Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:24
- Nahlásit

Janiii
DOBROU CHUŤ!!!! A co máš dobrýho?

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

mishi
sakra, že bysme to měli tak propletený ty weby? vrať se na začátek a bude to ale snad mam všude udělaný tak, že se odkaz otevře v novým okně, nebo ne?
a měla jsem jakési krůtí placičky s bramborem, docela dobrý - a hlavně po dlooouhé době teplé jídlo přes den ...
PetraK
šla jsem vystřelit na náměstí z děla!
až se z toho rozhoukaly sirény co? nebo to jsi houkala slavnostně ty?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:48
- Nahlásit

Janiii
nebo to jsi houkala slavnostně ty?

to bylo moje hladový břucho

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 15:54 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Veverka je fakt retard (obloha je přepálená jako sviňa, ale ten výraz mi to vynahrazuje )

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 16:05
- Nahlásit

Eimy

bacha na to jak hodnotíš Veverku-nezapomeň, že se řiká... jakej pes, takovej pán!

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 17:36
- Nahlásit

PetraK
Dobře, neni to retard, hraje si na vlka z červené karkulky (Proč máš tak velký uši? A proč máš tak velký oči? A babičko, proč máš tak velkou pusu? )

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 18:00 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

PetraK
Ale jinak mám z dneška i noumání fotečky

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 19:09
- Nahlásit

Eimy
Proč máš tak velký uši? A proč máš tak velký oči? A babičko, proč máš tak velkou pusu?

furt nezapomínej, že pes a pán jedno jsou - si tě tak podle toho popisu představuju

Ale jinak mám z dneška i noumání fotečky

má hezký očka Veverka

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 20:51
- Nahlásit

PetraK
Pani ste trupka nic jinyho mě nenapadá, snad nemám nic z výše zmiňovaných věcí velký jak Veverka
Jediný, co bych ráda měla větší je mozek

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:08
- Nahlásit

Eimy
Jediný, co bych ráda měla větší je mozek

nestěžuj si, představ si , kdybys byla chlap.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:37
- Nahlásit

PetraK
pani, pani, máte štěstí, že mi manža tentokrát nečte přes rameno
Mimochodem ho to táhne do prahy, tak kdo ví, kde skončíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:52
- Nahlásit

Eimy

pani, pani, máte štěstí, že mi manža tentokrát nečte přes rameno¨

ale tak - dyk víme svý - ba ne dělám si bžundu

jéééééééééééééé ¨byste šli do Prahé??? No to by bylo prima!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 22:30
- Nahlásit

PetraK
Kdo ví, kde skončíme ale je to jedna z variant

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:34
- Nahlásit

Eimy
Kdo ví, kde skončíme

Nechám se překvapit, jestli přestaneš jezdit šalinou a budeš jezdit trambají , bylo by to prima. I když nevím jak pro vás- páč ta Praha... záleží, kde byste bydleli.

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:13
- Nahlásit

PetraK
Uvidíme no a tramvají jsem už párkrát jela, heč, i když šaliny jsou teda lepčejší

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

Eimy
i když šaliny jsou teda lepčejší

souhlasim - už jen podle názvu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:05
- Nahlásit

Janiii
Fajka

holky, sem koukala na Dášenku a Astička furt prt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:08
- Nahlásit

PetraK
vím taky sem na ní tuhle koukala
chjooooo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:26
- Nahlásit

Fajka
doufala jsem že když to pani Tinta76 rozhodí do světa, že se někdo najde, zatím nic , ale je možný, že je to pro Astičku takhle lepší, je to pro ní bezpečný domov, ve svý podstatě. Nehrozí, že si ji vezme nějaký pako

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 17:13
- Nahlásit

hoj holky, tak jsme včera přežily s Berni cestu do Hradce - já kvlůli ní seděla vzadu na sedačce, abych na ni dosáhla skrz síť do kufru a mohla ji drbat a uklidňovat - sice se neklepala, ale funěla, byla nervní, a ani mlsky si nevzala - prostě uplně mimo... jen jsme zastavili, sežrala by mi ruku, s holkama v pohodě ...
ráno jsme odjížděli mamčiným autem do Hradce, šla v pohodě až k autu, tak míra když přijel autem zpátky k mamině, tak zkusil aby nasedla - a v pohodě, skočila do kufru, pohoda, když jsme přijeli zpátky my, tak taky pohoda, hup a byla v kufru .... prostě se bojí jen do toho auta kde se jí to "stalo"
co z toho vyplývá? no že to nový auto asi budem muset koupit, a asi dřív než na jaře a Berni ho půjde kupovat s námi
dneska má narozeniny - no ale neni dárek pro psa nový auto trochu luxuuuus???

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 19:37
- Nahlásit

Janiii
Ahojky, tak třeba se jí zdá to vaše autí málo pohodlný tak si takto vynucuje nějaký luxusnější vozidýlko !

dneska má narozeniny
tak přejem všecko nejlepčíí

no ale neni dárek pro psa nový auto trochu luxuuuus
no to kdyby bylo u nás, tak by si Fajkýš u páníčka jako šplhla, páč to bych mu nemohla nadávat že sas chce něco měnit

PetraK
ale je možný, že je to pro Astičku takhle lepší, je to pro ní bezpečný domov, ve svý podstatě. Nehrozí, že si ji vezme nějaký pako to jo teda, tady se může krásně svobodně proběhnout a vždycky se najde někdo kdo jí ten míček hodí... taky by zas mohla skončit na nějakým bálkoně

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

tak jsme z hradce doma - cesta proběhla stejně jako ta včerejší tam - berni funěla jak parní lokomotiva a cestovala po kufru, posedávala, polehávala, no nervní pes ...
tak jsme se aspoň stavili v Bene v petcentru a koupili jí dárky k narozeninám - novej obojek nylonovej, fešáckej s kostičkama!! nevim jestli ho bude umět nosit, od mala je na řetízkovým novou hračku paní Krabici (manželka od Kraba je u nás Krabice ) a pytlíky pamlsků potřásli jsme jí tlapkou ale fotit budem až zítra, protože te´d už by z fotek beztak bylo prd
jinak, Bonečka nás chtěla sežrat láskou když jsme přijeli, vypadá prostě báječně, neřekla bych do ní, že je po dvou takových operacích na nožku trochu kulhá, a bříško je snad ok už má stehy venku, přestala brát léky, jen musí opatrně žrát a pít po malých dávkách - prostě žádný velký nápor na žaludek ... chvílema už je i s holkama venku, snad bude všechno jako dřív

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Bonečka nás chtěla sežrat láskou když jsme přijeli, vypadá prostě báječně, neřekla bych do ní, že je po dvou takových operacích na nožku trochu kulhá, a bříško je snad ok
no super to je príma, je to holka šikovná a statečná!!!!!

Berní ještě jednou všecko nej nej.. a co pá má ráda za mlsky?? až se příště uvidíme tak ode mě něco dostane...

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:38
- Nahlásit

a co pá má ráda za mlsky??
Fajka
pokud nejede zrovna v našem autě, tak sežere všechno a je jí to uplně fůůůůk gratulace vyřídím, "rovná si nervy" v obýváku a čeká na baštu

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:40
- Nahlásit

Janiii
jo naše si taky rovná nervy tady u mě nakoberci .. a příšerně u toho chrupe

pokud nejede zrovna v našem autě, tak sežere všechno a je jí to uplně fůůůůk
Ok tak jí vyřiď že u mě bude mít schovanýho něco extra luxusního echtovního k narozeninkám

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:24
- Nahlásit

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:28
- Nahlásit

Janiii
jeee to je super dort, Veverka bude mít teď ve středu už 6 let... Ale nesmim to řikat moc nahlas, páč má narozky stejně s manžou a on to špatně nese

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:41
- Nahlásit

Janiii
Jinak je super, že Bonečce už je líp a vůbec, jak si to představujete, aby u vás bylo hezky slunečno a u nás takhle hnusněěěěě Bych vám tam trochu toho deštíčku hned poslala
PetraK
Jo hele, paní, nechodíte vy koukat na egiho deníček náhodou?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 16:19
- Nahlásit

Eimy
jak si to představujete, aby u vás bylo hezky slunečno a u nás takhle hnusněěěěě
takhle krásně je u nás dneska, takže oslava proběhla až dnes včera nebyl ani čas, ani počasí

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 16:28
- Nahlásit

Janiii
u nas byl celej tejden peknej, ale v patek se jak na potvoru udelalo hnusne a drzi se to az do ted...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání