| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
PetraK
Aha , tak to by otravoval asi furt, ona ohafavat nesmi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
Eimy
ona ohafavat nesmi
počki, to se nemohla čudinka bránit ani tenkrát, když jí otravoval ten "ouchyla" na vejletě??
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:05
- Nahlásit
PetraK
To mi čubinka chodila za patama aby ji neotravoval.... To je jediny, co ji čudince zbejvá.... Neci, aby ešila něco moc, páč pak řeší víc, než může...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:43
- Nahlásit
ahoj holky, přeju alespoň vám krásné ráno ... pro mě snad ještě krásné bude, za chvíli ...
písnu mailík ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:20
- Nahlásit
Janiii
ajoj, ted sem to četla, to je hrozný , moc mě to mrzí... myslím na vás...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
Janiii
ach jo!!!! Tak už se něco ví? Držím ty palce.
|
alias
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 13:10
- Nahlásit
zdarec - tka já si taky postěžuju . mam psi naprostý kretény - jsem jela nakoupit a do knihovny a za dvě hodiny čistýho času ty hovada vytahaly odpadkovej koš, vytříděný plasty (netušim co tam hledali - možná kontrola jestli jsem třídila správně) - každopádně už to neuklidili, sežrali zbytky z kachny (křídla a vylízali z pekáče to vyškvařený sádlo - podotýkam krmim je ) pak přeskočili ondrovu jídelní židli a uvelebili se oba v posteli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
alias
Špekáček je v tom nevinně, to mladá ho navedla
|
alias
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 18:09
- Nahlásit
jsou to sviňuchy zrzavý
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 09:24
- Nahlásit
Janiii
Ahojky, taky držíme palečky...
My jsme včera s manžou byli u dědy a u babičky,snažila jsem se vyfotit babiččinýho psíka, ale je to s nim jak u blbejch. Na vodítku furt chodí do kolečka, naštěstí jsemm ale zkusila zaapelovat na zbytky jeho poslušnosti, kterou jsem mu do hlavinky nacpala jako malá holka a povedlo se mi ho zastavit, takže nějaký fotky jsou I když nic moc, páč už se stmívalo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 10:00
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že mám psa zločince Včera jsme s manžou potkali mamkou s psicí na procházce a šli jsme k Bille, že manžílek s mamkou tam pujdou něco koupit Z Billy vyšel chlap a za nim běžela paní pokladní, než jsme se stihli rozkoukat, chlap začal zdrhat a paní pokladní letěla za ním (až po delší chvilce mi došlo, že asi pán nic nezapomněl, ale něco čmajznul ), psice místo aby se zachovala jako pravej hrdina a vydala se za tím zlodějem uznala za správný chytnout tu "paní, co honí a křičí na chudáka pána, kterej je celou dobu zticha" , stopla jsem ji naštěstí rychle, takže tu prodavačku nestihla ani doběhnout, ale kdybych ji nechala, mohli by mi psici zavřít za napomáhání zločinu a chlap už by byl organizovanej zločinec a ne jen zloděj
(jinak mi přijde vtipný, že mně tam ochranka chodí za zadkem jen volám manželovi, jestli koupit nebo nekoupit koření a motám se kvuli tomu kolem toho regálu dýl, ale člověka o kterým všichni ví, že tam chodí krást opakovaně, vůbec neřeší a nechají ho zdrhnout a ochranka se u pokladny objeví asi až po 5ti minutách )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 17:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Eimy
teda, tak ještě že to dopadlo takhle mohla jsi veverce nosit do vězení buchty
přeju všem pěknou neděli a krátký pracovní týden - píšu radši dneska, protože netuším (teda spíš tuším), jaké budu mít pracovní tempo ...
jo a ještě zprávička, snad bude vše ok ...
a všechny hafany zdraví Berni s Baruškou (dneska jí jsou 4měsíce a roste jak z vody, holka ušatá )
jen ta kvalita fotek no už bylo šero ale třeba se dočkááám a bude lepší foťáček od Jéžiška
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:05
- Nahlásit
Janiii
Počkat počkat, to vy jako máte novýho psáka?
Jo no buchty a pečený kuřata Ale mamka ji má za hrdinku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:20
- Nahlásit
Janiii
jo a ještě zprávička, snad bude vše ok ...
ahojda, držíme pěstičky a myslíme na vás ...
Fotky super bomba
Na té druhé fotce má Bernii vyplažený jazyk přesně jak Fajkýš když má náladu na kravinky...
Eimy
Jo no buchty a pečený kuřata Ale mamka ji má za hrdinku
alias
a za dvě hodiny čistýho času ty hovada vytahaly odpadkovej koš, vytříděný plasty (netušim co tam hledali - možná kontrola jestli jsem třídila správně) - každopádně už to neuklidili, sežrali zbytky z kachny (křídla a vylízali z pekáče to vyškvařený sádlo - podotýkam krmim je
néé jsou to sviňuchy čikovný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 20:56
- Nahlásit
Eimy
Počkat počkat, to vy jako máte novýho psáka?
nééé, ta ovčanda je Mírový maminy ale je u nás několikrát do týdne, Berni ji vychovává - k obrazu svému
Fajka
držíme pěstičky a myslíme na vás ...
taky nedělám nic jinýho
má Bernii vyplažený jazyk přesně jak Fajkýš když má náladu na kravinky
tak to berni má jazyk takhle pořád - vidiš, tim to bude, že vymejšlí pořád kraviny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:03
- Nahlásit
Janiii
tak to berni má jazyk takhle pořád - vidiš, tim to bude, že vymejšlí pořád kraviny no ted si na to kápla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:45
- Nahlásit
Nazdááář buchtýýý!
Dneska sem naprosto vyřízená - jak žádost. Od čtyřech nespím, takže jsem dneska chrápala jen čtyři hoďky, tím pádem se furt otloukám, páč vždycky když jsem unavená, blbě odhaduju prostor. To bude den, děti moje, to bude den o svém výstupu na angličtině se ani nebudu zmiňovat
Janiii
fotky jsou bombový a prdítko Baruška - je jí teda kus!!!!
Fajka
u nás jedou kraviny jazyk nejazyk - asi Ešus nechodil do jazykový školy
Eimy
no tak někdo má cvičenýho policejního psa a Ty máš cvičenýho zlodějskýho psa!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:38
- Nahlásit
hoooj, hoj hoj hoj
jsem domáá, jen dodělám něco do práce a jdu spáááát no není to paráda?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:45
- Nahlásit
Janiii
ahooooj žencká! Huž se myslela, žes humříla!!! Ale daleko vod toho není co??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:47
- Nahlásit
Janiii
tsss to jááá se včera vrátila z práce v půl druhý ráááno ...tak ještě máš co dohánět ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:53
- Nahlásit
zatim jsem v klidu, nebojte, ale v sobotu šéfová vodlítne na Kanáááry a to bude teprvá legrace
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:55
- Nahlásit
Janiii
jako že budeš chodit domu ve dvanáct jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 19:57
- Nahlásit
ve dvanáct
no pokud myslíš ve dvanáct v noci tak to budeš možná blízko pravdy
jinak nesnášim tohle debilní počasí, Berni je jak čuně a já abych chodila z práce rovnou do pračky, protože nejen že než dojdu k metru tak jsem vohozená vod všech aut co projedou kolem, ale pak když přijedem domů tak jsem jak po bahenní koupeli, páč tady kopou kanalizaci, no a ta hlína tak pěkně namokne a Berni se v tom rochňá ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:04
- Nahlásit
Janiii
že ty chceš řád práce?
to mě povídej já sem zase věčne durch od hlavy a ž k patě.... potřebuju nějaký pořádný nepromokavý oblečení .... páč to se jinak nedá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:07
- Nahlásit
Fajka
náhodou dneska jsem prchla už v půl pátý - protože jsem věděla že k tomu sednu ještě doma, ale měla jsem to hotový za chviličku
a teď jdu do vany - to kdyby tý vody bylo venku málo a jd do postele ... já spim jak mimino, vod tý doby co jezdim do Práglu do práce aspoň nějaký pozitívum a sociální jistota
tak brou, zítra sem zkusim juknout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:24
- Nahlásit
Janiii
tož dobrou bez kobry a zejtra číhni, budu pokukovat. Dneska bych si tu bejvala povídala sama se sebou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:52
- Nahlásit
PetraK
Dneska bych si tu bejvala povídala sama se sebou
no já se dneska dovolovala když sem včera makala jak šroub ...
ale je tam tak hnusně že psisko skorem ani nechce ven, prej mokrej kožuch není dobrý
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:48
- Nahlásit
Ahoj všici, jsem tu dlouho nebyla, tak vás zdravím. Ani vás nebudu dočítat. Copak je nového? Teda krom nádherného počasí. Jsem chtěla ráno vytáhnout Gastoňáka ven, nasadila jsem mu kšíry, otevřela dveře a nic. Stál a koukal na mě tim pohledem jestli to jako myslim vážně. Tak jsem nasadila vodítko a sprostě ho vytáhla, ale jen se vyčůral a běžel zpátky. Asi mu koupim nějakou pláštěnku bo co, když je to taková fajnovka...
Jak to vlastně děláte vy? Já s nim jdu ráno a pak musí vydržet až do šesti než se vrátim (pokud ho mezitím třeba brácha nepustí na zahradu). Si říkám, že to je už skoro trápení zvířat. Teď řešim stěhování, pže to nějak s našima nende dohromady, včera jsem dostala seřváno, že pes do obýváku nesmí (celej rok tam ale mohl). Nemám přeci zapotřebí platit našim nájem a nechat na sebe řvát jako by mi bylo deset, že jo. A když už se nemůžu se psem ani dívat na bednu, je to zlý. Jenže takhle mi ho občas přes den vyvenčí brácha nebo mamka. Jinak by byl furt sám. Jak to je u vás? Jak dlouho je pes sám?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:38
- Nahlásit
mishi
čus Myši -no počasí je fakt žůžo - včera se to kupodivu nelíbilo ani Ešusovi a že ten může být venku pořád
U nás je to tak, že ráno jde na prochajdu s Ashem Brtník v šest a já pak Ešusa ještě ve čtvrt na osm v rychlosti vezmu ven na čůrku, aby se doba, kdy se nemůže vypustit minimalizovala. Ve čtyři je doma Brtník a buď ho nechá krátce vyvenčit, aby nemusel Ash čekat až přijdu dom a půjdeme spolu na dlouhou běhací prochajdu (hoďku a půl, dvě hodiny, podle počasí) , nebo ho vezme - jako teď když je už tma - na procházku Brtník a já pak třeba ještě s Ashem vyskotačím ven a chvilku za barákem pocvičíme a on pokafrá s kámošema, protože s Brtníkem je ta prochajda jen tak na hoďku. Večer se pak snažím chodit ven já - v létě téměř stoprocentně, páč to cáráme venku třeba ještě hodinu a to by Brtníka nebralo, v zimě se střídáme. Tož asi takhle to máme.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
PetraK
Tož to máš dobře zařízený! A nekce mě Brtník zařídit práci u nich, že bych taky chodila dom ve čtyři? Já si právě říkám, že když půjdu od našich, bude celej den sám. Ráno s nim půjdu v sedm, ale pak přijdu dom až v šest. On to vydrží, pže mu nic jinýho nezbyde, ale řikám si, jestli není lepší to všechno překousnout a zůstat u našich, když tam není tak dlouho sám. My ani nemůžeme chodit na tak dlouhý prochajdy...
Zas na druhou stranu, 4 roky to zvládal, ale to jsme chodili ráno na dvě hoďky a večer na hodinku a pak ještě napůl hodinky. A jednou za dva dny byl doma ex. Jenže teď bych byla sama a bez dlouhých procházek. Navíc si už zvykl na zahradu a na Barunu...
|