| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:02
- Nahlásit
jupííííííííí, míra je šiškovnej ýtý, teda IT kalendář se právě odesílá
Eimy
tak to bych vystřihovala leda za trest
taky asi vyfotim věnec, abyste viděly
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:19
- Nahlásit
tak tady je
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:46
- Nahlásit
Janiii
mě to docela bavilo i když je fakt, že ke konci jsem měla chuť se na to vyprdnout (a to ještě budu stříhat ty tři svíčky... , ale to bude postupně, tak to nebude tak hrozný ), každopádně mám z toho docela radost, doma jsem takhle nikdy netvořila ale tay jsem chtěla udělat vánoční atmosferku
Jinak věnec je super... to je domácí výroba? My jsme přemýšleli, že něco yrobíme, ale nakonec jsme zjistili, že když nemáme větvičk, tak by nás to vyšlo stejně draze, jako ho celej kooupit, snad příští rok )
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:57
- Nahlásit
brut
Zítra se na to vrhnu...
Eimy
Větvičky můžeš oškubat všude, se stav u nás, aspoň ty stromky nebudem muset zastřihávat, je máme místo živýho plotu. I když teda věnec jsem letos nedělala, mi doteď nějak nedošlo, že už budou vánoce...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:00
- Nahlásit
mishi
Mno my bychom v podstate taky mohli mit vetvicek habadej, ale nebyli jsme u manžových rodičů v příhodnou dobu (měli bychom je tu asi o dva týdny dřív )... A tady v Brně se sháněj blbě, aby to někomu nevadilo Příští rok to vymyslíme snad líp... Aspoň budem mít na ten věnec ňákej základ z letoška
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:56
- Nahlásit
Janiii
ten věneček je krááásnej, takovej profi.. to já dělám takový dost obyč ....
Sem se drobátko opičila tak doufám že ti to nebude vadit
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ narozeniny-
Eimy
vystřihovánky super moooc pěkný jak se to dělá????
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 23:00
- Nahlásit
Fajka
No našla jsem si na netu obrázky, vytiskla jsem je na papir a pak vystříhala.... První dvě etapy byly poněkud příjemnější, než ta třetí
http://ms.missnet.cz/?p=4099
http://www.i-creative.cz/2008/11/18/vanocni-vystri hovanky-zdarma-k-vytisknuti/
Odsud jsem to brala Zase tak kreativní, abych něco namalovala sama, nejsem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 23:14
- Nahlásit
Eimy
jééé to je super... to bych možná zvládla i jááááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:08
- Nahlásit
Fajka
Fájušce všecko nejlepčí!!!!!!!!!!!! a papričku měla poslat Berni, ta se dneska pustila i do slunečnicových semínek pro sýkorky
Eimy
věnec je koupenej, letos na výrobu nebyl nějak čas ani chuť ... ale taky se mi mooooc líbí
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:35
- Nahlásit
Bré ráno všem.
Fajka
Koukám, že i koberec jste vybírali tak, aby ladil k Fajušce.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Děkujééém
a papričku měla poslat Berni, ta se dneska pustila i do slunečnicových semínek pro sýkorky
jestli vono by to fakt nechtělo jí dát najíst..aspoň vobčas
mishi
Koukám, že i koberec jste vybírali tak, aby ladil k Fajušce
Néééé ten už máme skoro 10 lééét
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:47
- Nahlásit
Takže to bylo naopak, psa jste vybírali podle koberce?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:47
- Nahlásit
Fajka
jestli vono by to fakt nechtělo jí dát najíst..aspoň vobčas
já vim že na to nevypadá, ani se tak nechová, ale vona fakt dostává baštu 2x denně
jen je prostě žravá no leckdo by nám určitě záviděl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:53
- Nahlásit
mishi
Takže to bylo naopak, psa jste vybírali podle koberce?
tak leda takhle
Janiii
já vim že na to nevypadá, ani se tak nechová, ale vona fakt dostává baštu 2x denně
a stejnak jí z toho ty nebo Míra určitě ujídáte, pak se nediv že má hlááád
To bude tím temperamentem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:23
- Nahlásit
Fajka
stejnak jí z toho ty nebo Míra určitě ujídáte
tyjo, je fakt že rozežraná jsem, ale že bych došla tak daleko že bych se cpala granulema ale v tom případě jsou vydatná strava, páč nevim po čem bych tak kynula asi nemam takovej temperament jak Berni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:39
- Nahlásit
Jéžíš brý ráno -tady už sou vánoce f plnym proudu!!!
Já fčera teda pouze pekla už máme půlku upečenou, teď ešče tu druhou a pak to polít a tradááá.
Holky vy ste teda žižkovný!! Kupříkladu při tom vystřihování bych asi přišla o nerf a pak by dostal Brtnik psotnik z toho, jak by se smál tomu jak to vypadá - neumím vystřihovat a vybarvovat - moje noční můra
Fajka
Co slaví Fajkýše? něco mi opět uteklo??
Adventní věnec jsem letos nestihla - loni jsem si udělala krásnej - ze žaludů, bukvic, kaštanů, červených svíček a hnědý mašle- vypadal bombasticky. Letos nestíhačka, tak jsem aspoň udělala adventní talíř takovej. Jsem celá našišato, páč jsem zvyklá dělat to všechno v klídku, touhle dobou už mám vždycky všechno hotový a jen si adventním, tentokrát, kvůlivá oknům nic moc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:45
- Nahlásit
PetraK
Já fčera teda pouze pekla
pouze???????, jsi dobráááááá já jsem řekla, že letos peču jen superrychlé kokosky, které jsem našla tady na foru o receptech a jsou fakt výborný, a tim končim!! něco snad dostanu u babičky a ještě teda upatláme s Mírou vosí hnízda a basta fidli, stačí
a Fajkýšek má dneska narozeniny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ narozeniny-
Já nějak nestíhám péct uklid taky pokulhává ... ale na vánoce se těším, že bude volno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 09:53
- Nahlásit
Fajka
Já nějak nestíhám péct uklid taky pokulhává
a já si říkám "klííííd, nejsme žádné superženy, které by zvládaly milion věcí ..." a víte jak se to řiká "ježíšek se taky narodil v chlívě"
vánoční úklid nepraktikuju, uklízím jako každý víkend - vyluxuju, utřu prach, setřu a tím končím. okna myju, když je teplo, a jestli to návštěvě nebo někomu vadí, a´t k nám neleze
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:23
- Nahlásit
Janiii
Přesně tak, proč uklízet? Vánoce maj bejt o klidu a ne o úklidu, že jo? Já se tu teď patlám s lineckým, ale já to prostě dělat nemůžu, půlka už skončila ve mně.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 10:38
- Nahlásit
mishi
ty jsi jako bratránek - s manželkou udělali těsto na cukroví, a večer u televize ho sežrali syrový a nebylo z čeho péct
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:08
- Nahlásit
Já se chystám na pečení, jen co zjistím, jak to tady s pečením funguje (Ale je tu "Pekárna", kde si mužem něco upéct, tak asi pár kousků udělám ) Ale přece jen mám ve škole trošku skluz, tak musím máknout, za dva tejdny mám odevzdávat semestrální projekt a jediný co mám jsou nadpisy v jedné kapitole
Jinak to vypadá, že nám nebudou koleje na štědrej den zavírat, takže nejspíš budem uuuuplně sami, což je super
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:09
- Nahlásit
PetraK
Jo a Peti, to vystřihování je v pohodě Já jsem taky stříhací antitalent a dopadlo to jakž takž dobře, manžovi s eto líbí (jen nevim, jestli to neříká jen tak, abych to nechtěla stříhat znovu a nezapojila jsem ho do toho taky )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:13
- Nahlásit
Jinak Fajušce přejem všechno nej k narozkám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:16
- Nahlásit
Eimy
Děkujeeeeem
Janii
mishi
dyž mě taky vždycky nejvíc chutná u pečení a když už je to na talíři hotové tak moc nééé
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 11:59
- Nahlásit
Fajka
Už máme skoro hotovo, Gastoňák je jedině rád, už se mu chce ven. A já mám hlad na maso po všem tom sladkým.Jako já maso normálně moc nemusim, ale dneska na něj mám vyloženě chuť, jak jsem snědla asi tunu marmelády...
Eimy
Ty stránky, co jsi sem dávala odkaz, jsou dost zajímavý.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:10
- Nahlásit
Fajka
Taktéž posíláme krasavici vše nej k narozkám
mishi
Jinak já neuklízím jinak než klasický běžný úklid, který stejně musím díky chlupům udělat. Okna myju jen v teplém počasí, záclony mi chlap sundá v neděli ( ty vyprat díky prachu musím tak jako tak) a tím jsem ukončila veškeré úklidové přípravy. Po desátým začnu péct a teprve pak budu dělat výzdobu ( stejně musím opatrně nebo mi to kočka rozhází a rozhrabe )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
To my moc nemáme co uklízet Přeci jen je to tady prťavý, takže tu uklízím celkem ráda, až na to, že kolikrát není, kam všechny ty věci dát
mishi
Já na ně narazila právě při tom hledání, jsou tam zajímavý věci
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:16
- Nahlásit
Jo lidiiii, nevíte, kde sehnat hezký Vánoční ozdoby? Ty co maj v tescu jsou přííííííííííííííííííííšernýýýýýýýýýýýýýýý (s mamkou jsme tam jedny kupovali před pár rokama a byly o hoooodně kvalitnější ), jsou na nich vidět předěly mezi dvěma půlkama té ozdoby a to se nám s manžou ani jednomu nelíbí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
Eimy
hezký Vánoční ozdoby?
na vánočních trzích
|