| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:17
- Nahlásit
Janiii
Týjooo to měl ten čoklík docela štěstí, páč na vlastní zahradě by ho možná Berní dost semlela co?... Fajka teda rozhodně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:18
- Nahlásit
Fajka
no hlavně s uchem v hubě
je vidět, že žrádlo je pro ni přednější, když pachy cizího čoklika nevnímala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:31
- Nahlásit
Janiii
no hlavně s uchem v hubě
Fajka by neměla v hubě ucho jedno ale tři
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:51
- Nahlásit
tak tady je ta slibovaná fotečka Berni
|
alias
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 06:34
- Nahlásit
ahoj
koukam že adrenalinovýma zážitkama se to poslední dobou jen hemží
janii -hezká fotka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:39
- Nahlásit
Brejtro ve společek
mishi
tak taky pěknej humáč - s tím autem aspoň, že se podařilo feňuli dát takhle skvěle do pořádku
Janiii
tý vadooo, ste s mámou obě šikovný! Ty stránkama a máma o dva fousy víc, páč tohle bych nikdy nedokázala. Vyřiď jí můj hlukobosklon
Hele ta fotka -je boží
Tý jo, tak vy ste měli bojoftku! hele a myslíš, že by si Berni takhle tvrdě hájila svoje teritorium? Esli ty z ní neděláš zbytečně vlkodlaka
ale podle toho co píše Fajka, to tak asi bude. Já si to nedovedu představit vůbec - jdu číhnout na to Fajkýšový ucho.
alias
co dělaj srnečkýýýýý - tuhle jsem koukala na fotky, když ty dva smraďoši byli malí, jak jsme byli na Boubelesu. Bylo tam prima.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:00
- Nahlásit
hele a myslíš, že by si Berni takhle tvrdě hájila svoje teritorium?
hele já fakt nevim, s uzeným uchem v držce určitě - a pak záleží na tom, jak moc by byl dotyčnej - nebo nedejbože dotyčná vlezlej ... ale nehodlala jsem to zkoušet. navíc když je teď co se povahy týká takovej plašan
napadlo mě, že má taky začít hárat, tak se zase povahou šoupla trochu jinam, a když jsem se o tom bavila s danou od Meggie, tak ji napadlo, že taky svoji roli může hrát to, že jsem v nový práci a co si budem nalhávat, mám na ni mnohem míň času - tak jeslti ona nemá víc času vymejšlet "blbosti" ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:12
- Nahlásit
Janiii
nooo, to s tou novou prací není až tak špatnej nápad. Esli nebude zakopanej pes tady. (já třeba mám pocit, že Ešus začal blbnout s tím odmítáním balónkování právě v momentě, kdy jsem na něj měla relativně míň času) Takže možný by to bylo. Plus určitě to, že ona vidí a vnímá, že to člověk řeší, takže si tím může přitahovat pozornost. ????? Ale nevím. Kurník proč nemůžou mluvit, aby to bylo o fous jednodušší, aspoň v tomhle
S tou zahradou -hele ona ale zase je zvyklá, že k vám chodí návštěvy s pesanem ne? Ešus taky zrovna nejásá, když k nám přijde na návštěvu Colombo-což je józefpšík, kterýho občas hlídá naše sousedka, ale nezmordí ho, jen si nadává. Tak si myslím, že by z něj ten trhací kalendář taky neudělala. třeba No nicméně, je jasný, že zkoušet to je holý nesmysl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:36
- Nahlásit
PetraK
No nicméně, je jasný, že zkoušet to je holý nesmysl
aby pak nepohrdalasušenýma ušiskama a nechodila si trhat radši vlastní, ulovený, žjo
jináč mamince poklonu přetlumočím, bude ráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:06
- Nahlásit
Janiii
aby pak nepohrdalasušenýma ušiskama a nechodila si trhat radši vlastní, ulovený, žjo
no ale zase byste ušetřili za výcvikový pomůcky
jináč mamince poklonu přetlumočím
to už je druhý klanění - první bylo s tou super svarbou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:47
- Nahlásit
PetraK
ještě vám sem hodím fotku frajera Montíčka
|
alias
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:11
- Nahlásit
petrak - no to už je dávno když jsme byli na boubíně ) špekáče se stále drží puberta a nějak se ho ne a ne pustit )
sem se ani nepochlubila ale druhej dne po zdrhání za srnkama my udělali z kuchyně kůlničku na dříví - sežrali koláč z pekáče (naštěstí jen dva kousky co zbylo) a vysypali koš a ten bordel rozdupali po jídelně a v obýváku - tka jsou v arestu na chodbě - hajzlíci
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:12
- Nahlásit
Janiii
Fotky jsou pěknýýýýý
Jinak jsem byla konzultovat semestrální projekt a blbka jsem zjistila, že jsem dělala z komára velblouda, že vono to neni zase tak těžký, jak se mi původně zdálo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:13
- Nahlásit
alias
(naštěstí jen dva kousky co zbylo)
se divíš, že ho zbaštili? Kdyžs jim ho tam táááák krásně nachystala? Dva kousky tam čekaly akorát na ně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:17
- Nahlásit
Janiii
počkej - Montíček je ženich? Budou vdafky?
alias
jo v Boubelese bylo krásně. Co se divíš - jak psala Eimy
dva kousky pro dva čokly
Eimy
že vono to neni zase tak těžký, jak se mi původně zdálo
dyť Ti to furt řikám, žes Ajnštajnova céra!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:22
- Nahlásit
PetraK
myslim, že tak dobrý to zas nejni mít mě Einstein za dcééééru, asi by sahal po kvéru
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:24
- Nahlásit
PetraK
počkej - Montíček je ženich? Budou vdafky?
vdafky nebudou, Berni bude stará panna, macecha rozhodla!
Berni nebude uchovněná kvůli kasičce na piškoty, a Monty není papírovej, takže by to asi ani nešlo - teda teoretýýýcky jde fčecko že jo
zrovna jsme to v pondělí řešili, jaký by to byly štěňata - matka hyperaktivní tryskomyš se servanýma hlasivkama a kasičkou na piškoty (předkus), táta belhající (občas má trochu problém s nožkou) kulhající, s leprou (měl zapařeninu na hlavě, tak je vyholenej a teprvá mu to zarůstá)
ale "když ji miluješ, neni co řešit" jdu vyvěsit inzeráty asi - aby selidi mohli hlásit včas a co hárání, to sfatba!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:29
- Nahlásit
Eimy
mít mě Einstein za dcééééru, asi by sahal po kvéru
tady je někdo fůůůl a nebudu řikat kdo ani ukazovat
Janiii
matka hyperaktivní tryskomyš se servanýma hlasivkama a kasičkou na piškoty (předkus), táta belhající (občas má trochu problém s nožkou) kulhající, s leprou (měl zapařeninu na hlavě, tak je vyholenej a teprvá mu to zarůstá)
podařenej páreček!!! - hele a tak co antikonepčku nějakou že by si jako užili a bez následkůch
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:49
- Nahlásit
Lidiiii já se nemám komu pochlubit, tak se pochlubim vám Podivejteee, co se mi povedloooo
To kulatý je jakože mozek a žlutý, oranžový červený, to je jak se ohřejvá v elektrickým poli
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:50
- Nahlásit
PetraK
já vim, že myslíš mě, z toho se nevykecáš... Hele pani, jak vy to máte v Praaaaze s MHDčkem, jezdi to nějak inteligentně? Ja chci odsud pryč, jela jsem cestu, co normálně trvá tak 12 minut dneska skoro třičtvrtě hodiny a chci někam, kde je to lepší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:58
- Nahlásit
Eimy
tagle malinkatej mozek může bejt maximálně jen ten můj
chci někam, kde je to lepší
no!Tak to si v Prahé fakt výrazně polepčíš . I když zas tak hrozný to asi není. Záleží odkud třeba jezdíš. Pro mě je hodně důležitý jak často to jezdí, sem podle toho hledala i práci , abych pak nemusela čekat někde půl hodiny, kdyby mi to frnklo. Jakože mě to frnkne vždycky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:00
- Nahlásit
Eimy
no chlubíš se pěkně, sama bych to nenamalovala líp ještě že vůbec netušim co to znamená, takže to považuju za sprostej vobrázek, kterej malujou sprejéři po zdech a trvám na jeho odstranění odtud
kecám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:01
- Nahlásit
Janiii
Montíček je bezpapírák ???? týjo takovej krasavec !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:03
- Nahlásit
Janiii
kecám
NEKECÁ, bohapustě závidí, že neumí namalovat ani kolo, tak to chce dát vodstranit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:30
- Nahlásit
PetraK
neumí namalovat ani kolo
zas máte recht, cecilko
Fajka
Montíček je bezpapírák ????
no jasnačka Berni ho miluje a na rodokmen nedbá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:36
- Nahlásit
Janiii
cecilko
to má bejt pomsta za Sudety, todleto?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:36
- Nahlásit
PetraK
tvuj to není
Tak to si v Prahé fakt výrazně polepčíš
No tak ne TAk zustanu tady v ďouře A budu bombardovat dopravní podnik stížnostma
Janiii
Nenene, žádný odstraňování, já se s tim dělala asi tři dny (a když mi poradil vedoucí tý práce, měla jsem to za pět minut )
|
alias
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:46
- Nahlásit
eimy, petrak- tka to sebudu hádat- ten je totiž muj a to modrý je mlíko na mozku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:52
- Nahlásit
Eimy
tvuj to není
tak že by teda to byl fakt mozek Aliasky? A já bych řekla, že je fakt můj a to modrý je vákuum
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:57
- Nahlásit
PetraK
se mi budete smát, ale jeden z těch parametrů tkáně uvnitř je nastavenej na hodnotu vakua Takže v tom případě by to mohl bejt tvuj
Jinak teda jsem myslela, že je můj ale zas tam nejni seno
|