedostanu. doufám, že tam budou v sobotu navíc je to psaný jako zásilka větších rozměrů, netušim co mi kdo posílá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:36
- Nahlásit
PetraK
Aha, tak to ho podrbej az ho uvidis a ze Veverka uz nema zajem
Janiii
Česka pošta je připad sam pro sebe Si to nech dorucit do Prahy, kdyz to jsou trupky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
Janiii
to jsou naprostý ichtylové tohle fakt nechápu. V dnešní době, kdy musí počítat s tím, že se to prostě nestíhá
Eimy
Veverka uz nema zajem
proč- vaděj jí chlapy co si hrajou na satelit nebo co vyznávaj lásku kapek brutálně ?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:48
- Nahlásit
PetraK
Vona uz prastena je nekolikrat a stacilo ji to Víckrát to nepotřebuje Takže spíš B je správně, to, že si chlap hraje na satelit ji nechává chladnou, pokud si ji nevšímá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
Eimy
pokud si ji nevšímá
no kdyby ho oháfla, tak si jí všímat nebude, párkrát to zkusí, udělá poklonu, zaplácá nohama, udělá čtyři kolečka a když to nevyjde, tak se jde čuchat. Kdyby ovšem byla bloncka!!!! to by byla jiná!!
|