Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:57
- Nahlásit

jéé, já vám zapomněla poslat fotku jak jsme s Berni marodily - na jednom gauči pod jednou dekou tak přes víkend to zkusim napravit
dneska jdeme na večeři, s kamarádama k jejich známým, který neznám, teda jednou jsem je viděla, tak jsem na to zvědavá a vařit bude náš kamarád, to jsem ještě zvědavější

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 14:58
- Nahlásit

Janiii
a vařit bude náš kamarád, to jsem ještě zvědavější

a jéje, ledva dobrala panadol, bude brát Endiaron

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

PetraK
noo, ona to asi bude dobrá akce, protože kamarád se zmínil v práci před šéfovou, že rád vaří, ale nemá pro koho - no a ona to zpunktovala, takže večeře se koná u ní doma, vařit bude v její kuchyni náš kamarád - její zaměstnanec, přijde tam ještě jedna jejich kolegyně s dětma, a my s mírou a ta naše kamarádka s přítelem a se synem (je to moje bývalá a mírova stálá kolegyně a ten vařící kamarád je náš bývalý kolega )
takže kamarád bude vařit v cizí kuchyni, pro 7 dospělých a 6 dětí
měla bych si možná dojít koupit velkou svačinu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:06
- Nahlásit

Janiii
měla bych si možná dojít koupit velkou svačinu

to možnáá a možná - aby ten cirkus byl úplnej, že bys mohla přijít třeba ešče i s Berni

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

Janiii
noo, ona to asi bude dobrá akce, protože kamarád se zmínil v práci před šéfovou, že rád vaří, ale nemá pro koho - no a ona to zpunktovala, takže večeře se koná u ní doma, vařit bude v její kuchyni náš kamarád - její zaměstnanec, přijde tam ještě jedna jejich kolegyně s dětma, a my s mírou a ta naše kamarádka s přítelem a se synem (je to moje bývalá a mírova stálá kolegyně a ten vařící kamarád je náš bývalý kolega
woe* se ftom ztrácím

No možná taky vem mobila a zjisti si číslo na dovážku na pizzu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:09
- Nahlásit

Fajka
woe* se ftom ztrácím

no hlavně aby se jim ale neztratil ten kuchař, páč by zvostali vo hladu. Ale to možná zvostanou i tak

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:09
- Nahlásit

bys mohla přijít třeba ešče i s Berni
no jako pozooor, s tou by prej nebyl problém chtěli jsme to použít jako výmluvu, že třeba pojedem na víkend pryč - a bylo nám řečeno, že bysme určitě jeli přes prahu, takže berni by byla na zahradě, pokud to teda umí a že zahrada je zvyklá, protože tam bejvaj dva leoni a jorkšíra by prej zavřeli do ložnice ... chtěla jsem namítnout, že to ne že jedině obráceně, jorkšír na zahradu a Berni do ložnice, ale pak jsem radši držela tlamu, přece jen pani domácí jsem viděla jen jednou

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:10 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

woe* se ftom ztrácím
vono je to v konečný fázi jedno to jen pro nastínění situace
jooo, a ještě, ten kamarád co bude kuchtit je hrozně ukecanej, všude chodí pozdě a všechno mu trvá hrozně dlouho ...
což vo to, dneska přijde včas, protože bude vyzvednut doma a dopraven na místo ... ale bojim bojim, abysme nakonec neměli to jídlo místo snídaně

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

Janiii
no a proč ji teda nevemete? by byla ozdobou večera

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:12
- Nahlásit

proč ji teda nevemete?
páč nejen já ale i Míra je dneska v praze celej den a dom už se nedostanem - si piš že pro tu srandu bych ji vzala

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 15:41
- Nahlásit

Jo jo, tak jsem byla doma a naposled měla záchvat 30. 8., takže to bylo bez 3 dnů přesně tři měsíce...
NA těch práškách se shodlo těch vetů víc (3 ) - jedna doktorka, ke které sem tam chodíme, táta od kámošky a holčina, od které Veveruchu mám... Ty prášky by pro ni byly podle mě větší zátěž ve stávající situaci....

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 16:30
- Nahlásit

Eimy
to je asi fakt ... tak snad jí to nebude trápit častěji a zvládnete to i bez prášků
holky pomalu pofrčím, tak přeju pěknej víkend a v pondělok pááá

alias
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 19:15
- Nahlásit

petrak - jo je děsně velkej - nějka ot letí - už to nei to malý roztomilý mimi co se jen válelo - teď furt utíká, te´d začal rozdávat pusinky - takže buď půl hodiny líbá mně - nebo střídá s tátou a když je po ruce pes - tak líbá psa- teda nejradši emilu páč ta drží - tka se jí chytne za hlavu a vlepí jí hubana na čumák ))
fajka - no máma byla zasraná podobně )

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2008 22:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Tak od Janii sem se vánočních fotek z trhu nedočkala
Tak si tu musím navodit adventní čas sama

Sem úplně mrtvá, dneska sem těch advenťáků dělala skorem třicet a pěkně mě bolí ruka

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 08:21
- Nahlásit

Fajka
jůůů, ty jsi šikovná
s fotečkama se omlouvám, ještě nebyl čas stáhnout je do kompu
já si letos věnec koupila, barbarsky
dneska sem těch advenťáků dělala skorem třicet
s tim taky kšeftuješ??
alias
dodatečně přejeme Ondráškovi všechno nejlepčččííííííí

jooo, holky, včera Mírovi zdrhla Berni, vykoukla ze vrat a vzala čáru, ale nikoliv k sousedům pod nás, jako to dělává než začne hárat - ale vzala to po cestě k rybníku, míra pískal, nic, no tak vyrazil za ní, u rybníka to vzala k silnici a nahoru ke hřišti, no prej ji naháněl po půlce vesnice ona se asi fakt kompletně zbláznila

