| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
PetraK
Víš co myslím?
jojo, vim, no musíme to nějak zkusit, vždyť my jsme furt někde v luftě a Berni byla zvyklá všude být s námi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 15:07
- Nahlásit
Janiii
jojo, vim, no musíme to nějak zkusit, vždyť my jsme furt někde v luftě a Berni byla zvyklá všude být s námi
no tak jí na konci prostě nachystat něco extrovního, aby se těšila na výlet jako dřív a stálo jí za to do toho auta vlézt, aby to přerazilo ten strach. Ale už neporadím co by to mělo být . Kdyby to byl Ešus, je to jednoduchý, seženu háraftku, bloncku a mám vystaráno. Jak na Berni nevím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:11
- Nahlásit
PetraK
co vim jistě, že nám háravka a bloncka nepomůže
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:17
- Nahlásit
Janiii
nooo tim bych si tak jistá nebyla, vona žárlivost, může být taky motivující a kousnout si do rivalky taky nemusí být k zahození
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:15
- Nahlásit
tak zubaře jsem zrušila, jsem ráda že jsem se doplácala domů. nevim jestli je to následek očkování, ale žaludek jak na vodě, lítá mi tlak i tep, no jsem zralá akorát na čajík a postel
Berni mi přijela s Mírou naproti k busu, prý klepavka nebyla, jen klasická nervóóza ... ale po cestě domů si i v kufru sedla, no musíme trénovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:20
- Nahlásit
Janiii
Ajoj... ti poradím udělej to jak já, jdi s ní na výlet a jdi tak daleko až bude vypadat takhle:
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/jizerky/original/75
a pak zavolej Míru ať pro vás přijede.. to když uděláš třikrát jako já tak bude Berní milovat jízdu autem...až tak že když půjdete na prochajdu a jí už se nebude chtít tak budeš muset dávat bacha (jako já) páč Fajka má tendenci nastupovat do jakýhokoliv cizího auta jen aby už nemusela jít dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:48
- Nahlásit
Fajka
ááááááááááááá pani to je bombáááááá . Nescípnul vám trošánek pes????? Fakt jsi takhle řešila auto? To by mě nenapadlo -ale u Ešusa bych spíš asi dřív odpadla já
Janiii
prý klepavka nebyla, jen klasická nervóóza
možná ví, že na paničku to platí víc než na páníčka?
cos to dala za očkování? To je snad i proti smrti ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:01
- Nahlásit
PetraK
ááááááááááááá pani to je bombáááááá
o děkuji nescípnul zatím ....no ona jezdila celkem ráda ale nechtěla nastupovat a po třech takovýhle výletech máme nástup do kufru plavným skokem a s radostí to zasejc joooo
ale řikám musím hlídat cizí otevřený kufry .. všecko má svý pr a proti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:06
- Nahlásit
Fajka
sadistko Kolik to hodilo kiláků??? U nás máme nástup do cizího auta taky - víc na to byl ale Murphy, jedno kam a s kým,hlavně že se pojede
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
PetraK
sadistko
to zas nebylo tak moooooc.. jenom třicet ale tak od týhle fotky už vím že těch třicet je horní hranice....zatíííím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:13
- Nahlásit
Fajka
Třicka jo? A kdes ležela ty?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:19
- Nahlásit
PetraK
Třicka jo? A kdes ležela ty?
no vedle v příkopu, ale tím že sem fotila tak nejsem vidět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:20
- Nahlásit
Fajka
říkala jsem si, že ty mrtvoly tam byly určo dvě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:23
- Nahlásit
PetraK
říkala jsem si, že ty mrtvoly tam byly určo dvě
pani vy ste úplnej Kolombo kříženej se Sherlokem Holmesem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 21:11
- Nahlásit
Fajka
vy nevíte, že moje inkognýto přezdífka je Čůrlok Džouns?
Já dala nejvíc pětadvacet kiláků, a to už jsme volala ať přichystaj áro ?D
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:52
- Nahlásit
no přesně, já bych se plazila, volala sanitku a Berni by honila zajíce
to očkování byla třetí vakcína proti klíšťovce, další naštěstí až za 2-5 let ...
jooo, a žencký, našla jsem si zubařku je tady v baráku, sympatická baba, tak uvidim - protože ten jeden zub u doktora mě stál 7500,- a na to fakt abych rozbila prasátko protože mě našel ještě asi 6 schovaných kazů, a jeden zub taky naprd - takže by se to mohlo opakovat... tak zkusim tuhle pani, když to bude masakr tak zas šupky dupky zpátky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:06
- Nahlásit
Zdravím a zase mizím
Janiii
Hele s tím přešupáváním od zubaře k zubaři požooool, páč mužeš jen jednou za čtvrt roku tuším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:53
- Nahlásit
Janiii
fuj já nemám ráda injekce a doktory, tak tě obdivuju, že ses šla nechat dobrovolně zapíchnout.
Zubaře - uvidíš, třeba bude zubařka fajn
Eimy
to je krásná fotka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:10
- Nahlásit
PetraK
Kuju za pochvalu O
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:11
- Nahlásit
Eimy
Hele s tím přešupáváním od zubaře k zubaři požooool, páč mužeš jen jednou za čtvrt roku tuším
no tohle ale nebyl smluvní zubař, u kterýho jsem byla - tak ten se snad nebere ne?
a předtím jsem nebyla 5 let nikde, si to dovyberu najednou
fotka parádní
PetraK
fuj já nemám ráda injekce a doktory, tak tě obdivuju, že ses šla nechat dobrovolně zapíchnout.
no víš, když jsem viděla, co ta svině klíštěcí udělala s bývalou kolegyní ... dostala encefalitidu, 2 měsíce na infekčním v izolaci, další 3 měsíce doma, nseměla číst, koukat na televizi, poslouchat rádio, nic, jen ležet .... no hnus tak jsem radši šla ... ikdyž je jasný, že boreliozu můžu mít i tak ... ale tahle svině mi přijde zákeřnější ...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:19
- Nahlásit
Jste mi připomněli, že se musim taky objednat na kontrólu... Jdu na to...
My s autem problém nemáme, oba dva nastupujou do jakýhokoliv - Gastoňák občas i do tátovýho, kde se sková mezi haraburdí nebo třeba když jeli na dovču a zpomněli ho zabalit, zabalil se sám. Všimla jsem si toho na poslední chvíli, když už jsem zavírala bránu a hledala psy. A ten jeden ležel skovanej mezi taškama.
Jen když jedeme z výletu nebo u nás teda spíš prochajdy, musim ho do kufru vytáhnout, pže už nevyskočí, s tim máme trochu problém, ale to je tim, že je nemocnej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:28
- Nahlásit
Janiii
co ta svině klíštěcí udělala s bývalou kolegyní
fhůůůůůůůůůj
mishi
no u nás taky auto slouží jako bouda na kolečkách . Když jsme na chalupě, tak v neděli podvečer je jasný, kde je čokl. Urvanej chrápe v autě a čeká až ho odvezem do pražskýho pelechu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:33
- Nahlásit
Janiii
Tak to netuším... Já jen vim, že když se manža přeobjednával sem do Brna, tak mu to muj zubař řikal
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 11:15
- Nahlásit
Teď projíždím vaše weby a nějak jsem se na tom zasekla.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 11:44
- Nahlásit
mishi
na čem?
my s autem taky dřív problém neměli no ale snad se to zas srovná ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:02
- Nahlásit
Janiii
ale snad se to zas srovná
ono to půjde, klid.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:07
- Nahlásit
lidíííí, já obědvám chápete to? já jim, teplé jídlo, v poledne - no není to krása? a mám na to i 5 min. času
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:08
- Nahlásit
Janiii
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:09
- Nahlásit
Janiii
Jsem mrkla na vaše webovky a přes ně jsem se dostala dál a dál až jsem se upe ztratila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:10
- Nahlásit
Janiii
chápete to? já jim, teplé jídlo, v poledne
šla jsem vystřelit na náměstí z děla!
|