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:20
- Nahlásit

Janiii

Ajoj , kujůůů
sice sem jich dělala třicet ale sama ještě nemám, ten už sem nestihla

s tim taky kšeftuješ no dovol ??? prej kšeftuju
néééé jen sem byla vpomoct v zahradnictví páč to nikdo nechce dělat a ni nestíhají ... přitom se na tom dá krásně vydělat ...

nic, no tak vyrazil za ní, u rybníka to vzala k silnici a nahoru ke hřišti, no prej ji naháněl po půlce vesnice ona se asi fakt kompletně zbláznila mám podobný pocity z fajkýše... co ty psiska tak blbnou ??

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 09:59
- Nahlásit

Fajka
co ty psiska tak blbnou ??
jako já berni fakt nepoznávám a to má před háráním, takže se ještě o mnoho víc mazlí ... no možná je to fakt jen ten skok, že na ni nemam čas jako dřív ... budu to muset napravit
néééé jen sem byla vpomoct v zahradnictví
ahááá, já jsme si říkala že snad ani tolik příbuzenstva nemůžete mít
mamina jich první roky dělávala cca 8 - a to bylo jen do školky a pro rodinu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:05
- Nahlásit

Janiii
je to fakt jen ten skok, že na ni nemam čas jako dřív ... budu to muset napravit jo to jí určo drobátko pomůže

mamina jich první roky dělávala cca 8 - a to bylo jen do školky a pro rodinu hele já když sem si před pár lety chodila na tu brigošku do zahradnictví tak sem jich před vánocema stihla udělat i 200... a fakt to byl super přivýdělek páč za jeden sem dostala pajdu... tak si to spočítej to bylo skorem víc než sem dostávala v normálním zaměstnání a normálně on to nechce dneska nidko dělat já mít čas tak jdu hned páč mě to i baví akorát od toho bolej ruce no

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

Fajka
mě by to bavilo zdobit, motat větve už asi míň ale to je tim že tady u nás nejsou jiný větve než smrkový no a z nich dělat věnec je pro mě o nervy ... i proto jsem ho letos koupila
a v jakým zahradnictví jsi byla? na Nový Vsi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

Janiii
Já právě motám ty větve a děsně mě to baví připadá mě že dělám "z prdu kuličku" zdobí si to už paní zahradnice. Jo a dělaj je pouze voňavý jedlový
Jo jo chodím na Novou ves ...už léta.. včera sem tam byla i s Fajuškou a byla celej den kupodivu děsně hodná ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:25
- Nahlásit

Janiii
a jak dopadla ta véééča ?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:25
- Nahlásit

Fajka
tak to jste měly společnej pěknej a užitečnej den
jééé, když jsi tam byla - nevíš od kdy budou prodávat vánoční stromky???

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

Janiii
jééé, když jsi tam byla - nevíš od kdy budou prodávat vánoční stromky???
náhodou vííím , včera večer jim je přivezly a moc jich není tak šup šup ať nejsou přebraný já si jedu vybírat dneska

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:32 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

díky!!! volám taťkovi
edit: tak už jsem s ním mluvila, divil se, kde já pod Prahou jsem přišla k tomu, že na Nový Vsi prodávají stromky ale prej taky dneska vyrazí, aby sehnal nějakej pěknej

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:34
- Nahlásit

Janiii
bude čučet jak je možný že ty tak daleko a víš

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:43
- Nahlásit

Fajka
čučel
my si doma zas ozdobíme palmu - resp. dracenu - a budem spokojený stromečku si vždycky užijeme až u taťky

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:49
- Nahlásit

Janiii
my si doma zas ozdobíme palmu - resp. dracenu - a budem spokojený

Sem šla vsobotu kolem tatky .. koukala sem že už frézoval a neskutečně mě vytočil ten sousek vodnaproti...normálně ta jejich šílená čuba venku na volno bez dozoru každou chvíli sem čekala že se do sebe s fejkynem pustěj když konečně někdo vylez nějakej chlap, tak sem ho požádala at si pro ní okamžitě de... a von jen hulákal to je dobrý paní vona nenapadá sem ho ujistila že ale MY JO a tak šel a to víš že jakmile ho měla čuba za zadkem tak se do nás pustila

hele co ta véča ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:54
- Nahlásit

normálně ta jejich šílená čuba venku na volno bez dozoru
vodnaproti - to jako u taťky přes cestu? nebo před taťkou, jako přes pole ... na volno lítají obě dvě, a bez dozoru, co já vim ...
když u taťky chcem vylízt s Berni ven, tak taky jdu vždycky koukat, jeslti naproti je na provaze ... protože to, že "vona nic neudělá" je mi na prd ... a poslouchat ještě 10let, že Berni pokousala jejich chudinku - no to bych si pěkně zavařila už takhle nás nesnášej - příbuzný

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:57
- Nahlásit

ahoj žééénskýýý

koukám, že už zdobíme stromky!! Já ešče ale nemám ani výzdobu- jen adventní talíř , letos po dlouhý době naprosto nestíhám vůbec nic

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

hele co ta véča ?
véča super, nakonec se vařilo tak nějak ve vícero lidech, paní domu na to dohlížela a kuchtila taky, takže bašta veliká a byla sranda - no odjížděli jsme asi v půl dvanáctý - a to jsme tam smrděli od půl sedmý

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání